taliban Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το tapatalk που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό. Εχω περάσει το myphone μέσα και βλέπω τα post στα topic που συμμετέχω, όμως όταν σβήσω ένα από αυτά τα topic από το pc δεν γίνεται αυτόματα και στο tapatalk, υπάρχει κάποια τέτοια δυνατότητα και δεν την βρίσκω ή τσάμπα ψάχνομαι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Υπαρχει καποιο σημειο στο λογαριασμο που εχεις συνδεση το κινητο σου που βλεπεις λιστα με ολα τα προγραμματα που εχεις κατεβασει στο κινητο σου ωστε να ξανα-επιλεξεις οσα θες να τα ξανα-εγκαταστησει? Από το play store θα πατήσεις το κουμπί των επιπλέον επιλογών (ανάλογα το κινητό θα υπάρχει και το αντίστοιχο πλήκτρο) και θα επιλέξεις την επιλογή my apps. Εκεί έχει δύο λίστες την installed και την all. Στην all είναι η λίστα όλων των εφαρμογών που έχεις κατεβάσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Σε ευχαριστω πολυ φιλος αλλα με αυτον τον τροπο δεν μπορω να επιλεξω πολλες εφαρμογες μαζι να τις εγκαταστησει τη μια μετα την αλλη αλλα μια - μια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Γειά σάς παιδιά! Ψάχνω να βρω εφαρμογή καιρού την ίδια ή σχετική με αυτή που είχα στο htc όπου όταν έβρεχε έβγαζε ένα widget που δήθεν καθάριζε την οθόνη του κινητού όπως το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Ξέρει κανείς; Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Γειά σάς παιδιά! Ψάχνω να βρω εφαρμογή καιρού την ίδια ή σχετική με αυτή που είχα στο htc όπου όταν έβρεχε έβγαζε ένα widget που δήθεν καθάριζε την οθόνη του κινητού όπως το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Ξέρει κανείς; Ακριβώς το ίδιο widget με της HTC δεν θα βρεις (είτε θα διαφέρει το skin του καιρού ή του ρολογιού). Αν σ' ενδιαφέρουν κυρίως τα animation του καιρού, η λύση είναι οι εφαρμογές Fancy Widgets και Beautiful Widgets. Πρόκειται για τις καλύτερες στο είδος τους, αλλά είναι επί πληρωμή. Free εφαρμογή για clock widget+weather σε συνδυασμό με weather animation που ψάχνεις, δε νομίζω να υπάρχει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ακριβώς το ίδιο widget με της HTC δεν θα βρεις (είτε θα διαφέρει το skin του καιρού ή του ρολογιού). Αν σ' ενδιαφέρουν κυρίως τα animation του καιρού, η λύση είναι οι εφαρμογές Fancy Widgets και Beautiful Widgets. Πρόκειται για τις καλύτερες στο είδος τους, αλλά είναι επί πληρωμή. Free εφαρμογή για clock widget+weather σε συνδυασμό με weather animation που ψάχνεις, δε νομίζω να υπάρχει. Ok ευχαριστώ πολύ! Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλησπέρα, πως μπορώ να απεγκαταστήσω μερικά προγράμματα χωρίς να τα διαγραψω, αφου τα εχω αγοράσει & ισως τα εγκαταστήσω πάλι κάποια στιγμή; :-! μπαινοντας στο play store και πατωντας αριστερο πληκτρο,επειτα πατας οι εφαρμογες μου και στην συνεχεια σου εμφανιζει αυτες που εχεις τωρα,σερνοντας με το δαχτυλο σου προς τα δεξια σου βγαζει ολες οσες ειχες κανει εγκατασταση,ειτε τις εχεις ειτε οχι,"λογικα" αυτες που τις εχεις αγορασει δεν θα σου ζητησει να της ξαναγορασεις παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 ΜΕΣΑ απο την εφαρμογη ex dialer/contacts μπορω να κανω extract ολων των επαφων στην sd για backup οπως γινεται μεσα απο την μαμισια εφαρμογη "επαφες"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εχει να προτεινει κανεις καποιο προγραμμα που να ειναι για ΟΛΑ τα μειλ καλυτερο απο αυτο που εχει αρχικα το samsung galaxy s2 i9100? Και αυτο γιατι ωρες - ωρες το εν λογο προγραμμα που κανει σκαλωματα. Αν ναι ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εχει να προτεινει κανεις καποιο προγραμμα που να ειναι για ΟΛΑ τα μειλ καλυτερο απο αυτο που εχει αρχικα το samsung galaxy s2 i9100? Και αυτο γιατι ωρες - ωρες το εν λογο προγραμμα που κανει σκαλωματα. Αν ναι ποιο? Aqua mail free απο playstore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Εχεις δει το samsung email προγραμμα που εχει ετσι? Με ενδιαφερει να ειναι για ολους ετσι. Και οπως βλεπω δεν αναγνωριζει(τουλαχιστον στο auto mode) .gr mail accounts γιατι με το που το εβαλα το ψαχνει για ωρα και τελικα δεν κανει τιποτα απλα μενει στο ψαξιμο. Και εκτος αυτου στην δωρεαν εκδοση του μπορεις να βαλεις το πολυ μεχρι 2 λογαριασμους. Εν ολιγης δεν λεει σαν προγραμμα. Παντως σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και την προταση σου. Και αν γινεται να εχει καποια επιλογη να κανει backup τα settings του σε καποιο αρχειο ωστε μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να μπορεις να κανεις εξαγωγη αυτα τα settings για να μην χρειαζεται να τα βαζεις παλι απο την αρχη. Edited January 9, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Σε ευχαριστω πολυ φιλος αλλα με αυτον τον τροπο δεν μπορω να επιλεξω πολλες εφαρμογες μαζι να τις εγκαταστησει τη μια μετα την αλλη αλλα μια - μια.... Δυστυχώς δε νομίζω ότι υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος. Ακόμα και από υπολογιστή να μπεις στο play store πάλι μια-μια μπορείς να στέλνεις εφαρμογές στο κινητό. Εχει να προτεινει κανεις καποιο προγραμμα που να ειναι για ΟΛΑ τα μειλ καλυτερο απο αυτο που εχει αρχικα το samsung galaxy s2 i9100? Και αυτο γιατι ωρες - ωρες το εν λογο προγραμμα που κανει σκαλωματα. Αν ναι ποιο? Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το K9 mail, αλλά τον τελευταίο καιρό δουλεύω το stock του 4.2.1 . Εάν δεν έχει γίνει κάτι περίεργο για να χαλάσει, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εχει να προτεινει κανεις καποιο προγραμμα που να ειναι για ΟΛΑ τα μειλ καλυτερο απο αυτο που εχει αρχικα το samsung galaxy s2 i9100? Και αυτο γιατι ωρες - ωρες το εν λογο προγραμμα που κανει σκαλωματα. Αν ναι ποιο? Δες το maildroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Δυστυχώς δε νομίζω ότι υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος. Ακόμα και από υπολογιστή να μπεις στο play store πάλι μια-μια μπορείς να στέλνεις εφαρμογές στο κινητό. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το K9 mail, αλλά τον τελευταίο καιρό δουλεύω το stock του 4.2.1 . Εάν δεν έχει γίνει κάτι περίεργο για να χαλάσει, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το στοκ ποιανου? Εγω ομως εχω το android 4.0.3 μεχρι να ερθει η 4.1.2 για το κινητο μου. Υποθετω εσει εχεις κανα galaxy s3 ή καποιο αλλο που εχει παρει την 4.2.1 σωστα? Ισως και σε εμενα οταν ερθει η 4.1.2 να εχει πολυ καλυτερο email προγραμμα. Επισης τωρα που το msn καταργειτε στης 15 μαρτιου γιατι το επισημο προγραμμα skype δεν μου δειχνει και τις επαφες που εχω ενσωματοσει στον λογαριασμο του skype? Ενω οταν τρεχω το skype απο το pc μια χαρα μου δειχνει ολες μου τις επαφες. EDIT: Ενω τις ειχα ενωσει πριν κανα μηνα τωρα που ξαναμπηκα στο skype account μου δεν τις βλεπω ουτε στο pc γιατι αυτο? Πως ξαναενωνουμε τις επαφες του msn στο skype? Edited January 9, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Βρήκα αυτήν την καταπληκτική εφαρμογή για άνοιγμα της οθόνης ΧΩΡΙΣ πάτημα του επάνω κουμπιού, η οποία τουλάχιστον στο Alcatel OT 995 δουλέυει άψογα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omd.autoscreenon&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vbWQuYXV0b3NjcmVlbm9uIl0. Γλιτώνουμε από άσκοπη φθορά το κουμπί. Θα παρακολουθήσω βέβαια την μπαταρία μετά την εγκατάσταση, στη λίγη ώρα πάντως που το έχω δοκιμάασει δεν παρατήρησα κάτι... Δεν μας λες τι ακριβώς έβαλες στις ρυθμίσεις γιατί στο s3 δεν κανει τιποτα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Συμφωνω δεν μας λες τι ακριβως κανει γιατι ουτε σε εμενα με samsung galaxy s2 δουλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Δεν μας λες τι ακριβώς έβαλες στις ρυθμίσεις γιατί στο s3 δεν κανει τιποτα Συμφωνω δεν μας λες τι ακριβως κανει γιατι ουτε σε εμενα με samsung galaxy s2 δουλευε. Αν διαβάσατε τη περιγραφή σε samsung συσκευές δεν δουλεύει ο g sensor με κλειστή οθόνη (από τι είδα με Cm ούτε ο proximity φαίνεται να δουλεύει μέσα από την εφαρμογή..). Εν ολίγοις δεν υπάρχει κάποια μαγική ρύθμιση, απλά δεν δουλεύει σωστά/καθόλου σε samsung συσκευές. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλημερα:) Εβαλα χθες το HD Widgets και προσθεσα το widget καιρου που εχει. Σαν providers καιρου εχει 3 επιλογες: 1. Weather bug 2. Accuweather 3. Weather Underground Ποιος θεωρειται ποιο αξιοπιστος? Λιγο που δοκιμασα, στις θερμοκρασιες δεν ειχαν μεγαλη αποκλιση αλλα ο ενας εδειχνε ηλιο, ο αλλος βροχες και ο αλλος συνεφια (για την ιδια μερα). Accuweather ασυζητητί Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Accuweather ασυζητητί Εγώ προτείνω GO Weather Ex.. Είναι μέσα στις προβλέψεις του κάθε φορά και μου αρέσει και το widget του.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Θέλω να αγοράσω το Shazam Encore (επειδή απεχθάνομαι τις διαφημίσεις που φαίνονται στο δωρεάν Shazam), αλλά δεν με αφήνει να το αγοράσω και βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Galaxy Note II. Galaxy Note II Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτού του αντικειμένου στη χώρα της συσκευής σας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει και σ' εσάς; Επίσης, το SoundHound τι λέει σε σχέση με το Shazam; Διαβάζω ότι τα τελευταία updates δεν είναι καλά και πλέον υστερεί αισθητά σε σύγκριση με το Shazam. Τέλος υπάρχει και το δωρεάν TrackID της Sony. Για αυτό τι λέτε; Έχει διαφημίσεις; Ευχαριστώ για την όποια πληροφορία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το soundhound και σε μένα σε σχέση με το shazam δε βρίσκει τίποτε.Οι εφαρμογές στο play ειναι "country based" και προφανώς η shazam δε θεωρεί ότι οι έλληνες θέλουμε να αγοράσουμε το πρόγραμμα της. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εγώ με το sound hound δεν εχω θέμα. Δεν κάνω ποτέ ελληνικά τραγούδια search αλλα σχεδόν ότι εχω ψάξει το εχει βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Συμφωνω δεν μας λες τι ακριβως κανει γιατι ουτε σε εμενα με samsung galaxy s2 δουλευε. Το γράφει ότι υπάρχει ένα θέμα με τα samsung. Πάντως στο Alcatel μου δουλεύει απροβλημάτιστα. Έχω επιλέξει να ενεργοποιείται ο proximity sensor. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Θέλω να αγοράσω το Shazam Encore (επειδή απεχθάνομαι τις διαφημίσεις που φαίνονται στο δωρεάν Shazam), αλλά δεν με αφήνει να το αγοράσω και βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Γιατί συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει και σ' εσάς; Επίσης, το SoundHound τι λέει σε σχέση με το Shazam; Διαβάζω ότι τα τελευταία updates δεν είναι καλά και πλέον υστερεί αισθητά σε σύγκριση με το Shazam. Τέλος υπάρχει και το δωρεάν TrackID της Sony. Για αυτό τι λέτε; Έχει διαφημίσεις; Ευχαριστώ για την όποια πληροφορία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το soundhound. Το είχα αγοράσει όταν ήταν σε προσφορά πριν καιρό, δέκα λεπτά. Για δωρεάν υπάρχει και το musicXmatch. Το χρησιμοποιώ μαζί με το poweramp για τους στίχους τραγουδιών. Έχει και δικό του ξεχωρίστο widget για την αναγνώριση των τραγουδιών και την εύρεση των στίχων. Δεν θυμάμαι αν έχει διαφημίσεις γιατί έχω το adaway και δεν τις βλέπω ούτως ή άλλως. Και στα δύο εδώ βρει ότι έχω ζητήσει. Μιλάω πάντα για ξένα τραγούδια γιατί δεν ακούω ελληνικά. Το soundhound και σε μένα σε σχέση με το shazam δε βρίσκει τίποτε.Οι εφαρμογές στο play ειναι "country based" και προφανώς η shazam δε θεωρεί ότι οι έλληνες θέλουμε να αγοράσουμε το πρόγραμμα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας σχετικά με τα music ID apps (Shazam, SoundHound, TrackID). Μόλις δοκίμασα το TrackID και του έριξα 2-3 τραγούδια των Delerium και δεν βρήκε κανένα... :( Οπότε μάλλον πάω για τα SoundHound και musiXmatch. Πάντως μεγάλη χαζομάρα να μη μπορεί να αγοραστεί το Shazam Encore... Λεφτά τους δίνουμε, δεν τα θέλουν; :confused: Edit: Ξαναδοκίμασα το TrackID της Sony με λίγο παλιότερα τραγούδια και τα βρήκε αμέσως όλα. Τελικά δεν είναι και τόσο άσχημο, απλά δεν είναι πολύ ενημερωμένο με τις τελευταίες κυκλοφορίες (τα τραγούδια που δεν βρίσκει είναι απ' το Music Box Opera των Delerium, που κυκλοφόρησε στις 30 Οκτωβρίου του 2012). Edited January 9, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts