Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να παραμένει ανοιχτή η οθόνη του κινητού συνεχώς, να μην κλεινει ποτέ αν το επιλέξουμε εμείς. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να παραμένει ανοιχτή η οθόνη του κινητού συνεχώς, να μην κλεινει ποτέ αν το επιλέξουμε εμείς. Ευχαριστώ.

Δεν το εχει η συσκευη μεσα απο της ρυθμισεις της οθονης; Εκει που καθοριζεις σε ποση ωρα να κλεινει;

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Πέρα απο την ρύθμιση οθόνης δοκίμασε το stay alive! .μπορείς να επιλέξεις εσύ σε ποιες εφαρμογές οταν είναι στο προσκήνιο, θέλεις να μένει ανοιχτή η οθόνη

Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το εχει η συσκευη μεσα απο της ρυθμισεις της οθονης; Εκει που καθοριζεις σε ποση ωρα να κλεινει;

Μέχρι 10 λεπτά έχει

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Κάποιος που δοκίμασε αρκετούς browsers, που κατέληξε; ποιος αξίζει; βλέπω γίνεται ένας χαμός

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πάλι τους Opera και Opera Mini!!!

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εγώ πάλι τους Opera και Opera Mini!!!

αν έχει παλιά συσκευή πχ. του '12-13 τότε ναι Opera, αλλιώς ο Chrome είναι πιο γρήγορος.

Το s7 edge εχω ,δοκιμαζω τον chrome και τον βλεπω αρκετα γρηγορο, μια απορια εχω, πως γινετε στην πρωτη καρτελα να βαλω καποια site χωρις ομως να κανω καποιο συγχρονισμο ;

Αυτό που με κρατάει στον Όπερα είναι το πολύ καλό Word wrap που έχει σε σελίδες χωρίς mobile έκδοση.

Ας είναι και μισό κλάσμα του δευτερολέπτου αργότερος.

Ο Όπερα μίνι τον έχω μόνο για οικονομία όταν δεν μου φτάνουν τα δεδομένα κινητής.

Sent from my Amstrad CPC6128

Αυτό που με κρατάει στον Όπερα είναι το πολύ καλό Word wrap που έχει σε σελίδες χωρίς mobile έκδοση.

Ας είναι και μισό κλάσμα του δευτερολέπτου αργότερος.

Ο Όπερα μίνι τον έχω μόνο για οικονομία όταν δεν μου φτάνουν τα δεδομένα κινητής.

Sent from my Amstrad CPC6128

το wrapping του όπερα δεν τον έχει κανείς γι'αυτό σε κινητό(αλλά για άλλους λόγους και στο πισί) δεν τον αλλάζω!

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά στην έκδοση του Facebook πως βλέπω την λίστα των φίλων που είναι ενεργοί η πριν πόση ώρα ηταν μεσα;; έφυγε η επιλογή που ήταν πάνω δεξιά και έβλεπες. Είχα να το ενημερώσω μήνες. b2be32e61e42bb274496f1a1f9ad4134.jpg

Επίσης όταν έχω ρυθμίσει το messenger να με δείχνει ενεργή, θα με βλέπουν online μόνο όταν βρίσκομαι εκείνη την στιγμή μέσα στην εφαρμογή;;

Η με το που συνδέομαι στο ίντερνετ θα με δείχνει online αυτόματα;

(Ρίνα)

Edited by lek88

το wrapping του όπερα δεν τον έχει κανείς γι'αυτό σε κινητό(αλλά για άλλους λόγους και στο πισί) δεν τον αλλάζω!

Θα συμφωνήσω και εγώ για τους Opera για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρατε και άλλους τόσους! Αν μάθεις τις δυνατότητες τους δεν τους αλλάζεις με τίποτα...

Μετά ο Chrome σου φαίνεται απλά ένας browser... ;)

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τους browsers παιδιά.

Καλύτερα για ανάλυση εκεί.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

πόσο δύσκολο είναι για τους δημιουργούς των πληκτρολογιων πχSwype να βάζουν ένα ρημαδοκενο στην αλλαγή γλώσσας;; Δείτε το πχSwype που πρέπει να βάζουμε χειροκίνητα κενό! νισάφι πια

AqualMail πολύ καλό. Έχει ένα μικρό ελάττωμα όμως, μέχρι 2 λογαριασμούς σε αφήνει να στήσεις. Μετά ζητάει λεφτά.

Blue mail το δοκίμασα, δεν μου άρεσε καθόλου το ui, πολύ δύσχρηστο βρε παιδί μου.

μένει να δοκιμάσω και τα mymail και TypeApp

Leeco Cool1 4/64 Gold

AqualMail πολύ καλό. Έχει ένα μικρό ελάττωμα όμως, μέχρι 2 λογαριασμούς σε αφήνει να στήσεις. Μετά ζητάει λεφτά.

Blue mail το δοκίμασα, δεν μου άρεσε καθόλου το ui, πολύ δύσχρηστο βρε παιδί μου.

Η καλή δουλειά πληρώνεται, πλήρωσε το Aqua mail, αξίζει..

To K9 το έχεις δοκιμασει?

Εχω 6 μαιλ και λειτουργει αψογα

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

πόσο δύσκολο είναι για τους δημιουργούς των πληκτρολογιων πχSwype να βάζουν ένα ρημαδοκενο στην αλλαγή γλώσσας;; Δείτε το πχSwype που πρέπει να βάζουμε χειροκίνητα κενό! νισάφι πια

Το Swype όταν γράφεις με swiping βάζει αυτόματα κενό. Όταν γράφεις με ταπ, όπως όλα, πρέπει να διαλέξεις την λέξη από τις προτεινόμενες για να σου βγάλει κενό. Πώς αλλιώς θα καταλάβει ότι θέλεις να αλλάξεις λέξη;

Θα το πληρώσεις μία φορά και θα σου μείνει μία ζωή το καλύτερο mail client που θα βρεις εκεί έξω.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Θα το πληρώσεις μία φορά και θα σου μείνει μία ζωή το καλύτερο mail client που θα βρεις εκεί έξω.

πως λειτουργούν οι αγορές καθώς δεν έχω ξανααγοράσει android εφαρμογή. Δίνω μια χρεωστική πχ;

Επίσης αν αλλάξω καμιά rom στο τηλέφωνο (και χρειαστεί να το ξαναεγκαταστήσω) ή αλλάξω συσκευή μελλοντικά τι παίζει εκεί; γίνεται εγκατάσταση;

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κ9 όχι, θα το τσεκάρω κι αυτό.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Καλά μην ορκίζεσαι.

Και το NEWTON ήταν δωρεάν και μετά χρεώνει 50€/χρόνο.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για εμένα το Κ9 είναι από τα καλύτερα, το χρησιμοποιώ χρόνια. Χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα, κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Δοκίμασα το aqua mail και όντως είναι ανώτερο του blue που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα.

Το αντικατέστησα λοιπόν.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II