b16b Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Παιδιά στο viber πως στέλνουμε Gif δεν υπάρχει πια το @ έχω την έκδοση 7 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Με το πλήκτρο που γράφει gif κάτω αριστερά (το 2ο πλήκτρο είναι). Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλημέρα,ψάχνω μια εφαρμογή για εφημερεύοντα φαρμακεία,χρησιμοποιούσα αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greeklabs.pharmacies&hl=el αλλά βλέπω ότι ο προγραμματιστής της έχει σταματήσει να την ενημερώνει και σε εμένα έχει κάποια προβλήματα δεν εμφανίζει την περιοχή μου.Αν κάποιος γνωρίζει κάποια άλλη αξιόπιστη εφαρμογή δεκτή; Αυτό που πρότεινε ο sampl7 είναι πολύ καλό και το χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό. Πλέον όμως θεωρώ αυτό πιο αξιόπιστο λόγω προγραμματιστή (Χρυσός οδηγός). Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλημέρα,ψάχνω μια εφαρμογή για εφημερεύοντα φαρμακεία,χρησιμοποιούσα αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greeklabs.pharmacies&hl=el αλλά βλέπω ότι ο προγραμματιστής της έχει σταματήσει να την ενημερώνει και σε εμένα έχει κάποια προβλήματα δεν εμφανίζει την περιοχή μου.Αν κάποιος γνωρίζει κάποια άλλη αξιόπιστη εφαρμογή δεκτή; Vrisko https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.vrisko Χρόνια το χρησιμοποιώ, για μένα είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή, βρίσκεις τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ θα τις δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Vrisko https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.vrisko Χρόνια το χρησιμοποιώ, για μένα είναι η πιο χρήσιμη εφαρμογή, βρίσκεις τα πάντα! Την δοκίμασα καλή φαίνεται αλλά και σε αυτήν δεν εμφανίζει την περιοχή μου και να πω ότι μένω σε καμιά μικρή πόλη θα έλεγα δεν βαριέσαι αλλά στην Παλλήνη μένω.Τι να πω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Την δοκίμασα καλή φαίνεται αλλά και σε αυτήν δεν εμφανίζει την περιοχή μου και να πω ότι μένω σε καμιά μικρή πόλη θα έλεγα δεν βαριέσαι αλλά στην Παλλήνη μένω.Τι να πω. Από αυτό το link μπορείς να δεις και για την Παλλήνη http://www.fsa.gr/duties.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Την δοκίμασα καλή φαίνεται αλλά και σε αυτήν δεν εμφανίζει την περιοχή μου και να πω ότι μένω σε καμιά μικρή πόλη θα έλεγα δεν βαριέσαι αλλά στην Παλλήνη μένω.Τι να πω.Η σελίδα που σου δίνει ο pektis7 έχει την Παλλήνη κ απ ότι την έψαξα λίγο φαίνεται πολύ καλή σαν σελίδα. Είναι του φαρμακευτικου συλλόγου οπότε θα είναι μόνιμα ενημερωμένη χωρίς λάθη φαντάζομαι. Θα την κρατήσω κ εγώ γιατί έψαχνα φαρμακείο πρόσφατα και 2-3 εφαρμογές που κοίταξα η δεν είχαν καθόλου την περιοχή μου (είμαστε γείτονες) η έλεγαν λάθος φαρμακείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ή εφαρμογή farmakeia για την οποία έβαλα λινκ παραπάνω είναι πάντα σωστά ενημερωμένη, άλλωστε νομίζω όλοι από την ίδια πηγή (υπουργείο) τραβάνε δεδομένα, και αν πατήσεις το ραντάρ πάνω δεξιά σου βγάζει τα κοντινότερα ανοιχτά σε χάρτη οπότε μπορείς να πατήσεις και να ανοίξει κατευθείαν Google Maps ή να πάρεις τηλέφωνο Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Καλησπέρα, μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να καταγράφει τι ενέργειες έγιναν στο τηλέφωνο; Δηλαδή ποτέ άνοιξε μια εφαρμογή, πότε έκλεισε,γενικά τις κινήσεις που κάνουμε στο κινητό ή κάτι τέτοιο στο περιπου! QualityTime - My digital diet Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Εφαρμογή για ringtones σαν το zedge υπάρχει; ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Εφαρμογή για ringtones σαν το zedge υπάρχει; ONEPLUS A3003Παραπλήσια είναι και το audiko Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Παραπλήσια είναι και το audiko Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παιδιά η εφαρμογή S planner (είναι το ημερολόγιο της Samsung) έχει σταματήσει να με ειδοποιεί για κάποιο γεγονός που έχω στο ημερολόγιο!!! Ενώ έχω σε όλα τα συμβάντα να μου χτυπάει μια μέρα πριν ειδοποίηση δεν κάνει τίποτα!!! Αυτό το κάνει τον τελευταίο μήνα περίπου. Πριν ήταν όλα καλά. Πως γίνεται να φτιάξει αυτό;; Αυτή η εφαρμογή υπάρχει προεγκατεστημενη στα Samsung κινητά και είναι κάτι που το χρησιμοποιώ πολύ. Υπαρχει λύση;; Δε θέλω να κάνω επαναφορά της εφαρμογής γιατί θα χάσω όλα τα συμβάντα του χρόνου από μεσα! Ρώτησα και στο νημα της συσκευής μου (Samsung Galaxy A5 2016 Android) αλλά μάλλον δεν ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Δε θέλω να κάνω επαναφορά της εφαρμογής γιατί θα χάσω όλα τα συμβάντα του χρόνου από μεσα! Ρώτησα και στο νημα της συσκευής μου (Samsung Galaxy A5 2016 Android) αλλά μάλλον δεν ξέρουν. Δεν ξέρουν διότι φαντάζομαι ότι όλοι σκέφτονται την επαναφορά εφαρμογής. Εγώ θα σου προτείνω να δεις πως μπορείς να πάρεις backup των συμβάντων που έχεις μέσω της εφαρμογής και μετά να κάνεις clear data. Επίσης θα σου πρότεινα ένα filofax organizer λόγω του ότι είσαι και γυναίκα και όλο και κάποια τσάντα κουβαλάς. Εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε τέτοιου είδους εφαρμογές ακόμα και για τα πιό απλά, τους αγώνες F1 που παρακολουθώ π.χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Παιδιά η εφαρμογή S planner (είναι το ημερολόγιο της Samsung) έχει σταματήσει να με ειδοποιεί για κάποιο γεγονός που έχω στο ημερολόγιο!!! Ενώ έχω σε όλα τα συμβάντα να μου χτυπάει μια μέρα πριν ειδοποίηση δεν κάνει τίποτα!!! Αυτό το κάνει τον τελευταίο μήνα περίπου. Πριν ήταν όλα καλά. Πως γίνεται να φτιάξει αυτό;; Αυτή η εφαρμογή υπάρχει προεγκατεστημενη στα Samsung κινητά και είναι κάτι που το χρησιμοποιώ πολύ. Υπαρχει λύση;; Δε θέλω να κάνω επαναφορά της εφαρμογής γιατί θα χάσω όλα τα συμβάντα του χρόνου από μεσα! Ρώτησα και στο νημα της συσκευής μου (Samsung Galaxy A5 2016 Android) αλλά μάλλον δεν ξέρουν. Μα, εαν εχεις ενεργοποιημενο συγχρονισμό ημερολογίου στο google account, τοτε τα συμβαντα σου εχουν αποθηκευτεί σε αυτό. Μπορεις να το διαπιστώσεις,εφοσον μπεις στο gmail σου, μέσω browser και κοιταξεις στην ενοτητα ημερολόγιο. Εαν δεν είναι συγχρονισμένο, τότε στο κινητό από ρυθμίσεις λογαριασμού,επιλεγεις συγχρονισμό ημερολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Δεν ξέρουν διότι φαντάζομαι ότι όλοι σκέφτονται την επαναφορά εφαρμογής. Εγώ θα σου προτείνω να δεις πως μπορείς να πάρεις backup των συμβάντων που έχεις μέσω της εφαρμογής και μετά να κάνεις clear data. Επίσης θα σου πρότεινα ένα filofax organizer λόγω του ότι είσαι και γυναίκα και όλο και κάποια τσάντα κουβαλάς. Εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε τέτοιου είδους εφαρμογές ακόμα και για τα πιό απλά, τους αγώνες F1 που παρακολουθώ π.χΔεν με βολεύουν αυτά τα organizer δυστυχώς... Γιατί πρέπει να το κοιτάζω συχνά. Ενώ στο κινητό βολεύει που με ειδοποιεί αυτόματα μια - δύο μέρες πριν ότι αύριο μεθαύριο κάτι έχω να κάνω! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα, εαν εχεις ενεργοποιημενο συγχρονισμό ημερολογίου στο google account, τοτε τα συμβαντα σου εχουν αποθηκευτεί σε αυτό. Μπορεις να το διαπιστώσεις,εφοσον μπεις στο gmail σου, μέσω browser και κοιταξεις στην ενοτητα ημερολόγιο. Εαν δεν είναι συγχρονισμένο, τότε στο κινητό από ρυθμίσεις λογαριασμού,επιλεγεις συγχρονισμό ημερολογίου.Έχω τον συγχρονισμό ανοιχτό αλλά πάω στο Gmail μου και δεν έχει κάπου ημερολόγιο. Κ άλλη μια χαζή ερώτηση αλλά πραγματικά δεν ξέρω!!! Αν κατεβάσω από το playstore το Google selendar υπάρχει καμία πιθανότητα να ανεβαίνουν πουθενά λόγω συγχρονισμού δημόσια τα συμβάντα μου στο Google + και να τα βλέπουν κ άλλοι?? ?? !----------Edit-------------! Κατεβασα το ημερολόγιο Google έτσι για δοκιμή και έκανε αυτόματα συγχρονισμό όλα τα συμβάντα που είχα μέσα στο s planner! Όλα καλά σ αυτό! Το μόνο που βλέπω και δεν με βολεύει στο Google όμως είναι ότι επιλέγω να έχω την μηνιαία ρύθμιση ημερολογίου αλλά μου δείχνει παραπάνω μέρες και όχι μόνο αυτές του συγκεκριμένου μήνα και μπερδεύομαι!! Αυτό αλλάζει;;;; παράδειγμα : Δεν βολεύει που μέσα στο μηνιαίο ημερολόγιο του Νοέμβρη έχει και μέρες από Οκτώβρη και Δεκεμβρη Edited June 27, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 θελω να διαχειριζομαι καποια αρχεια Excel απο το κινητο αλλα να συγχρονιζει και με το pc, σε ποια εφαρμογη ν ανεβασω τ αρχεια για καλυτερα αποτελεσματα; θα ηθελα κατι δοκιμασμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 θελω να διαχειριζομαι καποια αρχεια Excel απο το κινητο αλλα να συγχρονιζει και με το pc, σε ποια εφαρμογη ν ανεβασω τ αρχεια για καλυτερα αποτελεσματα; θα ηθελα κατι δοκιμασμενο One drive...... Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) One drive......Το δοκίμασα στο Google drive φίλε και δεν με εντυπωσίασε, είναι διαφορετικό; ευχαριστώ Edit δοκίμασα και αυτό, δεν δουλεύει σωστά ONEPLUS A3003 Edited June 28, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Δεν με βολεύουν αυτά τα organizer δυστυχώς... Γιατί πρέπει να το κοιτάζω συχνά. Ενώ στο κινητό βολεύει που με ειδοποιεί αυτόματα μια - δύο μέρες πριν ότι αύριο μεθαύριο κάτι έχω να κάνω! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω τον συγχρονισμό ανοιχτό αλλά πάω στο Gmail μου και δεν έχει κάπου ημερολόγιο. Κ άλλη μια χαζή ερώτηση αλλά πραγματικά δεν ξέρω!!! Αν κατεβάσω από το playstore το Google selendar υπάρχει καμία πιθανότητα να ανεβαίνουν πουθενά λόγω συγχρονισμού δημόσια τα συμβάντα μου στο Google + και να τα βλέπουν κ άλλοι?? ?? !----------Edit-------------! Κατεβασα το ημερολόγιο Google έτσι για δοκιμή και έκανε αυτόματα συγχρονισμό όλα τα συμβάντα που είχα μέσα στο s planner! Όλα καλά σ αυτό! Το μόνο που βλέπω και δεν με βολεύει στο Google όμως είναι ότι επιλέγω να έχω την μηνιαία ρύθμιση ημερολογίου αλλά μου δείχνει παραπάνω μέρες και όχι μόνο αυτές του συγκεκριμένου μήνα και μπερδεύομαι!! Αυτό αλλάζει;;;; παράδειγμα : Δεν βολεύει που μέσα στο μηνιαίο ημερολόγιο του Νοέμβρη έχει και μέρες από Οκτώβρη και Δεκεμβρηκοιτα να το συνηθισεις,εχει και εβδομαδιαιο κλπ.ψαξε το λιγο,μην το απορρίπτεις διοτι δεν υπαρχει και κατι καλυτερο.θελω να διαχειριζομαι καποια αρχεια Excel απο το κινητο αλλα να συγχρονιζει και με το pc, σε ποια εφαρμογη ν ανεβασω τ αρχεια για καλυτερα αποτελεσματα; θα ηθελα κατι δοκιμασμενοη καλυτερη περιπτωση ειναι εφαρμογες τυπου cloud.dropbox,googledrive,onedrive,mega κλπ.τις κατεβαζεις στο pc και στο κινητο ,πετας μέσα τα αρχεια που θες και συγχρονιζουν αυτοματα . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 θελω να διαχειριζομαι καποια αρχεια Excel απο το κινητο αλλα να συγχρονιζει και με το pc, σε ποια εφαρμογη ν ανεβασω τ αρχεια για καλυτερα αποτελεσματα; θα ηθελα κατι δοκιμασμενο Αν δεν έχεις περιορισμό το να είναι Microsoft Excel, μπορείς να δεις και τα Google Sheets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Αν δεν έχεις περιορισμό το να είναι Microsoft Excel, μπορείς να δεις και τα Google Sheets.Έλεγα να αποφύγω το Google drive, βλέπω συγχρονίζει με αυτό, ευχαριστώ ONEPLUS A3003 ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κοιτα να το συνηθισεις,εχει και εβδομαδιαιο κλπ.ψαξε το λιγο,μην το απορρίπτεις διοτι δεν υπαρχει και κατι καλυτερο.η καλυτερη περιπτωση ειναι εφαρμογες τυπου cloud.dropbox,googledrive,onedrive,mega κλπ.τις κατεβαζεις στο pc και στο κινητο ,πετας μέσα τα αρχεια που θες και συγχρονιζουν αυτοματα .Ευχαριστώ φίλε, θα τα ρίξω μια ματιά ONEPLUS A3003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ρε παιδιά δεν έχω στο viber το κουμπί για αποστολή Gif ενώ ηοι μισοί φίλη μου το έχουν και οι άλλοι όχι Υγ. Το έσβησα ξανά εγκατάσταση και είναι ιδιο Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ούτε εγώ δεν έχω gif πλέον. το βγάλανε στα τελευταία updates! Ίσως οι φίλοι σου που το έχουν ακόμα, να έχουν λίγο παλαιότερη έκδοση του viber!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts