tpal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Το Facebook app λέμε ότι είναι χάλια. Έχετε παρατηρήσει καταναλώσει φοβερή με την τελευταία αναβάθμιση; Επίσης έχετε να προτείνετε και καλύτερο; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Το Facebook app λέμε ότι είναι χάλια. Έχετε παρατηρήσει καταναλώσει φοβερή με την τελευταία αναβάθμιση; Επίσης έχετε να προτείνετε και καλύτερο; Δεν έχω παρατηρήσε κάτι. Για αντικαταστάστες, οι καλύτεροι νομίζω είναι οι Seesmic και Friendcaster, με μία προτίμηση από τον κόσμο, προς τον 1ο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Note-This is just a prank app. Ofcourse it cannot charge your phone coz you don't have solar panels on your phone. This is just a fun app. Please note that when rating the app. Σημείωση-Αυτό είναι μόνο ένα app φάρσα. Φυσικά δεν μπορεί να χρεώσει coz το τηλέφωνό σας δεν έχετε ηλιακούς συλλέκτες στο τηλέφωνό σας. Αυτό είναι μόνο ένα διασκεδαστικό app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Tι ακριβώς θέλεις να κάνεις γιατι παρ' ολες τις διευκρινίσεις δεν κατάλαβα. Να μεταφερω εφσρμογες- αρχεια απο το κινητο στον υπολογιστη και αντιθετα αλλα με την χρηση και του κινητου.να μην χρειαζεται να ακουμπαω τον υπολογιστη παντα.ασυρματα..οπως το allshare play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Να μεταφερω εφσρμογες- αρχεια απο το κινητο στον υπολογιστη και αντιθετα αλλα με την χρηση και του κινητου.να μην χρειαζεται να ακουμπαω τον υπολογιστη παντα.ασυρματα..οπως το allshare play. Περισσότεροι καλοί file manager όπως solid explorer και es explorer το κάνουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 ex explorer εχω πως γινεται ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Πείτε μου ένα καλό απ για τον καιρό που να έχει ωριαία πρόβλεψη και έγκυρο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Περνωντας απο μια custom rom σε αλλη, στην επαναφορα των sms με το SMS backup and restore μου εβγαζε σφαλμα. Επικοινωνησα με το developer, και λεει οτι και αλλοι εχουν αναφερει προβλημα σε JB, με συσκευες Samsung, και οτι το ψαχνει, του εστειλα και log. Eιχα κρατησει και με το Go backup τα sms, και αυτο ενω δειχνει οτι ολοκληρωνει την διαδικασια, δεν επαναφερει κανενα sms. Δοκιμασα και με το AppExtractor να εξαγει μονο τα sms απο το nandroid backup, αλλα αυτο κ αν δεν κανει τιποτα,δεν μου βρισκει καν το backup. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να εξαγει sms απο nandroid backup, και να δουλευει στην 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Πείτε μου ένα καλό απ για τον καιρό που να έχει ωριαία πρόβλεψη και έγκυρο eweather hd εκδοση 4.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 eweather hd εκδοση 4.5.0 Εγώ είμαι με 1Weather.. Πολύ ωραίο και απλό.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Περνωντας απο μια custom rom σε αλλη, στην επαναφορα των sms με το SMS backup and restore μου εβγαζε σφαλμα. Επικοινωνησα με το developer, και λεει οτι και αλλοι εχουν αναφερει προβλημα σε JB, με συσκευες Samsung, και οτι το ψαχνει, του εστειλα και log. Eιχα κρατησει και με το Go backup τα sms, και αυτο ενω δειχνει οτι ολοκληρωνει την διαδικασια, δεν επαναφερει κανενα sms. Δοκιμασα και με το AppExtractor να εξαγει μονο τα sms απο το nandroid backup, αλλα αυτο κ αν δεν κανει τιποτα,δεν μου βρισκει καν το backup. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να εξαγει sms απο nandroid backup, και να δουλευει στην 4.1.2? Μήπως μπορέσει και σε βοηθήσει αυτό; Aλλιώς μου φαίνεται, θα πρέπει να πάρεις έναν nand backup του setup που έχεις τώρα, να επαναφέρεις το παλιό σου όπου θα βρεις και τα sms σου, θα τα αποθηεκύσεις κάπου (ακόμη και στο cloud με διάφορες εφαρμογές) και ξανά nand restore του setup που έχεις τώρα και μετά επαναφορά των sms σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Περισσότεροι καλοί file manager όπως solid explorer και es explorer το κάνουν. Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στον es file explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 eweather hd εκδοση 4.5.0 Έχουν πρόβλημα οι νεότερες; Πώς με κατάλαβες όμως αμέσως, σε παραδέχομαι;) Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στον es file explorer? Ισως γίνεται και διαφορετικά ;;;;;; φτιάχνεις ένα κοινοχρηστο φάκελο στον υπολογιστή ανοίγεις τον es πας lan νεο ανιχνευση και βλεπεις τον κοινοχρηστο φακελο πρεπει να εισαι συνδεμενος στο ιδιο ασύρματο δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 τι να τον κανω τον κοινοχρηστο φακελο? Ολο τον υπολογιστη θελω να βλεπω στο κινητο.. Και πως φτιαχνω κοινοχρηστο φακελο? ΜΟυ λεει login failure..Ti username kai ti password θελει δεν καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Πώς κάνουμε resize μια εικόνα; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Καλησπέρα! Έπεσα τυχαία πάνω στην εφαρμογή snapseed.Δεν είχα ακούσει τίποτα γι'αυτήν αλλά λέω εντάξει μωρέ άς την δοκιμάσω.Άλλη μία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας. Τελικά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη του είδους,αλλά σίγουρα δεν είναι απλά άλλη μια... Παιδιά είναι εξαιρετική εφαρμογή. Σίγουρα μπορούν να κάνουν κι άλλες εφαρμογές τα ίδια πράγματα ,αλλά αυτό που την διαφοροποιεί είναι ο τρόπος που τα υλοποιεί. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Edited January 30, 2013 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλησπέρα! Έπεσα τυχαία πάνω στην εφαρμογή snapseed.Δεν είχα ακούσει τίποτα γι'αυτήν αλλά λέω εντάξει μωρέ άς την δοκιμάσω.Άλλη μία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας. Τελικά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη του είδους,αλλά σίγουρα δεν είναι απλά άλλη μια... Παιδιά είναι εξαιρετική εφαρμογή. Σίγουρα μπορούν να κάνουν κι άλλες εφαρμογές τα ίδια πράγματα ,αλλά αυτό που την διαφοροποιεί είναι ο τρόπος που τα υλοποιεί. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μόλις προχτές αντικατέστησα το "λίγο" Istagram με αυτήν, σαν 4 Istagram ειναι το Snapseed στην επεξεργασία φωτογραφίας..!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Ισως γίνεται και διαφορετικά ;;;;;; φτιάχνεις ένα κοινοχρηστο φάκελο στον υπολογιστή ανοίγεις τον es πας lan νεο ανιχνευση και βλεπεις τον κοινοχρηστο φακελο πρεπει να εισαι συνδεμενος στο ιδιο ασύρματο δικτυο πως φτιαχνω κοινοχρηστο? Επιδης μου λεει login failure τι κωδικο και τι usernmae θελει? Δεν βγαζω ακρη μπορεις να μου πειs τα βηματα? Edited February 1, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Μόλις προχτές αντικατέστησα το "λίγο" Istagram με αυτήν, σαν 4 Istagram ειναι το Snapseed στην επεξεργασία φωτογραφίας..!:) +1 ότι καλύτερο υπάρχει αν τη στιγμή.Τα κάνει όλα και πολύ απλά μάλιστα. Να προσθέσω ότι σήμερα βγήκε από beta η εφαρμογή του koush όπου επιτρέπει backup εφαρμογών και των δεδομένων τους, όπως το TB με τη διάφορα ότι γίνεται και σε συσκευές που δεν είναι root. Λέγεται carbon. Διαβάστε τις οδηγίες για το πως θα το κάνετε. Πρώτα εγκατάσταση της δωρεάν και μετά την επί πληρωμή. Πιστεύω αξίζει τα λεφτά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Πώς κάνουμε resize μια εικόνα; reduce photo Πολύ απλή και εύχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή με που να μπορείς να προγραμματίζεις 2-3 ενέργειες μαζί σε μια συντομευση - widget. πχ να ανοίγεις με μια συντόμευση wifi και συγχρονισμό μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Εχετε στο νου σας καμια καλη εφαρμογη για shopping list..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Εχετε στο νου σας καμια καλη εφαρμογη για shopping list..; Ourgroceries Τρέχει σε android/ios και μέσω web browser (pc) Και μπόρεις να κάνεις share τις λίστες με άλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή με που να μπορείς να προγραμματίζεις 2-3 ενέργειες μαζί σε μια συντομευση - widget. πχ να ανοίγεις με μια συντόμευση wifi και συγχρονισμό μαζί. Ίσως θα μπορούσες να το κάνεις με κάποιον Tasker ή αγοράζοντας NFC tags από το internet και να τα προγραμματίσεις γι' αυτή τη δουλειά, από τη στιγμή βέβαια που υποστηρίζει και η συσκευή σου NFC (με το NoteII δεν θα έχεις πρόβλημα :p). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts