Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω nova κι εδώ και μερικές μέρες σταμάτησε να μου δείχνει αριθμό ειδοποιήσεων στο viber (στις υπόλοιπες εφαρμογές οκ).

Έκανα εκκαθάριση cache αλλά τίποτα.

Το έχει κι άλλος?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχω nova κι εδώ και μερικές μέρες σταμάτησε να μου δείχνει αριθμό ειδοποιήσεων στο viber (στις υπόλοιπες εφαρμογές οκ).

Το έχει κι άλλος?

Μια χαρά τα δείχνει σε εμένα, για όλες τις εφαρμογές

-------

Tapa

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Σε.rooted.κινητό η εφαρμογή της Aegean κλείνει ενώ τηνέχωεπιλέξει στο Magisk hide.

Ξέρει κανείςπώςμπορώ να την τρέχω;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το έχει κι άλλος?

Το ίδιο και σε εμένα εδω και 1-2 μέρες. Μόνο στο viber. Στις ρυθμίσεις nova στα σήματα ειδοποιήσεων, τα τρέχεις με teslaunread?

Αν ναι όπως και εγώ ,ίσως να φταίει αυτό για άγνωστο λόγο ,παρόλο που στο teslaunread του εχω τσεκάρει να βλέπει και το viber. Πριν 2 μέρες έτρεχε κανονικά.

Συμβαίνει και το εξής κουλό. Αν βγάλω το teslauread και επιλέξω το "Ποσοτικές κουκκίδες" βλέπει τις ειδοποιήσεις viper άλλα δεν βλέπει αυτές του gmail όπως και του aquamail..... Βρήκες άκρη;

Edited by mixalhs^

O Nova εδώ και καιρό, δουλεύει κανονικά χωρίς το tesla unread.

Εγώ Θα πρότεινα να κάνει μία επανεκκίνηση του Nova και να δει τι θα προκύψει.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

O Nova εδώ και καιρό, δουλεύει κανονικά χωρίς το tesla unread.

Εγώ Θα πρότεινα να κάνει μία επανεκκίνηση του Nova και να δει τι θα προκύψει.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής εφαρμογών για ειδοποιήσεις. Εκτός αν είναι κάπου που εγω δεν βλέπω. Το έγραψα και παραπάνω. Δίχως το tesla unread βλέπει μεν το viper άλλα σε μένα τουλάχιστον δεν το κάνει σε gmail και aquamail. Εχει κ άλλως θέμα;

Εγώ τον έχω χωρίς πρόβλημα και χωρίς το tesla unread.

Παύλος Παυλίδης 

δοκίμασε να πας στο notification badges και βάλε κάποιο,αν σου βγάζει μήνυμα ότι είναι κλειστο ενώ στην ουσία δεν είναι,κλειστο,άστο λίγο και άνοιξε πάλι την ρύθμιση,restart nova

και δες αν δούλεψε,δεν χρειάζεται tesla

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής εφαρμογών για ειδοποιήσεις. Εκτός αν είναι κάπου που εγω δεν βλέπω. Το έγραψα και παραπάνω. Δίχως το tesla unread βλέπει μεν το viper άλλα σε μένα τουλάχιστον δεν το κάνει σε gmail και aquamail. Εχει κ άλλως θέμα;

Έσβησα το tesla unrelated και τώρα δουλεύει κανονικά. Έχω ειδοποιήσεις για την ώρα. Τώρα το τσεκάρω περισσότερο.

Θυμάμαι κάποια στιγμή στο Google play έβγαλε επιβλαβή την εφαρμογή tesla

Οι δυνατότητες του πρώην tesla έχουν ενσωματωθεί στον launcher.

Εγώ έχω τώρα τον nova 7 (beta), αλλά και στον stable δεν απαιτείται πλέον το tesla unread.

Παύλος Παυλίδης 

Έσβησα το tesla unrelated και τώρα δουλεύει κανονικά. Έχω ειδοποιήσεις για την ώρα. Τώρα το τσεκάρω περισσότερο.

Θυμάμαι κάποια στιγμή στο Google play έβγαλε επιβλαβή την εφαρμογή tesla

Οι δυνατότητες του πρώην tesla έχουν ενσωματωθεί στον launcher.

Εγώ έχω τώρα τον nova 7 (beta), αλλά και στον stable δεν απαιτείται πλέον το tesla unread.

Μαζί σας παιδιά καμία αντίρρηση. Χρησιμοποιώ τον nova πάνω από δεκαετία ακριβώς επειδή είναι ο περισσότερο παραμετροποιήσημος.

Στην περίπτωση μου μου όμως σε δύο συσκευές (samsung note 10 plus και xiaomi mi9t της συζύγου, δίχως το tesla, δηλαδ΄αν επιλέξω τις "ποσοτικές κουκκίδες " στα σήματα ειδοποισεων , δεν εμφανίζει τις ιδιοποιήσεις στις email εφαρμογές που έχουμε. ( gmail και aquamail) Με επιλογή tesla τις εμφανίζει κανονικά. Δύσκολο σε δύό διαφορετικές συσκευές διαφορετικών εταιριών να πάει κάτι στραβά άπο εμας.

Σε εσας με επιλογή "ποσοτικές κουκκίδες" σας δίνει αριθμητική ειδοποίηση σε gmail κανονικά;

Edited by mixalhs^

Άρα κάτι συμβαίνει εδώ.

Σε μένα με Redmi Note 8 pro, έχω επιλέξει τα δυναμικά σήματα, που εμφανίζουν τις φωτογραφίες και δεν παρουσιάζουν προβλήματα.

Παύλος Παυλίδης 

Μαζί σας παιδιά καμία αντίρρηση. Χρησιμοποιώ τον nova πάνω από δεκαετία ακριβώς επειδή είναι ο περισσότερο παραμετροποιήσημος.

Στην περίπτωση μου μου όμως σε δύο συσκευές (samsung note 10 plus και xiaomi mi9t της συζύγου, δίχως το tesla, δηλαδ΄αν επιλέξω τις "ποσοτικές κουκκίδες " στα σήματα ειδοποισεων , δεν εμφανίζει τις ιδιοποιήσεις στις email εφαρμογές που έχουμε. ( gmail και aquamail) Με επιλογή tesla τις εμφανίζει κανονικά. Δύσκολο σε δύό διαφορετικές συσκευές διαφορετικών εταιριών να πάει κάτι στραβά άπο εμας.

Σε εσας με επιλογή "ποσοτικές κουκκίδες" σας δίνει αριθμητική ειδοποίηση σε gmail κανονικά;

Έχω κανονικά ποσοτικες κουκίδες.

Note 20 ultra

Screenshot-20210417-130821-Nova-Launcher.jpg

Montoya ποιον nova εχεις;

Παύλος Παυλίδης 

σε mi 9t pro κανένα πρόβλημα με numeric dots και σε Gmail

πάντα σε stable

Edited by akalos

Χρησιμοποιώ τον Microsoft Launcher εδώ και πάνω από 5 χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα με ειδοποιήσεις, κλπ.

Παιδιά πλέον έχουμε 2021, δείτε και τίποτα πιο καινούριο. Παλιά ξεχώριζε ο NOVA αλλά πλέον υπάρχουν και άλλες άξιες προτάσεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χρησιμοποιώ τον Microsoft Launcher εδώ και πάνω από 5 χρόνια και ποτέ δεν είχα θέμα με ειδοποιήσεις, κλπ.

Παιδιά πλέον έχουμε 2021, δείτε και τίποτα πιο καινούριο. Παλιά ξεχώριζε ο NOVA αλλά πλέον υπάρχουν και άλλες άξιες προτάσεις.

Καλός ο Microsoft, αλλά δεν με βόλεψε.

Δεν έχει την παραμετροποίηση του Nova.

Εξάλλου ο νόβα ανανεώνεται συνέχεια και οι beta εκδόσεις του βελτιώνονται συνεχώς.

Αλλά πάνω απ όλα είναι τι αρέσει στον χρήστη.

Παύλος Παυλίδης 

γιατί έχει numeric dots o microsoft εν έτει 2021? κανενας δεν υπάρχει όπως ο nova

για λιγότερες επιλογές ένα κάρο όπως σωστά λες και πρώτα μπαίνει ο nova μετά το power button :p lol τι είπα πάλι.... χαχά

Edited by akalos

Νομίζω ότι έχει numeric dots

Παύλος Παυλίδης 

βρε ενδεικτικά το είπα ....μιας και με αυτό έτυχε να ασχολούμαστε τώρα

Prime 6.2.18
μήπως έχετε βάλει κάποιο θέμα που επηρεάζει τις ειδοποιήσεις του nova?

μήπως έχετε βάλει κάποιο θέμα που επηρεάζει τις ειδοποιήσεις του nova?

Εγώ έσβησα το tesla unread και έστρωσε.

Εφαρμογή για κλείδωμα εφαρμογών; Είναι πολλές. Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο να προτείνετε;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II