Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδάκια. Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το splashtop για remote desktop. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να λειτουργεί καλύτερα γιατί το splashtop μoυ κάνει κάτι περίεργα;

Jump desktop. Τα κάνει όλα και συμφέρει (και VNC).

Γνωρίζει κάποιος Εάν υπάρχει εφαρμογή να δείχνει την ταχύτητα που κατεβάζω αλλά σαν widget?
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

ψαχνω ενα βολικο μετρητη κλησεων - sms - mb για τηλεφωνο dual sim.

Εχει καπιος να προτεινει καποιο βολικο, να βλεπω και τα υπολοιπα εννοειται....

θενκς :O

edit: τελικα μετα απο ερευνα ολη την ημερα καταληξα σε δυο τα οποια και θα τεσταρω,

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.ub0r.android.callmeter

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radioopt.tmplus

ηταν τα μοναδικα που βρηκα και μετρανε ολα αυτα που ηθελα....

το θεμα ειναι αν εχουν και αξιοπιστια....

Edited by visualuser

Γνωρίζει κάποιος Εάν υπάρχει εφαρμογή να δείχνει την ταχύτητα που κατεβάζω αλλά σαν widget?

internet speed meter...σου δειχνει το download πανω στην μπαρα(ελπιζω κατι τετοιο να εννοεις)

ψαχνω ενα βολικο μετρητη κλησεων - sms - mb για τηλεφωνο dual sim.

Εχει καπιος να προτεινει καποιο βολικο, να βλεπω και τα υπολοιπα εννοειται....

θενκς :O

Ναι το ξέρω, απλά επειδή δουλεύω ext desktop θα ήθελα ένα widget

internet speed meter...σου δειχνει το download πανω στην μπαρα(ελπιζω κατι τετοιο να εννοεις)
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπέρα

Θελω να ρωτήσω κατι ακραίο.

Υπάρχει τροπος αν εχεις ενα backup ή αν δημιουργήσεις καινούργιο με το Titanium, να μπορείς να εχεις αμεσα τα apk των εφαρμογών?

1+7 Pro

Ποιά είναι η πιο κοντινή στην μανισια εφαρμογή Facebook; να φαίνεται ποιος είσαι ονλαιν, να μεταφέρεται στην κάρτα κλπ

Ψάχνω καιρό για μία εφαρμογή που να μου ανοίγει μόνη της το bt και να συνδέεται με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου (για ομιλία με ανοικτή ακρόαση) και να κλείνει μόνο του όταν σβήνω το αμάξι (και τα δύο μαζί, όχι μόνο auto on ή auto off). Αλλά όσες βρίσκω είναι μπαρούφες. Eχετε υπόψιν σας κάποια δοκιμασμένη;

Εννοείται ότι είναι paired το ηχοσύστημα με το κινητό. Απλά πολλές φορές ξεχνάω να ανοίξω το bt στο Note2 όταν μπαίνω στο αμάξι και άλλες ξεχνάω να το κλείσω.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλησπέρα

Θελω να ρωτήσω κατι ακραίο.

Υπάρχει τροπος αν εχεις ενα backup ή αν δημιουργήσεις καινούργιο με το Titanium, να μπορείς να εχεις αμεσα τα apk των εφαρμογών?

Μήπως θέλεις κάτι τέτοιο;

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.goddchen.android.nandroidbrowser

Ψάχνω καιρό για μία εφαρμογή που να μου ανοίγει μόνη της το bt και να συνδέεται με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου (για ομιλία με ανοικτή ακρόαση) και να κλείνει μόνο του όταν σβήνω το αμάξι (και τα δύο μαζί, όχι μόνο auto on ή auto off). Αλλά όσες βρίσκω είναι μπαρούφες. Eχετε υπόψιν σας κάποια δοκιμασμένη;

Εννοείται ότι είναι paired το ηχοσύστημα με το κινητό. Απλά πολλές φορές ξεχνάω να ανοίξω το bt στο Note2 όταν μπαίνω στο αμάξι και άλλες ξεχνάω να το κλείσω.

O μόνος τρόπος για να γίνει αυτό αξιόπιστα ειναι με προγράμματα που κάνουν αυτοματοποιημένες ενέργεις με βάση κάποιες μεταβλητές που ισχύουν πάντα.π.χ. όταν φεύγεις απο το σπίτι ή το γραφείο και αποσυνδέεται το κινητό απο το x wifi δίκτυο να κάνει τις τάδε ενέργειες,ή όταν αλλάζεις κεραία κινητής δηλαδή περιοχή κτλ Τέτοια προγράμματα ειναι το tasker,το llama profiles,το macrodroid-device automation κτλ

Edited by bbbb

Ύπαρχει καμία εφαρμογή τύπου sopcast στο store;;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Ύπαρχει καμία εφαρμογή τύπου sopcast στο store;;;

Υπάρχει και επισημη αλλά όχι στο play store.

http://www.sopcast.com/download/android.html

Χαιρετω το φορουμ! Εχω το Greenify σε συδιασμο με το Clean master πιστευετε οτι ειναι καλος συνδιασμος; καποια εφαρμογη για το σταρταπ των εφαρμογων και των εργασιων συστηματος εχετε να προτεινετε;;
Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Ποιά είναι η πιο κοντινή στην μανισια εφαρμογή Facebook; να φαίνεται ποιος είσαι ονλαιν, να μεταφέρεται στην κάρτα κλπ

κανεις?που να ξερει?

Χαιρετω το φορουμ! Εχω το Greenify σε συδιασμο με το Clean master πιστευετε οτι ειναι καλος συνδιασμος; καποια εφαρμογη για το σταρταπ των εφαρμογων και των εργασιων συστηματος εχετε να προτεινετε;;

Κοίτα το start up manager αν σου κάνει...

Παιδιά στο tapatalk 4 όταν σε πάει στην οθόνη την αρχική με τα αγαπημένα φόρουμ σε εμένα αργεί να με αφήσει να πατήσω ένα από όλα τα φόρουμ.Πρέπει πρώτα να αναβοσβησουν τα λογότυπα των φόρουμ και μετά με αφήνει να πατήσω ένα από όλα και να μπω.το κάνει και σε σας αυτό;

Στο friendcaster έχει επιλογή να βλέπεις ποιος είναι ονλαιν;

Edited by fuorigioco1981

Υπάρχει και επισημη αλλά όχι στο play store.

http://www.sopcast.com/download/android.html

Είσαι ωραίος!!!

Να ρωτήσω κάτι άλλο υπαρχει καμία εφαρμογή για να ανοίγει το tablet μου με τα κουμπιά του volume;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Θέλω να ενεργοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή όταν το τηλέφωνο εκτελεί εφαρμογές που τρέχουν σε πλήρη οθόνη.

Αν "παγώσω" την εφαρμογή αυτή (floating notification) με το Greenify, μπορώ μετά με το tasker να επιλέξω σε με ποιές εφαρμογές θα ανοίγει πάλι;

Έχει φτιάξει άλλος κάποιο παρόμοιο προφίλ; Γίνεται με άλλον τρόπο;

Φαίνεται να κανει αυτο που θέλω, αν και εγώ εψαχνα κατι που να τα κάνει ολα extract, σε ενα φακελο πχ, και απο κει να διαλεγω ποιες να εγκαταστήσω.

Αυτο λες να ανοιγει και backup απο titanium?

1+7 Pro

Φαίνεται να κανει αυτο που θέλω, αν και εγώ εψαχνα κατι που να τα κάνει ολα extract, σε ενα φακελο πχ, και απο κει να διαλεγω ποιες να εγκαταστήσω.

Αυτο λες να ανοιγει και backup απο titanium?

Το backup το βλέπεις και μέσα απο κάποιον file explorer, nandroid βλέπει σίγουρα.

Βασικά και το titanium βλέπει nandroid backups

Ναι αυτο κοιταω.

Το περασα, μπήκα στο φακελο του titanium που εχω το backup μου, αλλα δεν δείχνει τιποτα..

Edit, μολις διαπίστωσα οτι με file Explorer αν μπω στον φάκελο του titanium που εχω κρατήσει το backup εχει τα apk των εφαρμογών..

Ευχαριστώ, δεν το ειχα παρατηρήσει

1+7 Pro

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II