pektis7 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Νομίζω μέσα από xposed και gravity box μπορείς να κάνεις disable το μενού που εμφανίζεται αν πατήσεις το power button αν είναι κλειδωμένο το κινητό. Έχεις δίκιο. Εκεί το είχα δει κι εγώ και το θυμόμουν, αλλά δεν μπορώ να βάλω xposed λόγω art. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να το είχε σαν επιλογή το Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδιά φαντάζομαι έχει ξαναγίνει η ερώτηση. Αρχικά έχω ενα mac, ενα android κινητο και ένα android tablet μαζί με ενα iphone του πατέρα μου. Θα θέλαμε εξαιτιας της δουλειας ολα τα αρχεια να μοιραζονται μεταξυ των συσκευων. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδιά αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή του Facebook. Πλέον δεν μου φορτώνει εικόνες και βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδιά φαντάζομαι έχει ξαναγίνει η ερώτηση. Αρχικά έχω ενα mac, ενα android κινητο και ένα android tablet μαζί με ενα iphone του πατέρα μου. Θα θέλαμε εξαιτιας της δουλειας ολα τα αρχεια να μοιραζονται μεταξυ των συσκευων. Τι προτείνετε; Ένα κοινό φάκελο Onedrive/Dropbox/Drive/Box (ή άλλο cloud storage) ανάλογα με το χώρο και τις δυνατότητες που θέλετε. Και τα τέσσερα που ανέφερα έχουν εφαρμογή για όλα τα λειτουργικά που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδιά φαντάζομαι έχει ξαναγίνει η ερώτηση. Αρχικά έχω ενα mac, ενα android κινητο και ένα android tablet μαζί με ενα iphone του πατέρα μου. Θα θέλαμε εξαιτιας της δουλειας ολα τα αρχεια να μοιραζονται μεταξυ των συσκευων. Τι προτείνετε; Ένα κοινό φάκελο Onedrive/Dropbox/Drive/Box (ή άλλο cloud storage) ανάλογα με το χώρο και τις δυνατότητες που θέλετε. Και τα τέσσερα που ανέφερα έχουν εφαρμογή για όλα τα λειτουργικά που θέλεις. Και ένα NAS είναι πολύ καλή λύση. Προτείνω το mycloud της WD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Βασικά δε το είπα σωστά... Για το android δοκιμαζω αυτες τις μερες την εφαρμογη της microsoft μαζι με το onedrive premium που εχω. Για το android νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο καλη, αλλα οκ κατι γινεται. Στο ios ο πατερας μου χρησιμοποιει της apple την εφαρμογη μαζι με το onedrive αλλα απο την εφαρμογη του onedrive δεν μπορει να ανοιξει στο pages. Αναγκαστικα σε παει στο office mobile απο οτι μου λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Έχω iphone αλλά δεν θα με χάλαγε η μετάβαση σε android. Επειδή όμως το χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου έχω μερικές απορίες σχετικά με εφαρμογές. Καταρχάς θέλω μια εφαρμογή ημερολογίου που να είναι το ίδιο εύκολη στην χρήση με το ημερολόγιο του μηλόφωνου. Συγκεκριμένα θέλω στην προβολή ημέρας να κάνω tap and hold σε κάποια συγκεκριμένη ώρα και να μου βγάζει να κάνω καταχώρηση εκείνη την ώρα. Επίσης με tap and hold σε κάποια καταχώρηση ημερολογίου να μπορώ να την μετακινήσω σε άλλη ώρα ή ημέρα. Αυτό το απλό πράγμα δεν το έχω βρει ακόμα και όσο και αν ακούγεται παράξενο με εμποδίζει απο την μετάβαση. Προτείνετε εφαρμογές και όταν λύσω το θέμα του ημερολογίου συνεχίζω στο επόμενο πρόβλημά μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 δεν μπορώ να βάλω xposed λόγω art art?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Έχω iphone αλλά δεν θα με χάλαγε η μετάβαση σε android. Επειδή όμως το χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου έχω μερικές απορίες σχετικά με εφαρμογές. Καταρχάς θέλω μια εφαρμογή ημερολογίου που να είναι το ίδιο εύκολη στην χρήση με το ημερολόγιο του μηλόφωνου. Συγκεκριμένα θέλω στην προβολή ημέρας να κάνω tap and hold σε κάποια συγκεκριμένη ώρα και να μου βγάζει να κάνω καταχώρηση εκείνη την ώρα. Επίσης με tap and hold σε κάποια καταχώρηση ημερολογίου να μπορώ να την μετακινήσω σε άλλη ώρα ή ημέρα. Αυτό το απλό πράγμα δεν το έχω βρει ακόμα και όσο και αν ακούγεται παράξενο με εμποδίζει απο την μετάβαση. Προτείνετε εφαρμογές και όταν λύσω το θέμα του ημερολογίου συνεχίζω στο επόμενο πρόβλημά μου! Νομιζω το στοκ ημερολογιο της samsung θα σε καλυψει.splanner το λεει και εχει ωραιοτατο widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Να απεγκαταστήσεις το clean master Και αμα σου πω οτι το εχω απεγκαταστησει εδω και παρα πολυ καιρο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Έχω iphone αλλά δεν θα με χάλαγε η μετάβαση σε android. Επειδή όμως το χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου έχω μερικές απορίες σχετικά με εφαρμογές. Καταρχάς θέλω μια εφαρμογή ημερολογίου που να είναι το ίδιο εύκολη στην χρήση με το ημερολόγιο του μηλόφωνου. Συγκεκριμένα θέλω στην προβολή ημέρας να κάνω tap and hold σε κάποια συγκεκριμένη ώρα και να μου βγάζει να κάνω καταχώρηση εκείνη την ώρα. Επίσης με tap and hold σε κάποια καταχώρηση ημερολογίου να μπορώ να την μετακινήσω σε άλλη ώρα ή ημέρα. Αυτό το απλό πράγμα δεν το έχω βρει ακόμα και όσο και αν ακούγεται παράξενο με εμποδίζει απο την μετάβαση. Προτείνετε εφαρμογές και όταν λύσω το θέμα του ημερολογίου συνεχίζω στο επόμενο πρόβλημά μου! Sunrise Callendar & Sol Callendar... To πρώτο πρέπει να υπήρχε εδώ και καιρό στο ios και λογικά θα έχει ίδια λειτουργικότητα με android. Το δεύτερο δεν έχει και αυτό το χαρακτηριστικό που ζητάς αλλά είναι από τα πιο πλήρη ημερολόγια, εύκολα σε στήσιμο και free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Έχω iphone αλλά δεν θα με χάλαγε η μετάβαση σε android. Επειδή όμως το χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου έχω μερικές απορίες σχετικά με εφαρμογές. Καταρχάς θέλω μια εφαρμογή ημερολογίου που να είναι το ίδιο εύκολη στην χρήση με το ημερολόγιο του μηλόφωνου. Συγκεκριμένα θέλω στην προβολή ημέρας να κάνω tap and hold σε κάποια συγκεκριμένη ώρα και να μου βγάζει να κάνω καταχώρηση εκείνη την ώρα. Επίσης με tap and hold σε κάποια καταχώρηση ημερολογίου να μπορώ να την μετακινήσω σε άλλη ώρα ή ημέρα. Αυτό το απλό πράγμα δεν το έχω βρει ακόμα και όσο και αν ακούγεται παράξενο με εμποδίζει απο την μετάβαση. Προτείνετε εφαρμογές και όταν λύσω το θέμα του ημερολογίου συνεχίζω στο επόμενο πρόβλημά μου! Το calengoo το έχει σίγουρα αυτό που ζητάς. Πρέπει να υπάρχει και στο iOS. Δοκίμασε το εκεί. art?:confused: http://en.m.wikipedia.org/wiki/Android_Runtime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 http://en.m.wikipedia.org/wiki/Android_Runtime Δεν ξέρω αγγλικά φίλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν ξέρω αγγλικά φίλε μου:) http://www.greeceandroid.gr/dev/1114-dalvik-vs-art-test Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Για τον kgian Δες και το digical. Στην προβολή μέρας πατάς την ώρα και προσθετεις και όταν πατήσεις κάποιο γεγονός σου δίνει τη δυνατότητα για edit. Τώρα δεν ξέρω αν το δεύτερο είναι αυτό που ψάχνεις.... Δες το πάντως Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδιά αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή του Facebook. Πλέον δεν μου φορτώνει εικόνες και βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. δοκιμασε να το απεγκαταστησεις και να το βαλεις ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδια εχει κανεις προβλημα με το νεο tapatalk? Με εχει τρελανει στα force close. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδια εχει κανεις προβλημα με το νεο tapatalk? Με εχει τρελανει στα force close. Οταν πχ σερφαρω και ειναι ανοικτο στο παρασκηνιο αρκετες φορες βγαινει μηνυμα οτι επαψε να λειτουργει. Αυτο. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Υπάρχει θέμα με launchers και themes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδιά φαντάζομαι έχει ξαναγίνει η ερώτηση. Αρχικά έχω ενα mac, ενα android κινητο και ένα android tablet μαζί με ενα iphone του πατέρα μου. Θα θέλαμε εξαιτιας της δουλειας ολα τα αρχεια να μοιραζονται μεταξυ των συσκευων. Τι προτείνετε; Η καλύτερη λύση είναι καλό router με usb δίσκο για κοινή χρήση μέσω wifi στον ίδιο χώρο ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης μέσω Internet. Δεν έχει σχέση με το τρέχον topic βέβαια αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Υπάρχει θέμα με launchers και themes? Για launchers ναι. Εδώ Για theming ειδικό νομίζω πως όχι αλλά αυτό ίσως σου χρησιμεύσει, επειδή γίνεται σχετική συζήτηση: Δείξτε τη homescreen/lockscreen σας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αυτά ακριβώς έψαχνα. Είσαι άρχοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Η καλύτερη λύση είναι καλό router με usb δίσκο για κοινή χρήση μέσω wifi στον ίδιο χώρο ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης μέσω Internet. Δεν έχει σχέση με το τρέχον topic βέβαια αυτό. Σωστο, αυτο θα ελυνε τα χερια και θα προσφερε και ασφαλεια https://www.coolicool.com/original-xiaomi-router-mini-ac-mi-intelligent-dual-band-24ghz5ghz-router-g-34351 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Έχεις δίκιο. Εκεί το είχα δει κι εγώ και το θυμόμουν, αλλά δεν μπορώ να βάλω xposed λόγω art. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να το είχε σαν επιλογή το Android art?:confused: Το calengoo το έχει σίγουρα αυτό που ζητάς. Πρέπει να υπάρχει και στο iOS. Δοκίμασε το εκεί. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Android_Runtime Δεν ξέρω αγγλικά φίλε μου:) Android_Runtime :D Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Η googlομετάφραση δεν βγάζει νόημα σε κάποιον που θέλει να μάθει κάτι σύνθετο:D Το λινκ που πόσταρε ο Da_rudakos είναι πολύ καλύτερο και με παραδείγματα;) http://www.greeceandroid.gr/dev/1114-dalvik-vs-art-test Ευχαριστώ πάντως όλους Edited September 23, 2014 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts