Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Yπάρχει καποια εφαρμογή που να καταγράφεις τις συνομιλίες σου στο τηλέφωνο & να φαίνεται ο αριθμός αυτού με τον οποίο μίλησες?

και εγω μια τετοια εφαρμογη θελω που να δουλευει ομως σε icecream 4.0.4 και να ειναι καλογραμμενη αλλα δεν βρισκω

Huawei p20 pro

ολα αυτα ειναι χωρις να βαλω καποιο launcher? εγω θελω μονο το Locker να βαλω και τιποτα αλλο

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.lockscreen.magiclocker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkubG9ja3NjcmVlbi5tYWdpY2xvY2tlciJd

Yπάρχει καποια εφαρμογή που να καταγράφεις τις συνομιλίες σου στο τηλέφωνο & να φαίνεται ο αριθμός αυτού με τον οποίο μίλησες?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.team48dreams.HideRecordFree

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Δεν μου λέτε.. Τελικά με αυτές τις εφαρμογές voIP αξίζει να ασχοληθώ; Με το Viber αν κατάλαβα καλά μπορείς να μιλήσεις με τον άλλον δωρεάν μόνο αν έχει κι αυτός εγκατεστημένο viber. Σωστά;

Με το Bobsled όμως μπορείς να πάρεις και σε σταθερό. Αλλά μήπως έχει κάποιον λάκκο η φάβα; Και αν όχι, ξέρουμε πόσο bandwidth καταναλώνεται κατά μέσο όρο για μια κλήση πχ 5 λεπτών; Για τις περιπτώσεις που δεν είμαστε σε περιοχή με wi-fi. Με mobile Internet παίζει να έχω τίποτα διακοπές λόγω ταχύτητας του ίντερνετ;

Υπάρχει και καμιά άλλη εφαρμογή σχετική που θα άξιζε να της ρίξω καμιά ματιά;

νομιζω οτι μια καλη εφαρμογη ειναι το ndrive που νομιζω οτι ειναι και ελαφρυ προγραμμα.

ελαφρυ μπορει να ειναι καλη?????? ειναι ??????? κοιτα και κατι αλλα!!!;)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Παιδια καλησπερα, υπαρχει καποια dialer εφαρμογη που ενω μιλαω στο τηλεφωνο και ο συνομιλητης μου μου λεει εναν αλλο αριθμο να μπορω να τον καταγραψω χωρις να πρεπει να κλεισω την γραμμη ?

Αυτο το δοκιμασα αλλα σαν να κανει εγγραφη πολυ χαμηλα. Θελει καποια ρυθμιση κτλ Η ετσι ειναι ;

Καλησπέρα.

Επειδή θέλω να περάσω στο κινητό μου νέα ROM, με ποια εφαρμογή θα κρατήσω τις εφαρμογές που έχω κάνει install μέχρι τώρα?

Γιατί δεν θέλω να τις χάσω και να τις ξανά περάσω πάλι από την αρχή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα.

Επειδή θέλω να περάσω στο κινητό μου νέα ROM, με ποια εφαρμογή θα κρατήσω τις εφαρμογές που έχω κάνει install μέχρι τώρα?

Γιατί δεν θέλω να τις χάσω και να τις ξανά περάσω πάλι από την αρχή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δυο από τα καλύτερα προγράμματα

tiatanium backup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackupPro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rZXJhbWlkYXMuVGl0YW5pdW1CYWNrdXBQcm8iXQ..

My backup pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackupPro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZXJ3YXJlLmFuZHJvaWQuTXlCYWNrdXBQcm8iXQ..

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Πως μπορώ να δω το google drive μέσα από το ES Explorer
Φιλικά Γιώργος

Πως μπορώ να δω το google drive μέσα από το ES Explorer

Αν σείρεις την κεντρική οθόνη προς τα δεξιά και θα πας στην κατηγορία δίκτυο. Εκεί θα πατήσεις νέο και θα προσθέσεις ό,τι λογαριασμό θες

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα, υπαρχει καποια dialer εφαρμογη που ενω μιλαω στο τηλεφωνο και ο συνομιλητης μου μου λεει εναν αλλο αριθμο να μπορω να τον καταγραψω χωρις να πρεπει να κλεισω την γραμμη ?

Number saver.

και εγω μια τετοια εφαρμογη θελω που να δουλευει ομως σε icecream 4.0.4 και να ειναι καλογραμμενη αλλα δεν βρισκω

Ντετεκτιβ η της ΕΥΠ ειστε :lol::lol::lol:

Περα απο την πλακα με ενδιαφερει και μενα μια τετοια εφαρμογη

Γκαντεμια

Δεν την υποστηριζει το Ραζρ

Edited by PetroSalonika

Σε ics και jb η Google τροποποίησε τα αρχεία τα οποία επέτρεπαν την ηχογράφηση κλήσης για ευνόητους λόγους με αποτέλεσμα ο συνομιλητής να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου κατά τη διάρκεια της εγγραφής με οποιαδήποτε εφαρμογή (αυτό γιατί δεν γράφει απευθείας απ'τη γραμμή του ακουστικού αλλά από το Mic του κινητου).

Η μόνη λύση είναι root και αλλαγή αυτών των δύο αρχείων. Έπειτα όλες οι εφαρμογές θα δουλέψουν ρολόι. Δοκιμασμένο.

Δοκίμασε το Number Saver

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arnonse.savenum&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcm5vbnNlLnNhdmVudW0iXQ..

Ναι αλλά εφόσον κάνω ολοκληρωτικό καθάρισμα στο κινητό πριν περάσω την νεα ROM δεν θα χαθει και το tinanium back up π.χ.?

ολα αυτα ειναι χωρις να βαλω καποιο launcher? εγω θελω μονο το Locker να βαλω και τιποτα αλλο

Από τις 2 πρώτες σελίδες που τσέκαρα, πρέπει να βάλεις κάποιο launcher..

Edit: Με πρόλαβαν.. :O

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Ναι αλλά εφόσον κάνω ολοκληρωτικό καθάρισμα στο κινητό πριν περάσω την νεα ROM δεν θα χαθει και το tinanium back up π.χ.?

Το titanium και τα υπολοιπα προγραμματα τετοιου ειδουε κανουν backup των εφαρμογων σου στην καρτα μνημης. Με την καινουρια rom μπαινεις στο market κατεβαζεις το titanium και το εγκαθηστας. Επειτα κανει restore τις εφαρμογες απο το backup που εχει δημιουργησει στην καρτα μνημης του κινητου σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ics και jb η Google τροποποίησε τα αρχεία τα οποία επέτρεπαν την ηχογράφηση κλήσης για ευνόητους λόγους με αποτέλεσμα ο συνομιλητής να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου κατά τη διάρκεια της εγγραφής με οποιαδήποτε εφαρμογή (αυτό γιατί δεν γράφει απευθείας απ'τη γραμμή του ακουστικού αλλά από το Mic του κινητου).

Η μόνη λύση είναι root και αλλαγή αυτών των δύο αρχείων. Έπειτα όλες οι εφαρμογές θα δουλέψουν ρολόι. Δοκιμασμένο.

Aυτό ισχύει μόνο σε android συσκευές? Σε sympian ή σε windows υπάρχει αυτός ο περιορισμός?

Samsung S8

Aυτό ισχύει μόνο σε android συσκευές? Σε sympian ή σε windows υπάρχει αυτός ο περιορισμός?

Σε symbian η σε windows στις τελευταίες συσκευές δεν γνωρίζω αν ηχογραφεί καθαρά απτή γραμμή αλλά γνωρίζω σίγουρα πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα χτυπάει ένας τόνος στον συνομιλητή, επίτηδες για να γνωρίζει πως ηχογραφείται. Κάτι που αν και δεν είναι σωστό, το android με root το παραβλέπει.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά υπάρχει δωρεάν beta για δοκιμή του tapatalk HD που θα είναι κυρίως για τάμπλετς. Το κατεβάζετε από το forum του tapatalk εδώ . Θέλει εγγραφή στο forum .
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλησπέρα σε όλους!

Μια ερώτηση...στα post που γίνονται βλέπω ότι αναγράφεται η παλιά ώρα (είναι όλα +1 ώρα). Εννοείται ότι έχω αλλάξει την ώρα. Συμβαίνει και σε άλλον?

μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις κανω ( απο που να ηχογραφει και σε τι φορματ ) γιατι οτι δοκιμασα ειτε δεν ηχογραφει ειτε βγαζει σφαλμα

καταρχην με τη ρομ εισαι?????????????? 4.0.4 η καπια παλιοτερη 2.3.6 ας πουμε?? αν εχεις καπια 4 ρομ τοτε πρεπει οποσδηποτε να εισαι ρουτ αλλιως δεν γινεται τιποτα και στην 4 ρομ ρουλευει μονο το total recal

με 4.0.4 ειμαι που γραφω στην υπογραφη:) ειμαι και ρουτ. τι ειναι το τοταλ ρικολ;

Huawei p20 pro

Και εγώ το total recall χρησιμοποιώ για ηχογράφηση κλήσεων.

Σε gingerbread δουλεύει η ηχογαφηση κλήσεων, σε ics και jb πρέπει να είστε rooted ώστε η εφαρμογή να μπορέσει να τροποποιήσει τα απαραίτητα αρχεία.

Τελικά τα δύο αρχεία που θέλουν επεξεργασία μάλλον είναι διαφορετικά σε κάθε συσκευή οπότε το παρακάτω .zip είναι για όσους έχουν i9100 και είναι rooted. Φλασαρετε μέσω recovery (cwm) και εννοείται πριν κάνετε οτιδήποτε πάρτε ένα backup μήπως μια στις χίλιες πάει κάτι στραβά.

Έπειτα με οποιοδήποτε πρόγραμμα θα πρέπει να λειτουργεί η ηχογράφηση.

http://db.tt/9sboCuac

Και εγώ το total recall χρησιμοποιώ για ηχογράφηση κλήσεων.

Σε gingerbread δουλεύει η ηχογαφηση κλήσεων, σε ics και jb πρέπει να είστε rooted ώστε η εφαρμογή να μπορέσει να τροποποιήσει τα απαραίτητα αρχεία.

Τελικά τα δύο αρχεία που θέλουν επεξεργασία μάλλον είναι διαφορετικά σε κάθε συσκευή οπότε το παρακάτω .zip είναι για όσους έχουν i9100 και είναι rooted. Φλασαρετε μέσω recovery (cwm) και εννοείται πριν κάνετε οτιδήποτε πάρτε ένα backup μήπως μια στις χίλιες πάει κάτι στραβά.

Έπειτα με οποιοδήποτε πρόγραμμα θα πρέπει να λειτουργεί η ηχογράφηση.

http://db.tt/9sboCuac

ευχαριστουμε παω για δοκιμη, α τι backup να κρατησω; ( οτι θα εκανα για αλλαγη εκδοσης ας πουμε ; )

Huawei p20 pro

ευχαριστουμε παω για δοκιμη, α τι backup να κρατησω; ( οτι θα εκανα για αλλαγη εκδοσης ας πουμε ; )

Θα πρότεινα μέσω cwm που παίρνει image backup (εν ολίγοις τα πάντα σχετικά με εφαρμογές χρηστη-συστήματος κτλ) και μπορείς να το επαναφέρεις στη κατάσταση που ήταν ο τηλ οταν πήρες αυτό το backup.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II