tsiv Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Εννοείται... για xposed σου λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Εγω εχω την εφαρμογη BubbleUPnP https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&hl=el . Περναω την ταινια και τους υποτιτλους στο κινητο και παιζει μια χαρα σε samsung smart tv. Μια φίλη πήρε μια Samsung smart tv και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω stream στην tv μια ταινία ΜΑΖΊ ΜΕ υπότιτλους και χωρίς chromecast. Αρκετά γνωστή εφαρμογή είναι το allcast αλλά δεν βρίσκω πως μπορώ να κάνω stream με υπότιτλους.. Ευχαριστώ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk EDIT: πρόσεξα πως με το S7 της έχει το Quick connect και κάνει stream όλη την οθόνη της συσκευής! Αυτό μας κάνει. Η νέα ερώτηση λοιπόν είναι, μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο με μια άλλη συσκευή εκτός από Samsung στην tv της? :) κάτι λίγο σχετικό από WINDOWS tablet πως δι@ολο κάνουμε screen cast σε media player που υποστηρίζει miracast? Θέλω να στριμαρω αγώνα πχ που βλέπω live στον browser των windows(είτε του πισί είτε του τάμπλετ)! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Μια φίλη πήρε μια Samsung smart tv και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω stream στην tv μια ταινία ΜΑΖΊ ΜΕ υπότιτλους και χωρίς chromecast. Αρκετά γνωστή εφαρμογή είναι το allcast αλλά δεν βρίσκω πως μπορώ να κάνω stream με υπότιτλους.. Ευχαριστώ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk EDIT: πρόσεξα πως με το S7 της έχει το Quick connect και κάνει stream όλη την οθόνη της συσκευής! Αυτό μας κάνει. Η νέα ερώτηση λοιπόν είναι, μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο με μια άλλη συσκευή εκτός από Samsung στην tv της? :) Με screen mirroring ή αν η άλλη συσκευή υποστηρίζει miracast Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 κάτι λίγο σχετικό από WINDOWS tablet πως δι@ολο κάνουμε screen cast σε media player που υποστηρίζει miracast? Θέλω να στριμαρω αγώνα πχ που βλέπω live στον browser των windows(είτε του πισί είτε του τάμπλετ)! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς είναι σχετικό όταν Ρωτάς για Windows στην ενότητα του Android??? Τρολαρεις; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 υπαρχει εφαρμογη να αλλαζει το χρωμα του notification led στο κινητο? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 υπαρχει εφαρμογη να αλλαζει το χρωμα του notification led στο κινητο? Το light flow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 υπαρχει εφαρμογη να αλλαζει το χρωμα του notification led στο κινητο? Έχω δουλέψει τα LightFlow και Light Manager, ικανοποιημένος και από τα 2, απλά δεν γνωρίζω αν χρειάζονται root για να δουλέψουν. Όλες μου οι συσκευές που τις είχα εγκαταστήσει ήταν rooted. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Έχω δουλέψει τα LightFlow και Light Manager, ικανοποιημένος και από τα 2, απλά δεν γνωρίζω αν χρειάζονται root για να δουλέψουν. Όλες μου οι συσκευές που τις είχα εγκαταστήσει ήταν rooted. Το light flow δεν απαιτεί root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Τιποτε πατς για ac3 στο νεο mxplayer παιζουν ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Σε τι έκδοση είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Σε τι έκδοση είσαι? ΜΧ PLAYER J2 1.8.10 αναβαθμιστηκε μονο του σημερα και μου πεταξε εξω το armv7 1.7.32 μου ζητησε να βαλω το ποιο νεα εκδοση arm βρηκα την 1.8.10 την εβαλα αλλα την βλεπει και δεν προχωραει βγαζει ελλειψη στοιχειων κλπ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Kατέβασε από εδώ και θα δουλεψει. http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=971#downloads Και εγώ 1.8.10 έχω και δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Τελειος tsiv σ'ευχαριστω πολυ. δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 ψαχνω μια εφαρμογη που να εχει ολους τους κωδικους απο τα καφε μπαρ οπου και αν βρισκομαι. εχω μια αλλα θελω να δω μηπως βρω καμια καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ο inoreader έχει επιλογή να φτιάχνεις δικές σου κατηγορίες με feeds όπως ο feedly? Με τι add-ons το χρησιμοποιείτε όσοι το έχετε κ αν έχετε δουλέψει κ feedly να μας πείτε κάποιες διαφορές σε σημεία.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ο inoreader έχει επιλογή να φτιάχνεις δικές σου κατηγορίες με feeds όπως ο feedly? Με τι add-ons το χρησιμοποιείτε όσοι το έχετε κ αν έχετε δουλέψει κ feedly να μας πείτε κάποιες διαφορές σε σημεία.. Τι εννοείς ακριβώς; Να φτιάξεις φακέλους που θα βάλεις ανά ομάδες τα feeds; Αυτό το κάνει. Γενικά είναι πολύ παραμετροποιήσιμο. Για εμένα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε σχέση με το feedly είναι ότι είναι πιο γρήγορο. Έχεις και τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ κάθε πότε θα κάνει ανανέωση το κάθε feed με μικρότερο διάστημα τα δέκα λεπτά. Με το feedly σε κάποια feeds με ειδήσεις μου έκανε ανά μισή ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Κάποια εφαρμογή συντοπίτες που να έχω άμεση ρύθμιση των 2 καρτών sim; (κυρίως για ενεργοποίηση/απενεργοποιηση).... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τι εννοείς ακριβώς; Να φτιάξεις φακέλους που θα βάλεις ανά ομάδες τα feeds; Αυτό το κάνει. Γενικά είναι πολύ παραμετροποιήσιμο. Για εμένα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε σχέση με το feedly είναι ότι είναι πιο γρήγορο. Έχεις και τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ κάθε πότε θα κάνει ανανέωση το κάθε feed με μικρότερο διάστημα τα δέκα λεπτά. Με το feedly σε κάποια feeds με ειδήσεις μου έκανε ανά μισή ώρα Ναι φακέλους εννοούσα. Ευχαριστώ, το βρήκα. Όντως είναι πιο γρήγορο από feedly. Φίλτρο για να μη δείχνει sites NSFW δεν έχει όμως ε? Στο feedly δεν βγάζει adult content. Το ψάχνω ακόμα φαίνεται περιποιημένο. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις διαφορές μεταξύ dropbox και google drive; Μέχρι τώρα χρησιμοποιω την πρώτη αλλά ακούω συνέχεια για google drive και αναρωτιέμαι αν έχουν διαφορές μεταξύ τους. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις διαφορές μεταξύ dropbox και google drive; Μέχρι τώρα χρησιμοποιω την πρώτη αλλά ακούω συνέχεια για google drive και αναρωτιέμαι αν έχουν διαφορές μεταξύ τους. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ως υπηρεσία, προφέρουν το ίδιο πράγμα. Οι τιμές αλλάζουν και το πόσο χώρο δίνει η κάθε εταιρία σε δωρεάν λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Αν έχεις τη δωρεάν έκδοση όμως είναι το ίδιο από άποψη υπηρεσιών; Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Όταν άλλαξα από το Oneplus 1 σε Oneplus 3, αντέγραψα όλα τα αρχεία από την εσωτερική μνήμη του 1ου στο pc μου και τα μετέφερα στο 2ο. Εκεί μέσα είχα έναν φάκελο με το όνομα Roms κι σ' αυτόν έναν άλλο ξεχασμένο με όνομα Lollipop και ένα 2ο με όνομα Marshmallow, όπου έβαζα τα αρχεία της custom rom που flashαρα. Το πρόβλημα είναι πως όταν προσπαθώ να διαγράψω αυτούς τους 2 φακέλους που πλέον δεν χρησιμοποιώ, αρχικά φαίνονται πως σβήνονται αλλά μετά ξανα εμφανίζονται!!!! Έχω δοκιμάσει και τον Solid Explorer και τον Root Explorer, και το αποτέλεσμα πάντα είναι το ίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τού τι φταίει; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Όταν άλλαξα από το Oneplus 1 σε Oneplus 3, αντέγραψα όλα τα αρχεία από την εσωτερική μνήμη του 1ου στο pc μου και τα μετέφερα στο 2ο. Εκεί μέσα είχα έναν φάκελο με το όνομα Roms κι σ' αυτόν έναν άλλο ξεχασμένο με όνομα Lollipop και ένα 2ο με όνομα Marshmallow, όπου έβαζα τα αρχεία της custom rom που flashαρα. Το πρόβλημα είναι πως όταν προσπαθώ να διαγράψω αυτούς τους 2 φακέλους που πλέον δεν χρησιμοποιώ, αρχικά φαίνονται πως σβήνονται αλλά μετά ξανα εμφανίζονται!!!! Έχω δοκιμάσει και τον Solid Explorer και τον Root Explorer, και το αποτέλεσμα πάντα είναι το ίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τού τι φταίει; Μάνο σύνδεσε στον υπολογιστή και κάνε μεταφορά ή ακόμα και διαγραφή απο το pc να δεις μήπως ξεμπλοκαρει send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 ψαχνω μια εφαρμογη που να εχει ολους τους κωδικους απο τα καφε μπαρ οπου και αν βρισκομαι. εχω μια αλλα θελω να δω μηπως βρω καμια καλυτερη. Αυτό που ζητάς δεν υπάρχει. Αυτό που έχεις (και νομίζεις ότι έχει τα πάντα) είναι το greek wpa finder, το οποίο φυσικα και δεν έχει "ολους τους κωδικους απο τα καφε μπαρ οπου και αν βρισκεσαι" (sic). Δε θα βρεις κάτι καλύτερο πέρα από το να αγοράσεις πακέτο ΜΒ αν χρειάζεσαι δεδομένα στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 ξέρει κανένας πως κάνουμε reset την εφαρμογή onedrive γιατί ανεβάζει μόνο τις νέες φωτο του φακέλου camera και όχι όλες όσες βάζω μετά εκεί μέσα! έχω διαγράψει και ξανά εγκαταστήσει την εφαρμογή αλλά πάλι τα ίδια! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts