Titarasaudi Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και σε μένα μια χαρά δουλεύει το αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha bank.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Παιδιά εγώ δεν το δούλευα καλά. Όλα οκ. Ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να παραμένει ανοιχτή η οθόνη του κινητού συνεχώς, να μην κλεινει ποτέ αν το επιλέξουμε εμείς. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 (edited) Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να παραμένει ανοιχτή η οθόνη του κινητού συνεχώς, να μην κλεινει ποτέ αν το επιλέξουμε εμείς. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το εχει η συσκευη μεσα απο της ρυθμισεις της οθονης; Εκει που καθοριζεις σε ποση ωρα να κλεινει; Edited April 6, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή να παραμένει ανοιχτή η οθόνη του κινητού συνεχώς, να μην κλεινει ποτέ αν το επιλέξουμε εμείς. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρα απο την ρύθμιση οθόνης δοκίμασε το stay alive! .μπορείς να επιλέξεις εσύ σε ποιες εφαρμογές οταν είναι στο προσκήνιο, θέλεις να μένει ανοιχτή η οθόνη Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Δεν το εχει η συσκευη μεσα απο της ρυθμισεις της οθονης; Εκει που καθοριζεις σε ποση ωρα να κλεινει; Μέχρι 10 λεπτά έχει Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Κάποιος που δοκίμασε αρκετούς browsers, που κατέληξε; ποιος αξίζει; βλέπω γίνεται ένας χαμός Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πάλι τους Opera και Opera Mini!!! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 αν έχει παλιά συσκευή πχ. του '12-13 τότε ναι Opera, αλλιώς ο Chrome είναι πιο γρήγορος. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Εγώ πάλι τους Opera και Opera Mini!!! αν έχει παλιά συσκευή πχ. του '12-13 τότε ναι Opera, αλλιώς ο Chrome είναι πιο γρήγορος. Το s7 edge εχω ,δοκιμαζω τον chrome και τον βλεπω αρκετα γρηγορο, μια απορια εχω, πως γινετε στην πρωτη καρτελα να βαλω καποια site χωρις ομως να κανω καποιο συγχρονισμο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Αυτό που με κρατάει στον Όπερα είναι το πολύ καλό Word wrap που έχει σε σελίδες χωρίς mobile έκδοση. Ας είναι και μισό κλάσμα του δευτερολέπτου αργότερος. Ο Όπερα μίνι τον έχω μόνο για οικονομία όταν δεν μου φτάνουν τα δεδομένα κινητής. Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Αυτό που με κρατάει στον Όπερα είναι το πολύ καλό Word wrap που έχει σε σελίδες χωρίς mobile έκδοση. Ας είναι και μισό κλάσμα του δευτερολέπτου αργότερος. Ο Όπερα μίνι τον έχω μόνο για οικονομία όταν δεν μου φτάνουν τα δεδομένα κινητής. Sent from my Amstrad CPC6128 το wrapping του όπερα δεν τον έχει κανείς γι'αυτό σε κινητό(αλλά για άλλους λόγους και στο πισί) δεν τον αλλάζω! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 (edited) Παιδιά στην έκδοση του Facebook πως βλέπω την λίστα των φίλων που είναι ενεργοί η πριν πόση ώρα ηταν μεσα;; έφυγε η επιλογή που ήταν πάνω δεξιά και έβλεπες. Είχα να το ενημερώσω μήνες. Επίσης όταν έχω ρυθμίσει το messenger να με δείχνει ενεργή, θα με βλέπουν online μόνο όταν βρίσκομαι εκείνη την στιγμή μέσα στην εφαρμογή;; Η με το που συνδέομαι στο ίντερνετ θα με δείχνει online αυτόματα; (Ρίνα) Edited April 6, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 το wrapping του όπερα δεν τον έχει κανείς γι'αυτό σε κινητό(αλλά για άλλους λόγους και στο πισί) δεν τον αλλάζω! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα συμφωνήσω και εγώ για τους Opera για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρατε και άλλους τόσους! Αν μάθεις τις δυνατότητες τους δεν τους αλλάζεις με τίποτα... Μετά ο Chrome σου φαίνεται απλά ένας browser... ;) Sent from my SM-N7505 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τους browsers παιδιά. Καλύτερα για ανάλυση εκεί. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 πόσο δύσκολο είναι για τους δημιουργούς των πληκτρολογιων πχSwype να βάζουν ένα ρημαδοκενο στην αλλαγή γλώσσας;; Δείτε το πχSwype που πρέπει να βάζουμε χειροκίνητα κενό! νισάφι πια Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 AqualMail πολύ καλό. Έχει ένα μικρό ελάττωμα όμως, μέχρι 2 λογαριασμούς σε αφήνει να στήσεις. Μετά ζητάει λεφτά. Blue mail το δοκίμασα, δεν μου άρεσε καθόλου το ui, πολύ δύσχρηστο βρε παιδί μου. μένει να δοκιμάσω και τα mymail και TypeApp Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 AqualMail πολύ καλό. Έχει ένα μικρό ελάττωμα όμως, μέχρι 2 λογαριασμούς σε αφήνει να στήσεις. Μετά ζητάει λεφτά. Blue mail το δοκίμασα, δεν μου άρεσε καθόλου το ui, πολύ δύσχρηστο βρε παιδί μου. μένει να δοκιμάσω και τα mymail και TypeApp Η καλή δουλειά πληρώνεται, πλήρωσε το Aqua mail, αξίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 AqualMail πολύ καλό. Έχει ένα μικρό ελάττωμα όμως, μέχρι 2 λογαριασμούς σε αφήνει να στήσεις. Μετά ζητάει λεφτά. Blue mail το δοκίμασα, δεν μου άρεσε καθόλου το ui, πολύ δύσχρηστο βρε παιδί μου. μένει να δοκιμάσω και τα mymail και TypeApp To K9 το έχεις δοκιμασει? Εχω 6 μαιλ και λειτουργει αψογα Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 πόσο δύσκολο είναι για τους δημιουργούς των πληκτρολογιων πχSwype να βάζουν ένα ρημαδοκενο στην αλλαγή γλώσσας;; Δείτε το πχSwype που πρέπει να βάζουμε χειροκίνητα κενό! νισάφι πια Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Swype όταν γράφεις με swiping βάζει αυτόματα κενό. Όταν γράφεις με ταπ, όπως όλα, πρέπει να διαλέξεις την λέξη από τις προτεινόμενες για να σου βγάλει κενό. Πώς αλλιώς θα καταλάβει ότι θέλεις να αλλάξεις λέξη; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 AqualMail πολύ καλό. Έχει ένα μικρό ελάττωμα όμως, μέχρι 2 λογαριασμούς σε αφήνει να στήσεις. Μετά ζητάει λεφτά. Blue mail το δοκίμασα, δεν μου άρεσε καθόλου το ui, πολύ δύσχρηστο βρε παιδί μου. μένει να δοκιμάσω και τα mymail και TypeApp Θα το πληρώσεις μία φορά και θα σου μείνει μία ζωή το καλύτερο mail client που θα βρεις εκεί έξω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Θα το πληρώσεις μία φορά και θα σου μείνει μία ζωή το καλύτερο mail client που θα βρεις εκεί έξω. πως λειτουργούν οι αγορές καθώς δεν έχω ξανααγοράσει android εφαρμογή. Δίνω μια χρεωστική πχ; Επίσης αν αλλάξω καμιά rom στο τηλέφωνο (και χρειαστεί να το ξαναεγκαταστήσω) ή αλλάξω συσκευή μελλοντικά τι παίζει εκεί; γίνεται εγκατάσταση; ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To K9 το έχεις δοκιμασει? Εχω 6 μαιλ και λειτουργει αψογα Κ9 όχι, θα το τσεκάρω κι αυτό. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Θα το πληρώσεις μία φορά και θα σου μείνει μία ζωή το καλύτερο mail client που θα βρεις εκεί έξω. Καλά μην ορκίζεσαι. Και το NEWTON ήταν δωρεάν και μετά χρεώνει 50€/χρόνο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 To K9 το έχεις δοκιμασει? Εχω 6 μαιλ και λειτουργει αψογα Για εμένα το Κ9 είναι από τα καλύτερα, το χρησιμοποιώ χρόνια. Χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα, κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 αυτό το tapatalk που βλέπω στις υπογραφές αξίζει; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Δοκίμασα το aqua mail και όντως είναι ανώτερο του blue που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα. Το αντικατέστησα λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts