Hierophant Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Προσεχε μόνο διοτι τα data του προγράμματος θελουν αποκλειστικά δεδομένα και οχι wi fi αλλιώς δεν κατεβαίνουν! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο που σου ειπα μην το βάλεις! Ψαξε να βρεις αυτο που σου ειπα! Ναι το έχω το αρχείο αυτό https://www.dropbox.com/sc/vsjfrdxqen0jvkb/AAB_ox6_fx0sDFPrvoNCuiFZa Τι κάνω; το αφήνω ως έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ναι το έχω το αρχείο αυτό https://www.dropbox.com/sc/vsjfrdxqen0jvkb/AAB_ox6_fx0sDFPrvoNCuiFZa Τι κάνω; το αφήνω ως έχει ; Μηπως προλαβες και εκανες την διαδικασια με το gps faster? Αν οχι τοτε το εχει απο την μανα του..., οποτε αστο και δοκιμασε το αλλο του φιλου που σου πρότεινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Όχι δεν πρόλαβα να κάνω κάτι γιατί κατέβαζα το άλλο πρόγραμμα. Όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα, έχω πρόβλημα με το NLife κάτι ψάχνομαι να δω τι φταίει. " Ένα πρόβλημα μου θα ήθελα να γράψω, για το πρόγραμμα NLife Greece. Συγκεκριμένα αν και είμαι συνδεδεμένος με σήμα GPS, αν και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα, για τα πρώτα 10-15 λεπτά κάθε πλοήγησης καθυστερεί στο να κουνηθεί το στίγμα μου στον χάρτη. Με αποτέλεσμα να κάνω κύκλους με το αυτοκίνητο μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσει την πλοήγηση. Αυτό είναι το ένα. Ένα δεύτερο περιστατικό είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια. Μονίμως μου δείχνει τη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ναι μεν η μια λεωφορος (Βριλησσίων) είναι προέκταση της άλλης (Χαλανδρίου),αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ορίστε τα δύο σημεία στο google maps : https://www.dropbox.com/sc...gfoXgb9zWD9VWa https://www.dropbox.com/sc...xqaSv13BqAtxsa" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Όχι δεν πρόλαβα να κάνω κάτι γιατί κατέβαζα το άλλο πρόγραμμα. Όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα, έχω πρόβλημα με το NLife κάτι ψάχνομαι να δω τι φταίει. " Ένα πρόβλημα μου θα ήθελα να γράψω, για το πρόγραμμα NLife Greece. Συγκεκριμένα αν και είμαι συνδεδεμένος με σήμα GPS, αν και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα, για τα πρώτα 10-15 λεπτά κάθε πλοήγησης καθυστερεί στο να κουνηθεί το στίγμα μου στον χάρτη. Με αποτέλεσμα να κάνω κύκλους με το αυτοκίνητο μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσει την πλοήγηση. τό είναι το ένα. Ένα δεύτερο περιστατικό είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια. Μονίμως μου δείχνει τη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ναι μεν η μια λεωφορος (Βριλησσίων) είναι προέκταση της άλλης (Χαλανδρίου),αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ορίστε τα δύο σημεία στο google maps : https://www.dropbox.com/sc...gfoXgb9zWD9VWa https://www.dropbox.com/sc...xqaSv13BqAtxsa" Δοκίμασες με αλλο GPS πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Όχι δεν πρόλαβα να κάνω κάτι γιατί κατέβαζα το άλλο πρόγραμμα. Όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα, έχω πρόβλημα με το NLife κάτι ψάχνομαι να δω τι φταίει. " Ένα πρόβλημα μου θα ήθελα να γράψω, για το πρόγραμμα NLife Greece. Συγκεκριμένα αν και είμαι συνδεδεμένος με σήμα GPS, αν και έχω ανοιχτά και τα δεδομένα, για τα πρώτα 10-15 λεπτά κάθε πλοήγησης καθυστερεί στο να κουνηθεί το στίγμα μου στον χάρτη. Με αποτέλεσμα να κάνω κύκλους με το αυτοκίνητο μέχρι να ξυπνήσει και να αρχίσει την πλοήγηση. Αυτό είναι το ένα. Ένα δεύτερο περιστατικό είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια. Μονίμως μου δείχνει τη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ναι μεν η μια λεωφορος (Βριλησσίων) είναι προέκταση της άλλης (Χαλανδρίου),αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ορίστε τα δύο σημεία στο google maps : https://www.dropbox.com/sc...gfoXgb9zWD9VWa https://www.dropbox.com/sc...xqaSv13BqAtxsa" Αντί να κάνεις κύκλους και να χαλάς τσάμπα βενζίνη και χρόνο, κάθισε στην άκρη του δρόμου έχοντας τη συσκευή σου να βλέπει ουρανό και ο χρόνος μέχρι να κλειδώσει το στίγμα θα είναι πολύ μικρότερος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Θα δοκιμάσω σήμερα με το παλιό καλό NDrive. @elthis Ηλία το GPS κλειδώνει. Το κυκλάκι δηλαδή σταματάει να αναβοσβήνει. Απλά δεν κινείται το αυτοκινητάκι στο πρόγραμμα. Και αν δεν προχωρώ εγώ με το αυτοκίνητο δεν ξέρω αν έχει ξεκολλήσει ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Έχω πρόβλημα με το NLife και ψάχνομαι να δω τι φταίει. Είναι μια διεύθυνση "φάντασμα" που δεν μπορεί να βρει με τίποτα το NLife : Λεωφορος Πεντέλης 98, Βριλήσσια. Μονίμως μου δείχνει τη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι. Ναι μεν η μια λεωφορος (Βριλησσίων) είναι προέκταση της άλλης (Χαλανδρίου),αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Το ίδιο κάνει και σε μένα, μου την εμφανίζει μόνο στο Χαλάνδρι κάτι που δεν το κάνει το Route66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Το ίδιο κάνει και σε μένα, μου την εμφανίζει μόνο στο Χαλάνδρι κάτι που δεν το κάνει το Route66. Αρα αυτό ειναι τραγικό λάθος του nlife! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Παιδια εφαρμογη καιρου με widget χωρις να τρωει πολυ μπαταρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Go Weather Ex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εγώ με transparent weather είμαι,, έχει και widget χωρίς ρολόϊ ;) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkapsa Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλησπέρα, ήθελα να μάθω πως μπορώ να ενεργοποιώ το s voice στο samsung note 2 χωρίς να πιάνω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Για εφαρμογη για καμερα ποια προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Για εφαρμογη για καμερα ποια προτεινετε; Υπάρχει ενότητα για φωτογραφία και εικόνα :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Θα ηθελα να με βοηθησεται στο εξης θεμα. Θελω να φωτογραφησω τα Barcode των καρτων απο τα Super Market που εχω ωστε να μην της κουβαλαω μαζι τις καρτες καθε φορα αλλα να ανοιγω το κινητο μου και να την σκαναρει η κοπελα στο ταμειο απο αυτο. Πως μπορω να το κανω??? Με την φωτογραφικη του κινητου που το τραβηξα δεν γινεται. Μου ειπε ομως η ταμιας οτι εχει ερθει καποιος και του σκαναρουμε την καρτα απο το κινητο. Πως γινεται?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Θα ηθελα να με βοηθησεται στο εξης θεμα. Θελω να φωτογραφησω τα Barcode των καρτων απο τα Super Market που εχω ωστε να μην της κουβαλαω μαζι τις καρτες καθε φορα αλλα να ανοιγω το κινητο μου και να την σκαναρει η κοπελα στο ταμειο απο αυτο. Πως μπορω να το κανω??? Με την φωτογραφικη του κινητου που το τραβηξα δεν γινεται. Μου ειπε ομως η ταμιας οτι εχει ερθει καποιος και του σκαναρουμε την καρτα απο το κινητο. Πως γινεται?? Ευχαριστω. Φαντάζομαι με κάποια εφαρμογή για σκαναρισμα ( π.χ. camscanner )θα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Beep n go λέγεται η εφαρμογή. Υπάρχει στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Key Ring στο play store Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Θα ηθελα να με βοηθησεται στο εξης θεμα. Θελω να φωτογραφησω τα Barcode των καρτων απο τα Super Market που εχω ωστε να μην της κουβαλαω μαζι τις καρτες καθε φορα αλλα να ανοιγω το κινητο μου και να την σκαναρει η κοπελα στο ταμειο απο αυτο. Πως μπορω να το κανω??? Με την φωτογραφικη του κινητου που το τραβηξα δεν γινεται. Μου ειπε ομως η ταμιας οτι εχει ερθει καποιος και του σκαναρουμε την καρτα απο το κινητο. Πως γινεται?? Ευχαριστω. Εγώ φίλε μου απλά έγραψα τους κωδικούς των barcode της κάθε κάρτας σε ένα σημειωματάριο και ξένοιασα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Δεν γίνετε αυτό που λες γιατί πολύ απλά δεν δέχονται όλα τα sm να δώσεις κωδικό αντί για την κάρτα πχ Carrefour όπου ελάχιστα ταμεία στην Ελλάδα θα δεχτούν κωδικό. Σχετικό.. Για όσους ψάχνονται με sm και κουπόνια παίζει και το pockee (δεν το έχω βάλει ακόμα) http://www.news.gr/oikonomia/epiheirhseis/article/146380/pockee-h-idea-poymoirazei-ekptotika-koyponia.html Edited September 8, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) λοιπον παιδες για να μην το κουράζουμε αλλο ... αυτη την στιγμη εδω και 2 ωρες πανω στον ουρανο εχει κυριως καθαρο ουρανο με ελαχιστα συννεφα...(παρολο που οι προβλέψεις λεγανε βροχές...) οι photoς τα λενε ολα νομίζω .. δειτε τι δειχνει το weather underground και τι το Accuweather...(μιλαμε για μεγαλο χαλι απο χθες οτι να ναι ! ) Μάλλον δεν πρόσεξες το βασικό πρόβλημα των εφαρμογών που συνδέονται με weather underground κλπ Δεν κάνουν update τις συνθήκες που επικρατούν με αποτέλεσμα να δείχνουν λάθος δεδομένα στο widget Και ότι ο σταθμός που τραβάει τα LIVE δεδομένα μπορεί να είναι 5-20 χιλιόμετρα μακριά οπότε είναι αδύνατον να ξέρει τι συμβαίνει εκεί που είναι ο καθένας μας Αν μπεις μέσα κάνει update και σου εμφανίζει μια λίστα με τους πλησιέστερους σταθμούς για να επιλέξεις Ακόμα έχει και επιλογή για να διορθώσεις τι συμβαίνει συνvεφα/πολλά σύννεφα/βροχή με ένα κλικ ή διακοπή ρεύματος ολισθηροί δρόμοι κλπ έτσι ώστε να είναι ακριβές και για τους επόμενους.. Αυτό είναι η καλύτερη λύση αν δεν υπάρχει σταθμός διπλά και παράλληλα χρησιμοποιούμε το μυαλό μας τις σελίδες των πλησιέστερων σταθμών και την εξαιρετική εφαρμογή που αντλεί δεδομένα από το sat24 https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.appit.satview&hl=el Το πρόβλημα με τα widget περιμένουμε να διορθωθεί και έχω στείλει και feedback μπας και ... Αν θέλετε να δείτε με πια εφαρμογή θα μείνετε τότε θα πρέπει να την δοκιμάσετε(συγκρίνετε με δεδομένα απο σελίδες σταθμών) σε ακραίες συνθήκες πχ στο αρκετά παλαιό γράφημα παρακάτω που μέσα σε 5 λεπτά η θερμοκρασία ανεβαίνει/κατεβαίνει 5-10 βαθμούς για διάστημα μικρο η μεγάλο και ο άνεμος επίσης τα ίδια.. (μια τυπική καλοκαιρινή μέρα στην Παλαιοχωρα με τρελές διακυμάνσεις η το άλλο άκρο σταθερή θερμοκρασία όλη την ήμερα η το 24ωρο) Τότε βλέπεις τι συμβαίνει πραγματικά και ποιες εφαρμογές δείχνουν τα σκαμπανεβάσματα με ακρίβεια και ποιες λένε 28 και έξω έχει 37. Edited September 8, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ολες αυτες οι εφαρμογες πώς παιρνουν δεδομενα χωρις σύνδεση στο ίντερνετ και χωρις gps? Εχουν αποκτήσει πρόσβαση απο την αρχή χωρίς να φαίνεται οτι συνδέεται; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ολες αυτες οι εφαρμογες πώς παιρνουν δεδομενα χωρις σύνδεση στο ίντερνετ και χωρις gps? Εχουν αποκτήσει πρόσβαση απο την αρχή χωρίς να φαίνεται οτι συνδέεται; Δεν είπε κάνεις ότι δεν θέλουν ίντερνετ,χωρίς συνδεση δεν γίνεται τίποτα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Στη lockscreen εχει κατασταση καιρου και νομιζω οτι ειναι ανανεωμενη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Στη lockscreen εχει κατασταση καιρου και νομιζω οτι ειναι ανανεωμενη Οταν συνδεεσαι στο νετ ανανεωνεται αυτοματα (αν το εχεις κανεις setup). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts