tolisfz6 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μπορώ να δηλώσω στο Google play για κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές να μη σου αναφέρει καθόλου ενημερώσεις; Κάποιος ρε παιδιά;; Πριν κάνεις εγκατάσταση το .apk πέρασε το μέσα από αυτήν την εφαρμογή...και θα του δημιουργήσει διαφορετική "υπογραφή" ώστε να μην ζητάει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Έχω note 4 exynos,γίνεται μέσω του PayPal να πληρώνω σε καταστήματα όπως με την κάρτα ? δηλαδή να περνάω το κινητό από το μηχάνημα καρτών και να πληρώνω? κάτι είχε κάνει η Vodafone με την alpha bank αλλιώς δεν γίνεται? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μόνο αν είσαι ρουτ με εφαρμογές τύπου titanium Για να μην αποθηκεύει κάθε φωτογραφία που μου στέλνουν στις συνομιλίες δλδ πρέπει να είναι ρουτ τι κουλό είναι αυτό....ξενέρωσα έχω και νοτε 4 και δεν μπορώ να το κανω και ρουτ χάνω εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 (edited) Για να μην αποθηκεύει κάθε φωτογραφία που μου στέλνουν στις συνομιλίες δλδ πρέπει να είναι ρουτ τι κουλό είναι αυτό....ξενέρωσα έχω και νοτε 4 και δεν μπορώ να το κανω και ρουτ χάνω εγγύηση Να βάλεις ένα ".nomedia" μέσα στο φάκελο που αποθηκεύονται το δοκίμασες; Στο πρότεινε ένας φίλος λίγο πιο πίσω! Ή αλλιώς δοκίμασε τουλάχιστον μέσα απ' τη "Συλλογή" να κάνεις απόκρυψη του φακέλου που αποθηκεύονται. Τουλάχιστον να μην φαίνονται άμεσα. Μετά, όταν θελεις, με έναν file manager τις βρίσκεις και τις σβήνεις! Αν κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις.... :) Edited July 18, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Να βάλεις ένα ".nomedia" μέσα στο φάκελο που αποθηκεύονται το δοκίμασες; Στο πρότεινε ένας φίλος λίγο πιο πίσω! Ή αλλιώς δοκίμασε τουλάχιστον μέσα απ' τη "Συλλογή" να κάνεις απόκρυψη του φακέλου που αποθηκεύονται. Τουλάχιστον να μην φαίνονται άμεσα. Μετά, όταν θελεις, με έναν file manager τις βρίσκεις και τις σβήνεις! Αν κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις.... :) Βάλε ένα αρχείο .nomedia στο φάκελο που αποθηκεύονται.... συγνωμη δεν το ειχα προσεξει αυτο! οταν λετε αρχειο ".nomedia" πως το κανω αυτο; και τι συνεπειες εχει στην ουσιασια αποτρεπει την αποθηκευηση των φωτογραφιων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 συγνωμη δεν το ειχα προσεξει αυτο! οταν λετε αρχειο ".nomedia" πως το κανω αυτο; και τι συνεπειες εχει στην ουσιασια αποτρεπει την αποθηκευηση των φωτογραφιων; Βάλε την εφαρμογή Quickpic και το κάνει με επιλογή από το μενού Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 συγνωμη δεν το ειχα προσεξει αυτο! οταν λετε αρχειο ".nomedia" πως το κανω αυτο; και τι συνεπειες εχει στην ουσιασια αποτρεπει την αποθηκευηση των φωτογραφιων; μπορεις και με es Explorer (δημιουργείς ένα κενό αρχείο με όνομα .nomedia ) https://youtu.be/SrhboZaBfCY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Υπάρχει εφαρμογή σαν το alfred που όταν εντοπίσει κινήσει να τραβάει από μόνο του φώτο και να την στέλνει σε email; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς το 1passwd να μας πει πόσο στοιχίζει τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς το 1passwd να μας πει πόσο στοιχίζει τελικά; Μην, μην, μην safe in cloud ανώτερο του σε όλα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς το 1passwd να μας πει πόσο στοιχίζει τελικά; Μην, μην, μην safe in cloud ανώτερο του σε όλα Παίδες, το ανώτερο όλων είναι το Dashlane. Θέλει 30 euros / χρόνο. Μόλις το βάζεις, "τραβάει" όλους τους κωδικούς σου, και στους φτιάχνει σε λίστα. Κάθε νέο subscription που κάνεις, το αποθηκεύει. Κάνει μόνο του log in, ακόμη και σε εφαρμογές στο κινητό, όχι μόνο σε browser. Δουλεύει τέλεια σε chrome σε Η/Υ, δουλεύει σχεδόν τέλεια με το chrome σε android. Trial περίδος, 1 μήνας. Δοκιμάστε το, και θα δείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς το 1passwd να μας πει πόσο στοιχίζει τελικά; Εγώ είμαι συνδρομητής τα 3 τελευταία χρόνια στο LastPass Premium με 10 ευρώ περίπου το χρόνο (12 δολάρια). Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Μην, μην, μην safe in cloud ανώτερο του σε όλα +1 για το safe in cloud, και χωρίς συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Keepass2android offline παιδιά για να είμαστε σίγουροι. Δεν υπάρχει πιο ασφαλές. Και με quick unlock για μεγαλύτερη ευκολία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Μην, μην, μην safe in cloud ανώτερο του σε όλα Παίδες, το ανώτερο όλων είναι το Dashlane. Θέλει 30 euros / χρόνο. Μόλις το βάζεις, "τραβάει" όλους τους κωδικούς σου, και στους φτιάχνει σε λίστα. Κάθε νέο subscription που κάνεις, το αποθηκεύει. Κάνει μόνο του log in, ακόμη και σε εφαρμογές στο κινητό, όχι μόνο σε browser. Δουλεύει τέλεια σε chrome σε Η/Υ, δουλεύει σχεδόν τέλεια με το chrome σε android. Trial περίδος, 1 μήνας. Δοκιμάστε το, και θα δείτε. Εγώ είμαι συνδρομητής τα 3 τελευταία χρόνια στο LastPass Premium με 10 ευρώ περίπου το χρόνο (12 δολάρια). Έτσι παιδιά. Δώστε όλα σας τα password σε κάποιον server εκεί έξω και μάλιστα πληρώστε κιόλας για αυτό. Είναι απόλυτα ασφαλές το cloud! +1 για το safe in cloud, και χωρίς συνδρομή. Ιδίως όταν ένας developer πληρώνει σαν μ@κ@κας για κάποιον server για να μπορείτε να αποθηκεύετε να password σας με το αζημίωτο! Και μόνο το όνομα τις εφαρμογής είναι για γέλια και ο ορισμός του οξύμωρου: "safe in cloud"!!! Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε και τους κωδικούς των πιστωτικών σας καρτών! Έτσι θα κοιμάστε πιο ήσυχοι τα βράδια.:p Αν σας ενδιαφέρει, εντελώς offline: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.awallet.free Edited July 19, 2015 by SkyHi Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Εγώ όλους μου τους κωδικους τους Έχω στο σημειωματάριο της συσκευής που ούτε ιντερνετ χρειάζεται ούτε τίποτα. Έχω βάλει κ έναν κωδικό κ είναι εντάξει. Ουτε εφαρμογή βάζω που να μην ξέρω που πάνε οι κωδικοί που αποθηκευω και ποιος developer μπορεί να τους δει. Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε τέτοιου είδους εφαρμογές !!!! Γνώμη Μου πάντα..... Μπορεί να ειμαι και λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Έτσι παιδιά. Δώστε όλα σας τα password σε κάποιον server εκεί έξω και μάλιστα πληρώστε κιόλας για αυτό. Είναι απόλυτα ασφαλές το cloud! Ιδίως όταν ένας developer πληρώνει σαν μ@κ@κας για κάποιον server για να μπορείτε να αποθηκεύετε να password σας με το αζημίωτο! Και μόνο το όνομα τις εφαρμογής είναι για γέλια και ο ορισμός του οξύμωρου: "safe in cloud"!!! Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε και τους κωδικούς των πιστωτικών σας καρτών! Έτσι θα κοιμάστε πιο ήσυχοι τα βράδια.:p Αν σας ενδιαφέρει, εντελώς offline: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.awallet.free Ξέρεις πως δουλεύουν αυτές οι εφαρμογές, ή απλά μιλάς στον αέρα; Αν θέλεις, μπορώ να σού στείλω το αρχείο που είναι αποθηκευμένο στο κινητό μου και στο cloud, να το ανοίξεις, να βρεις τους κωδικούς μου. Λοιπόν, για να μη μιλάμε χωρίς να ξέρουμε: Το αρχείο που αποθηκεύεται στο cloud, είναι το ίδιο με αυτο που έχεις στο κινητό, το PC ή και το tablet. Είναι κωδικοποιημενο, και ακόμα και η μεταφορά του γίνεται encrypted. Διάβασε εδώ: https://safeincloud.uservoice.com/knowledgebase/articles/425331-what-encryption-is-used-in-safeincloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 υπαρχει εφαρμογη που να καλυπτει τους ηχους τριγυρω σου ,οταν μιλας στο τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 εχω την εντυπωση οτι αυτο το κανεις απο τις ρυθμισεις κλησεων του τηλεφωνου σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Ξέρεις πως δουλεύουν αυτές οι εφαρμογές, ή απλά μιλάς στον αέρα; Αν θέλεις, μπορώ να σού στείλω το αρχείο που είναι αποθηκευμένο στο κινητό μου και στο cloud, να το ανοίξεις, να βρεις τους κωδικούς μου. Λοιπόν, για να μη μιλάμε χωρίς να ξέρουμε: Το αρχείο που αποθηκεύεται στο cloud, είναι το ίδιο με αυτο που έχεις στο κινητό, το PC ή και το tablet. Είναι κωδικοποιημενο, και ακόμα και η μεταφορά του γίνεται encrypted. Διάβασε εδώ: https://safeincloud.uservoice.com/knowledgebase/articles/425331-what-encryption-is-used-in-safeincloud Χαίρω πολύ φίλε μου. Δεν είμαι άσχετος. Το θέμα στην ασφάλεια (αν έχεις ασχοληθεί σοβαρά και επαγγελματικά με αυτήν) είναι να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν περισσότερες παραμέτρους. Αν είσαι τόσο σίγουρος, ανέβασε το κρυπτογραφημένο αρχείο (το οποίο "μπορεί" και να είναι κρυπτογραφημένο... Έχεις τρόπο προσωπικά να ελέγξεις αν είναι όντως και με ποια ciphers, keys κλπ, ή το θεωρείς κρυπτογραφημένο επειδή στο λέει ο developer στο Google Play; ) αν τολμάς σε καμιά 10ριά χακεράδικα φόρουμς και έλα να μου πεις σε μια βδομάδα τι παίζει με τους κωδικούς σου. Εγώ μια κουβέντα είπα και όσοι θέλουν ακούν. Δε θα ξανασχοληθώ άλλο. Προφανώς δε χρειάζεται... Κοιμηθείτε ήσυχοι... Κάποια μέρα θα σκάσει η φούσκα...:ninja: Υ.Γ. την πρόταση σου να μου στείλεις το αρχείο με τους κωδικούς σου θα σου πρότεινα να την ξανασκεφτείς. Αν επιμένεις ωστόσο πόσταρε ένα link για να το κατεβάσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Συγνώμη φίλε μου, αλλά και μόνο από αυτή την πρόταση σου φαίνεται πόσο εσύ είσαι σχετικός με την ασφάλεια. Χωρίς παρεξήγηση... Edited July 19, 2015 by SkyHi Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 υπαρχει εφαρμογη που να καλυπτει τους ηχους τριγυρω σου ,οταν μιλας στο τηλεφωνο; Ανάλογα την συσκευή που εχεις. Εγώ για παράδειγμα με lg έχω αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις. Πάω ρυθμίσεις, ρυθμίσεις κλήσεων και τικαρω την επιλογή βελτίωση φωνής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καλησπερίζω τους δυχρωματικούς τους φόρουμ. Ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείτε για "διόρθωση"; Έχω το Color Changer, και αναρωτιόμουν αν έχετε καμία καλύτερη κατά νου, ιδανικά με επιλογή για δευτερανωμαλια, μια και για δευτερανοπες μου κάνει αρκετά κόκκινα έντονα πράσινα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό Music player δωρεάν και έναν επί πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό Music player δωρεάν και έναν επί πληρωμή; Θες κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; free τα musixmatch, phonograph, shuttle. Επί πληρωμή τα poweramp, shuttle+. Φυσικά υπάρχει και o Google music player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό Music player δωρεάν και έναν επί πληρωμή; Rocket player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts