Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανέρχομαι στο θέμα εφαρμογών για live αποτελεσματα..

Μετά από αρκετό ψάξιμο και σύγκριση κατέληξα!!

1) Goal Live scores : Ότι πιο γρήγορο υπάρχει εκεί έξω σε ενημέρωση αποτελεσμάτων.Πραγματικά άμεση ενημέρωση των γκολ.

2) Livescore :Γνωστό και πολυ καλό

3)Sofa Score :Αρκετά αξιόπιστο, και κυριως άμεση προσθήκη video με το γκολ και πάραπολύ καλη δουλειά,όσο αφορά τις πληροφορίες για ομάδες και παίχτες!

Δε νομιζω να υπαρχει πιο γρηγορο απο το futbol24.

Θελω μια καλη εφαρμογη για να κατεβάζω τραγούδια απτο youtube,κατεβασα του dentex αλλα δεν μου δουλεύει.

Θελω μια καλη εφαρμογη για να κατεβάζω τραγούδια απτο youtube,κατεβασα του dentex αλλα δεν μου δουλεύει.

Ποιά έκδοση δεν σου δουλεύει γιατί με του @xda_dentex κατέβασα σήμερα κιόλας γύρω στα 10 κομμάτια!

Εχει βρει κανεις το widget καιρου με την ωρα του samsung galaxy s6;

Μπορείς να το βάλεις μέσω xwidget ή zooper

Έχετε να προτείνεται καμια εφαρμογή για backup σελιδοδεικτών και αποθηκευμένων σελίδων;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εχει βρει κανεις το widget καιρου με την ωρα του samsung galaxy s6;

εάν έχεις samsung συσκευή και 5.χ.χ έχει γίνει port ....ψάξε στο xda ... αυτό χρησιμοποιώ στο s4 που έχω

Δε νομιζω να υπαρχει πιο γρηγορο απο το futbol24.

Και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά με διέψευσε...άσε που το futbal σου δίνει μηδαμινές πληροφορίες για κάθε αγώνα.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παίδες, υπάρχει εφαρμογή για να δούμε την υγεία μπαταρίας ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μπορείς να το βάλεις μέσω xwidget ή zooper

Ωραιος το εβαλα με zooper.Και μαλιστα ειναι ολοιδιο!

Ωραιος το εβαλα με zooper.Και μαλιστα ειναι ολοιδιο!

Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το xwidget που σου πρότειναν παραπάνω (έχει όπως και το zooper πάρα πολλά weather widget, είτε από γνωστούς κατασκευαστές ή και fan made) γιατί παίρνει δεδομένα για τον καιρό από το Accuweather, που βρίσκω πιο αξιόπιστο στα μέρη που κινούμε απ' ότι ο provider που χρησιμοποιεί το zooper.

Αν θέλεις μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις ποιο είναι καλύτερο.

Ps. Εννοείται πως υπάρχει μέσα το widget του Galaxy S6.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το xwidget που σου πρότειναν παραπάνω (έχει όπως και το zooper πάρα πολλά weather widget, είτε από γνωστούς κατασκευαστές ή και fan made) γιατί παίρνει δεδομένα για τον καιρό από το Accuweather, που βρίσκω πιο αξιόπιστο στα μέρη που κινούμε απ' ότι ο provider που χρησιμοποιεί το zooper.

Αν θέλεις μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις ποιο είναι καλύτερο.

Ps. Εννοείται πως υπάρχει μέσα το widget του Galaxy S6.

Σαν εφαρμογη ειναι φανταστικη.Αλλα το widget καιρου του S6 ειναι καλυτερο και πιο πιστο στο zooper.

Σε ευχαριστω οπως και να χει.

Ρε παιδες για βοηθειστε λιγο τον αοματο γιατι θα τρελαθω με τον συνδυασμο viber και samsung.

Στο lg g3 μου αν πατησω εξοδο απο το viber και μου στειλει καποιος μηνυμα δεν μου σκαει ειδοποιηση και στον αποστολεα δεν του γραφει παραδοθηκε.

Στο S6 edge αν κανω το ιδιο σκαει το μηνυμα κανονικα και στον αποστολεα λεει παραδοθηκε.Και του γραφει οτι ειμαι και online.

Τι στο καλο εχει κανει η samsung και δεν λειτουργουν το ιδιο;Δεν γινεται στα samsung να εισαι offline στο viber;

Ψάχνω για μια εφαρμογή που να τραβάει φωτογραφίες στο μέγεθος των φωτο του instagram ! Χωρίς να μου κολλάει λογότυπα πάνω στις φώτο με το όνομα της εφαρμογής. Αν έχει και μέσα και επεξεργασία για τις φωτο ακόμα καλύτερα αν και δεν με απασχολεί και τόσο αυτό. Αρκεί να τραβάει τις φωτο στο μέγεθος του ινσταγκραμ (αυτές τις τετραγωνες) και να μη χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να αλλάζω το μέγεθος της κανονικής εφαρμογής του κινητού για φωτογραφίες. Δεν μου αρέσουν αυτές Σαν το retrica Που σε κάθε φώτο που βγάζεις σου κολλάει αναγκαστικά και το λογότυπο στην φώτο και την χαλαει.

Ανάλυση 584χ584

Edit: βρήκα μια που νομίζω ότι μου κανει!!!!

Edited by lek88

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του instagram θα μπορείς να ανεβάζεις φωτό ό,τι ανάλυσης και προσανατολισμού λήψης θες! (αν διάβασα καλά, ήταν στα πεταχτά!)

Ρε παιδες για βοηθειστε λιγο τον αοματο γιατι θα τρελαθω με τον συνδυασμο viber και samsung.

Στο lg g3 μου αν πατησω εξοδο απο το viber και μου στειλει καποιος μηνυμα δεν μου σκαει ειδοποιηση και στον αποστολεα δεν του γραφει παραδοθηκε.

Στο S6 edge αν κανω το ιδιο σκαει το μηνυμα κανονικα και στον αποστολεα λεει παραδοθηκε.Και του γραφει οτι ειμαι και online.

Τι στο καλο εχει κανει η samsung και δεν λειτουργουν το ιδιο;Δεν γινεται στα samsung να εισαι offline στο viber;

Ναι, αν το φτιάξεις από τις ρυθμίσεις! Δεν το χρησιμοποιώ πλέον και δε θυμάμαι ακριβώς τοποθεσία, αλλά δεν είναι δύσκολο να το βρεις ;)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του instagram θα μπορείς να ανεβάζεις φωτό ότι ανάλυσης και προσανατολισμού λήψης θες! (αν διάβασα καλά, ήταν στα πεταχτά!)

Σωστό κ αυτό που λες!! Κάνανε αλλαγές στο ινσταγκραμ και μπορείς να βάλεις ότι φώτο θες πλέον !!Αλλά εγώ τις Θέλω Έτσι τετραγωνες όπως ηταν οι κλασικές του ινστα!!! Βρήκα μια εφαρμογή που νομίζω με καλυπτει Και είμαι οκ!!!!

Edited by lek88

Ναι, αν το φτιάξεις από τις ρυθμίσεις! Δεν το χρησιμοποιώ πλέον και δε θυμάμαι ακριβώς τοποθεσία, αλλά δεν είναι δύσκολο να το βρεις ;)

Δεν ειναι αυτο γιατι οι ρυθμισεις της εφαρμογης ειναι ιδιες και στο lg και στο samsung.

Ρε Πανούλη... πάλι σαμσουνγκ?

Δεν σου φτάνει το ελτζι? :lol:

Της κοπελας μου ειναι ρε συ χαχαχαχα

Εχω θεμα με το viber στο samsung γιατι δεν μπορω να κανω το viber να μενει offline.

Δεν ειναι αυτο γιατι οι ρυθμισεις της εφαρμογης ειναι ιδιες και στο lg και στο samsung.

Με ταλαιπωρείς (λίγο βέβαια, μιας και βρήκα σύντομα τη φωτό :Ρ)

πρώτη και τρίτη επιλογή εδώ είναι αυτά που σε ενοχλούν!!!!

Αλλά γενικά το viber είναι γτπ, ένα μήνα το χρησιμοποίησα και το έσβησα! Δεν ξέρω πώς βολεύει τόσο μεγάλο ποσοστό!

Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για full backup-restore(δεδομένα,αρχεία,τα πάντα) σε root συσκευή;

Titanium Backup

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Δεν μαρεσε αυτό.

Η τελευταία "καλη" έκδοση είναι η 4.5.2 http://www.apkmirror.com/apk/q-supreme-team/quickpic/quickpic-4-5-2-2-android-apk-download

Oneplus 6 8/128

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II