tsiftsism Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Μέσα από το Viber επιλέγεις αν θέλεις να λαμβάνεις από αυτό ,αν πατήσεις απόρριψη θα έρχονται αυτόματα με SMSΣ' ευχαριστώ. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 με την εφραρμογη NBG της εθνικης αργει πολυ να ερθει ο κωδικος επαληθευσης σε μια συναλλαγη,συμβαινει και σε σας; Εαν έστω και μια φορά έχει έρθει με Viber ο κωδικός, τις επόμενες φορές εαν δεν έχεις πρόσβασή στο Viber αργεί τραγικά να έρθει ως sms. Λογικά το στέλνει πρώτο στο Viber και εαν δει οτι δεν έχει διαβαστεί μέσα σε ένα χρονικό διάστημα ( δεν ξέρω πόσο είναι αυτό), το στέλνει με sms μετά και για αυτό αργεί. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Ευχαριστώ για την διευκρίνιση, αλλά μερικοί το έχουν με SMS και σε αυτούς δεν αργεί, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 γενικά υπάρχει θέμα τελευταία με ειδοποιήσεις και otp Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Και οι ειδοποιήσεις γενικά από facebook messenger και instagram και viber έχουν καθυστερηση.Πολλές φορές μάλιστα χρειάζεται να ανοίξεις και την εφαρμογή για να έρθει ειδοποίηση. Πρέπει να έγινε αυτό μετά το τελευταίο update. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Ευχαριστώ για την διευκρίνιση, αλλά μερικοί το έχουν με SMS και σε αυτούς δεν αργεί, γιατί; Όποιος εξ αρχής το έχει μονάχα με sms να έρχονται, δεν έχει καθυστερήσεις. Σε εμένα το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις άρχισε απο τότε που δοκιμαστικά το γύρισα σε viber αλλά τελικά δεν με βόλεψε και επέστρεψα στα sms Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Σας ήρθε ο νέος CHROME;; Πολύ ωραίο που πλέον βλέπεις όλα τα tabs τετραγωνισμενα και μπορείς να τα βάλεις και σε φακέλους. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 (edited) delete pls Edited February 20, 2021 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Σας ήρθε ο νέος CHROME;; Πολύ ωραίο που πλέον βλέπεις όλα τα tabs τετραγωνισμενα και μπορείς να τα βάλεις και σε φακέλους. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Καινούριο Chrome; Σε τι διαφέρει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Σας ήρθε ο νέος CHROME;; Πολύ ωραίο που πλέον βλέπεις όλα τα tabs τετραγωνισμενα και μπορείς να τα βάλεις και σε φακέλους. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΕίχα ενεργοποιήσει τις αλλαγές εδώ και καιρό μέσω των flags. Ωραίες οι αλλαγές, και έχοντας ανοιχτές αρκετές που επισκέπτομαι κάθε μέρα, με την ομαδοποίηση έγινε πολύ καλό. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Σας ήρθε ο νέος CHROME;; Πολύ ωραίο που πλέον βλέπεις όλα τα tabs τετραγωνισμενα και μπορείς να τα βάλεις και σε φακέλους. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Μου ήρθε προχθές νομίζω. Με την πρωτη ματιά τα tabs μου θύμισαν Edge. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Μου ήρθε προχθές νομίζω. Με την πρωτη ματιά τα tabs μου θύμισαν Edge. Ποιά version του chrome έχετε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Ποιά version του chrome έχετε; έκδοση 88.0.4324.181 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Κι εγώ αυτήν έχω. Δεν είδα κάποια αλλαγή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 στον Chrome για Android γίνεται να σταματήσουμε το παράθυρο που πετάγεται για τα cookies? όπως στο πισι στο chrome με το add on I don't care about cookies? Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Προσωπικά δε με βόλεψαν τα νέα πλακίδια που έχει ο Chrome και τα έχω απενεργοποιησει. Ίσως γιατί συνήθως δουλεύω με 2-3 καρτέλες μόνο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Προσωπικά δε με βόλεψαν τα νέα πλακίδια που έχει ο Chrome και τα έχω απενεργοποιησει. Ίσως γιατί συνήθως δουλεύω με 2-3 καρτέλες μόνο.Μου λες σε παρακαλώ πως απενεργοποιούνται γιατί δεν το έχω βρει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Μου λες σε παρακαλώ πως απενεργοποιούνται γιατί δεν το έχω βρει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://www.xda-developers.com/turn-off-google-chrome-android-grid-view-tabs/amp/ Εδώ είσαι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 στον Chrome για Android γίνεται να σταματήσουμε το παράθυρο που πετάγεται για τα cookies? όπως στο πισι στο chrome με το add on I don't care about cookies? Sent from my SM-A315G using TapatalkΚι εμένα θα μ' ενδιέφερε κάτι τέτοιο, είναι πολύ σπαστικό. Και δεν γνώριζα καθόλου για το add on για τον Chrome for Windows. Thanks. ;) Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 https://www.xda-developers.com/turn-off-google-chrome-android-grid-view-tabs/amp/ Εδώ είσαι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ ! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 https://www.xda-developers.com/turn-off-google-chrome-android-grid-view-tabs/amp/ Εδώ είσαι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkευχαριστούμε πολύ ....στο διαλα ρε και έχω φάει το κόσμο στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 καλό αυτό που απενεργοποιει τα tabs. μετά την επανεκκίνηση του Chrome θέλει και ένα force stop για να φτιάξει. Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Κι εγώ αυτήν έχω. Δεν είδα κάποια αλλαγή. Πως δεν βλέπεις διαφορά; όταν έχεις παραπάνω από μια σελίδες ανοιχτές δεν βλέπεις διαφορά στον σχεδιασμό που εμφανίζονται σαν πλακίδια; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2021 Πως δεν βλέπεις διαφορά; όταν έχεις παραπάνω από μια σελίδες ανοιχτές δεν βλέπεις διαφορά στον σχεδιασμό που εμφανίζονται σαν πλακίδια;Ψάχνεις να βάλεις άκρη; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts