kapapa Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Βρε παιδια πως γινεται στο tapatalk σε καποια δημοσιευση μας να βγαζει στο τελος:Sent from my note 2? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Βρε παιδια πως γινεται στο tapatalk σε καποια δημοσιευση μας να βγαζει στο τελος:Sent from my note 2? Στις ρυθμίσεις - υπογραφή tapatalk Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Στις ρυθμίσεις - υπογραφή tapatalk Ειχα ηδη τικαρισμενο το 2ο.Μηπως θελει το 3ο; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ειχα ηδη τικαρισμενο το 2ο.Μηπως θελει το 3ο; Δεν ξερω. Για δοκίμασε ενα ενα σε καθε ποστ που θα κάνεις να δεις. Βαλε και στο τελευταίο ενα δικο σου και το βλεπεις. Δεν ξερω μήπως φταίει και το tapatalk μιας και δεν υποστηριζεται πληρως απο το φόρουμ, αλλα και στην mobile εκδοση δεν φαίνεται Edit και εγώ τωρα το τικαρα και δεν εμφανίζεται. Μάλλον φταίει το tapatalk (δεν είμαι σίγουρος) Βακε υπογραφή απο το desktop site Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Δεν ξερω. Για δοκίμασε ενα ενα σε καθε ποστ που θα κάνεις να δεις. Βαλε και στο τελευταίο ενα δικο σου και το βλεπεις. Δεν ξερω μήπως φταίει και το tapatalk μιας και δεν υποστηριζεται πληρως απο το φόρουμ, αλλα και στην mobile εκδοση δεν φαίνεται Edit και εγώ τωρα το τικαρα και δεν εμφανίζεται. Μάλλον φταίει το tapatalk (δεν είμαι σίγουρος) Βακε υπογραφή απο το desktop site Σε ευχαριστω για την απαντηση θα το δοκιμασω.Απλα με εχει παραξενεψει εδω και πολυ καιρο γιατι παρακολουθω οτι σε καποιους το βγαζει. Edited June 10, 2013 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το myphone.gr δεν υποστηρίζει το tapatalk. Δεν πρόκειται να φανεί η υπογραφή μέσω tapatalk σε αυτό το forum. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Δεν ξερω. Για δοκίμασε ενα ενα σε καθε ποστ που θα κάνεις να δεις. Βαλε και στο τελευταίο ενα δικο σου και το βλεπεις. Δεν ξερω μήπως φταίει και το tapatalk μιας και δεν υποστηριζεται πληρως απο το φόρουμ, αλλα και στην mobile εκδοση δεν φαίνεται Edit και εγώ τωρα το τικαρα και δεν εμφανίζεται. Μάλλον φταίει το tapatalk (δεν είμαι σίγουρος) Βακε υπογραφή απο το desktop site Στο myphone δεν εμφανίζεται η υπογραφή tapatalk . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το myphone.gr δεν υποστηρίζει το tapatalk. Δεν πρόκειται να φανεί η υπογραφή μέσω tapatalk σε αυτό το forum. Αυτό.:) Παίδες εμένα δεν έχει βγάλει κάποια αναβάθμιση το tapatalk, η τελευταία έγινε στις 20 Μαΐου.. το ίδιο tapatalk λέμε έτσι;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αυτό.:) Παίδες εμένα δεν έχει βγάλει κάποια αναβάθμιση το tapatalk, η τελευταία έγινε στις 20 Μαΐου.. το ίδιο tapatalk λέμε έτσι;:confused: Μάκη, αυτό το Tapatalk είναι.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εμένα ρε παιδιά που δεν κατέβασα το Tapatalk 4 και έχω το παλιό, γιατί δεν μπαίνει στο myphone.gr; Άλλαξε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μάκη, αυτό το Tapatalk είναι.. :happy: Αυτό το "4" εννοούσα νωρίτερα..:p Να το κατεβάσω άραγε ν'αφήσω το παλιο;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μάκη, αυτό το Tapatalk είναι.. :happy: Πολλαπλή παράθεση και εξερχόμενα μηνύματα βαλανε ή ακόμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εμένα ρε παιδιά που δεν κατέβασα το Tapatalk 4 και έχω το παλιό, γιατί δεν μπαίνει στο myphone.gr; Άλλαξε κάτι; Χθές που δοκίμασα μια χαρά μπήκε στο myphone το παλιό... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Πολλαπλή παράθεση και εξερχόμενα μηνύματα βαλανε ή ακόμα ? Πολλαπλή παράθεση έχει.. εξερχόμενα δεν βρήκα.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το παλιό έχω και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αυτό το "4" εννοούσα νωρίτερα..:p Να το κατεβάσω άραγε ν'αφήσω το παλιο;:D Μάκη κατέβασε το, αλλά ακόμη το "παλιό" για μένα είναι καλύτερο. Έχω και τα δύο και ανάλογα τι θέλω επιλέγω. Για παράδειγμα, είχα ξεχάσει να εγγραφώ σε ένα topic που είχα συμμετάσχει και δεν μπορούσα να το βρω με το παλιό. Με το νερό beta το βρήκα αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 2 ερωτήσεις: Έχω το swype με trial 30 ημερών. 1) Πρόβλημα με την αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά - δεν αλλάζει σερνοντας το δάχτυλο από το swype button στο space. Μία φορά δούλεψε μόνο και από τότε τίποτα. Καμμιά λύση; 2) Επειδή με έχει βολέψει πολύ περισσότερο από το Swiftkey θέλω να το αγοράσω. Ο μοναδικός τρόπος να γίνει αυτό είναι μέσω Google Play, όπου ουσιαστικά η Google μου ζητάει τα πλήρη στοιχεία μου τα οποία και θα συνδέσει με τον λογαριασμό μου (και αυτό δεν μου αρέσει μπλα μπλα); θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 2 ερωτήσεις: Έχω το swype με trial 30 ημερών. 1) Πρόβλημα με την αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά - δεν αλλάζει σερνοντας το δάχτυλο από το swype button στο space. Μία φορά δούλεψε μόνο και από τότε τίποτα. Καμμιά λύση; 2) Επειδή με έχει βολέψει πολύ περισσότερο από το Swiftkey θέλω να το αγοράσω. Ο μοναδικός τρόπος να γίνει αυτό είναι μέσω Google Play, όπου ουσιαστικά η Google μου ζητάει τα πλήρη στοιχεία μου τα οποία και θα συνδέσει με τον λογαριασμό μου (και αυτό δεν μου αρέσει μπλα μπλα); θενκς 1) Ναι αυτό είναι ένα πρόβλημα κάθε πρώτη φορά που ανοίγει το πληκτρολόγιο.....πατάς το space συνεχόμενα, σου βγάζει τις γλώσσες και επιλέγεις αυτήν που θέλεις....Μετά με Swype και space αλλάζει κανονικά 2) Δυστυχώς δεν μπορούμε να την αγοράσουμε διαφορετικά Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εμενα δουλευει η χειρονομια για την αλλαγη γλωσσας. Τη χανει αν κανω restart το κινητο,οποτε θα πρεπει να αλλαξω γλωσσα κρατωντας πατημενο το πληκτρο διαστηματος. Μετά από αυτο εκτελείται κανονικά η χειρονομία, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση του κινητού. Δε χρειάζεται να βάλεις κανένα προσωπικό στοιχείο στο Swype. Το να κάνεις λογαριασμό για να κρατάει το λεξικό σου ή να επαναφέρει την εφαρμογή μετά από φόρμα είναι προαιρετικό. Εγω δεν εχω κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) 1) Ναι αυτό είναι ένα πρόβλημα κάθε πρώτη φορά που ανοίγει το πληκτρολόγιο.....πατάς το space συνεχόμενα, σου βγάζει τις γλώσσες και επιλέγεις αυτήν που θέλεις....Μετά με Swype και space αλλάζει κανονικά 2) Δυστυχώς δεν μπορούμε να την αγοράσουμε διαφορετικά 1) Ευχαριστώ. Λίγο σπαστικό αυτό, διάβασα και στα forums τους ότι ξέρουν ότι "κάποιοι" έχουν θέμα με αυτό και ότι δεν το θεωρούν bug. Πολύ περίεργη αντιμετώπιση κατά τη γνώμη μου, στα όρια του χαζού. 2) Και πάλι ευχαριστώ. Εμενα δουλευει η χειρονομια για την αλλαγη γλωσσας. Τη χανει αν κανω restart το κινητο,οποτε θα πρεπει να αλλαξω γλωσσα κρατωντας πατημενο το πληκτρο διαστηματος. Μετά από αυτο εκτελείται κανονικά η χειρονομία, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση του κινητού. Δε χρειάζεται να βάλεις κανένα προσωπικό στοιχείο στο Swype. Το να κάνεις λογαριασμό για να κρατάει το λεξικό σου ή να επαναφέρει την εφαρμογή μετά από φόρμα είναι προαιρετικό. Εγω δεν εχω κανει Ευχαριστώ και εσένα για την απάντησή σου, τώρα που ξέρω πώς δουλεύει θα παρατηρήσω τι συμπεριφορά έχει σε εμένα. Για το λογαριασμό που λες, αναφερόμουν στον λογαριασμό Google. Να'σαι καλά. Edited June 10, 2013 by opethmmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, νέος στο Αndroid μετά από πολλά χρόνια στο iOS. Υπάρχει τρόπος ν'αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες του Facebook στη συσκευή (HTC One στην προκείμενη); Στο iOS αυτό γινόταν με παρατεταμένο πάτημα σε μια φωτογραφία, αλλά εδώ στο Android δε γίνεται αυτό, ούτε έχω βρει κάποια επιλογή στα Settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αν θυμαμαι καλα απο την εφαρμογη fb γινοταν.Aπο σελιδα μεσω browser δεν πρεπει να γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπέρα στην παρέα, νέος στο Αndroid μετά από πολλά χρόνια στο iOS. Υπάρχει τρόπος ν'αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες του Facebook στη συσκευή (HTC One στην προκείμενη); Στο iOS αυτό γινόταν με παρατεταμένο πάτημα σε μια φωτογραφία, αλλά εδώ στο Android δε γίνεται αυτό, ούτε έχω βρει κάποια επιλογή στα Settings. Ανοίγεις την φωτογραφία που θες με παρατεταμένο πάτημα, μετά από της επιλογές, κοινοποίηση σε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και save Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ανοίγεις την φωτογραφία που θες με παρατεταμένο πάτημα, μετά από της επιλογές, κοινοποίηση σε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και save Ευχαριστώ για την απάντηση, κάτι πιο άμεσο δεν υπάρχει; Κάνω αυτά τα βήματα, έστω ότι την αποθηκεύω στο Dropbox, μετά πρέπει ν'ανοίξω την εφαρμογή του Dropbox, να βρω τη φωτό και να την κάνω save από εκεί στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση, κάτι πιο άμεσο δεν υπάρχει; Κάνω αυτά τα βήματα, έστω ότι την αποθηκεύω στο Dropbox, μετά πρέπει ν'ανοίξω την εφαρμογή του Dropbox, να βρω τη φωτό και να την κάνω save από εκεί στη συσκευή. Όταν πατήσεις πάνω στη φωτογραφία, θα επιλέξεις από το μενού να σου την ανοίξει με το πρόγραμμα της HTC που βλέπεις τις φωτογραφίες, ή με οποιοδήποτε παρόμοιο πρόγραμμα έχεις κατεβάσει από το Market (πχ. QuickPic). Μέσα από το πρόγραμμα θα την αποθηκεύσεις κάπου στο internal memory της συσκευής. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts