karib Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου On 9/1/2025 at 8:01 ΜΜ, ilka71 said: από 15 Ιανουαρίου λέει θα μπορούμε με πληρώνουμε μόνο με το κινητό χωρίς καμία εφαρμογή στα ΜΜΜ. η απορία μου είναι πχ ο γιος μου έχει μαθητική μειωμένη. πως θα χρεώνει αφού πλέον δεν θα χρησιμοποιεί την ΑΤΗ CARD που είναι ονομαστική με μειωμένο κόμιστρο Expand Επισης, με χρεωστικη/πιστωτικη απευθειας. Αλλα πως θα υπολογιζει το κομιστρο αναλογα με τη διαδρομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου On 10/1/2025 at 6:36 ΠΜ, karib said: Επισης, με χρεωστικη/πιστωτικη απευθειας. Αλλα πως θα υπολογιζει το κομιστρο αναλογα με τη διαδρομη; Expand αυτό λέει θα γίνεται αυτόματα στο τέλος της ημέρας. εάν όμως πχ η χρεωστική στο τέλος της ημέρας δεν έχει λεφτά; 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου On 10/1/2025 at 7:59 ΠΜ, ilka71 said: αυτό λέει θα γίνεται αυτόματα στο τέλος της ημέρας. εάν όμως πχ η χρεωστική στο τέλος της ημέρας δεν έχει λεφτά; 😂 Expand Αρα θα γινεται, να το πω 'check out' κατα την εξοδο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου On 9/1/2025 at 8:01 ΜΜ, ilka71 said: από 15 Ιανουαρίου λέει θα μπορούμε με πληρώνουμε μόνο με το κινητό χωρίς καμία εφαρμογή στα ΜΜΜ. η απορία μου είναι πχ ο γιος μου έχει μαθητική μειωμένη. πως θα χρεώνει αφού πλέον δεν θα χρησιμοποιεί την ΑΤΗ CARD που είναι ονομαστική με μειωμένο κόμιστρο Expand εναλλακτική θα είναι οι κάρτες, θα συνυπαρχει και ο υπάρχον τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Εδω και καποιες μερες στο youtube vanced σε πληρη οθονη παιζει σε πολυ χαμηλη φωτεινοτητα ενω σε παραθυρο παιζει κανονικα. Υπαρχει καποια ρυθμιση που αγνοω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου On 10/1/2025 at 10:43 ΜΜ, patrickdrd said: εναλλακτική θα είναι οι κάρτες, θα συνυπαρχει και ο υπάρχον τρόπος Expand καλά εγώ θέλω τον ηλεκτρονικό τρόπο αλλά εάν απορία οι μηνιαίες κάρτες με μειωμένο οχ κόμιστρο πως θα γίνει; αυτό δεν έχω καταλάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Από ό,τι έχω καταλάβει αυτά τα προϊόντα δε θα αλλάξουν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν κανονικά. Ο νέος τρόπος είναι μια ευκολία για κάποιον που δεν έχει εισιτήριο και δεν υπάρχει κοντά κάποιο πωλητήριο ή δεν προλαβαίνει να αγοράσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου On 14/1/2025 at 2:59 ΜΜ, katergaris1979 said: Από ό,τι έχω καταλάβει αυτά τα προϊόντα δε θα αλλάξουν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν κανονικά. Ο νέος τρόπος είναι μια ευκολία για κάποιον που δεν έχει εισιτήριο και δεν υπάρχει κοντά κάποιο πωλητήριο ή δεν προλαβαίνει να αγοράσει. Expand Κ πιο πολύ για τους τουρίστες που δεν γνωρίζουν τα μηχανήματα εισιτηρίων κ από που αλλού μπορούν να τα προμηθευτούν 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου τώρα τελευταία γίνεται συχνά αυτό. δεν ανανεώνονται οι εφαρμογές κάρυ πρέπει να κάνω το google play store force close για να ξεκολλήσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου On 14/1/2025 at 4:07 ΜΜ, ilka71 said: τώρα τελευταία γίνεται συχνά αυτό. δεν ανανεώνονται οι εφαρμογές κάρυ πρέπει να κάνω το google play store force close για να ξεκολλήσει. Expand Μήπως έχεις κόψει τα δεδομένα παρασκηνίου, μιας και βλέπω ότι είσαι με data; Απ' ότι καταλαβαίνω η συσκευή σου είναι Samsung, οπότε για έλεγχο κράτησε πατημένο το εικονίδιο του play store και στη συνέχεια πάτα το i. Δεδομένα κινητής συσκευής --> Να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου (check). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου On 14/1/2025 at 6:06 ΜΜ, stefan_city said: Μήπως έχεις κόψει τα δεδομένα παρασκηνίου, μιας και βλέπω ότι είσαι με data; Απ' ότι καταλαβαίνω η συσκευή σου είναι Samsung, οπότε για έλεγχο κράτησε πατημένο το εικονίδιο του play store και στη συνέχεια πάτα το i. Δεδομένα κινητής συσκευής --> Να επιτρέπεται η χρήση δεδομένων παρασκηνίου (check). Expand ναι έτσι το έχω. η αλήθεια είναι ότι στην δουλειά δεν έχω καθόλου καλό σήμα κινητής μήπως φταίει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου On 14/1/2025 at 12:48 ΜΜ, GMF80 said: Εδω και καποιες μερες στο youtube vanced σε πληρη οθονη παιζει σε πολυ χαμηλη φωτεινοτητα ενω σε παραθυρο παιζει κανονικα. Υπαρχει καποια ρυθμιση που αγνοω? Expand Στο Vanced σε πλήρης οθόνη έχει χειρονομίες. Αριστερά πάνω κάτω η φωτεινότητα και δεξιά ή ένταση. Μήπως είναι αυτό; 2 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Ναι, αυτο ηταν! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. Δευτέρα στις 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:36 πμ Σε Tablet/κινητό έχω το Clean Tube για να αποφεύγω τις διαφημίσεις, και όντως δουλεύει. Αλλά μειονεκτεί σε άλλα πράματα, που με ενοχλούν πραγματικά. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Δευτέρα στις 06:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:36 μμ On 20/1/2025 at 11:36 ΠΜ, BASSstarlet said: Σε Tablet/κινητό έχω το Clean Tube για να αποφεύγω τις διαφημίσεις, και όντως δουλεύει. Αλλά μειονεκτεί σε άλλα πράματα, που με ενοχλούν πραγματικά. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή; Expand Δοκίμασε το grayjay πολύ καλή εφαρμογή. δεν είπες όμως ποιά πράγματα σε ενοχλούν στο Clean Tube... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν On 20/1/2025 at 6:36 ΜΜ, geotzia said: Δοκίμασε το grayjay πολύ καλή εφαρμογή. δεν είπες όμως ποιά πράγματα σε ενοχλούν στο Clean Tube... Expand δοκιμαζω το grayjay αλλα κατα την 1η εγκατασταση που βαζω και λογαριασμο youtube δεν μου φερνει το ιστορικο απο yputube παρα μονο απο την ημερα εκεινη και μετα.ετσι ειναι η κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 20 ώρες πριν, ilka71 said: δοκιμαζω το grayjay αλλα κατα την 1η εγκατασταση που βαζω και λογαριασμο youtube δεν μου φερνει το ιστορικο απο yputube παρα μονο απο την ημερα εκεινη και μετα.ετσι ειναι η κανω κατι λαθος? Expand Ναι το ιστορικό δεν είναι απόλυτο, κάνει προτάσεις αλλά δεν είναι το ίδιο του pc πχ. Κατά τ΄άλλα είναι άψογο. Βέβαια δεν το έχω ψάξει και πάρα πολύ... ίσως και να μπορείς να κάνεις κάτι γιά αυτό αλλά δεν με απασχολεί οπότε δεν το έχω ψάξει... Edited 19 ώρες πριν by geotzia 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts