mafiagalou Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Επειδή έχω πρόβλημα με τη λήψη του σήματος μέσα στο σπίτι θέλω να είναι συνδεδεμένο το κινητό σε 2G, ενώ όταν είναι εκτός σπιτιού θέλω να είναι σε 4G. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν συνδέεται το κίνητο στο WiFi του σπιτιού να κάνει αυτή τη μετάβαση. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Με ποια εφαρμογή μπορώ να ελέγχω τον αποκωδικοποιητή Nova με ir; Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές και καμία δεν φαίνεται να δουλεύει Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 την έχω αγοράσει αλλά widget που λέω δεν έχει. Κάποιο λάθος κάνεις. Εννοείται ότι έχει και όχι μόνο 1 αλλά σε πολλές κλίμακες και με διάφορες επιλογές Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Κάποιο λάθος κάνεις. Εννοείται ότι έχει και όχι μόνο 1 αλλά σε πολλές κλίμακες και με διάφορες επιλογέςρε συ έχει widget που ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ να δείχνει 5ΗΜΕΡΟ και τρίωρη ημερήσια;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Με ποια εφαρμογή μπορώ να ελέγχω τον αποκωδικοποιητή Nova με ir; Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές και καμία δεν φαίνεται να δουλεύει Sent from my Mi A1 using Tapatalk Θελω και εγω μια απαντηση σε αυτο αν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Όσο είχα το Note 4, χρησιμοποιούσα την AnyMote Universal Remove + ......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Όσο είχα το Note 4, χρησιμοποιούσα την AnyMote Universal Remove + ......!Και σε ποιο μοντέλο βρήκες το κουτί της Nova; Το μόνο μου έμαθα είναι πως είναι pace αλλά κανένα τελικά δεν δούλεψε. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Επειδή έχω πρόβλημα με τη λήψη του σήματος μέσα στο σπίτι θέλω να είναι συνδεδεμένο το κινητό σε 2G, ενώ όταν είναι εκτός σπιτιού θέλω να είναι σε 4G. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν συνδέεται το κίνητο στο WiFi του σπιτιού να κάνει αυτή τη μετάβαση. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Με αυτην εδω μπορεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arlosoft.macrodroid&hl=el Εγω την χρησιμοποιω για την αυξομειωση στην ενταση του ηχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) ρε συ έχει widget που ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ να δείχνει 5ΗΜΕΡΟ και τρίωρη ημερήσια;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δες και το Today Weather μηπως σε βολεψει. Εχει πολλα widgets που μπορεις να συνδυασεις. Δεν εχει ανα 3 ωρες αλλα εχει και 5ημερο και ανα ωρα. Τα βαζεις το ενα κατω απο το αλλο και εισαι μια χαρα. https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.lockdown.weather&hl=en Edited January 21, 2018 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 καλημερα! 2 ερωτησεις θελω να κανω :O 1. υπαρχει αλλη εφαρμογη σαν το greenify? ή να το εμπιστευτω? πηγα με σκοπο να αγορασω τη donation εκδοση στα 2ευρω αλλα ειδα οτι εχει να ενημερωθει απο το 2013. ενω το απλο ειναι νορμαλ απο 11/2017. αξιζει η απλη εκδοση? 2. εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη για καιρο και ωρα μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Με ποια εφαρμογή μπορώ να ελέγχω τον αποκωδικοποιητή Nova με ir; Έχω δοκιμάσει πολλές εφαρμογές και καμία δεν φαίνεται να δουλεύει Sent from my Mi A1 using Tapatalk Εδω φιλε μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=el τα εχω ολα επάνω nova.ote.tv Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Και σε ποιο μοντέλο βρήκες το κουτί της Nova; Το μόνο μου έμαθα είναι πως είναι pace αλλά κανένα τελικά δεν δούλεψε. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Xiaomi βλέπω έχεις. Γιατί δεν κατεβάζεις την εφαρμογή της, Mi Remote, από το Play Store; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 καλημερα! 2 ερωτησεις θελω να κανω :O 1. υπαρχει αλλη εφαρμογη σαν το greenify? ή να το εμπιστευτω? πηγα με σκοπο να αγορασω τη donation εκδοση στα 2ευρω αλλα ειδα οτι εχει να ενημερωθει απο το 2013. ενω το απλο ειναι νορμαλ απο 11/2017. αξιζει η απλη εκδοση? 2. εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη για καιρο και ωρα μαζι?Η donation δεν είναι αυτόνομη έκδοση. Απλά ενεργοποιεί κάποια έξτρα χαρακτηριστικά στην βασική εφαρμογή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Η donation δεν είναι αυτόνομη έκδοση. Απλά ενεργοποιεί κάποια έξτρα χαρακτηριστικά στην βασική εφαρμογή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Εδω φιλε μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=el τα εχω ολα επάνω nova.ote.tvΠιο είναι όμως το μοντέλο που πρέπει να επιλέξουμε; Αυτό είναι το πρόβλημα μου. Xiaomi βλέπω έχεις. Γιατί δεν κατεβάζεις την εφαρμογή της, Mi Remote, από το Play Store; Την χρησιμοποιώ για τηλεόραση, a/c. Για το Nova pace 831hd όμως δεν έχω βρει να δουλεύει τίποτα!. Όπου και να διάβασα, αυτό λένε πως είναι το κουτί της Nova. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited January 21, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Με αυτην εδω μπορεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arlosoft.macrodroid&hl=el Εγω την χρησιμοποιω για την αυξομειωση στην ενταση του ηχουΝαι αλλά αυτή δεν έχει δυνατότητα να αλλάζει το δίκτυο. Πάντως είναι πολύ καλή. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Έχω κάνει συνδρομή spotify premium για 3 μήνες πώς μπορώ να δω πότε λήγει μέσα από την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 ρε συ έχει widget που ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ να δείχνει 5ΗΜΕΡΟ και τρίωρη ημερήσια;; Όχι δεν έχει, αλλά το ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τώρα το είπες :O Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 καλημερα! 2 ερωτησεις θελω να κανω :O 1. υπαρχει αλλη εφαρμογη σαν το greenify? ή να το εμπιστευτω? πηγα με σκοπο να αγορασω τη donation εκδοση στα 2ευρω αλλα ειδα οτι εχει να ενημερωθει απο το 2013. ενω το απλο ειναι νορμαλ απο 11/2017. αξιζει η απλη εκδοση? 2. εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη για καιρο και ωρα μαζι?AMPLIFY. Το θεωρώ καλύτερη, γιατί επιλέγεις κάθε πότε θα ανοίγει το κάθε wakelock. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Εδω φιλε μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy&hl=el τα εχω ολα επάνω nova.ote.tv Για οτε βρισκει τον ΚΑΟΝ και δουλευει κανονικα. Για nova ενω βρισκω το pace HD 831 1MH δεν κανει τιποτα. Πρεπει να επιλεξω κατι αλλο ή θελει καποια ρυθμιση στον δεκτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 AMPLIFY. Το θεωρώ καλύτερη, γιατί επιλέγεις κάθε πότε θα ανοίγει το κάθε wakelock. καλα, δεν κανουν και την ιδια δουλεια, δεν ειναι της ιδιας κατηγοριας εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 καλα, δεν κανουν και την ιδια δουλεια, δεν ειναι της ιδιας κατηγοριας εφαρμογες Για πες λίγο πιο αναλυτικά τι εννοεί ς. Να δω τι θα διαλεξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 εννοω οτι το ενα (greenify) ειναι για να "κοιμιζεις" εφαρμογες, το αλλο ειναι για να μπλοκαρεις "ξυπνηματα" εφαρμογων, θελουν ψαξιμο γενικως και οι δυο για να τις μαθεις και να τις στρωσεις, θα ελεγα οτι η δευτερη θελει αρκετα περισσοτερο, α, και δοκιμες φυσικα γιατι μπορει καποια απο αυτα που κανεις να χρειαζονται και να μην πρεπει να τα απενεργοποιησεις, οποτε ξανα πισω, και φυσικα backup μην ξεχασεις να παρεις πριν το σκαλισμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Θέλω σε ένα εταιρικό τηλέφωνο που έχω να δω αν έχουν εγκαταστήσει εφαρμογή για καταγραφή κλήσεων μηνυμάτων κλπ. Ξέρω ότι αν είναι επαγγελματική η δουλειά δεν ανιχνεύεται με τίποτα ή πολύ δύσκολα. Αν είναι όμως της πλάκας υπάρχει κανένα προγραμματάκι να δω τί παίζει; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Θέλω σε ένα εταιρικό τηλέφωνο που έχω να δω αν έχουν εγκαταστήσει εφαρμογή για καταγραφή κλήσεων μηνυμάτων κλπ. Ξέρω ότι αν είναι επαγγελματική η δουλειά δεν ανιχνεύεται με τίποτα ή πολύ δύσκολα. Αν είναι όμως της πλάκας υπάρχει κανένα προγραμματάκι να δω τί παίζει; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Καταγραφη εννοεις αν ξερουν τα νουμερα που καλεις και που στελνεις μηνυμα ή να ξερουν ακριβως τι γραφουν τα μυνηματα και τι λες στα τηλεφωνα? Εχει μεγαλη διαφορα γι αυτο σε ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts