Prattein_Aloga Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 10 minutes ago, junglist said: Δεν έχει χρέωση αυτό; Μπορείς να του ορίσεις ποιες φωτο είναι μπαννερ στον Chrome και να τις μπλοκαρει; Sent from my LE2123 using Tapatalk Εγω χρησιμοποιώ την paid, αλλα εχει και free για να κατεβασεις για δοκιμή. Μου κόβει τα παντα χωρίς να του ορίσω εγω κατι. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 11 minutes ago, junglist said: Δεν έχει χρέωση αυτό; Μπορείς να του ορίσεις ποιες φωτο είναι μπαννερ στον Chrome και να τις μπλοκαρει; Sent from my LE2123 using Tapatalk Τo AdBlock πάντως το κάνει αυτό που λες. Επιλέγεις σημεία πάνω στη σελίδα και του λες να τα κρύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Τo AdBlock πάντως το κάνει αυτό που λες. Επιλέγεις σημεία πάνω στη σελίδα και του λες να τα κρύψει.Πώς δουλεύει το Adblock με τον Chrome;Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Κανονικά σαν extension. Το εγκαθιστάς από εδώ και "κόβει" της διαφημίσεις. Εδώ θα βρεις λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2022 Κανονικά σαν extension. Το εγκαθιστάς από εδώ και "κόβει" της διαφημίσεις. Εδώ θα βρεις λεπτομέρειες. Extension σε Android κινητό;;Μήπως μπερδεύτηκε και μιλάς για windows;Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 (edited) Ενα ψιλομυστηριο που αν εχει καποιος ιδεα πως να αλλαξω. Στο youtube ενω εχω region Ελλαδα, γλωσσα Ελληνικα μου εμφανιζει Τουρκικες διαφημισεις. Ακομα και το gps εχω off (αν μπορουσε να επηρεαστει καθως μενω Χιο κ η Τουρκια ειναι κοντα). Edited September 10, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 Ενα ψιλομυστηριο που αν εχει καποιος ιδεα πως να αλλαξω. Στο youtube ενω εχω region Ελλαδα, γλωσσα Ελληνικα μου εμφανιζει Τουρκικες διαφημισεις. Ακομα και το gps εχω off (αν μπορουσε να επηρεαστει καθως μενω Χιο κ η Τουρκια ειναι κοντα).Μάλλον από geolocation τραβάει τις διαφημίσεις.Όπως κάτι παρόμοιο κάνει και στην Κύπρο.Sent from my LE2123 using Tapatalk 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2022 Απενεργοποιησα το βελτιωση τοποθεσιας google και τις εμφανιζει στα Ελληνικα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 On 9/9/2022 at 4:53 ΜΜ, junglist said: Extension σε Android κινητό;; Μήπως μπερδεύτηκε και μιλάς για windows; Sent from my LE2123 using Tapatalk Ναι σωστά application εννοούσα, όχι extension. Τα υπόλοιπα όπως τα έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Ναι σωστά application εννοούσα, όχι extension. Τα υπόλοιπα όπως τα έγραψα.Μα φίλε εσύ προτείνεις άλλο.browser.Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου με τον.Chrome. Το έγραψα και πιο πάνω.Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Ψαχνω για εφαρμογή ημερολογίου, η οποία θα έχει ημερήσια προβολή και στην οποια θα μπορω να κραταω σημειώσεις με το πενακι.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 2 ώρες πριν, mafiagalou said: Ψαχνω για εφαρμογή ημερολογίου, η οποία θα έχει ημερήσια προβολή και στην οποια θα μπορω να κραταω σημειώσεις με το πενακι. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Το ημερολόγιο της samsung δεν σε βολεύει? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Το ημερολόγιο της samsung δεν σε βολεύει?Θέλω ακριβώς το ίδιο αλλα τα εχω την καθε ημερα χωριστα, ωστε να υπάρχει χώρος για σημειώσεις Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Θέλω ακριβώς το ίδιο αλλα τα εχω την καθε ημερα χωριστα, ωστε να υπάρχει χώρος για σημειώσεις Sent from my SM-N960F using TapatalkΕπανω αριστερά στις 3 παύλες, σου λεει πως θες να σου εμφανίζει το ημερολόγιο (μήνας , εβδομάδα, ημέρα). Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Επανω αριστερά στις 3 παύλες, σου λεει πως θες να σου εμφανίζει το ημερολόγιο (μήνας , εβδομάδα, ημέρα). TapaΣτην προβολή ημερας όμως, δεν σου δίνει δυνατότητα να γράψεις με το πενακι. Τουλαχιστον στο ΝΟΤΕ 9.Γι αυτό ψάχνω κάποια εφαρμογή που να έχει αυτή τη δυνατότητα Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Στην προβολή ημερας όμως, δεν σου δίνει δυνατότητα να γράψεις με το πενακι. Τουλαχιστον στο ΝΟΤΕ 9.Γι αυτό ψάχνω κάποια εφαρμογή που να έχει αυτή τη δυνατότητα Sent from my SM-N960F using TapatalkGoogle calendar ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Google calendar ;Οχι δυστυχώς Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 On 12/9/2022 at 5:57 ΜΜ, junglist said: Μα φίλε εσύ προτείνεις άλλο.browser. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου με τον.Chrome. Το έγραψα και πιο πάνω. Sent from my LE2123 using Tapatalk Το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να πας και να βαλεις στο Prinete DNS τη διευθυνση dns.adguard.com. Κοβει διαφημισεις απο browsers και εφαρμογες, παιχνιδια κτλ. Δεν κοβει ομως απο youtube, facebook Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Ξέρει κανείς πώς μπλοκαρουμε εικόνες-banners από διάφορες σελίδες του chrome;Έχω root και το Αdaway αλλά δεν πιάνει τις συγκεκριμένες εικόνες.Sent from my LE2123 using TapatalkΑν δεν το έχεις ήδη κάνει, μπορείς να ενεργοποιήσεις στο adaway καταγραφή DNS, να ανοίξεις τις σελίδες που σου εμφανίζονται οι εικόνες - banners και να δοκιμάζεις να αποκλείεις κάποια hostnames που σου φαίνονται ύποπτα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, μπορείς να ενεργοποιήσεις στο adaway καταγραφή DNS, να ανοίξεις τις σελίδες που σου εμφανίζονται οι εικόνες - banners και να δοκιμάζεις να αποκλείεις κάποια hostnames που σου φαίνονται ύποπτα. Το δοκίμασα και αυτό.Δεν δείχνει τίποτα στο log του Adaway.Μήπως επειδή είναι καθαρά εικόνες και δεν τις βλέπει ως διαφημίσεις;Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Το δοκίμασα και αυτό.Δεν δείχνει τίποτα στο log του Adaway.Μήπως επειδή είναι καθαρά εικόνες και δεν τις βλέπει ως διαφημίσεις;Sent from my LE2123 using TapatalkΌταν λες banner-εικονα, κάτι τέτοιο εννοείς ότι σου βγάζει? Αν ναι, πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό που γράφεις, είναι ενσωματωμένο ως κομμάτι της ιστοσελίδας και όχι ως διαφήμιση. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Όταν λες banner-εικονα, κάτι τέτοιο εννοείς ότι σου βγάζει? Αν ναι, πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό που γράφεις, είναι ενσωματωμένο ως κομμάτι της ιστοσελίδας και όχι ως διαφήμιση. Ναι κάτι τέτοιο.Και αν ξαναφορτωσω τη σελίδα, μπορεί να εμφανίσει άλλη εικόνα στη θέση της.Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2022 λειτουργώ στο Samsung A72 με gestures.όταν χρησιμοποιώ τον nova launcher και κάνω swipe up για να πάω στην αρχική οθόνη και ΑΜΈΣΩΣ πάω να πατήσω ένα εικονίδιο εφαρμογής αυτό ΔΕΝ ανταποκρίνεται ακαριαία .μετά από μισό δευτερόλεπτο ίσως ναι.εάν βάλω την Samsung home τότε μετά από το swipe up μπορώ να πατήσω ένα εικονίδιο και να ανοίξει ΑΚΑΡΙΑΊΑ η οποία εφαρμογή έχω πατήσει!γίνεται να φτιάξει και ο nova; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 λειτουργώ στο Samsung A72 με gestures.όταν χρησιμοποιώ τον nova launcher και κάνω swipe up για να πάω στην αρχική οθόνη και ΑΜΈΣΩΣ πάω να πατήσω ένα εικονίδιο εφαρμογής αυτό ΔΕΝ ανταποκρίνεται ακαριαία .μετά από μισό δευτερόλεπτο ίσως ναι.εάν βάλω την Samsung home τότε μετά από το swipe up μπορώ να πατήσω ένα εικονίδιο και να ανοίξει ΑΚΑΡΙΑΊΑ η οποία εφαρμογή έχω πατήσει!γίνεται να φτιάξει και ο nova;τελικά μου απάντησαν από τον nova ότι είναι θέμα υλοποίησης της google δεν φταίει ο 3rd party launder .αλλα πού να γυρίσεις στης Samsung τον launcher!με το περιορισμένο grid ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Στο 13 θα στρώσει όπως έστρωσε και μένα. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts