Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 13/5/2026 at 9:49 ΜΜ, freddaras said:

η εφαρμογη ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ! Επαθα πλακα ! Ειχα να δω τοσο καλη μετατροπη απο φωνη σε ελληνικα απο το καιρο του swype ! αναλογα πως θα μιλησεις βαζει και σημεια στιξης! αναγνωρίζει ακομη και βρισιες τα παντα !επαθα πλακα ! ευχαριστουμε εμενα με εσωσες ! 

Χαίρομαι!

Όντως, είναι απίστευτη η εφαρμογή και το swipe ήταν σχετικά καλό όταν υπήρχε όντως. Τώρα, δυστυχώς, γράφει ο προγραμματιστής ότι θα είναι για λίγο free.

Εγώ του έγραψα:

«Σε παρακαλώ, άμα δεν είναι free, μη ζητάς μονο συνδρομή. Να έχουμε και την επιλογή μιας φοράς χρέωση, να κάνει π.χ. ξέρω γω πέντε ευρώ, να την πάρεις για πάντα. Μη ζητάει συνδρομή.»

Θα δούμε, θα δούμε. Θα ενημερώσω και εδώ. 

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

On 13/5/2026 at 9:49 ΜΜ, freddaras said:

η εφαρμογη ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ! Επαθα πλακα ! Ειχα να δω τοσο καλη μετατροπη απο φωνη σε ελληνικα απο το καιρο του swype ! αναλογα πως θα μιλησεις βαζει και σημεια στιξης! αναγνωρίζει ακομη και βρισιες τα παντα !επαθα πλακα ! ευχαριστουμε εμενα με εσωσες ! 

Είναι απίστευτη αλλά το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτές οι πολλές σειρές κενό που αφήνει. Εάν μπορούσα να λύσω αυτό το θέμα θα ήταν απλά τέλειο 

1 ώρα πριν, pazu said:

Είναι απίστευτη αλλά το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτές οι πολλές σειρές κενό που αφήνει. Εάν μπορούσα να λύσω αυτό το θέμα θα ήταν απλά τέλειο 

οι κενες σειρες νομιζω ειναι οταν κανεις μεγαλη παυση να μιλησεις ! (σκεφτεσαι κατι κτλ ) ! αλλα οπως και να ειναι αυτο σιγουρα θα διορθωθεί στην συνέχεια ! 

8 ώρες πριν, winer said:

Χαίρομαι!

Όντως, είναι απίστευτη η εφαρμογή και το swipe ήταν σχετικά καλό όταν υπήρχε όντως. Τώρα, δυστυχώς, γράφει ο προγραμματιστής ότι θα είναι για λίγο free.

Εγώ του έγραψα:

«Σε παρακαλώ, άμα δεν είναι free, μη ζητάς μονο συνδρομή. Να έχουμε και την επιλογή μιας φοράς χρέωση, να κάνει π.χ. ξέρω γω πέντε ευρώ, να την πάρεις για πάντα. Μη ζητάει συνδρομή.»

Θα δούμε, θα δούμε. Θα ενημερώσω και εδώ. 

το διαβασα το σχολιο σου χαχαχα! εγω θα την αγορασω παντως ....

εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι το notification πανω ! και στο sasmung (a55) και στο poco βγαζει συνεχως πανω ειδοποίηση για την εφαρμογη (οτι ειναι πανω απο εφαρμογες κτλ ) αν θελω να την σβησω κτλ ! αυτο ειναι απο το android και δεν ξερω πως μπορουμε να απαλλαχθούμε ! 

14 ώρες πριν, freddaras said:

οι κενες σειρες νομιζω ειναι οταν κανεις μεγαλη παυση να μιλησεις ! (σκεφτεσαι κατι κτλ ) ! αλλα οπως και να ειναι αυτο σιγουρα θα διορθωθεί στην συνέχεια ! 

το διαβασα το σχολιο σου χαχαχα! εγω θα την αγορασω παντως ....

εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι το notification πανω ! και στο sasmung (a55) και στο poco βγαζει συνεχως πανω ειδοποίηση για την εφαρμογη (οτι ειναι πανω απο εφαρμογες κτλ ) αν θελω να την σβησω κτλ ! αυτο ειναι απο το android και δεν ξερω πως μπορουμε να απαλλαχθούμε ! 

Κι εγώ θα την αγοράσω, όσο κι αν κάνει. Πάντα αγόραζα εφαρμογές. Έχω δώσει λεφτά; Πάρα πολλά. Χα, χα, χα. Ποιο notification εννοείς; Δεν καταλαβαίνω. Αν μπορείς, ανέβασε screenshot. Αν εννοείς στο Notification Center, μπορείς να το κρύψεις με την εφαρμογή αυτή. 

buzzkill

Edited by winer

5 minutes ago, winer said:

Κι εγώ θα την αγοράσω, όσο κι αν κάνει. Πάντα αγόραζα εφαρμογές. Έχω δώσει λεφτά; Πάρα πολλά. Χα, χα, χα. Ποιο notification εννοείς; Δεν καταλαβαίνω. Αν μπορείς, ανέβασε screenshot. 

καλημέρα ! πάντα αγοράζω και βοηθαω εφαρμογές που το αξίζουν ..

λεω για αυτο εδω μου το βγάζει και στο samsung και στο poco 

Screenshot_20260516_105316_One UI Home.jpg

3 ώρες πριν, freddaras said:

καλημέρα ! πάντα αγοράζω και βοηθαω εφαρμογές που το αξίζουν ..

λεω για αυτο εδω μου το βγάζει και στο samsung και στο poco 

Screenshot_20260516_105316_One UI Home.jpg

Ωραία! Πολύ καλά κατάλαβα.

Δοκίμασες με την εφαρμογή που έβαλα;  εγώ έτσι το έχω κρύψει. 

Screenshot_20260516_140107_BuzzKill.jpg

Edited by winer

3 ώρες πριν, winer said:

το μήνυμα η εφαρ... το έγραψες χειροκίνητα η το έκανες copy paste η το έχει έτοιμο στην εφαρμογή buzz kill ? 

Edited by ilka71

5 ώρες πριν, winer said:

Μάλιστα, μόλις την έβαλα και λειτουργεί άψογα.Πω, πω, πω, πω, έφυγε το notifications εντελώς.Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή αυτές τις μέρες πραγματικά, μας φτιάξατε. 😍 

2 ώρες πριν, ilka71 said:

το μήνυμα η εφαρ... το έγραψες χειροκίνητα η το έκανες copy paste η το έχει έτοιμο στην εφαρμογή buzz kill ? 

Τα έχει όλα έτοιμα μέσα.Δεν κάνεις τίποτα. Είναι πάρα πολύ εύκολο.Απλά πρέπει να αγοράσεις την εφαρμογή. Γύρω στα τρία ευρώ είναι. 

Όπως είπα και πάνω, δεν κάνει σχεδόν κανένα λάθος.Αναγνωρίζει πολύ γρήγορα ελληνικά και, μάλιστα, αν κάνεις ερώτηση στη φράση που μιλάς, σου βάζει και ερωτηματικό στο τέλος.Τόσα χρόνια περιμένουμε την Google να το κάνει αυτό και μας ήρθε από εφαρμογή. 

16 minutes ago, freddaras said:

Μάλιστα, μόλις την έβαλα και λειτουργεί άψογα.Πω, πω, πω, πω, έφυγε το notifications εντελώς.Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή αυτές τις μέρες πραγματικά, μας φτιάξατε. 😍 

Τα έχει όλα έτοιμα μέσα.Δεν κάνεις τίποτα. Είναι πάρα πολύ εύκολο.Απλά πρέπει να αγοράσεις την εφαρμογή. Γύρω στα τρία ευρώ είναι. 

Όπως είπα και πάνω, δεν κάνει σχεδόν κανένα λάθος.Αναγνωρίζει πολύ γρήγορα ελληνικά και, μάλιστα, αν κάνεις ερώτηση στη φράση που μιλάς, σου βάζει και ερωτηματικό στο τέλος.Τόσα χρόνια περιμένουμε την Google να το κάνει αυτό και μας ήρθε από εφαρμογή. 

ναι οκ αλλά πως βρίσκω την notification αυτή για να φτιάξω τον κανόνα; αυτό δεν έχω καταλάβει! 

2 ώρες πριν, ilka71 said:

Οταν ανοίξεις την εφαρμογή, υπάρχει μια καρτέλα από κάτω, στα οποία δείχνει αυτές τις πρόσφατες ειδοποιήσεις. History λέγεται η καρτέλα και επιλέγεις αυτή την ειδοποίηση που μου είπες.

Πατάς "create rule" και βάζεις όπως έχω βάλει εγώ στη φωτογραφία, στο screenshot. 

Edited by winer

50 minutes ago, winer said:

Οταν ανοίξεις την εφαρμογή, υπάρχει μια καρτέλα από κάτω, στα οποία δείχνει αυτές τις πρόσφατες ειδοποιήσεις. History λέγεται η καρτέλα και επιλέγεις αυτή την ειδοποίηση που μου είπες.

Πατάς "create rule" και βάζεις όπως έχω βάλει εγώ στη φωτογραφία, στο screenshot. 

ναι! όλα μια χαρά την αγόρασα κιόλας! 

7 minutes ago, ilka71 said:

ναι! όλα μια χαρά την αγόρασα κιόλας! 

Και εγώ την έχω αγορασμένη καιρό. Είναι από τις εφαρμογές που αξίζει. 

2 ώρες πριν, winer said:

Και εγώ την έχω αγορασμένη καιρό. Είναι από τις εφαρμογές που αξίζει. 

Ποια εφαρμογή είναι αυτή guy's και είστε τόσο excited??? 

11 ώρες πριν, alex61 said:

Ποια εφαρμογή είναι αυτή guy's και είστε τόσο excited??? 

Δύο είναι οι εφαρμογές. Η μία σου επιτρέπει να κρύψεις ειδοποιήσεις που σε ενοχλούν από το Notification Center αλλά κάνει κι άλλα, δεν κάνει μόνο αυτό. . Και η δεύτερη είναι αυτή που χρησιμοποιώ τώρα και γράφω αυτό το κείμενο μόνο με τη φωνή μου. Δεν κάνει ούτε ένα λάθος και γενικά είναι απίστευτη. 

Αυτές εδώ με τη σειρά: buzzkill και η δεύτερη που είναι "free" ακόμα: wispr flow

Edited by winer