karx Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ποια εφαρμογή να βάλω στο NOTE 3 για SMS? (εννοείται για 160 χαρακτήρες) Δεν είμαι root. Textra ή 8sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για χειρογραφες σημειώσεις, που να υποστηρίζει και palm rejection; Στο ipad από ότι βλέπω υπάρχουν και stylus που κάνουν αυτή τη δουλειά. Για Android δεν υπάρχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 To alarm clock extreme έχει ρύθμιση για την ένταση φωτεινότητας όταν χτυπάει. Μήπως αυτό σου κάνει; Είναι μια προσωρινή λύση, θα το δοκιμάσω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depechemode Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να πραγματοποιεί φωνητική πληκτρολόγηση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Το swype πληκτρολόγιο αλλά θέλει σύνδεση σε wifi ή data . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Είναι μια προσωρινή λύση, θα το δοκιμάσω :) Κατά την άποψή μου, είναι η κορυφαία εφαρμογή για ξυπνητήρι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τραβάει screenshot αλλά όχι σε εικόνα, σε βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Κατά την άποψή μου, είναι η κορυφαία εφαρμογή για ξυπνητήρι. Την εχω, την εδινε δωρεαν το Amazon νομιζω (η ειναι δωρεαν; δε θυμαμαι) Θα στειλω mail μηπως προστεθει η επιθυμια μου :p Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τραβάει screenshot αλλά όχι σε εικόνα, σε βίντεο; SCR Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη για μετατροπη pdf σε epub? τα περισσοτερα βιβλια ειναι se pdf, λιγα που εχω βρει σε epub ειναι πολυ ωραιοτερα σε εμφανιση, θυμιζουν κανονικο βιβλιο! και κατι ακομα...ποιον θεωρειται καλυτερο e-reader?οσους εχω δοκιμασει καταναλωνουν πολλη μπαταρια...5% σε 15 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) υπαρχει καποια εφαρμογη για μετατροπη pdf σε epub? τα περισσοτερα βιβλια ειναι se pdf, λιγα που εχω βρει σε epub ειναι πολυ ωραιοτερα σε εμφανιση, θυμιζουν κανονικο βιβλιο! και κατι ακομα...ποιον θεωρειται καλυτερο e-reader?οσους εχω δοκιμασει καταναλωνουν πολλη μπαταρια...5% σε 15 λεπτα Σε Android δεν δουλεύει τίποτα..... Δυστυχώς (υπάρχουν για pc!! ) για pdf https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartdevices.special (ποιο smooth, γρήγορο δεν θα βρεις!!) Edited September 24, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω μία γουστοζικη και ποιοτικη εφαρμογή για dialer και μηνύματα εκτος των γνωστων exdialer κτλ, γιατί ο στοκ είναι απαραδεκτος. Έχω δικαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 PixelPhone πρέπει να είναι και ο μόνος που έχει υποστήριξη για Dual SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Για pdf/epub χρησιμοποιώ ezpdf reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabsat Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Γεια σας! Πώς μπορώ να μπλοκάρω τα διάφορα διαφημιστικά που μου έρχονται συνέχεια στο windows phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Γεια σας! Πώς μπορώ να μπλοκάρω τα διάφορα διαφημιστικά που μου έρχονται συνέχεια στο windows phone? Root και AdAway ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Γεια σας! Πώς μπορώ να μπλοκάρω τα διάφορα διαφημιστικά που μου έρχονται συνέχεια στο windows phone? Το πετάς, παίρνεις Android κινητό για να είσαι on topic, το κάνεις root και βάζεις το adaway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Έχω iphone αλλά δεν θα με χάλαγε η μετάβαση σε android. Επειδή όμως το χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου έχω μερικές απορίες σχετικά με εφαρμογές. Καταρχάς θέλω μια εφαρμογή ημερολογίου που να είναι το ίδιο εύκολη στην χρήση με το ημερολόγιο του μηλόφωνου. Συγκεκριμένα θέλω στην προβολή ημέρας να κάνω tap and hold σε κάποια συγκεκριμένη ώρα και να μου βγάζει να κάνω καταχώρηση εκείνη την ώρα. Επίσης με tap and hold σε κάποια καταχώρηση ημερολογίου να μπορώ να την μετακινήσω σε άλλη ώρα ή ημέρα. Αυτό το απλό πράγμα δεν το έχω βρει ακόμα και όσο και αν ακούγεται παράξενο με εμποδίζει απο την μετάβαση. Προτείνετε εφαρμογές και όταν λύσω το θέμα του ημερολογίου συνεχίζω στο επόμενο πρόβλημά μου! Digical και τελείωσες εγώ έχω και την πληρωμενη έκδοση για πιο πολλά θέματα στο widget Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Digical και τελείωσες εγώ έχω και την πληρωμενη έκδοση για πιο πολλά θέματα στο widget Έγραψες φιλαράκο! Πήρα και εγώ την Pro και εχω μείνει άφωνος. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ποια ειναι αυτη η εφαρμογη ρε παιδια που σου δειχνει ποιοι ειναι συνδεδεμενοι το wifi του σπιτιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αυτή χρησιμοποιώ εγώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overlook.android.fing&hl=el Πρέπει να υπάρχουν κι άλλες...! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αυτή χρησιμοποιώ εγώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.overlook.android.fing&hl=el Πρέπει να υπάρχουν κι άλλες...! Κι εγώ την Fing χρησιμοποιώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ποια ειναι αυτη η εφαρμογη ρε παιδια που σου δειχνει ποιοι ειναι συνδεδεμενοι το wifi του σπιτιου? Network Tools: 1) dSploit 2) Wi.cap. Network sniffer Pro 3) Intercepter-NG (ROOT) 4) Fing - Network Tools 5) ezNetScan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Digical και τελείωσες εγώ έχω και την πληρωμενη έκδοση για πιο πολλά θέματα στο widget Γνωρίζεις αν μπορείς να το συγχρονίσεις με το facebook και να σου περάσει τα γεγονότα (γενέθλια / γιορτες) των φίλων ? Γιατί έβαλα την δωρεάν έκδοση και δεν κατάφερα να το βρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά το Amazon έχει προσφορά δωρεάν 27 εμπορικές εφαρμογές. Το link εδώ: http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_425170362_2?ie=UTF8&hidden-keywords=B00CT2P6VA%7CB007ZF4GU8%7CB00A7W29BE%7CB00DV2D0JC%7CB008IJT0CE%7CB00JFKEQBK%7CB00701L5XS%7CB00EEL0LGY%7CB007NZ7LIY%7CB00966YLNQ%7CB00GWYAMZ6%7CB006J1P770%7CB00HWWRYC6%7CB00G1YAD42%7CB0096DZKZC%7CB0067Q42BY%7CB0051UP5NQ%7CB008X8RSTM%7CB0055S348W%7CB004GYNPL2%7CB00IIITT08%7CB00FHEP9XM%7CB00ESCJG1U%7CB005J0VPNC%7CB0055PSKE8%7CB0055S348W%7CB00J0HVB7U%7CB00A7Z8KAU&rh=i%3Amobile-apps%2Cn%3A2350149011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-top-1&pf_rd_r=1K31QAT84C2M42MCQN7Y&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1930242302&pf_rd_i=2350149011&tag=androidcentralb-20&m1k=d_ac Εγώ κατέβασα το Swype.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Προταση για καλυτερο ημερολιγιο για καταχωρηση ειδοποιηση και οργανωση εργασιων κτλπ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts