taliban Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Υπάρχει κάποιο ad blocker για non root tablet και με έκδοση 4.4.2; δοκίμασε το https://blokada.org/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Στο apkmirror.com Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεις να γινεις ποιο συγκεκρημμενος? Δεν βρισκω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Που μπορω να βρω εφαρμογες για παλαιοτερες εκδοσεις android? Ψαχνω εφαρμοφη της Aegean για android 4.4 δεδομενου οτι η υπαρχουσα στο play store ειναι για android 5.1 και νεοτερο. Ρίξε μια ματιά εδώ... https://apkpure.com/aegean-airlines/com.aegean.android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 jogatore αν κάνεις ένα search στο Google για το blockada apk θα το βρεις εύκολα. Κάνει αυτό που θες χωρίς ρουτ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Ρίξε μια ματιά εδώ... https://apkpure.com/aegean-airlines/com.aegean.android Ευχαριστω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 VIBER Μπορω να ενεργοποιησω νεο account viber και να το δουλευω μονο απο τον υπολογιστη μου; Ξερω οτι θελει κινητο για να λειτουργησει, εννοω αριθμο-sim. Αλλα αφου το σεταρω, μπορω μετα να το δουλευω αποκλειστικα απο τον υπολογιστη, και να το κανω uninstall απο το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Το εγκαθιστάς στο pc και δηλωνεις το κινητο σου. Έρχεται sms επιβεβαίωσης στο κινητό. Βαζεις τον κωδικο στο pc κσι εισαι οκ. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 (edited) Το εγκαθιστάς στο pc και δηλωνεις το κινητο σου. Έρχεται sms επιβεβαίωσης στο κινητό. Βαζεις τον κωδικο στο pc κσι εισαι οκ. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Α ωραια, να σαι καλα! Χαζη ερωτηση: αλλα αν το απεγκαταστησω μετα, με αφαιρει ως επαφη απο ολους σε οσους φανηκα οτι εχω viber? Ή θα στελνουν...στα χαμενα, τα μηνυματα τους; Edited July 23, 2019 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Α ωραια, να σαι καλα! Χαζη ερωτηση: αλλα αν το απεγκαταστησω μετα, με αφαιρει ως επαφη απο ολους σε οσους φανηκα οτι εχω viber? Ή θα στελνουν...στα χαμενα, τα μηνυματα τους; Δεν το γνωριζω, αλλα εαν το απεγκαταστισεις, φανταζομαι πως δεν θα σε βρισκουν στο viper, οποτε και δεν θα σου στελνουν Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Για να μην τον βρίσκουν στο viber πρεπει να κάνει πρώτα διαγραφή λογαριασμού από τις ρυθμίσεις και μετά απεγκατασταση. Αν κάνει σκέτη απεγκατασταση θα του στέλνουν κανονικά μηνύματα αλλά δεν θα τα βλέπει. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Ψάχνω εφαρμογή για μουσική που να κάνω playlist με τη σειρά που θέλω και να παίζει συνεχόμενα τα τραγούδια χωρίς διακοπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Ψάχνω εφαρμογή για μουσική που να κάνω playlist με τη σειρά που θέλω και να παίζει συνεχόμενα τα τραγούδια χωρίς διακοπήΑκριβώς για τον ίδιο λόγο κατέβασα προχθές το Pi music player ... Μου φαίνεται αρκετά καλό. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Δεν ξέρω ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να βλέπετε τις φωτογραφίες που έχετε στα κινητά σας, αλλά η Google σήμερα έβγαλε μια νέα (offline, σε αντίθεση με την υπάρχουσα, Google Photos), οπότε αν χρησιμοποιείτε κάποια 3rd party από το Google Play, μπορείτε να τη δοκιμάσετε. Θα την βρείτε ως: Gallery Go by Google Photos. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ξέχασες να αναφέρεις (ή δεν το ξέρεις) το πιό σημαντικό! Το Gallery Go είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo ή μεταγενέστερο Για να μη ψάχνεται ο κόσμος γιατί δεν κάνει για τη συσκευή του...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Έχεις δίκαιο, απλά δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτώ να το αναφέρω για καμία εφαρμογή, γιατί θεωρώ (λανθασμένα) ότι όλοι τρέχουμε κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις OS. Καλά έκανες και το έγραψες. ;) Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 απλά δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτώ να το αναφέρω για καμία εφαρμογή, Kαι πολύ καλά κάνεις και δεν αναφέρεις, και εγώ αν π.χ ήθελε από 7 και πάνω δεν θα το ανέφερα καν! Αλλά 8.1?:wacko::blink: ώπα ρε google!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Δεν ξέρω ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να βλέπετε τις φωτογραφίες που έχετε στα κινητά σας, αλλά η Google σήμερα έβγαλε μια νέα (offline, σε αντίθεση με την υπάρχουσα, Google Photos), οπότε αν χρησιμοποιείτε κάποια 3rd party από το Google Play, μπορείτε να τη δοκιμάσετε. Θα την βρείτε ως: Gallery Go by Google Photos. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using TapatalkΕγώ πάλι γιατί δεν μπορώ να την βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Kαι πολύ καλά κάνεις και δεν αναφέρεις, και εγώ αν π.χ ήθελε από 7 και πάνω δεν θα το ανέφερα καν! Αλλά 8.1?:wacko::blink: ώπα ρε google!!!:lol: που είναι το παραξενο ?λογικοτατο μου φαίνεται ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάλι γιατί δεν μπορώ να την βρω; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.photogallery.gallerygo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Thanks φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 που είναι το παραξενο ?λογικοτατο μου φαίνεται ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.photogallery.gallerygoΤο link που έβαλες είναι λάθος και οδηγεί σε άλλη εφαρμογή από Ινδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Με το που την εγκατέστησα με πέταξε διαφημίσεις και την έβαλα αμέσως, ποια είναι η σωστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photosgo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Το link που έβαλες είναι λάθος και οδηγεί σε άλλη εφαρμογή από Ινδία. σορυ παιδες, σωστά!!! δόθηκε το σωστό απ' ότι βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photosgo Πώς γίνεται να πρωτοκυκλοφόρησε 23 Ιουλίου 2019 και να ενημερώθηκε στις 18 Ιουλίου 2019;;;; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Πώς γίνεται να πρωτοκυκλοφόρησε 23 Ιουλίου 2019 και να ενημερώθηκε στις 18 Ιουλίου 2019;;;; :confused: Κάτι λάθος βλέπεις.. http://i67.tinypic.com/jaz4ib.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts