duc Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Snaptube ότι καλύτερο Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ κι εγώ, ότι καλύτερο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Προς γενική ενημέρωση https://play.google.com/store/apps/details?id=me.twrp.twrpapp&rdid=me.twrp.twrpapp για τους φίλους που το φλασάρισμα μέσω custom recovery είναι πλέον τρόπος ζωής :) Edited December 17, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Προς γενική ενημέρωση https://play.google.com/store/apps/details?id=me.twrp.twrpapp&rdid=me.twrp.twrpapp Γραψε και γιατί χρησιμοποιείται (Είναι ειδικό πρόγραμμα ...) Και να σε πειράξω λίγο ...Καλύτερα να σβησεις την υπογραφή σου ...Καμπάνες καμπανίζουν, κανόνια κανονίζουν..ΗΡΘΑΜΕ ρεεε...το νου σας!!!!!! γιατί ο Τίγρης (ο κάβουρας ) την έχει κάνει την Ομάδα ΠΟΛΥ μικρή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Γραψε και γιατί χρησιμοποιείται (Είναι ειδικό πρόγραμμα ...) Και να σε πειράξω λίγο ...Καλύτερα να σβησεις την υπογραφή σου ...Καμπάνες καμπανίζουν, κανόνια κανονίζουν..ΗΡΘΑΜΕ ρεεε...το νου σας!!!!!! γιατί ο Τίγρης (ο κάβουρας ) την έχει κάνει την Ομάδα ΠΟΛΥ μικρή χα,χα,χα, Alex θα το κάνω μόλις βρω κάτι άλλο ΄΄τσιτάτο΄΄ να βάλω :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Μετά την τελευταία αναβάθμιση το messenger μου καταπίνει την μπαταρία. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον ; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Συμφωνώ κι εγώ, ότι καλύτερο. Snaptube ότι καλύτερο Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι και ότι καλύτερο.. εκτός από το γεγονός ότι έχει διαφημίσεις με το τσουβαλι, τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο ακόμα και αν απενεργοποιήσεις την λειτουργία που διαβάζει το clipboard για Links που μπορεί να κατεβάσει (διορθωστε με εδώ αν κάνω λάθος). Κατά τα άλλα δουλεύει σωστά! Κανένα πρόβλημα με τα κατεβάσματα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση το messenger μου καταπίνει την μπαταρία. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον ; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Πάντα ο messenger ήταν ότι χειρότερο για την μπαταρία. Με την τελευταία έκδοση μου φαίνεται το ίδιο χαλιά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Όχι και ότι καλύτερο.. εκτός από το γεγονός ότι έχει διαφημίσεις με το τσουβαλι, τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο ακόμα και αν απενεργοποιήσεις την λειτουργία που διαβάζει το clipboard για Links που μπορεί να κατεβάσει (διορθωστε με εδώ αν κάνω λάθος). Κατά τα άλλα δουλεύει σωστά! Κανένα πρόβλημα με τα κατεβάσματα. Oχι ακριβως κανενα προβλημα. Τοσο το snaptube οσο και το ogYoutube δεν ''βλεπουν'' (και αρα δεν κατεβαζουν) βιντεο που ειναι αποκλεισμενα για κινητα (και ''φαινονται'' μονο μεσω web browser με γυρισμενη τη λειτουργια σε PC mode). Οποιος εχει βρει λυση σε αυτο παρακαλω να βοηθησει κι εμας (εστω εμενα :):)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γίνονται cache τα βίντεο που βλέπουμε στη εφαρμογή του YouTube; Έχω κλειστή την πρόσβαση στον αποθ. χώρο αλλά ακόμα γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κάνεις αυτό το adblocker? Είναι free, δεν χρειάζεται root και κόβει διαφημίσεις και από apps http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3309011 Επίσης υπάρχει και στο underground amazon το app free. Απλώς αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν είναι open source. https://www.amazon.com/SEVEN-Networks-AdClear/dp/B019CUGC5K?tag=ebates08-20&linkCode=ur2&camp=1789&creative=390957&ascsubtag=ebs855961717sbe Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Oχι ακριβως κανενα προβλημα. Τοσο το snaptube οσο και το ogYoutube δεν ''βλεπουν'' (και αρα δεν κατεβαζουν) βιντεο που ειναι αποκλεισμενα για κινητα (και ''φαινονται'' μονο μεσω web browser με γυρισμενη τη λειτουργια σε PC mode). Οποιος εχει βρει λυση σε αυτο παρακαλω να βοηθησει κι εμας (εστω εμενα :):)) Δες αυτά # 25496 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 εγώ έχω την αγορασμένη έκδοση του Νοva που το έχει Κι εγω. Η απλη δεν ξερω τι ακριβως προσφερει. Την βγαλανε και προσφορα παντως τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Δες αυτά # 25496 Ευχαριστω alex. Τα ειχα δει οταν τα ποσταρες, και οντως ειναι πολυ χρησιμα, ειδικα το 2ο που ειναι και τσαμπα! Στο προηγουμενο ποστ ομως εννοω βιντεο στο youtube που ειναι διαθεσιμα μονο στο PC ή στον browser οταν ειναι γυρισμενος σε PC mode. Αυτα δεν τα βλεπει κανενα απο τα 2 κατεβαστηρια, και αρα δεν τα κατεβαζει. Δεν τα βλεπει ουτε καν η επισημη youtube app. Αν ξερεις κατι και γι αυτο Αλεξ, θα σε βαλω αφισα διπλα στο Σαραβακο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Και γιατί δεν τα κατεβάζεις από pc και μετά πέρασμα στο κινητό? Ευκολάκι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ευχαριστω alex. Τα ειχα δει οταν τα ποσταρες, και οντως ειναι πολυ χρησιμα, ειδικα το 2ο που ειναι και τσαμπα! Στο προηγουμενο ποστ ομως εννοω βιντεο στο youtube που ειναι διαθεσιμα μονο στο PC ή στον browser οταν ειναι γυρισμενος σε PC mode. Αυτα δεν τα βλεπει κανενα απο τα 2 κατεβαστηρια, και αρα δεν τα κατεβαζει. Δεν τα βλεπει ουτε καν η επισημη youtube app. Αν ξερεις κατι και γι αυτο Αλεξ, θα σε βαλω αφισα διπλα στο Σαραβακο!:) Για δώσε ένα παράδειγμα (video)...για να το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm.pay + https://play.google.com/store/apps/details?id=it.fuscodev.andstream (χρησιμοποιώ και τα δύο για διαφορετικές σελίδες) Από ποιο host θέλεις να κατεβάσεις; Από το site του ant1 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Για δώσε ένα παράδειγμα (video)...για να το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αυτό είναι εύκολο ..Απλά και εύκολα με tubemate !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Και γιατί δεν τα κατεβάζεις από pc και μετά πέρασμα στο κινητό? Ευκολάκι ;) Χε χε, γιατι πρεπει να το ξαραχνιασω. Εχω βολευτει τοσο πολυ με τα μικρα αντροϊντ, που πλεον το 16αρι λαπτοπ μου φαινεται τεραστιο. Και παρολο που ειναι 1080p (sony vaio), η ευκρινεια και η καθαροτητα του δεν συγκρινεται με τις super amoled της σαμσουνγκ. Ολα πλεον τα βλεπω στις 10.5 ιντσες. Συν οτι εχω καλομαθει και κατεβαζω οτι αναλυση και ποιοτητα ηχου θελω. Τον ξερω αυτο τον τροπο συνφορουμιτη, αλλα σ ευχαριστω για την προθυμια.;) ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι εύκολο ..Απλά και εύκολα με tubemate !!! Ευχαριστω Αλεξ που μου ανοιξες τα ματια. Διαβαζα μονο το μηνυμα του βιντεο, και δεν προσεχα το βελακι που μου εβγαζε στη γωνια! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161218/1090a20b20cd27c2380ff5a5c0bd4d2a.jpg Καλες γιορτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Χε χε, γιατι πρεπει να το ξαραχνιασω. Εχω βολευτει τοσο πολυ με τα μικρα αντροϊντ, που πλεον το 16αρι λαπτοπ μου φαινεται τεραστιο. Και παρολο που ειναι 1080p (sony vaio), η ευκρινεια και η καθαροτητα του δεν συγκρινεται με τις super amoled της σαμσουνγκ. Ολα πλεον τα βλεπω στις 10.5 ιντσες. Συν οτι εχω καλομαθει και κατεβαζω οτι αναλυση και ποιοτητα ηχου θελω. Τον ξερω αυτο τον τροπο συνφορουμιτη, αλλα σ ευχαριστω για την προθυμια.;) ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω Αλεξ που μου ανοιξες τα ματια. Διαβαζα μονο το μηνυμα του βιντεο, και δεν προσεχα το βελακι που μου εβγαζε στη γωνια! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161218/1090a20b20cd27c2380ff5a5c0bd4d2a.jpg Καλες γιορτες. + Επίσης Μην το ανοίγεις απο το tubemate σαν Mobile .... Δες πώς μου το δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 + Επίσης Μην το ανοίγεις απο το tubemate σαν Mobile .... Το εφτιαξα. Ειχες δικιο. Και παλι. Δεν ειχα ψαξει καν αν και το snaptube εχει pc mode. Ευχαριστω (ουμε) Αλεξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλημέρα, ξέρει κάποιος αν υπαρχει καποια εφαρμογή που να κάνει τη δουλειά του intelli3g, αλλά χωρίς xposed? Θέλω ουσιαστικά να κάνει την εξής ακολουθεία: Wifi on -->2g Wifi off-->4g-3g Αυτο είναι το βασικό, τώρα αν έχει και άλλες επιλογές καλοδεχούμενες! Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Παρατήρησα ότι μερικές εφαρμογές και μάλιστα γνωστές, όταν βγάζουν και μία έκδοση με πληρωμή, αφού τις πληρώσεις μετά σταματούν να τις ενημερώνουν ενώ ενημερώνουν συνέχεια τις δωρεάν. Τουλάχιστον με δύο εφαρμογές αυτό έχω πάθει, αλλά δεν το ξαναπαθαίνω.. Συνιστώ να μην τις αγοράζετε και ας έχουν διαφημίσεις οι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 μια βοήθεια αν γίνεται... ψάχνω την πιο ελαφριά και καθαρή εφαρμογή που να μου προσφέρει ένα εικονίδιο που πατώντας το να κλείνει η οθόνη και το τηλέφωνο (όχι απενεργοποίηση) αντί να πατάω το κουμπάκι του τηλεφώνου. Επειδή όμως έχω διαβάσει παλαιότερα ότι μερικές τέτοιες εφαρμογές κατανάλωναν μπαταρία ή δημιουργούσαν προβλήματα θα ήθελα κάποια δοκιμασμένη, ελαφριά εφαρμογή (για android 6) ακόμη να ρωτήσω κάτι....υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγει το τηλέφωνο κάνοντας ένα διπλό χτυπηματάκι στην οθόνη όταν αυτό είναι κλειστό (όχι εντελώς κλειστό άλλα απλά κλειστή η οθόνη); Αν υπάρχει είναι πολύ απαιτητικό για την μπαταρία; (για android 6) όπως καταλάβατε θέλω να ανοίγω και να κλείνω το τηλεφωνο χωρίς το μηχανικό κουμπάκι. ευχαριστώ Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Για να κλείνει μπορείς να χρησιμοποιησεις την prime έκδοση του nova launcher η οποια κοστίζει μολις 0.50 euro. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 μια βοήθεια αν γίνεται... ψάχνω την πιο ελαφριά και καθαρή εφαρμογή που να μου προσφέρει ένα εικονίδιο που πατώντας το να κλείνει η οθόνη και το τηλέφωνο (όχι απενεργοποίηση) αντί να πατάω το κουμπάκι του τηλεφώνου. Το έχω αναφέρει 3 σελίδες πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts