panosfx Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Nandroid backup δεν ηθελα. Titanium δεν εμεινε κανεις απο μας να χρησιμοποιει ε; Ο τελευταιος των Μοικανων ημουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 μωρε χρησιμοποιω κι εγω titanium, αλλα φανατικος υπερμαχος της nougat, με ολα αυτα που διαβαζω που κανει η google, θα κατσω nougat μεχρι.. να σβησει ο ηλιος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 μωρε χρησιμοποιω κι εγω titanium, αλλα φανατικος υπερμαχος της nougat, με ολα αυτα που διαβαζω που κανει η google, θα κατσω nougat μεχρι.. να σβησει ο ηλιος :DΤίποτα δεν κάνει η Google. Μια χαρά και το Android 8 και το 9. Προσωπικά κολλήματα είναι αυτά που έχει ο καθένας. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 μωρε χρησιμοποιω κι εγω titanium, αλλα φανατικος υπερμαχος της nougat, με ολα αυτα που διαβαζω που κανει η google, θα κατσω nougat μεχρι.. να σβησει ο ηλιος :D Σαν τι κάνει δηλαδή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 μωρε χρησιμοποιω κι εγω titanium, αλλα φανατικος υπερμαχος της nougat, με ολα αυτα που διαβαζω που κανει η google, θα κατσω nougat μεχρι.. να σβησει ο ηλιος :DΤι ακριβώς διαβάζεις; Ποια προβλήματα σε κάνουν να τα λες αυτά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Σε android 9 σε εσας δουλευει το titanium backup; Ενω κανει κανονικα backup στις εφαρμογες σε ενα Galaxy S8 rooted,οταν παταω επαναφορα κολλαει ή ξεκιναει κανει κανα δυο εφαρμογες και μετα κολλαει. Κι οχι τιποτα αλλο φλασαρα μια custom rom και βαριεμαι να το ξαναστηνω την τυχη μου... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε Android 9 εδώ και καιρό το titanium μου δουλεύει μια χαρά. Σε custom rom ή σε stock το χρησιμοποιείς? Σε κάποιες παλιές στοκ 9αρες είχα αρχικά πρόβλημα στην επαναφορά αλλά μέρα βρήκα την σωστή έκδοση του titanium και μου δουλεψε. Την 8.3.3 έχω τώρα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Nandroid backup δεν ηθελα. Titanium δεν εμεινε κανεις απο μας να χρησιμοποιει ε; Ο τελευταιος των Μοικανων ημουν..Φυσικά και χρησιμοποιώ και εγώ και όλοι όσοι έχουμε ρουτ κινητά.σήμερα πέρασα τη 10 στο σάπιο μου κινητό.Και σε εμένα σε κάποιες εφαρμογές κολλούσε.δύο πράγματα θα κάνεις ενώ κολλάει,ή πρώτα θα επαναφέρει ς πρώτα τη εφαρμογή και μετά τα δεδομένα της ή σε αυτή την εφαρμογή Που κολλάει θα πας στο store να τη κατεβάζεις ταυτόχρονα και έτσι θα τη περάσει κανονικά.Και θα συνεχίσει στην επόμενη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 εφαρμογη για backup sms/ιστορικο κλησεων; δεν εχω root Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 εφαρμογη για backup sms/ιστορικο κλησεων; δεν εχω rootSMS Backup & Restore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 μετά την σημερινή αναβάθμιση του whatsapp μόλις πατάω να ανοίξει στιγμιαία δείχνει το logo της εφαρμογής; η το έκανε και πριν; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 μετά την σημερινή αναβάθμιση του whatsapp μόλις πατάω να ανοίξει στιγμιαία δείχνει το logo της εφαρμογής; η το έκανε και πριν; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Δεν το εκανε, τωρα το εβαλαν. Επισης, εβαλαν και επιλογη δακτυλικου για ξεκλειδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Στο play store υπάρχουν καμια δεκάρια εφαρμογές για ενημέρωση (κυρίως της google) που δεν θέλω να τις ενημερώσω γιατι δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιησω ποτέ. Πως τις εξαφανίζω απο τις ενημερώσεις για να μην τις βλεπω. Λειτουργικό android 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Γιατί δεν τις καταργείς, αφού δεν τις χρησιμοποιείς; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Κ μένα με ενδιαφέρει, γιατι εφαρμογές του τυπου, Ταινίες ggogle play, Μουσικη google paly κ.α, δεν τις χρησιμοποιώ κ ειναι μονιμα στην λιστα με τις αναβαθμίσεις. Με "επιβολη διακοπης", δεν βγαινει απο τη λιστα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Απενεργοποίηση πρέπει να επιλέξεις, όχι διακοπη Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Δυστυχώς, εχει μονο, απεγκατασταση κ διακοπή ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) καταργηση εγκαταστασης μια χαρα ειναι, ριχτου Edited November 1, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Κάνε κατάργηση εγκατάστασης, θα απεγκαταστησει τις ενημερώσεις και μετά λογικά θα σου εμφανίσει την επιλογή απενεργοποίησης. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Το whatsapp εβαλε τα γυαλια στο viber! Η προσθηκη του ξεκλειδωματος με δαχτυλικο αποτυπωμα, εξαιρετικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Το whatsapp εβαλε τα γυαλια στο viber! Η προσθηκη του ξεκλειδωματος με δαχτυλικο αποτυπωμα, εξαιρετικη! Γιατί, το κλειδώνεις?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 https://www.kathimerini.gr/1049646/article/epikairothta/kosmos/8ymata-ypoklopwn-mesw-whatsapp-stratiwtikoi-kai-kyvernhtikoi-a3iwmatoyxoi-se-olon-ton-kosmo Δεν ξέρω αν έβαλε τα γυαλιά στο viber, σίγουρα πάντως δεν είναι πιο ασφαλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 https://www.kathimerini.gr/1049646/article/epikairothta/kosmos/8ymata-ypoklopwn-mesw-whatsapp-stratiwtikoi-kai-kyvernhtikoi-a3iwmatoyxoi-se-olon-ton-kosmo Δεν ξέρω αν έβαλε τα γυαλιά στο viber, σίγουρα πάντως δεν είναι πιο ασφαλές. Λογικο, αν ειχαν κανενα λογισμικο android ξεχασμενο και καμια 10 updates της εφαρμογης πισω. Απο την στιγμη που δεν αναγραφει πουθενα τετοιες πληροφοριες, δεν μου λεει κατι σαν ειδηση μιας και καμια εφαρμογη δεν ειναι ασφαλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Λογικο, αν ειχαν κανενα λογισμικο android ξεχασμενο και καμια 10 updates της εφαρμογης πισω. Απο την στιγμη που δεν αναγραφει πουθενα τετοιες πληροφοριες, δεν μου λεει κατι σαν ειδηση μιας και καμια εφαρμογη δεν ειναι ασφαλες. Δεν μου είπες αν το κλειδώνεις....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Δεν μου είπες αν το κλειδώνεις....... Ναι, το κλειδωνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Γιατί, το κλειδώνεις?? Απλα εχει θεμα με το Viber ο Fot1s και τις ειδοποιησεις κι ετσι ψαχνει αφορμη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts