Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θέλει...

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν κατάλαβα καλά στήνει ένα vpn και δρομολογεί από εκεί την κίνηση..

Σαφώς και γίνεται.

Επειδή δεν μπορείς εσύ, δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται για όλους.

Μια χαρά τους βλέπω με την εφαρμογή wifi password viewer

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Που είναι αυτή η εφαρμογή? Δε μου τη βγάζει το play......

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Που είναι αυτή η εφαρμογή? Δε μου τη βγάζει το play......

wifi password viewer

Η εμπειρία μου λέει ότι τέτοιες εφαρμογές θέλουν root αν λειτουργούν.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Όπως όλα τα προγράμματα αυτού του τύπου έτσι και αυτό που προτείνεις θέλει να είναι ρουτ το κινητό.

ρε παιδιά γίνεται να βάλω όριο ταχύτητας upload στο google photos? μπαίνω σπίτι σε wifi και όταν ανεβάζει ότι έχω τραβήξει εκτός σπιτιού γονατίζει την σύνδεση του σπιτιού και δεν ανοίγουν πολλές φορές καν σελίδες!

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

ρε παιδιά γίνεται να βάλω όριο ταχύτητας upload στο google photos? μπαίνω σπίτι σε wifi και όταν ανεβάζει ότι έχω τραβήξει εκτός σπιτιού γονατίζει την σύνδεση του σπιτιού και δεν ανοίγουν πολλές φορές καν σελίδες!

Τι γραμμή έχεις 5mbps;;

Δεν γίνεται το κινητό να κάνει τέτοια ζημιά. Εδώ άλλοι έχουμε 3-4 μηχανάκια πάνω και δεν έχουμε τέτοια θέματα.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάνε επανεκκίνηση στο ρούτερ. Μια φορά την εβδομάδα είναι καλά και αν έχει πάλι θέματα, κάντο πιο συχνά. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Guys για αναπαραγωγή 1080p ή 2160p αρχεία .mkv ποια εφαρμογή προτείνετε που να μη χρειάζεται να κατεβάσεις επιπλέον plugins και να εμφανίζει .srt υπότιτλους που θα είναι σε ξεχωριστό αρχείο;

129026.png?1640591734

Guys για αναπαραγωγή 1080p ή 2160p αρχεία .mkv ποια εφαρμογή προτείνετε που να μη χρειάζεται να κατεβάσεις επιπλέον plugins και να εμφανίζει .srt υπότιτλους που θα είναι σε ξεχωριστό αρχείο;

MXPlayer ο καλύτερος σε θέμα κατανάλωσης και απόδοσης.

Επιλέγεις να παίζει σε HW+ και μέσα στις ρυθμίσεις βάζεις να παίζει σε 24bit χρώματα.

Το μόνο κακό ότι δεν παίζει dts ήχο κι εκεί θέλει να κατεβάσεις custom built plug-in.

Υπάρχει και ο VLC αλλά όταν τον είχα είχε θέμα τους υπότιτλους, έκανε ένα στιγμιαίο κόλλημα όταν τους εμφάνιζε, δεν ξέρω αν διορθώθηκε και ακόμα έπαιξε τα πάντα χωρίς extra plug-ins.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

MXPlayer ο καλύτερος σε θέμα κατανάλωσης και απόδοσης.

Επιλέγεις να παίζει σε HW+ και μέσα στις ρυθμίσεις βάζεις να παίζει σε 24bit χρώματα.

Το μόνο κακό ότι δεν παίζει dts ήχο κι εκεί θέλει να κατεβάσεις custom built plug-in.

Υπάρχει και ο VLC αλλά όταν τον είχα είχε θέμα τους υπότιτλους, έκανε ένα στιγμιαίο κόλλημα όταν τους εμφάνιζε, δεν ξέρω αν διορθώθηκε και ακόμα έπαιξε τα πάντα χωρίς extra plug-ins.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα δοκιμάσω και τους 2 players και θα επανέλθω με feedback.

EDIT: Ο Mxplayer χρειάζεται αγορά για να μην εμφανίζει διαφημίσεις; Βλέπω ότι υπάρχει ο Pro με 6.20€.

129026.png?1640591734

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα δοκιμάσω και τους 2 players και θα επανέλθω με feedback.

EDIT: Ο Mxplayer χρειάζεται αγορά για να μην εμφανίζει διαφημίσεις; Βλέπω ότι υπάρχει ο Pro με 6.20€.

Ναι ο pro δεν έχει διαφημίσεις αλλά παίξε εσύ με τον απλό να δεις αν σου κάνει. Οι διαφημίσεις δεν είναι ενώ παίζει η ταινία αλλά στην παύση αν θυμάμαι καλά. Βέβαια εγώ έχω σαν private dns της adguard (dns.adguard.com) και δεν βλέπω διαφημίσεις πουθενα.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να κάνεις σύνδεση... Κατεβάζεις το πακέτο που θέλεις , μετά πας στην αρχική οθόνη πατάς παρατεταμένα στο κενό , και σου έχει ρύθμιση να βάλεις το πακέτο που κατέβασες...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που ρωτάει είναι γιατί ζητάνε στα permissions σύνδεση; Εγώ δεν ανοίγω ποτέ σαν εφαρμογή τα πακέτα εικονιδίων. Κάνω απλά σεταρισμα μέσω του launcher που χρησιμοποιώ. Οπότε δεν χρειάζεται να δώσω κανένα permission.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να κάνεις σύνδεση... Κατεβάζεις το πακέτο που θέλεις , μετά πας στην αρχική οθόνη πατάς παρατεταμένα στο κενό , και σου έχει ρύθμιση να βάλεις το πακέτο που κατέβασες...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοώ ότι στα permissions ζητούν σύνδεση στο net. Δεν περίμενα τα γραφικά στοιχεία να χρειάζονται μόνιμη σύνδεση δεδομένων.

Αυτό που ρωτάει είναι γιατί ζητάνε στα permissions σύνδεση; Εγώ δεν ανοίγω ποτέ σαν εφαρμογή τα πακέτα εικονιδίων. Κάνω απλά σεταρισμα μέσω του launcher που χρησιμοποιώ. Οπότε δεν χρειάζεται να δώσω κανένα permission.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα κοιτάξω μήπως αφαιρέσω τα permissions.

Huawei Nova 5T

Εννοώ ότι στα permissions ζητούν σύνδεση στο net. Δεν περίμενα τα γραφικά στοιχεία να χρειάζονται μόνιμη σύνδεση δεδομένων.

Θα κοιτάξω μήπως αφαιρέσω τα permissions.

Μήπως ζητάνε, γιατί το πακέτο εικονιδίων που έχεις περιέχει και wallpapers τα οποία βρίσκονται σε κάποιον server, και για να έχεις πρόσβαση σε αυτά φυσικά απαιτείται η σύνδεση στο Internet;

Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλησπέρα ξέρει κάποιος μια εφαρμογή να αφαιρέσω ρυτίδες; η κάποιος να έχει γνώση στην επεξεργασία φωτογραφιών

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτό το YouTube επίτηδες το κάνουν και δίνουν κάθε 2 μέρες αναβάθμιση;;; αφού στην ουσία δεν δίνουν κάτι διαφορετικό κάθε φορά! ούτε alpha έκδοση να ήταν με τόσο συχνές αναβαθμίσεις!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτό το YouTube επίτηδες το κάνουν και δίνουν κάθε 2 μέρες αναβάθμιση;;; αφού στην ουσία δεν δίνουν κάτι διαφορετικό κάθε φορά! ούτε alpha έκδοση να ήταν με τόσο συχνές αναβαθμίσεις!

Άλλαξαν οι όροι χρήσης. Με έστειλαν και mail για αυτό το θέμα.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλησπέρα ξέρει κάποιος μια εφαρμογή να αφαιρέσω ρυτίδες; η κάποιος να έχει γνώση στην επεξεργασία φωτογραφιών

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Toolwiz photos https://play.google.com/store/apps/details?id=com.btows.photo

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως ζητάνε, γιατί το πακέτο εικονιδίων που έχεις περιέχει και wallpapers τα οποία βρίσκονται σε κάποιον server, και για να έχεις πρόσβαση σε αυτά φυσικά απαιτείται η σύνδεση στο Internet;

Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk

Δεν το κατέβασα ακόμα και δεν ξέρω.

Huawei Nova 5T

Πλησιάζει το Photoshop...
Είναι σίγουρα πιο απλό και εύχρηστο από το Photoshop. Αν δεν κάνω λάθος το Photoshop το απλό δεν κάνει ρετουσάρισμα τέτοιου τύπου. Το Photoshop fix νομίζω ότι κάνει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Τέλος πάντων... Το toolwiz είναι για εμένα αρκετό και εύκολο.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. έχω σταματήσει να πληκτρολογώ μηνύματα παρά ενεργοποιώ το πληκτρολόγιο το μικροφωνάκι μιλάω και αυτό τα γράφει μόνο του. Δεν έχω καταφέρει να βρω πως μπαίνουν τα σημεία στίξης και πώς γίνεται η αποστολή έχει κανείς καμία ιδέα;
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Άλλαξαν οι όροι χρήσης. Με έστειλαν και mail για αυτό το θέμα.
όχι μόνο τώρα όλο το χρόνο κάθε τρεις και λίγο αναβαθμίσεις ανούσιες σε γενικές γραμμές.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επειδή κάποιος διαχειριστής τσουτσεκι έκανε αναφορά στην γυναίκα μου και καλά ότι το όνομα που φαίνεται στο Facebook δεν είναι το πραγματικό της και τωρα της ζητάει ο ζουκενμπεργκ ταυτότητα!

1ον πως κάνουμε αναφορά σε κάποιον διαχειριστή η απλό άτομο για το όνομα του;;;;

2ον εάν δεν στείλουμε ταυτότητα ο λογαριασμός δεν ανοίγει. οκ αλλά τώρα θέλουμε να τον απενργοποιησουμε εντελώς και ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε! τι ******** είναι αυτές μωρέ;;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II