Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω την εφαρμογη BubbleUPnP https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&hl=el .

Περναω την ταινια και τους υποτιτλους στο κινητο και παιζει μια χαρα σε samsung smart tv.

Μια φίλη πήρε μια Samsung smart tv και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω stream στην tv μια ταινία ΜΑΖΊ ΜΕ υπότιτλους και χωρίς chromecast. Αρκετά γνωστή εφαρμογή είναι το allcast αλλά δεν βρίσκω πως μπορώ να κάνω stream με υπότιτλους.. Ευχαριστώ!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

EDIT: πρόσεξα πως με το S7 της έχει το Quick connect και κάνει stream όλη την οθόνη της συσκευής! Αυτό μας κάνει. Η νέα ερώτηση λοιπόν είναι, μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο με μια άλλη συσκευή εκτός από Samsung στην tv της? :)

κάτι λίγο σχετικό από WINDOWS tablet πως δι@ολο κάνουμε screen cast σε media player που υποστηρίζει miracast? Θέλω να στριμαρω αγώνα πχ που βλέπω live στον browser των windows(είτε του πισί είτε του τάμπλετ)!

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια φίλη πήρε μια Samsung smart tv και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω stream στην tv μια ταινία ΜΑΖΊ ΜΕ υπότιτλους και χωρίς chromecast. Αρκετά γνωστή εφαρμογή είναι το allcast αλλά δεν βρίσκω πως μπορώ να κάνω stream με υπότιτλους.. Ευχαριστώ!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

EDIT: πρόσεξα πως με το S7 της έχει το Quick connect και κάνει stream όλη την οθόνη της συσκευής! Αυτό μας κάνει. Η νέα ερώτηση λοιπόν είναι, μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο με μια άλλη συσκευή εκτός από Samsung στην tv της? :)

Με screen mirroring ή αν η άλλη συσκευή υποστηρίζει miracast

κάτι λίγο σχετικό από WINDOWS tablet πως δι@ολο κάνουμε screen cast σε media player που υποστηρίζει miracast? Θέλω να στριμαρω αγώνα πχ που βλέπω live στον browser των windows(είτε του πισί είτε του τάμπλετ)!

Πώς είναι σχετικό όταν Ρωτάς για Windows στην ενότητα του Android???

Τρολαρεις;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

υπαρχει εφαρμογη να αλλαζει το χρωμα του notification led στο κινητο?

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

υπαρχει εφαρμογη να αλλαζει το χρωμα του notification led στο κινητο?

Έχω δουλέψει τα LightFlow και Light Manager, ικανοποιημένος και από τα 2, απλά δεν γνωρίζω αν χρειάζονται root για να δουλέψουν.

Όλες μου οι συσκευές που τις είχα εγκαταστήσει ήταν rooted.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχω δουλέψει τα LightFlow και Light Manager, ικανοποιημένος και από τα 2, απλά δεν γνωρίζω αν χρειάζονται root για να δουλέψουν.

Όλες μου οι συσκευές που τις είχα εγκαταστήσει ήταν rooted.

Το light flow δεν απαιτεί root

Σε τι έκδοση είσαι?

ΜΧ PLAYER J2 1.8.10 αναβαθμιστηκε μονο του σημερα και μου πεταξε εξω το armv7 1.7.32 μου ζητησε να βαλω το ποιο νεα εκδοση arm βρηκα την 1.8.10 την εβαλα αλλα την βλεπει και δεν προχωραει βγαζει ελλειψη στοιχειων κλπ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Kατέβασε από εδώ και θα δουλεψει.

http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=971#downloads

Και εγώ 1.8.10 έχω και δουλεύει άψογα

ψαχνω μια εφαρμογη που να εχει ολους τους κωδικους απο τα καφε μπαρ οπου και αν βρισκομαι. εχω μια αλλα θελω να δω μηπως βρω καμια καλυτερη.

Ο inoreader έχει επιλογή να φτιάχνεις δικές σου κατηγορίες με feeds όπως ο feedly?

Με τι add-ons το χρησιμοποιείτε όσοι το έχετε κ αν έχετε δουλέψει κ feedly να μας πείτε κάποιες διαφορές σε σημεία..

me > you

Ο inoreader έχει επιλογή να φτιάχνεις δικές σου κατηγορίες με feeds όπως ο feedly?

Με τι add-ons το χρησιμοποιείτε όσοι το έχετε κ αν έχετε δουλέψει κ feedly να μας πείτε κάποιες διαφορές σε σημεία..

Τι εννοείς ακριβώς; Να φτιάξεις φακέλους που θα βάλεις ανά ομάδες τα feeds; Αυτό το κάνει. Γενικά είναι πολύ παραμετροποιήσιμο.

Για εμένα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε σχέση με το feedly είναι ότι είναι πιο γρήγορο. Έχεις και τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ κάθε πότε θα κάνει ανανέωση το κάθε feed με μικρότερο διάστημα τα δέκα λεπτά. Με το feedly σε κάποια feeds με ειδήσεις μου έκανε ανά μισή ώρα

Κάποια εφαρμογή συντοπίτες που να έχω άμεση ρύθμιση των 2 καρτών sim; (κυρίως για ενεργοποίηση/απενεργοποιηση)....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Τι εννοείς ακριβώς; Να φτιάξεις φακέλους που θα βάλεις ανά ομάδες τα feeds; Αυτό το κάνει. Γενικά είναι πολύ παραμετροποιήσιμο.

Για εμένα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε σχέση με το feedly είναι ότι είναι πιο γρήγορο. Έχεις και τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ κάθε πότε θα κάνει ανανέωση το κάθε feed με μικρότερο διάστημα τα δέκα λεπτά. Με το feedly σε κάποια feeds με ειδήσεις μου έκανε ανά μισή ώρα

Ναι φακέλους εννοούσα. Ευχαριστώ, το βρήκα. Όντως είναι πιο γρήγορο από feedly.

Φίλτρο για να μη δείχνει sites NSFW δεν έχει όμως ε? Στο feedly δεν βγάζει adult content.

Το ψάχνω ακόμα φαίνεται περιποιημένο.

me > you

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις διαφορές μεταξύ dropbox και google drive;

Μέχρι τώρα χρησιμοποιω την πρώτη αλλά ακούω συνέχεια για google drive και αναρωτιέμαι αν έχουν διαφορές μεταξύ τους.

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις διαφορές μεταξύ dropbox και google drive;

Μέχρι τώρα χρησιμοποιω την πρώτη αλλά ακούω συνέχεια για google drive και αναρωτιέμαι αν έχουν διαφορές μεταξύ τους.

Ως υπηρεσία, προφέρουν το ίδιο πράγμα. Οι τιμές αλλάζουν και το πόσο χώρο δίνει η κάθε εταιρία σε δωρεάν λογαριασμούς.

Αν έχεις τη δωρεάν έκδοση όμως είναι το ίδιο από άποψη υπηρεσιών;

Όταν άλλαξα από το Oneplus 1 σε Oneplus 3, αντέγραψα όλα τα αρχεία από την εσωτερική μνήμη του 1ου στο pc μου και τα μετέφερα στο 2ο.

Εκεί μέσα είχα έναν φάκελο με το όνομα Roms κι σ' αυτόν έναν άλλο ξεχασμένο με όνομα Lollipop και ένα 2ο με όνομα Marshmallow, όπου έβαζα τα αρχεία της custom rom που flashαρα.

Το πρόβλημα είναι πως όταν προσπαθώ να διαγράψω αυτούς τους 2 φακέλους που πλέον δεν χρησιμοποιώ, αρχικά φαίνονται πως σβήνονται αλλά μετά ξανα εμφανίζονται!!!! Έχω δοκιμάσει και τον Solid Explorer και τον Root Explorer, και το αποτέλεσμα πάντα είναι το ίδιο.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τού τι φταίει;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Όταν άλλαξα από το Oneplus 1 σε Oneplus 3, αντέγραψα όλα τα αρχεία από την εσωτερική μνήμη του 1ου στο pc μου και τα μετέφερα στο 2ο.

Εκεί μέσα είχα έναν φάκελο με το όνομα Roms κι σ' αυτόν έναν άλλο ξεχασμένο με όνομα Lollipop και ένα 2ο με όνομα Marshmallow, όπου έβαζα τα αρχεία της custom rom που flashαρα.

Το πρόβλημα είναι πως όταν προσπαθώ να διαγράψω αυτούς τους 2 φακέλους που πλέον δεν χρησιμοποιώ, αρχικά φαίνονται πως σβήνονται αλλά μετά ξανα εμφανίζονται!!!! Έχω δοκιμάσει και τον Solid Explorer και τον Root Explorer, και το αποτέλεσμα πάντα είναι το ίδιο.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τού τι φταίει;

Μάνο σύνδεσε στον υπολογιστή και κάνε μεταφορά ή ακόμα και διαγραφή απο το pc να δεις μήπως ξεμπλοκαρει

send from my oneplus 3

ψαχνω μια εφαρμογη που να εχει ολους τους κωδικους απο τα καφε μπαρ οπου και αν βρισκομαι. εχω μια αλλα θελω να δω μηπως βρω καμια καλυτερη.

Αυτό που ζητάς δεν υπάρχει. Αυτό που έχεις (και νομίζεις ότι έχει τα πάντα) είναι το greek wpa finder, το οποίο φυσικα και δεν έχει "ολους τους κωδικους απο τα καφε μπαρ οπου και αν βρισκεσαι" (sic). Δε θα βρεις κάτι καλύτερο πέρα από το να αγοράσεις πακέτο ΜΒ αν χρειάζεσαι δεδομένα στο κινητό.

ξέρει κανένας πως κάνουμε reset την εφαρμογή onedrive γιατί ανεβάζει μόνο τις νέες φωτο του φακέλου camera και όχι όλες όσες βάζω μετά εκεί μέσα! έχω διαγράψει και ξανά εγκαταστήσει την εφαρμογή αλλά πάλι τα ίδια!

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II