alex222800 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Δηλαδή, και κλειστό να είναι μπορείτε να το ανοίγεις;με το cconnect ή με το άλλο; στο λινό με βγάζει καμία 30αρια Το Cconect (όλα τα συναφή προγράμματα αποτελούνται από 2 μέρει ,ένα που το κάνεις εγκατάσταση στην Android συσκευή και ένα που το κάνεις εγκατάσταση το pc ) είναι για τοπικό δίκτυο(πρέπει να είσαι κάτω από το ίδιο wifi) ...το χρησιμοποιώ πολύ ..για να κλείνω το pc το βράδυ ..είναι σε άλλο δωμάτιο... για να ανοίξεις το pc ( Wake On LAN) είναι ποιο περίπλοκο ...πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις ... https://youtu.be/VG6sCC4afRI Edited October 4, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Με data με ενδιαφέρει δάσκαλε μου, και με τοπικό δίκτυο όμως Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Με data με ενδιαφέρει δάσκαλε μου, και με τοπικό δίκτυο όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Για βοηθειστε ρε παιδια. Υπαρχει κανενας καλος (μην μπλοκαρει ασχετα) call blocker, που να μην χρειαζεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που να ανοίγει και μετά να κλείνει το Bluetooth όταν βρίσκομαι κοντά στις συσκευές που είναι συγχρονισμενη; Eφόσον το bluetooth θα είναι κλειστό, θεωρώ πως δε θα μπορεί να κάνει αναζήτηση για τις συσκευές που βρίσκονται.Μπορεις όμως να βάλεις κάποια εφαρμογή όπως το llama profiles ή το tasker και να το συνδυάσεις με άλλους "κανόνες" πχ να ανοιγει το bluetooth οταν θα συνδέεσαι στο τάδε wifi δίκτυο ή σε μια συγκεκριμένη κυψέλη κινητής τηλεφωνίας ή συγκεκριμένες ώρες της ημέρας κτλ.Το tasker δεν το έχω δουλέψει καθόλου αλλά με llama profiles για σύνδεση συγκεκριμένης bt συσκευής,μπορεις να χρησιμοποιήσεις παράλληλα και το secure settings.πχ δες ένα παράδειγμα που έχω κάνει προσωπικά για να συνδέω το κινέζικο smartwatch μου και το bt ακουστικό μου για να μιλάω.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6283449#post6283449 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Το skype μου κραταει ολες τις επαφές που διαγραφω, απλα εχει το συμβολο οτι δεν ειναι επαφη (του στυλ κυκλακι με ερωτηματικο). Τι παίζει να γινει για να μην τις εμφανίζει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Για βοηθειστε ρε παιδια. Υπαρχει κανενας καλος (μην μπλοκαρει ασχετα) call blocker, που να μην χρειαζεται root? Εγω εχω τον Truecaller που κανει και αναγνωριση σε αγνωστους αριθμους, μπλοκαρει οτι του ζητησεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Truecaller έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Παιδιά και εγώ εχω ερώτηση για call blocker αλλά μια πολύ συγκεκριμένη. Χρησιμοποιούσα τον root call blocker γιατί ήταν ο μόνος που έκανε αυτό που ήθελα την τελευταία φορά που το έψαξα πριν 2 χρόνια. Όταν σε καλεί αριθμός στην που είναι στην blacklist στη συσκευή δεν δείχνει απολύτως τίποτα ενώ σε αυτόν που σε καλεί δείχνει οτι χτυπάει και οτι απλά δεν απαντάς. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για non-rooted συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Εγω εχω τον Truecaller που κανει και αναγνωριση σε αγνωστους αριθμους, μπλοκαρει οτι του ζητησεις.... Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά κάτι δικηγορικά γραφεία τα αναγνωρίζει αμέσως. Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά κάτι δικηγορικά γραφεία τα αναγνωρίζει αμέσως. Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. μπλοκαρει όμως εισερχόμενες και σε δικαρτα κινητά; και στις δύο σιμ η μόνο στην πρώτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να δω μεσω ιντερνετ Τηλεόραση στο κινητο ;;;; κάποια εφαρμογή που να τα έχει όλα τα κανάλια μαζεμένα και να μην χρειάζεται να μπαινω ας πούμε χωριστα κάθε φορα σε ιστοσελίδες για να δω mega,star,alpha κτλ. Edited October 6, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να δω μεσω ιντερνετ Τηλεόραση στο κινητο ;;;; κάποια εφαρμογή που να τα έχει όλα τα κανάλια μαζεμένα και να μην χρειάζεται να μπαινω ας πούμε χωριστα κάθε φορα σε ιστοσελίδες για να δω mega,star,alpha κτλ. Κατέβασε το Kodi από το store και θα έχεις τα πάντα. Tv,ράδιο,ταινίες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Θέλει λίγο ψάξιμο στο σετάρισμα αλλά υπάρχουν βιντεάκια στο you tube που είναι κατατοπιστικότατα. Πραγματικά αξίζει να ασχοληθείς λίγο. Θα εκπλαγείς από τις δυνατότητές του. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου διαβαζει ποιος σε παιρνει τηλ αλλα να λειτουργεί στα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου διαβαζει ποιος σε παιρνει τηλ αλλα να λειτουργεί στα ελληνικά? Announcify Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 μπλοκαρει όμως εισερχόμενες και σε δικαρτα κινητά; και στις δύο σιμ η μόνο στην πρώτη; Και τις 2 μπλοκάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εγω εχω τον Truecaller που κανει και αναγνωριση σε αγνωστους αριθμους, μπλοκαρει οτι του ζητησεις.... thanks, θα το δοκιμασω. Μηπως μπορεις να μου πεις, αν κανει απλο block, ή αν εχει επιπλεον τη δυνατοτητα να δειχνει οτι το τηλεφωνο χτυπαει-σε αυτον που σε καλει και τον εχεις μπλοκαρει, χωρις ουσιαστικα να χτυπαει; Το εχω δει αλλου να γινεται, γι'αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Υπαρχει εφαρμογη που να μπορω να δω μεσω ιντερνετ Τηλεόραση στο κινητο ;;;; κάποια εφαρμογή που να τα έχει όλα τα κανάλια μαζεμένα και να μην χρειάζεται να μπαινω ας πούμε χωριστα κάθε φορα σε ιστοσελίδες για να δω mega,star,alpha κτλ. Eδώ είσαι... :D Επίσης ψάξτε λίγο το παραπάνω site... Έχει πολλά χρήσιμα για pc και android δωρεάν :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Eδώ είσαι... :D Επίσης ψάξτε λίγο το παραπάνω site... Έχει πολλά χρήσιμα για pc και android δωρεάν :cool: Περιεργο παντως που δεν ειναι διαθεσιμη η εφαρμογη μεσω google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Announcify δουλευει δωρεαν χωρις κανενα προσθετο φανταζομαι ετσι ? το θελω για τον πατερα μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Truecaller έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά . Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά κάτι δικηγορικά γραφεία τα αναγνωρίζει αμέσως. Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και τις 2 μπλοκάρει. sms μπλοκάρει γιατί σε κιτκατ λέει όχι(καμία βασικά δεν μπλοκάρει μηνύματα σε κιτκατ λόγω κάποιου περιορισμού της Google στην κιτκατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 sms μπλοκάρει γιατί σε κιτκατ λέει όχι(καμία βασικά δεν μπλοκάρει μηνύματα σε κιτκατ λόγω κάποιου περιορισμού της Google στην κιτκατ Αχ και πανω που χαρηκα μη μου λετε τετοια! Στην 5αρα αραγε μπλοκαρει και κλησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Eφόσον το bluetooth θα είναι κλειστό, θεωρώ πως δε θα μπορεί να κάνει αναζήτηση για τις συσκευές που βρίσκονται.Μπορεις όμως να βάλεις κάποια εφαρμογή όπως το llama profiles ή το tasker και να το συνδυάσεις με άλλους "κανόνες" πχ να ανοιγει το bluetooth οταν θα συνδέεσαι στο τάδε wifi δίκτυο ή σε μια συγκεκριμένη κυψέλη κινητής τηλεφωνίας ή συγκεκριμένες ώρες της ημέρας κτλ.Το tasker δεν το έχω δουλέψει καθόλου αλλά με llama profiles για σύνδεση συγκεκριμένης bt συσκευής,μπορεις να χρησιμοποιήσεις παράλληλα και το secure settings.πχ δες ένα παράδειγμα που έχω κάνει προσωπικά για να συνδέω το κινέζικο smartwatch μου και το bt ακουστικό μου για να μιλάω.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6283449#post6283449 Χρήστο αυτό με τα profiles και την σύνδεση σε συνδυασμό με την σύνδεση σε συγκεκριμένη κυψέλη κινητής τηλεφωνίας μου θυμίζει το WiFi matic που χρησιμοποιώ για να ανοιγοκλείνω το WiFi όταν πλησιάζω στα ρουτερ που έχω συνδεθεί στο παρελθόν. Το θέμα είναι πως αυτό με το Bluetooth το θέλω για να ανοιγοκλείνει όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο ώστε να έχω ενεργή την ανοικτή συνομιλία από τα συστήματα του αυτοκινήτου. Πως να το ταιριαξω όμως αυτό όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται καθημερινώς σε 20 διαφορετικά σημεία; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο το οποίο να αποθηκεύει αυτόματα τις λέξεις που έχω πληκτρολογήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο το οποίο να αποθηκεύει αυτόματα τις λέξεις που έχω πληκτρολογήσει? Όλα τα γνωστά το κάνουν αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts