antrenik Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Καποια απο αυτες ? https://play.google.com/store/search?q=MobileCare+&c=apps Αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iobit.mobilecare&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pb2JpdC5tb2JpbGVjYXJlIl0. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iobit.mobilecare&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pb2JpdC5tb2JpbGVjYXJlIl0. Ευχαριστω.Την εψαχνα με λαθος ονομα ! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Χρησιμοποιώ το 1weather, και θέλω να κάνει αυτόματα ανανέωση του καιρού ανά 3ωρο για παράδειγμα. Έχω τσεκάρει την αυτόματη ανανέωση στις ρυθμίσεις, αλλά ο καιρός ανανεώνεται μόνο χειροκίνητα. Έχει κάτι επιπλέον, το οποίο μου ξεφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδιά μόλις κατέβασα εφαρμογή από το amazon appstore... φαίνεται πως πλέον λειτουργεί και στην Ελλάδα. yeaahhiiiii Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδιά μόλις κατέβασα εφαρμογή από το amazon appstore... φαίνεται πως πλέον λειτουργεί και στην Ελλάδα. yeaahhiiiii που το βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 που το βρισκουμε? Στο amazon... ψάξε στο google amazon appstore fore android και θα σου βγάλει Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 που το βρισκουμε? Χηερ γιου γκοου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) ενταξει το εγκατεστησα αλλα ειναι αργο η μου φαινεται?φεεεεεετα...... uninstalled... 50 mb ram Edited May 22, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 ενταξει το εγκατεστησα αλλα ειναι αργο η μου φαινεται?φεεεεεετα...... uninstalled... 50 mb ram 50;;; Σε εμένα πιάνει 40... αλλά απ' ότι βλέπω και το play store τόσα πιάνει. Παρόλα αυτά είναι όντως λίγο αργό. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) Ένα πρόγραμμα να εμφανίζει μεγαλύτερες τις επαφές σε ένα κινητό με Android 2.3.6 έχετε να προτείνετε; Επίσης ένα πρόγραμμα το οποίο να μπορώ να δηλώσω πότε θα με ειδοποιεί για το κρίσιμο επίπεδο μπαταρίας και όχι κάθε 20% - 15% κτλ Edited May 22, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδιά μόλις κατέβασα εφαρμογή από το amazon appstore... φαίνεται πως πλέον λειτουργεί και στην Ελλάδα. yeaahhiiiii Ζητάει να κάνω λογαριασμό στο Amazon.Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ζητάει να κάνω λογαριασμό στο Amazon.Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που για να μπεις στο playstore πρέπει να έχεις account. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Για τον ίδιο λόγο που για να μπεις στο playstore πρέπει να έχεις account. Ναι αλλά στο playstore θέλει μόνο το e-mail, δεν ζητάει password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ναι αλλά στο playstore θέλει μόνο το e-mail, δεν ζητάει password. Λάθος κάνεις. Όταν στήνεις τη συσκευή βάζεις το google account, το οποίο προφανώς αποτελείται από username και password. Έπειτα χρησιμοποιείται αυτόματα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παιδιά μόλις κατέβασα εφαρμογή από το amazon appstore... φαίνεται πως πλέον λειτουργεί και στην Ελλάδα. yeaahhiiiii Καλή φάση για το free app of the day. Αξίζει μια δοκιμή πιστεύω. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 για ποιο app λετε τοσα ποστ ρε παιδια και που κολλαει το amazon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 για ποιο app λετε τοσα ποστ ρε παιδια και που κολλαει το amazon? Εχει δικό του appstore τo Amazon. Ψάξτο στο Google. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλή φάση για το free app of the day. Αξίζει μια δοκιμή πιστεύω. Αυτό στα γρήγορα που κοίταξα δεν το βρήκα.Που το βρίσκεις; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Αυτό στα γρήγορα που κοίταξα δεν το βρήκα.Που το βρίσκεις; Πάνω πάνω. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Πάνω πάνω. Ουπς ,στραβομάρα:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Το free app of the day δεχεται κανονικα update? Λογικα μεσω amazon και οχι μεσω Play, σωστα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Το free app of the day δεχεται κανονικα update? Λογικα μεσω amazon και οχι μεσω Play, σωστα? Καλή απορία!Είδα ότι έχει το tapatalk δωρεάν! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 MobileCare , ετη φωτος μπροστα:whistle: Εγκατέστησα αυτην την εφαρμογή και ειναι ΟΚ. ΑΠλά θελω να μαθω αν μπορώ να αφαιρέσω το μπλέ λογότυπο του προγράμματος (C) που βρίσκεται επάνω στην μπάρα με τα συμβάντα. Έχω τα galaxy s advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Εγκατέστησα αυτην την εφαρμογή και ειναι ΟΚ. ΑΠλά θελω να μαθω αν μπορώ να αφαιρέσω το μπλέ λογότυπο του προγράμματος (C) που βρίσκεται επάνω στην μπάρα με τα συμβάντα. Έχω τα galaxy s advance Δεν έχω το πρόγραμμα,για δες τις ρυθμίσεις μήπως έχει τίποτα notification. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Ναι αυτό ητανε και ητανε και απλό, αλλά εγώ..... :zzz: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts