D_G Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 το double tap είναι ενεργοβόρο; δεν το ήξερα αυτό Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmcm.screenoff&hl=el Το έχω σε 2 κινητά εδώ και ενάμισι χρόνο, δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmcm.screenoff&hl=el Το έχω σε 2 κινητά εδώ και ενάμισι χρόνο, δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Λυπούμαστε! Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στη χώρα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Για online Ραδιόφωνο με στταθμούς Ελλάδος που μπορούμε να αποθηκεύσουμε, τι προτείνετε; το θέλω για το Android box μου. Το KODI ανεβάζει θερμοκρασία και δεν γουστάρω. Το Tune In εμφανίζει ότι είμαι offline όταν έχω σύνδεση με Ethernet.και δεν δουλεύει. Καμία άλλη πρόταση ή πρόγραμμα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 V radio Πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Δοκίμασε την εφαρμογή Greek radios https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Οκ ευχαριστώ παιδιά. Θα τα δοκιμάσω. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Γειά Ψάχνω για ξυπνητήρι με τη διαφορά όμως να χτυπάει για ξύπνημα όχι στο κινητό αλλά σε άλλον αριθμό!!!. Βασικά στο σταθερό μου. Υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 11888 :-) ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Υπαρχει εφαρμογη που να χωριζει την οθονη στα 2 (πανω-κατω) οπως εχω δει σε s8 φιλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω μιά εφαρμογή που θέλει Android 5 ενώ έχω συσκευή που τρέχει Android 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ψαξε να την βρεις γκουγκλαροντας την σε παλιοτερη εκδοση εκτος google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 john2004 ευχαριστώ. Τη βρήκα όπως είπες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) 11888 :-) ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Ισχύει. Τους λες τι ώρα θες να ξυπνήσεις και σε καλούν στο τηλέφωνο. Να πούμε όμως πως χρεώνει αρκετά αυτή η υπηρεσία. Νομίζω πάει 1€ το λεπτό;; κάτι τέτοιο γράφει στην διαφήμιση. Όμως κοιτάω στο site https://www.11880.gr/portfolio/ypiresia-afypnisis/ και δεν λέει κάτι Edited March 4, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Υπαρχει εφαρμογη που να χωριζει την οθονη στα 2 (πανω-κατω) οπως εχω δει σε s8 φιλου?Δεν είναι θέμα εφαρμογής. Πρέπει να υποστηρίζει το κινητό ή το λειτουργικό τέτοια λειτουργία. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Γειά Ψάχνω για ξυπνητήρι με τη διαφορά όμως να χτυπάει για ξύπνημα όχι στο κινητό αλλά σε άλλον αριθμό!!!. Βασικά στο σταθερό μου. Υπάρχει?Πάρε ασύρματο τηλέφωνο που να έχει και ξυπνητήρι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και ενσύρματα με ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το έχω ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση αν υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή σαν το dumpster γιατί έχω παρατήρησει πως καταναλώνει πολύ μπαταρία. Αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Το έχω ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση αν υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή σαν το dumpster γιατί έχω παρατήρησει πως καταναλώνει πολύ μπαταρία. Αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν το χρειάζεσαι σαν κάδο ανακύκλωσης για τις φωτογραφίες, τότε χρησιμοποίησε μια εφαρμογή gallery που να έχει κάδο ανακύκλωσης. Σου προτείνω αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.co.ladybugs.fourto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Υπαρχει εφαρμογη που να χωριζει την οθονη στα 2 (πανω-κατω) οπως εχω δει σε s8 φιλου?Δοκίμασε αυτή Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 μου εξηγεί κάποιος γιατί ενώ έχω σβήσει (και ξετικαρει την αντίστοιχη επιλογή) τον φάκελο Google photos από το Google drive μου συνεχίζει να δείχνει ότι έχω φάει 2.8gb(όσος είναι ο Google photos φάκελος) από τα 15 gb του drive? σε άλλον λογαριασμό μόλις έσβησα τον φάκελο Google photos από το drive μειώθηκε αντίστοιχα και ο όγκος Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε ο προσανατολισμός οθόνης να είναι σε συγκεκριμένες εφαρμογές (πχ συλλογή και YouTube μόνο) Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sait.smartrotate Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 μου εξηγεί κάποιος γιατί ενώ έχω σβήσει (και ξετικαρει την αντίστοιχη επιλογή) τον φάκελο Google photos από το Google drive μου συνεχίζει να δείχνει ότι έχω φάει 2.8gb(όσος είναι ο Google photos φάκελος) από τα 15 gb του drive? σε άλλον λογαριασμό μόλις έσβησα τον φάκελο Google photos από το drive μειώθηκε αντίστοιχα και ο όγκος Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Για ψάξε βρες τον κάδο ανακύκλωσης που έχει και τις κρατά εκεί για 60 μέρες αν θυμάμαι καλά και διέγραψε από τον κάδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Για ψάξε βρες τον κάδο ανακύκλωσης που έχει και τις κρατά εκεί για 60 μέρες αν θυμάμαι καλά και διέγραψε από τον κάδο. το εχω κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Επειδή έχει παραγίνει αυτό, μήπως ξέρετε γιατί όταν μπαίνω από την εφαρμογή στο facebook μου βγάζει μετά ειδοποίηση για περίεργη δραστηριότητα και ρωτά αν είμαι εγώ; Όσες φορές το κάνω από το κινητό κάθε φορά ενώ σημειώνω ότι εγώ είμαι, μου το ξαναβγάζει και μου στέλνει και email.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Επειδή έχει παραγίνει αυτό, μήπως ξέρετε γιατί όταν μπαίνω από την εφαρμογή στο facebook μου βγάζει μετά ειδοποίηση για περίεργη δραστηριότητα και ρωτά αν είμαι εγώ; Όσες φορές το κάνω από το κινητό κάθε φορά ενώ σημειώνω ότι εγώ είμαι, μου το ξαναβγάζει και μου στέλνει και email.. Μήπως χρησιμοποιείς vpn; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts