Hamurabi Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 3.Flightboard και flighttrack.δουλεύουν σε συνδυασμό.Το πρώτο σου δείχνει τις πτήσεις όπως εμφανίζονται στον πίνακα του αεροδρομίου.Και με το δεύτερο μπορείς να παρακολουθήσεις την πτήση Κατι σε δωρεαν υπαρχει? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 καλημέρα ψάχνω μία εφαρμογή που να στέλνει αυτόματα όλα τα sms σε κάποια τοποθεσία on the clound ,mail ή ότι άλλο. διότι κάθε φορά που κάνω αλλαγη ρομ ξεχνάω να τα κάνω backup και τα χάνω:mad: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Φιλε το ειχα δοκιμασει αλλα μπορεις να επιλεξεις εφαρμογη που θα ανοιγει αλλα οχι το ραδιοφωνο. Μα ακόμα και να σου ανοίξει το Ραδιόφωνο μπορεί αυτό να δουλέψει χωρίς το καλώδιο των ακουστικών; Από όσο γνωρίζω δεν μπορεις να εχεις Ραδιόφωνο με bluetooth δηλαδή χωρίς το καλώδιο που δουλεύει σαν κεραία Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliadis1 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά, εχω εγκατεστημενο το colornote σε tablet και κινητο. Ομως για να συγχρονιστούν οι σημειώσεις μου πρέπει να παταώ εγω το sycn και στις δύο συσκευές. Αυτόματα δέν γίνεται και δέν εχω βρει κάποιο κουμπί που να το ρυθμίζω αυτό. Εχει κάποιος γνώση για να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Έβαλα το gosms για τους ελληνικούς αλλά δεν τους μετατρέπει σε κεφαλαία ώστε να στείλω 160 χαρακτήρες. Είναι κάποα ρύθμιση ή θέλω άλλο πρόγραμμα? Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για task manager? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Ναι, κάπου, μάλλον στα sent settings λέει για locale ή κάτι τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Έβαλα το gosms για τους ελληνικούς αλλά δεν τους μετατρέπει σε κεφαλαία ώστε να στείλω 160 χαρακτήρες. Είναι κάποα ρύθμιση ή θέλω άλλο πρόγραμμα? Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για task manager? Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό εδώ και εγώ έτσι το έκανα και δουλεύει κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό εδώ και εγώ έτσι το έκανα και δουλεύει κανονικά. Θα το δω. Έβαλα το handcent και είναι μια χαρά. Αλλά πιο είναι καλύτερο? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Δεν έχω άποψη είναι η αλήθεια καθώς μόνο go sms χρησιμοποιώ που με έχει βολέψει και δεν έχω δοκιμάσει εναλλακτικές εφαρμογές... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 καλημέρα ψάχνω μία εφαρμογή που να στέλνει αυτόματα όλα τα sms σε κάποια τοποθεσία on the clound ,mail ή ότι άλλο. διότι κάθε φορά που κάνω αλλαγη ρομ ξεχνάω να τα κάνω backup και τα χάνω:mad: Sms backup+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Χρησιμοποιώντας το Avast FireWall έχω μπλοκάρει την εφαρμογή Airdroid με Mobile Data. Παρ'όλα αυτά η εφαρμογή συνεχίζει και καταναλώνει δεδομένα. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 παιδια καλησπερα :) τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιουσα gosms αλλα μιας κι ειναι παν-βαρυ ειπα να (ξανα)βαλω το handcent.. και μου κανει το εξης κουλο, οταν παω να στειλω ενα sms που υπερβαινει τους 160χαρακτηρες το στελνει σε διαφορετικα κομματια, και στον αλλον παει ετσι..κομματι κομματι. μη σχολιασω καν το γεγονος οτι σε καποια φαση παρελαβα το 1ο και το 3ο σκελος μονο!!!! δε ξερω αν ειναι θεμα δικτυου ή εφαρμογης. αν ομως τσεκαρω την επιλογη οταν υπερβει τους 160χαρακτηρες να γινεται mms τοτε στον αλλον παει σαν mms κανονικο, δηλαδη πρεπει να χει ιντερνετ για να το δει.. δε θυμαμαι τι ρυθμιση ειχα στο gosms, παντως σιγουρα δε συνεβαινε τιποτα απο τα 2! καμια βοηθεια? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Παιδιά έχει γίνει κάτι με το adfree; Ξαφνικά που έβγαλε μήνυμα ότι είναι παλιό και να το αναβαθμίσω και στο Play δεν υπάρχει πουθενά, επίσης έχουν γεμίσει οι εφαρμογές μου με διαφημίσεις. Edit: Βρέθηκε η λύση και είναι εδώ. Edited December 24, 2012 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Παιδιά έχει γίνει κάτι με το adfree; Ξαφνικά που έβγαλε μήνυμα ότι είναι παλιό και να το αναβαθμίσω και στο Play δεν υπάρχει πουθενά, επίσης έχουν γεμίσει οι εφαρμογές μου με διαφημίσεις. Edit: Βρέθηκε η λύση και είναι εδώ. Πάνω που μπήκα να γράψω το ίδιο πράγμα.. τι έγινε τελικά; Καινούργιο AdFree που στην ουσία αντικαθιστά το παλιό; Και γιατί δεν το έβγαζε σαν update;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Εφαρμογές όπως το easy battery saver κάνουν δουλεία? Επίσης το Os monitor είναι καλή εφαρμογή? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Γράφω ποιες εφαρμογές χρησιμοποιώ πλην παιχνιδιών κι αν υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση ευπρόσδεκτη:) : Video Player -> MX Player ( γιατί παίζει ελληνικούς υπότιτλους και δεν μου κολλάει ) Music Player -> Toν μαμίσιο αλλά σκέφτομαι να αγοράσω τον Poweramp' File Explorer -> Tον ΕS Καιρός & Ρολόι -> HD Widgets ( γιατί είναι ωραία στην εμφάνιση και αρκετά παραμετροποιήσιμα) Wifi επικοινωνία κινητού & PC -> Wifi File Transfer Pro Navigator -> Sygic ( γιατί πήρα την προσφορά των 15 ευρώ) Ιnternet browser -> Dolphin ( γιατί είναι ο μόνος που έχει interface ίδιο με αυτό των desktop browsers) RSS Reader -> Google Reader Office -> Office Suite Pro ( γιατί είναι πολύ καλύτερη στην επεξεργασία excel σε σχέση με το Polaris) Live Wallpaper -> To Μulti Picture Live wallpaper ( γιατί μου επιτρέπει να βάζω ξεχωριστό wallpaper σε κάθε οθόνη κ δεν βαραίνει το κινητό) Eπαφές -> To Contacts+ (γιατί μου επιτρέπει να έχω εικονίδιο έξω που να ανοίγει κατευθείαν group επαφών) Λοιπές -> Αmazing text free ( γιατί μου επιτρέπει να βάζω διάφανες εντολές πάνω από φωτό έξω στις κεντρικές οθόνες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 @ipred ψαγμενος/η σε βρισκω.. για launcher αν θες, αντι του wallpaper θα σου προτεινα τον ADW, εχω κατενθουσιαστει. επισης, μιας κι εχεις τοσες εφαρμογες μηπως ξερεις και για τα μηνυματα καμια? ή τι παιζει με το handcent, που χα γραψει παραπανω.. ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 @ipred για file explorers δοκίμασε Solid https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInBsLnNvbGlkZXhwbG9yZXIiXQ.. και FX explorer https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5leHRhcHAuZngiXQ... Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Solid Explorer +100000.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Solid Explorer +100000.... Και από εμένα το ίδιο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα!Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic για την απορια μου αλλα θα την ριξω και οτι γινει!!:p Υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει προσομοιωση των windows mobile 6.x ωστε να μπορω να τρεξω αντιστοιχες εφαρμογες;Συγκεκριμενα λογω της δουλειας μου (τιμολογηση επι αυτοκινητου-παραγγελιοληψια ) το προγραμμα που δουλευω ειναι γραμμενο για wm6.5.Υπαρχει η λυση του HD2 αλλα θα προτιμουσα κατι σε Note λογω μεγαλης οθονης και οτι δεν θα χρειαστει να παρω κι αλλη συσκευη.Ξερει κανεις καμια τετοια εφαρμογη; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Γράφω ποιες εφαρμογές χρησιμοποιώ πλην παιχνιδιών κι αν υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση ευπρόσδεκτη:) : Video Player -> MX Player ( γιατί παίζει ελληνικούς υπότιτλους και δεν μου κολλάει ) Music Player -> Toν μαμίσιο αλλά σκέφτομαι να αγοράσω τον Poweramp' File Explorer -> Tον ΕS Καιρός & Ρολόι -> HD Widgets ( γιατί είναι ωραία στην εμφάνιση και αρκετά παραμετροποιήσιμα) Wifi επικοινωνία κινητού & PC -> Wifi File Transfer Pro Navigator -> Sygic ( γιατί πήρα την προσφορά των 15 ευρώ) Ιnternet browser -> Dolphin ( γιατί είναι ο μόνος που έχει interface ίδιο με αυτό των desktop browsers) RSS Reader -> Google Reader Office -> Office Suite Pro ( γιατί είναι πολύ καλύτερη στην επεξεργασία excel σε σχέση με το Polaris) Live Wallpaper -> To Μulti Picture Live wallpaper ( γιατί μου επιτρέπει να βάζω ξεχωριστό wallpaper σε κάθε οθόνη κ δεν βαραίνει το κινητό) Eπαφές -> To Contacts+ (γιατί μου επιτρέπει να έχω εικονίδιο έξω που να ανοίγει κατευθείαν group επαφών) Λοιπές -> Αmazing text free ( γιατί μου επιτρέπει να βάζω διάφανες εντολές πάνω από φωτό έξω στις κεντρικές οθόνες ) Για video player προτιμώ τον Dice player καθαρά λόγω interface. Αντί του hd widgets δοκίμασε και το BeWeather ενώ για RSS reader προτιμώ το D7 Reader Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ειδα σε ενα φιλο σε ενα iphone 4s οταν ηταν στο internet και ειχε μια σελιδα με κειμενο μαυριζε καποιους παραγραφους και μπορουσε να στους διαβασει το κινητο.Υπαρχει καποια αντιστοιχη για android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 RSS Reader -> Google Reader Ριξε και μια ματια στο Feedly: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devhd.feedly&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZoZC5mZWVkbHkiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Eυχαριστώ για τις εναλλακτικές προτάσεις παιδιά:) Θα τις δοκιμάσω όλες.Προς το παρόν δοκίμασα τον Solid Εxplorer αντί του ES αλλά θα παραμείνω στον ES γιατί πατώντας παρατεταμένα σε κάθε φάκελο έχω περισσότερες επιλογές που δεν είδα στον Solid.Για παράδειγμα να αναφέρω δύο σημαντικές : "Aπόκρυψη", "Συντόμευση". Δεν ξέρω αν αυτές τις επιλογές τις έχει και είναι απλά σε άλλο menu.To θέμα είναι για μένα πατώντας στο φάκελο να μου δίνονται με τη μία όλες οι επιλογές και αυτό το έχω δει μόνο στον ES. Και τον Astro δοκίμασα αλλά δίνει ακόμα λιγότερες επιλογές. @anthoulaki , ναι είχα διαβάσει στα χαρακτηριστικά του ADW ότι δίνει τη δυνατότητα για ξεχωριστές αρχικές οθόνες αλλά προς το παρόν δεν θέλω να βάλω διαφορετικό launcher από τον default.:) To handcent δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Ψαγμένος δεν είμαι ακόμα με το android.Απλά διαβάζω όλες τις κριτικές,κατεβάζω και συγκρίνω. Άλλο ένα πράγμα που θέλω να συγκρίνω τις προσεχείς μέρες είναι το Wifi file transfer Pro που χρησιμοποιώ σε σχέση με το AirDroid. Στο wifi file tranfer Pro,ξεκινώ την εφαρμογή,πατάω start και μετά από τον firefox στο PC μου πατάω τη σελίδα του κινητού όπου μου δίνεται η δυνατότητα για download και upload.Ένας φίλος σήμερα μου είπε ότι το AirDroid λειτουργεί κάπως διαφορετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts