Gx2 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Που το βλέπεις ότι υπάρχει???:lol:Εμένα αυτά μου βγάζει: Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Χθες το κατέβασα κι εγώ. Άλλαξα μετά από πολύ καιρό το exdialer. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που το βλέπεις ότι υπάρχει???:lol: Δεν σου το βγάζει? Τι region έχεις? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Περίεργο. Και εγώ χθες την εγκατέστησα και σήμερα δεν υπάρχει. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Περίεργο. Και εγώ χθες την εγκατέστησα και σήμερα δεν υπάρχει. Εγώ μπαίνω τώρα και την βλέπω κανονικά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το στέλνω στην μικρή μου και βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει. Μπαίνω εγώ που το έχω κατεβασμένο και μου το βγάζει κανονικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Μια απορία. Έχει κανείς ιδέα γιατί στο mi6 μου δεν βλέπω το Android auto στο playstore ενώ το βλέπω διαθέσιμο σε άλλες συσκευες; Έχω κατεβάσει το apk αλλά δεν έχω τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Εγώ μπαίνω τώρα και την βλέπω κανονικά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το στέλνω στην μικρή μου και βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει. Μπαίνω εγώ που το έχω κατεβασμένο και μου το βγάζει κανονικά. ουτε σε μενα τη δειχνει, εμενα μου μοιαζει οτι παραβιασαν καποιον ορο της google με το τελευταιο update και την κατεβασαν, για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Χθες το κατέβασα κι εγώ. Άλλαξα μετά από πολύ καιρό το exdialer. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free Δεν σου το βγάζει? Τι region έχεις? Ελληνικά έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Έχει κατέβει σε όλους ασχέτως region. Ακόμα και στο link που δίνετε αν πάτε κάτω κάτω θα δείτε ότι βγάζει σφάλμα ελέγχου διακομιστή... Το θέμα είναι γιατί κατέβηκε... Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Όποιος την κατέβασε, του την εμφανίζει, για τους άλλους όμως,δεν,... Καλό είναι όσοι την έχετε κατεβάσει να ψάξετε γιατί κατέβηκε, μην έχετε εκπλήξεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 μήπως επειδή προσέθεσαν ηχογράφηση κλήσεων και δεν επιτρέπεται; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Αφού υπάρχει κανονικά στο playstore Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Αφού υπάρχει κανονικά στο playstoreΓια κάποιο λόγο την έχουν κατεβάσει. Μάλλον την βλέπουμε όσοι την έχουμε αγορασμένη. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Όποιος την κατέβασε, του την εμφανίζει, για τους άλλους όμως,δεν,... Καλό είναι όσοι την έχετε κατεβάσει να ψάξετε γιατί κατέβηκε, μην έχετε εκπλήξεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ συμφωνώ αλλά που να ψάξουμε; Αν στείλεις μήνυμα στον προγραμματιστή θα απαντήσει ότι να ναι. Αν το σβήσουμε το χάσαμε και το πληρώσαμε... Τι στο καλό κάνουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 (edited) Εγώ συμφωνώ αλλά που να ψάξουμε; Αν στείλεις μήνυμα στον προγραμματιστή θα απαντήσει ότι να ναι. Αν το σβήσουμε το χάσαμε και το πληρώσαμε... Τι στο καλό κάνουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το χάνεις. Εγώ το κατέβασα και το έκανα επαγκατασταση και εξακολουθώ να το βλέπω στο playstore. Σε άλλη συσκευή που δεν το είχα κατεβάσει δεν το βλέπω στο playstore. Edit: αν πάω να τον ξανακατεβασω μου βγάζει μήνυμα λάθους Edited May 17, 2020 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Έτσι το έχει. Για τον true μιλάμε, σωστά. Διαλέγεις το ποσό, χωρίς να έχει διαφορά στις παροχές. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση, υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που ακολουθούν αυτό το σύστημα. Έχει και την επιλογή σαν συνδρομή, να χρεώνει 1,99 € κάθε εξάμηνο. Το λέει ξεκάθαρα, " εσυ αποφασίζεις πόσο αξίζει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Αφού υπάρχει κανονικά στο playstoreΕίπαμε έχει κατέβει Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Τότε προφανώς εγώ τον βλέπω στο store, λόγω του ότι τον έχω ήδη κατεβάσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Τότε προφανώς εγώ τον βλέπω στο store, λόγω του ότι τον έχω ήδη κατεβάσει. και εγώ το κατέβασα, αλλά δεν το βλέπω λέμε Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Περίεργα πράγματα πάντως, μάλλον θα τον απεγκαταστησω να τελειώνουμε. Αν και μου αρέσει πολύ Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Πιστεύω πως φταίει η ηχογράφηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Ίσως την αφαιρέσουν και ξανανέβει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Ευτυχώς στο Mi9 έχω native call recorder εξαιρετικής ποιότητας αλλά το θέμα είναι ότι στα Samsung δε το είχα και πιο παλιά βολευόμουν με διάφορες εφαρμογές αλλά με το android 10 τα έχει κάνει μαντάρα η Google Ξέρει κανένας αν στο 11 αν θα επιτραπεί πάλι ή ηχογράφηση κλήσεων? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Πραγματικά μαντάρα τα έκανε. Τώρα τελευταία δεν κάνει σωστές κινήσεις και σε άλλα θέματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Ευτυχώς στο Mi9 έχω native call recorder εξαιρετικής ποιότητας αλλά το θέμα είναι ότι στα Samsung δε το είχα και πιο παλιά βολευόμουν με διάφορες εφαρμογές αλλά με το android 10 τα έχει κάνει μαντάρα η Google Ξέρει κανένας αν στο 11 αν θα επιτραπεί πάλι ή ηχογράφηση κλήσεων? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πως ναι Μάνο. Θα επανέλθει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 (edited) για όσους δεν το βλέπουν * App Icons may disappear on MIUI/EMUI devices. Please reboot after update! * System Call Recording will stop working at all. To get it back go into True Phone settings, Incoming / Ongoing calls and set True Phone call screens into Incoming or Disabled Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 17, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts