drdedus Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Μόλις έδωσε το viber video calls απο android 4 και επάνω Edited September 11, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μόλις έδωσε το viber video calls απο android 4 και επάνω μιλαμε καμπάνα η βιντεοκληση...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Σουπερ... Το είδα και εγώ.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) μιλαμε καμπάνα η βιντεοκληση...:) Εμένα μου βγάζει το παρακάτω...!!! γιατί...??? έχω 4.4.2 http://s30.postimg.org/ahkx5mnz5/Screenshot_2014_09_11_22_29_26.png pc screenshot Edited September 11, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εμένα μου βγάζει το παρακάτω...!!! γιατί...??? έχω 4.4.2 http://s30.postimg.org/ahkx5mnz5/Screenshot_2014_09_11_22_29_26.png pc screenshot Γιατί ανοίγεις άλλη εφαρμογή την οποία θα σου συνιστούσα να απεγκαταστήσεις.. Σχετικά με το viber λένε τα παιδιά το οποίο έβαλε λειτουργία βίντεο κλήσης. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γιατί ανοίγεις άλλη εφαρμογή την οποία θα σου συνιστούσα να απεγκαταστήσεις.. Σχετικά με το viber λένε τα παιδιά το οποίο έβαλε λειτουργία βίντεο κλήσης. Ευχαριστώ...την ξήλωσα..!!! που έχει το viper βίντεο κλήσης..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ευχαριστώ...την ξήλωσα..!!! που έχει το viper βίντεο κλήσης..??? Πρώτα καλείς κανονικά μέσω viber και έπειτα στην οθόνη θα δεις τη δυνατότητα για βίντεο κλήση. :-) Δοκίμασε κάνεις κλήση μέσω hangouts παρεμπιπτόντως? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδιά έχει χαθεί στο viber το στοιχείο του να ξέρουμε αν διαβάστηκε ή όχι;;; Γιατί δεν βλέπω το παραδόθηκε/στάλθηκε που χε παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μπορεί κανείς να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο More Locale 2 για να έχω Ελληνικά (προσπαθώ να σετάρω κινέζικη συσκευή ενός φίλου) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=49701&stc=1&d=1410509612 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Γιατί βάζεις custom? Δεν έχει επιλογή για ελληνικά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Στο ISO639 θα βάλεις 1453- στο ISO3136 θα βάλεις ISO 3166-2:GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλημερίζω. Μετά την αναβάθμιση του viber παρατηρώ μία μικρή καθυστέρηση στην αλλαγή των καρτέλων Το έχει και κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδιά έχει χαθεί στο viber το στοιχείο του να ξέρουμε αν διαβάστηκε ή όχι;;; Γιατί δεν βλέπω το παραδόθηκε/στάλθηκε που χε παλιά. Όταν στέλνεις ένα μήνυμα, φωτογραφία κλπ, το πλαίσιο αχνοφαίνεται και είναι στη φάση της αποστολής. Όταν γίνει κανονικό το πλαίσιο, πάει να πει ότι έχει σταλεί. Όταν παραδοθεί γράφει "παραδόθηκε", κι όταν το δει ο άλλος γράφει "προβλήθηκε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εφαρμογούλα, δωρεάν με την οποία μπορούμε να προβάλουμε της φωτογραφίες μας ή και τα mp4 μας στην smart tv μας; (htc one m8 with Panasonic Viera) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Γιατί βάζεις custom? Δεν έχει επιλογή για ελληνικά? Όχι, είναι απο Κίνα και έχει μόνο Κινέζικα και Αγγλικά Στο ISO639 θα βάλεις 1453- στο ISO3136 θα βάλεις ISO 3166-2:GR Εννοείς: ISO639 : 1453- ISO3136 : ISO 3166-2:GR VARIANT: ? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που αντί για ήχο κλήσεις να παίζει βίντεο όταν κάποιος σε καλεί ? Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Δες το dodol pop (beta) ringtones ή το Video Ringtone Maker Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μου ήρθε αναβάθμιση για τον Dolphin browser (11.2.3), και δεν βρίσκω που είναι το button με το οποίο ενεργοποιώ τα gestures. Στις προηγούμενες εκδόσεις υπήρχε ένα button με σύμβολο το δελφίνι στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Έχει βρει κάποιος από πού τα ενεργοποιούμε; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Μου ήρθε αναβάθμιση για τον Dolphin browser (11.2.3), και δεν βρίσκω που είναι το button με το οποίο ενεργοποιώ τα gestures. Στις προηγούμενες εκδόσεις υπήρχε ένα button με σύμβολο το δελφίνι στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Έχει βρει κάποιος από πού τα ενεργοποιούμε; Πατάς παρατεταμένα το δελφίνι στο κέντρο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Πατάς παρατεταμένα το δελφίνι στο κέντρο. Ωραίος, ευχαριστώ. Να 'σαι καλά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 @DimitrisAndNiki Το αφήνεις κενό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Δες το dodol pop (beta) ringtones ή το Video Ringtone Maker Νασε πάντα καλά.. σ ευχαριστώ, το dodol pop κανει τη δουλεια που θέλω και πολύ καλά:D Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Όταν στέλνεις ένα μήνυμα, φωτογραφία κλπ, το πλαίσιο αχνοφαίνεται και είναι στη φάση της αποστολής. Όταν γίνει κανονικό το πλαίσιο, πάει να πει ότι έχει σταλεί. Όταν παραδοθεί γράφει "παραδόθηκε", κι όταν το δει ο άλλος γράφει "προβλήθηκε". Εχθές δεν μου έγραφε "παραδόθηκε". Όσο για το να αχνοφαίνεται, αυτό ισχύει μέχρι να σταλεί. Άσχετα αν ο άλλος παραλάβει μετά παύει να αχνοφαίνεται το "συννεφο". thnx πάντως για την υπόδειξη γιατί πρόσεξα το παραδόθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 [ATTACH]49721[/ATTACH] για να φύγουν οι διαφημίσεις πιο πρέπει να αγοράσω από τα τρία στο go sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Δες το dodol pop (beta) ringtones ή το Video Ringtone Maker Όταν σε καλούν παίζει αμέσως το βίντεο ή πρέπει να πατήσεις play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts