Cadfael Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καταγραφη εννοεις αν ξερουν τα νουμερα που καλεις και που στελνεις μηνυμα ή να ξερουν ακριβως τι γραφουν τα μυνηματα και τι λες στα τηλεφωνα? Εχει μεγαλη διαφορα γι αυτο σε ρωταωΕννοώ να έχουν πρόσβαση στις συνομιλίες και στα μηνύματα Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Επική εφαρμογή #Κλάμα Die together in a chatroom on your way to offline peace https://www.phonearena.com/news/Android-iOS-chat-app-Die-With-Me-low-battery_id101845 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ειχα ρωτησει και πριν λιγο καιρο, μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη ρολογιου που να δειχνει πανω στο εικονιδιο την τρεχουσα ωρα; Παλιοτερα το εκανε η μαμα εφαρμογη της huawei αλλα σε καποια αναβαθμιση, νομιζω στα 7αρια, το κοψανε. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Sure universal remote control από Playstore για xosmote tv και Nova και πολλά άλλα λειτουργεί άψογα για όσους έχουν υπέρυθρές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ειχα ρωτησει και πριν λιγο καιρο, μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη ρολογιου που να δειχνει πανω στο εικονιδιο την τρεχουσα ωρα; Παλιοτερα το εκανε η μαμα εφαρμογη της huawei αλλα σε καποια αναβαθμιση, νομιζω στα 7αρια, το κοψανε.Νομίζω πως μπορείς να το έχεις μόνο με custom launcher. Ή τουλάχιστον μ' αυτόν τον τρόπο θα το έχεις σίγουρα ως εφαρμογή, γιατί μπορείς να το έχεις και ως widget στην homescreen σου με το Zooper. Για παράδειγμα ο Action Launcher το έχει. Ο Nova το είχε για ένα διάστημα, αλλά οι χρήστες είχαν αναφέρει ότι τρώει πολύ μπαταρία, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δημιουργός και αφαίρεσε το feature. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Με αυτην εδω μπορεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arlosoft.macrodroid&hl=el Εγω την χρησιμοποιω για την αυξομειωση στην ενταση του ηχου Μονο σε Root η με Xposed ομως, μπορεις να παιξεις με δικτυα / 2g / 3g / 4g κλπ, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 κι εγω πριν απο λιγες μερες εμαθα το macrodroid και μ αρεσει αρκετα, το ψαχνω πολυ μεχρι να το μαθω και να κατασταλαξω στο τι θελω να κανω μαζι του οσο για την ερωτηση σου, προφανως εννοεις να αλλαζεις αυτοματα απο το ενα στο αλλο δικτυο; τοτε ναι, ρουτ αρκει (πριν απο λιγες ωρες εστησα το toggle network type), αλλα υπαρχει και το gravitybox (xposed) για να αλλαζει με το κλεισιμο της οθονης απο σε 2g και το αντιστροφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 εννοω οτι το ενα (greenify) ειναι για να "κοιμιζεις" εφαρμογες, το αλλο ειναι για να μπλοκαρεις "ξυπνηματα" εφαρμογων, θελουν ψαξιμο γενικως και οι δυο για να τις μαθεις και να τις στρωσεις, θα ελεγα οτι η δευτερη θελει αρκετα περισσοτερο, α, και δοκιμες φυσικα γιατι μπορει καποια απο αυτα που κανεις να χρειαζονται και να μην πρεπει να τα απενεργοποιησεις, οποτε ξανα πισω, και φυσικα backup μην ξεχασεις να παρεις πριν το σκαλισμα ;)Καλύτερα να ξέρεις για τι μιλάς πριν γράψεις. Το AMPLIFY δεν μπλοκάρει τίποτα. Μέσα από αυτό ρυθμίχεις την συχνότητα που θα ενεργοποιούνται διάφορα alarms και wakelocks. Προφανώς και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κάποιος με όλα. Μόνο με όσα τρέχουν συχνά χωρίς λόγο και που δεν επηρεάζουν την νορμάλ λειτουργία του κινητού. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 μια χαρα ξερω, το εγραψα απλα επειδη ο ανθρωπος προφανως δεν ξερει, αμα αυτοι οι τροποι σου, απορω γιατι δεν αναλαμβανουν οι υπευθυνοι να σε συνετισουν, ελεος πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ειχα ρωτησει και πριν λιγο καιρο, μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη ρολογιου που να δειχνει πανω στο εικονιδιο την τρεχουσα ωρα; Παλιοτερα το εκανε η μαμα εφαρμογη της huawei αλλα σε καποια αναβαθμιση, νομιζω στα 7αρια, το κοψανε. Live wallpaper σε βολεύει ή too much; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.style_7.watchlivewallpaper_7 Widget https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.masmas.clockwidget Widget https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrl.minimalistclockwidget1 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ναι αλλά αυτή δεν έχει δυνατότητα να αλλάζει το δίκτυο. Πάντως είναι πολύ καλή. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Μετα την τελευταια ενημερωση της εφαρμογης ομαδοποιησαν τις εντολες αλλαζοντας το interface, ειχα καιρο να μπω στο μενου και τωρα δεν βρησκω κατι σχετικο με αλλαγη δικτυου Μονο σε Root η με Xposed ομως, μπορεις να παιξεις με δικτυα / 2g / 3g / 4g κλπ, σωστα; Οταν ειχα Xposed το ειχα χρησιμοποιησει και για αυτη τη δουλεια, οταν εκλεινα την οθονη γυρνουσε σε 2G και οταν την ανοιγα αλλαζε σε 4G, αλλα θυμαμε οτι αργουσε πολυ να συνδεθει οταν ανοιγα και ηθελα να κανω κληση, χωρις να εχω σημαντικο οφελος σε θεμα ενργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Sure universal remote control από Playstore για xosmote tv και Nova και πολλά άλλα λειτουργεί άψογα για όσους έχουν υπέρυθρέςΝαι βρε παιδιά, εντάξει. Εφαρμογές υπάρχουν. Το κουτί του Nova πως το βρήκατε; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ναι βρε παιδιά, εντάξει. Εφαρμογές υπάρχουν. Το κουτί του Nova πως το βρήκατε; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Σε ενα κουτί nova, ote το δοκιμαζεις κ το συντονίζεις. Ετσι ειχα κανει εγω. Βασικη προϋπόθεση να εχει υπέρυθρες το κινητό σου ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Στο mobilism έκανα εγράφη για να κατεβάσω κάτι πχ terrarium premium και όταν πάτησα το λινκ μου έβγαλε ότι πρέπει να είμαι premium. Πάτησα trial για δέκα μέρες και μου το κατέβασε. Μετά τις δέκα μέρες τι γίνεται; δεν μπορώ πρέπει να πληρώσω; δεν έβγαλα πολύ άκρη. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Sure universal remote control από Playstore για xosmote tv και Nova και πολλά άλλα λειτουργεί άψογα για όσους έχουν υπέρυθρές Ο kaon για οτε λειτουργει, ομως για νοβα κανενα απο pace δεν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ο kaon για οτε λειτουργει, ομως για νοβα κανενα απο pace δεν λειτουργει. Αυτό ακριβώς λέω. Όλοι γράφουν πως το έκαναν και ούτε ένας δεν γράφει με πιο από τα διαθέσιμα pace το κατάφερε. Περίεργο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Αυτό ακριβώς λέω. Όλοι γράφουν πως το έκαναν και ούτε ένας δεν γράφει με πιο από τα διαθέσιμα pace το κατάφερε. Περίεργο μου φαίνεται.Απ' ότι είδα έχει nova και otetv. Εχθές το δοκίμασα σε nova και δουλεύει... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Για βγάλε ένα screenshot να δούμε και εμείς ποια επιλογή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Υπάρχει VPΝ με ελληνική IP για να βλέπουμε κάποια Ελληνικά κανάλια στο εξωτερικό, που αλλιώς μπλοκάρονται; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Μέχρι στιγμής λειτουργεί τέλεια.Έβαλα το Gmail και το Google να εξαιρούνται και μου έρχονται κατευθείαν τα email.Μακάρι να είναι αυτό και να κρατήσει γιατί είναι σπαστκό να αργούν οι ειδοποιήσεις.Πες μου αν λειτούργησε και σε εσένα αν μπορείς. Nαι φίλε μου. Λειτούργησε :D Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 καλημερα! ποια εφαρμογη προτεινετε για να κραταω σημειωσεις και οτι αλλο θελω να μη ξεχασω? αν εχει και widget να φαινεται το κειμενο στην αρχικη οθονη θα με βολευε περισσοτερο. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 καλημερα! ποια εφαρμογη προτεινετε για να κραταω σημειωσεις και οτι αλλο θελω να μη ξεχασω? αν εχει και widget να φαινεται το κειμενο στην αρχικη οθονη θα με βολευε περισσοτερο. ευχαριστω! Google keep Κρατάς σημειώσεις απο pc ή απο κινητο κ τις συγχρονίζει ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Google keep Κρατάς σημειώσεις απο pc ή απο κινητο κ τις συγχρονίζει ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 το pushbullet με εχει βολεψει εμενα γι αυτη την δουλεια (που κανει κι αλλα πραγματα προφανως, αλλα στελνω κατι στον εαυτο μου και το κραταει και το βλεπω και απο τις υπολοιπες συσκευες (υπολογιστες, κινητα κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 καλημερα! ποια εφαρμογη προτεινετε για να κραταω σημειωσεις και οτι αλλο θελω να μη ξεχασω? αν εχει και widget να φαινεται το κειμενο στην αρχικη οθονη θα με βολευε περισσοτερο. ευχαριστω! Google Keep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts