Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσεχε μόνο διοτι τα data του προγράμματος θελουν αποκλειστικά δεδομένα και οχι wi fi αλλιώς δεν κατεβαίνουν!

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο που σου ειπα μην το βάλεις! Ψαξε να βρεις αυτο που σου ειπα!

Ναι το έχω το αρχείο αυτό

https://www.dropbox.com/sc/vsjfrdxqen0jvkb/AAB_ox6_fx0sDFPrvoNCuiFZa

Τι κάνω; το αφήνω ως έχει ;

Ναι το έχω το αρχείο αυτό

https://www.dropbox.com/sc/vsjfrdxqen0jvkb/AAB_ox6_fx0sDFPrvoNCuiFZa

Τι κάνω; το αφήνω ως έχει ;

Μηπως προλαβες και εκανες την διαδικασια με το gps faster? Αν οχι τοτε το εχει απο την μανα του..., οποτε αστο και δοκιμασε το αλλο του φιλου που σου πρότεινε!

Όχι δεν πρόλαβα να κάνω κάτι γιατί κατέβαζα το άλλο πρόγραμμα. Όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα, έχω πρόβλημα με το NLife κάτι ψάχνομαι να δω τι φταίει.

" Ένα πρόβλημα μου θα ήθελα να γράψω, για το πρόγραμμα NLife Greece. Συγκεκριμένα αν και είμαι συνδεδεμένος με σήμα GPS, αν και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα, για τα πρώτα 10-15 λεπτά κάθε πλοήγησης καθυστερεί στο να κουνηθεί το στίγμα μου στον χάρτη. Με αποτέλεσμα να κάνω κύκλους με το αυτοκίνητο μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσει την πλοήγηση.

Αυτό είναι το ένα. Ένα δεύτερο περιστατικό είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια.

Μονίμως μου δείχνει τη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ναι μεν η μια λεωφορος (Βριλησσίων) είναι προέκταση της άλλης (Χαλανδρίου),αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Ορίστε τα δύο σημεία στο google maps :

https://www.dropbox.com/sc...gfoXgb9zWD9VWa

https://www.dropbox.com/sc...xqaSv13BqAtxsa"

Όχι δεν πρόλαβα να κάνω κάτι γιατί κατέβαζα το άλλο πρόγραμμα. Όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα, έχω πρόβλημα με το NLife κάτι ψάχνομαι να δω τι φταίει.

" Ένα πρόβλημα μου θα ήθελα να γράψω, για το πρόγραμμα NLife Greece. Συγκεκριμένα αν και είμαι συνδεδεμένος με σήμα GPS, αν και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα, για τα πρώτα 10-15 λεπτά κάθε πλοήγησης καθυστερεί στο να κουνηθεί το στίγμα μου στον χάρτη. Με αποτέλεσμα να κάνω κύκλους με το αυτοκίνητο μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσει την πλοήγηση.

τό είναι το ένα. Ένα δεύτερο περιστατικό είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια.

Μονίμως μου δείχνει τη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ναι μεν η μια λεωφορος (Βριλησσίων) είναι προέκταση της άλλης (Χαλανδρίου),αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Δοκίμασες με αλλο GPS πρόγραμμα?

Αυτό είναι το ένα. Ένα δεύτερο περιστατικό είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια.

Αντί να κάνεις κύκλους και να χαλάς τσάμπα βενζίνη και χρόνο, κάθισε στην άκρη του δρόμου έχοντας τη συσκευή σου να βλέπει ουρανό και ο χρόνος μέχρι να κλειδώσει το στίγμα θα είναι πολύ μικρότερος.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Θα δοκιμάσω σήμερα με το παλιό καλό NDrive.

@elthis

Ηλία το GPS κλειδώνει. Το κυκλάκι δηλαδή σταματάει να αναβοσβήνει. Απλά δεν κινείται το αυτοκινητάκι στο πρόγραμμα. Και αν δεν προχωρώ εγώ με το αυτοκίνητο δεν ξέρω αν έχει ξεκολλήσει ή όχι.

Έχω πρόβλημα με το NLife και ψάχνομαι να δω τι φταίει.

Είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια.

Το ίδιο κάνει και σε μένα, μου την εμφανίζει μόνο στο Χαλάνδρι κάτι που δεν το κάνει το Route66.

Το ίδιο κάνει και σε μένα, μου την εμφανίζει μόνο στο Χαλάνδρι κάτι που δεν το κάνει το Route66.

Αρα αυτό ειναι τραγικό λάθος του nlife!

Εγώ με transparent weather είμαι,, έχει και widget χωρίς ρολόϊ ;)

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Για εφαρμογη για καμερα ποια προτεινετε;

Υπάρχει ενότητα για φωτογραφία και εικόνα :)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Θα ηθελα να με βοηθησεται στο εξης θεμα.

Θελω να φωτογραφησω τα Barcode των καρτων απο τα Super Market που εχω ωστε να μην της κουβαλαω μαζι τις καρτες καθε φορα αλλα να ανοιγω το κινητο μου και να την σκαναρει η κοπελα στο ταμειο απο αυτο.

Πως μπορω να το κανω???

Με την φωτογραφικη του κινητου που το τραβηξα δεν γινεται.

Μου ειπε ομως η ταμιας οτι εχει ερθει καποιος και του σκαναρουμε την καρτα απο το κινητο.

Πως γινεται??

Ευχαριστω.

Θελω να φωτογραφησω τα Barcode των καρτων απο τα Super Market που εχω ωστε να μην της κουβαλαω μαζι τις καρτες καθε φορα αλλα να ανοιγω το κινητο μου και να την σκαναρει η κοπελα στο ταμειο απο αυτο.

Πως μπορω να το κανω???

Μου ειπε ομως η ταμιας οτι εχει ερθει καποιος και του σκαναρουμε την καρτα απο το κινητο.

Πως γινεται??

Ευχαριστω.

Φαντάζομαι με κάποια εφαρμογή για σκαναρισμα ( π.χ. camscanner )θα γίνεται.

Πως μπορω να το κανω???

Πως γινεται??

Ευχαριστω.

Εγώ φίλε μου απλά έγραψα τους κωδικούς των barcode της κάθε κάρτας σε ένα σημειωματάριο και ξένοιασα.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Δεν γίνετε αυτό που λες γιατί πολύ απλά δεν δέχονται όλα τα sm να δώσεις κωδικό αντί για την κάρτα πχ Carrefour όπου ελάχιστα ταμεία στην Ελλάδα θα δεχτούν κωδικό.

Σχετικό..

Για όσους ψάχνονται με sm και κουπόνια παίζει και το pockee (δεν το έχω βάλει ακόμα)

http://www.news.gr/oikonomia/epiheirhseis/article/146380/pockee-h-idea-poymoirazei-ekptotika-koyponia.html

Edited by drdedus

λοιπον παιδες για να μην το κουράζουμε αλλο ...

αυτη την στιγμη εδω και 2 ωρες πανω στον ουρανο εχει κυριως καθαρο ουρανο με ελαχιστα συννεφα...(παρολο που οι προβλέψεις λεγανε βροχές...)

οι photoς τα λενε ολα νομίζω ..

δειτε τι δειχνει το weather underground και τι το Accuweather...(μιλαμε για μεγαλο χαλι απο χθες οτι να ναι ! )

Μάλλον δεν πρόσεξες το βασικό πρόβλημα των εφαρμογών που συνδέονται με weather underground κλπ

Δεν κάνουν update τις συνθήκες που επικρατούν με αποτέλεσμα να δείχνουν λάθος δεδομένα στο widget

Και ότι ο σταθμός που τραβάει τα LIVE δεδομένα μπορεί να είναι 5-20 χιλιόμετρα μακριά οπότε είναι αδύνατον να ξέρει τι συμβαίνει εκεί που είναι ο καθένας μας

Αν μπεις μέσα κάνει update και σου εμφανίζει μια λίστα με τους πλησιέστερους σταθμούς για να επιλέξεις

Ακόμα έχει και επιλογή για να διορθώσεις τι συμβαίνει συνvεφα/πολλά σύννεφα/βροχή με ένα κλικ

ή διακοπή ρεύματος ολισθηροί δρόμοι κλπ έτσι ώστε να είναι ακριβές και για τους επόμενους..

Αυτό είναι η καλύτερη λύση αν δεν υπάρχει σταθμός διπλά και παράλληλα χρησιμοποιούμε το μυαλό μας τις σελίδες των πλησιέστερων σταθμών και την εξαιρετική εφαρμογή που αντλεί δεδομένα από το sat24 https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.appit.satview&hl=el

Το πρόβλημα με τα widget περιμένουμε να διορθωθεί και έχω στείλει και feedback μπας και ...

Αν θέλετε να δείτε με πια εφαρμογή θα μείνετε τότε θα πρέπει να την δοκιμάσετε(συγκρίνετε με δεδομένα απο σελίδες σταθμών) σε ακραίες συνθήκες πχ στο αρκετά παλαιό γράφημα παρακάτω που μέσα σε 5 λεπτά η θερμοκρασία ανεβαίνει/κατεβαίνει 5-10 βαθμούς για διάστημα μικρο η μεγάλο και ο άνεμος επίσης τα ίδια..

(μια τυπική καλοκαιρινή μέρα στην Παλαιοχωρα με τρελές διακυμάνσεις η το άλλο άκρο σταθερή θερμοκρασία όλη την ήμερα η το 24ωρο)

Τότε βλέπεις τι συμβαίνει πραγματικά και ποιες εφαρμογές δείχνουν τα σκαμπανεβάσματα με ακρίβεια και ποιες λένε 28 και έξω έχει 37.

Edited by drdedus

Ολες αυτες οι εφαρμογες πώς παιρνουν δεδομενα χωρις σύνδεση στο ίντερνετ και χωρις gps? Εχουν αποκτήσει πρόσβαση απο την αρχή χωρίς να φαίνεται οτι συνδέεται;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ολες αυτες οι εφαρμογες πώς παιρνουν δεδομενα χωρις σύνδεση στο ίντερνετ και χωρις gps? Εχουν αποκτήσει πρόσβαση απο την αρχή χωρίς να φαίνεται οτι συνδέεται;

Δεν είπε κάνεις ότι δεν θέλουν ίντερνετ,χωρίς συνδεση δεν γίνεται τίποτα

Στη lockscreen εχει κατασταση καιρου και νομιζω οτι ειναι ανανεωμενη

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Στη lockscreen εχει κατασταση καιρου και νομιζω οτι ειναι ανανεωμενη

Οταν συνδεεσαι στο νετ ανανεωνεται αυτοματα (αν το εχεις κανεις setup).

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II