tsiv Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Δοκίμασε και αυτή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder&hl=el Απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ευχαριστώ ,το free είναι οκ ? Κάνει τη δουλειά του και το free!! Απλά το paid σου προσφέρει κάποια πράγματα επιπλέον! Αν δεις στο play το "ACR άδειας", θα δεις τι παραπάνω σου δίνει! Αν νομίζεις ότι τα χρειάζεσαι δίνεις μισό (ή ένα, ανάλογα που το πίνεις) καφεδάκι και την αγοράζεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Παιδιά κάποιο call recorder δοκιμασμένο και προτεινόμενο ..? ACR από το Play φίλε μου! Edit: Τώρα πρόσεξα ότι έχει απαντηθεί. Sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 (edited) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ,έβαλα το acr recorder pro ,το δοκίμασα καλώντας και καλούμενος, όλα καλά ! Edited January 28, 2018 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Πόσα Mb είναι αυτά τα data?500 mb data είναι . Δε ξέρω τι θα χάσω γι αυτό ρωτάω Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 στην εφαρμογή του instagram υπάρχει κάπου που μπορείς να ορίσεις ήχο ειδοποίησης ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 500 mb data είναι . Δε ξέρω τι θα χάσω γι αυτό ρωτάω Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν χάνεις τίποτα ακόμα κι αν σβήσεις την εφαρμογή. Ότι βλέπεις στο Facebook είναι αποθηκευμένο στους servers του. Απλά τα data κατεβαίνουν και στο κινητό για να φορτώνει πιο γρήγορα. Το ίδιο ισχύει και για messenger - Instagram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 500 mb data είναι . Δε ξέρω τι θα χάσω γι αυτό ρωτάω Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο απολύτως τίποτα θα χάσεις. Αφού δεν κατεβάζεις περιεχόμενο. Δεν υπάρχει κάτι Εκτός cloud. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 500 mb data είναι . Δε ξέρω τι θα χάσω γι αυτό ρωτάω Tίποτα δεν θα χάσεις από φώτο κ.λ.π Είναι σαν να κατεβάζεις την εφαρμογή εκ νέου και να την σετάρεις για πρώτη φορά... θα σου ζητήσει login Αν είχες κάνεις ρυθμίσεις για π.χ διαφορετικό ήχο κλήσης και άλλα, θα τις ξανακάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Τελικά την καλύτερη δουλειά για μπλοκ διαφημίσεων ποια εφαρμογή την κάνει; δοκίμασα το ad block αλλά δεν τρελάθηκα. Ροοτ πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Αdaway χρησιμοποιούν οι πιό πολλοί και αν έχεις xposed υπάρχει και το minminguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 καλησπέρα μεσώ της εφαρμογής macrodroid η μεσώ κάποιας άλλης εφαρμογής θέλω οταν ανοίγω μια εφαρμογή (εναν browser ) και μόνο τοτε να μου εμφανίζει ενα floating εικονίδιο το οποίο οταν το παταω να κανει κατι που θα ορίσω εγω .να με παει στην αρχικη μου οθονη . προσπάθησα με την ανωτέρω εφαρμογή αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω κατι τέτοιο. ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Τελικά την καλύτερη δουλειά για μπλοκ διαφημίσεων ποια εφαρμογή την κάνει; δοκίμασα το ad block αλλά δεν τρελάθηκα. Ροοτ πάντα Για δοκίμασε blokada ή dns66. Αυτές τις μέρες δοκιμάζω adguard αλλά μου τρώει μπαταρία και είναι και επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Δοκίμασε και αυτή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder&hl=el Απόλυτα ευχαριστημένος. +100.000% ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Σήμερα το SwiftKey άρχισε να μου κάνει κάτι τρελά σε ένα συγκεκριμένο forum. Έγραφα τη λέξη και στο τέλος όταν πάταγα κενό εμφανίζονταν και άλλα γράμματα άσχετα που δεν είχα πληκτρολογήσει. Και άλλα κουλά γενικώς. Μόνο εκεί, σε όλα τα τα γράφω κανονικά, έκανα διαγραφή cache αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι ανάλογο; Εδώ πχ. δεν έχω θέμα, όλα νορμάλ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Σήμερα το SwiftKey άρχισε να μου κάνει κάτι τρελά σε ένα συγκεκριμένο forum. Έγραφα τη λέξη και στο τέλος όταν πάταγα κενό εμφανίζονταν και άλλα γράμματα άσχετα που δεν είχα πληκτρολογήσει. Και άλλα κουλά γενικώς. Μόνο εκεί, σε όλα τα τα γράφω κανονικά, έκανα διαγραφή cache αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι ανάλογο; Εδώ πχ. δεν έχω θέμα, όλα νορμάλ. Και μένα μου έκανε κάτι κουλά σήμερα, αν κάνω κάτι λάθος και πάω να το σβήσω χάνεται το πληκτρολόγιο. Πρέπει να πάω στο τέλος εκεί που έχει σταματήσει να γράφει και να το σβήσω μέχρι εκεί που θέλω να διορθώσω. Αυτό σήμερα μου το κάνει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Σήμερα το SwiftKey άρχισε να μου κάνει κάτι τρελά σε ένα συγκεκριμένο forum. Έγραφα τη λέξη και στο τέλος όταν πάταγα κενό εμφανίζονταν και άλλα γράμματα άσχετα που δεν είχα πληκτρολογήσει. Και άλλα κουλά γενικώς. Μόνο εκεί, σε όλα τα τα γράφω κανονικά, έκανα διαγραφή cache αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι ανάλογο; Εδώ πχ. δεν έχω θέμα, όλα νορμάλ.Και μένα μου έκανε κάτι κουλά σήμερα, αν κάνω κάτι λάθος και πάω να το σβήσω χάνεται το πληκτρολόγιο. Πρέπει να πάω στο τέλος εκεί που έχει σταματήσει να γράφει και να το σβήσω μέχρι εκεί που θέλω να διορθώσω. Αυτό σήμερα μου το κάνει.Και σε μένα κάνει κάτι κουλά όταν γράφω κάτι στην εφαρμογή evernote. Μόνο εκεί!!! Πχ γράφω μια λέξη κ όταν πατάω κενό βάζει στην θέση της μια εντελώς άσχετη που δεν έχω γράψει εγώ. Επίσης δεν με αφήνει να σβήσω λέξεις που έγραψα λάθος κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Σήμερα το SwiftKey άρχισε να μου κάνει κάτι τρελά σε ένα συγκεκριμένο forum. Έγραφα τη λέξη και στο τέλος όταν πάταγα κενό εμφανίζονταν και άλλα γράμματα άσχετα που δεν είχα πληκτρολογήσει. Και άλλα κουλά γενικώς. Μόνο εκεί, σε όλα τα τα γράφω κανονικά, έκανα διαγραφή cache αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι ανάλογο; Εδώ πχ. δεν έχω θέμα, όλα νορμάλ.Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα σήμερα...τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Υπάρχει άλλο θέμα για πληκτρολόγια παίδες. Μήπως να ρωτήσετε εκεί; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα σήμερα...τι γίνεται;εμένα προς το παρόν δεν μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Είμαι με Chrome 63.0.3238.111. Πώς #*%+#* πάει κάτω η μπάρα αναζήτησης; Δεν έχω επιλογή για "Πειραματικές επιλογές"... Το κινητό φαίνεται στην υπογραφή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 *chrome://flags/>chrome home>enable Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 εφαρμογη για να δουμε τι καρτα φοραμε; υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 εφαρμογη για να δουμε τι καρτα φοραμε; υπαρχει;Cpuz Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) την εχω και την τσεκαρα πριν ποσταρω, δεν βλεπω να εχει καρτα edit: οκ, εβαλα ενα SD Insight απο το store Edited January 31, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts