giabritsos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή μέιλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Βασίζεται στον παλιό καλό k-9 αλλά με πολύ πιο όμορφο ui. Παρά πολύ καλό.. Μόλις τελείωσα με τις ρυθμίσεις.. (Έχω και 7 mail) Πολύ όμορφο και ωραίο widget.. Τόσο καλό όσο το K9, ένα τσακ παραπάνω.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe1986 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωνητικές κλήσεις? Παράθεση www.trifiliworld.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 είμαι root με στοκ ρομ στο Galaxy Note (4.1.2) . Ψάχνω εφαρμογή παιδιά για να μανατζάρω ποιές εφαρμογές/λειτουργίες μπορούν να τρέχουν στο background και ποιές μπορώ να αφαιρέσω απο cached για να ελευθερωθεί ραμ. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 είμαι root με στοκ ρομ στο Galaxy Note (4.1.2) . Ψάχνω εφαρμογή παιδιά για να μανατζάρω ποιές εφαρμογές/λειτουργίες μπορούν να τρέχουν στο background και ποιές μπορώ να αφαιρέσω απο cached για να ελευθερωθεί ραμ. Με το Greenify θα κάνεις αυτό που θες. Και με το Disable service μπορείς να απενεργοποιήσεις συγκεκριμένα services από όλες τις εφαρμογές (και του συστήματος) Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Με το Greenify θα κάνεις αυτό που θες. Και με το Disable service μπορείς να απενεργοποιήσεις συγκεκριμένα services από όλες τις εφαρμογές (και του συστήματος) Μου το σύστησε(το greenify) και ένα ακόμα παιδί εδώ μέσα στο thread του Note. Το έβαλα αλλά δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί (άσε που το google+ δεν το δείχνει να λειτουργεί στο background ενώ αν μπω απο το settings->application manager->running applications|cached apps το δείχνει πως δουλεύει και τρώει μάλιστα και μπόλικη ram) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωνητικές κλήσεις? Χρησιμοποιώ αυτή, είναι και paid https://play.google.com/store/search?q=cyberon+voice+commander&c=apps Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται με τους λογαριασμούς cloud; από τους τέσσερις λογαριασμούς που έχω οι δυο έχουν και υποστήριξη offline. Ανεβάζω λοιπόν ένα βίντεο από το τηλέφωνο (πχ στο Google drive) και στην συνέχεια το κάνω διαθέσιμο για χρήση offline. Τότε βλέπω πως ο διαθέσιμος χώρος στο τηλέφωνο μειώνεται. Άρα λοιπόν αποθηκεύεται κάπου στο τηλέφωνο; αν είναι έτσι δεν προσφέρει και τίποτα σπουδαίο. Ακόμη και αν σβήσω το αρχείο που πριν ανέβασα στο cloud, πρέπει να έχω σύνδεση κάθε φορά που θα θέλω πρόσβαση σε αυτό και θα καταλαμβάνει κάποιο χώρο στην μνήμη αν το κάνω διαθέσιμο offline. Τότε ποια η διαφορά μεταξύ του download και του διαθέσιμου offline; Κατάλαβα κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται με τους λογαριασμούς cloud; από τους τέσσερις λογαριασμούς που έχω οι δυο έχουν και υποστήριξη offline. Ανεβάζω λοιπόν ένα βίντεο από το τηλέφωνο (πχ στο Google drive) και στην συνέχεια το κάνω διαθέσιμο για χρήση offline. Τότε βλέπω πως ο διαθέσιμος χώρος στο τηλέφωνο μειώνεται. Άρα λοιπόν αποθηκεύεται κάπου στο τηλέφωνο; αν είναι έτσι δεν προσφέρει και τίποτα σπουδαίο. Ακόμη και αν σβήσω το αρχείο που πριν ανέβασα στο cloud, πρέπει να έχω σύνδεση κάθε φορά που θα θέλω πρόσβαση σε αυτό και θα καταλαμβάνει κάποιο χώρο στην μνήμη αν το κάνω διαθέσιμο offline. Τότε ποια η διαφορά μεταξύ του download και του διαθέσιμου offline; Κατάλαβα κάτι λάθος; Καμιά. Ακριβώς το ίδιο είναι. Δηλαδή τι περιμένεις; να έχεις διαθέσιμο ένα αρχείο οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να σου καταναλώνει αποθηκευτικό χώρο και χωρίς να απαιτείται η χρήση Internet; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Μου το σύστησε(το greenify) και ένα ακόμα παιδί εδώ μέσα στο thread του Note. Το έβαλα αλλά δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί (άσε που το google+ δεν το δείχνει να λειτουργεί στο background ενώ αν μπω απο το settings->application manager->running applications|cached apps το δείχνει πως δουλεύει και τρώει μάλιστα και μπόλικη ram) Σου απάντησα και στο θέμα του note. Η εφαρμογή είναι άψογη και δουλεύει ρολόι. Είναι όμως μόνο για εφαρμογές χρήστη και όχι για εφαρμογές συστήματος. Μάλλον εδώ μπερδεύεσαι. Το google+ το έχεις σαν εφαρμογή συστήματος για αυτό δεν το βλέπει. Θα το αφαιρέσεις με το τιτανιουμ θα το βάλεις μετά από το playstore και ύστερα σαν εφαρμογή χρήστη θα το δει κανονικά. :) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Υπαρχει καμια εφαρμογη που πατωντας το κουμπι του handsfree για μερικα δευτερολεπτα να μπορεις να πεις το ονομα μιας εκ των επαφων του κινητου σου και το κινητο να την καλεση αφου πρωτα πει το ονομα για να ξερεις οτι θα καλεσει το σωστο ατομο. Αν υπαρχει και καμια δωρεαν εκδοση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 μαγκες υπαρχει εφαρμογη που να μου δινει τη δυνατοτητα να μπορω να διαχειριζομαι τα push notifications απο ολες τις εφαρμογες μαζι ωστε να μη χρειαζεται να μπαινω σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα...κατι παρομοιο που υπαρχει στο ios. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Υπαρχει καμια εφαρμογη που πατωντας το κουμπι του handsfree για μερικα δευτερολεπτα να μπορεις να πεις το ονομα μιας εκ των επαφων του κινητου σου και το κινητο να την καλεση αφου πρωτα πει το ονομα για να ξερεις οτι θα καλεσει το σωστο ατομο. Αν υπαρχει και καμια δωρεαν εκδοση..... Νομίζω λίγο πιο πάνω έδωσε ένας φίλος ένα link. Cybercallgr κάπως έτσι. Ψάξτο στο playstore. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Υπαρχει καμια εφαρμογη που πατωντας το κουμπι του handsfree για μερικα δευτερολεπτα να μπορεις να πεις το ονομα μιας εκ των επαφων του κινητου σου και το κινητο να την καλεση αφου πρωτα πει το ονομα για να ξερεις οτι θα καλεσει το σωστο ατομο. Αν υπαρχει και καμια δωρεαν εκδοση..... Cyberon Voice Commander (GR) Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν (και για κάποιους πανάκριβη) αλλά αξίζει μέχρι και το τελευταίο σέντ :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας αλλα το εν λογο προγραμμα εχω δει να το προτεινουν αλλα εγω ζητησα ενα ΔΩΡΕΑΝ προγραμμα και αυτο δεν ειναι δωρεαν οποτε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Cyberon Voice Commander (GR) Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν (και για κάποιους πανάκριβη) αλλά αξίζει μέχρι και το τελευταίο σέντ :) Εγώ πάντως δεν έμεινα ευχάριστημένος και είναι πραγματικά ακριβό. Το voice dial της ίδιας εταιριας είναι πιο βολικό αλλά είναι μόνο για να κάνεις κλήσεις αφού πρώτα ηχογραφήσεις τις φράσεις. Δυστυχώς όμως και αυτό στο νοτε2 αργεί να ανοίξει αρκετά. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εγώ πάντως δεν έμεινα ευχάριστημένος και είναι πραγματικά ακριβό. Το voice dial της ίδιας εταιριας είναι πιο βολικό αλλά είναι μόνο για να κάνεις κλήσεις αφού πρώτα ηχογραφήσεις τις φράσεις. Δυστυχώς όμως και αυτό στο νοτε2 αργεί να ανοίξει αρκετά. Κι εγώ το είχα αγοράσει κι είχα κάνει refund. Άλλοι λένε τα καλύτερα. Γενικά τέτοιες εφαρμογές και κυρίως στη γλώσσα δύσκολα δουλεύουν όπως θα θέλαμε. Καμιά. Ακριβώς το ίδιο είναι. Δηλαδή τι περιμένεις; να έχεις διαθέσιμο ένα αρχείο οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να σου καταναλώνει αποθηκευτικό χώρο και χωρίς να απαιτείται η χρήση Internet; tsabasid, κι εγώ όταν διάβασα αυτήν την απάντηση ειρωνική μου φάνηκε. Δεν είναι παράλογο που το είδε έτσι και το παιδί στο οποίο απάντησες. Ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος και καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί.:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Έγινε εκκαθάριση του forum. Παρακαλώ να συνεχίσουμε σε κόσμιο επίπεδο.. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Μόλις τα ανακάλυψα και πολύ μου άρεσαν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tagy.tagcloudui&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dtagy+apps Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Παιδια καλημερα εχω κατι εφαρμογες και κατι παιχνιδια που δεν θελω ουτε καν να τα βλεπουν τα παιδια μου.Πως μπορω να τα κρυψω καπου? Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Παιδια καλημερα εχω κατι εφαρμογες και κατι παιχνιδια που δεν θελω ουτε καν να τα βλεπουν τα παιδια μου.Πως μπορω να τα κρυψω καπου? APP Lock απο το Play market,και θα κανεις την δουλεια σου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Παιδια καλημερα εχω κατι εφαρμογες και κατι παιχνιδια που δεν θελω ουτε καν να τα βλεπουν τα παιδια μου.Πως μπορω να τα κρυψω καπου? Ή τα κλειδωνεις με το App Lock οπως αναφερθηκε (αλλα θα φαινοντα τα εικονιδια κλπ, αν εννοεις κυριολεκτικα πως δε θελεις να τα βλεπουν), ή τα κρυβεις μεσω launcher και δε φαινονται. Νομιζω πως ο touch wiz εχει τετοιο feature :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 @prattein,@duc,thanks παιδιά μια χαρα την εκανα την δουλεια. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλησπέρα. Στο configuration ενός gmail με IMAP, τι authentication προτείνετε και γιατί? AUTOMATIC,PLAIN, LOGIN ή CRAM_MD5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλύτερα επέλεξε Automatic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts