sinepofli Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Βασικά τώρα είδα δεν βγάζει να το κατεβάσετε.Όταν το ανοίγω από pc εχει το apk. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και από PC δεν βλεπω καπου να κατεβάσω apk ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 και από PC δεν βλεπω καπου να κατεβάσω apk ?Όταν ανοίγουμε ένα ματς από πάνω έχει επιλογές να κατεβάσετε για Android κτλ Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 εχω το outlook αλλα δεν μου εμφανιζει τα εισερχομενα email απανω στο app σε Huawei P10 lite αντιθετα της γυναικας μου το xiaomi το δειχνει κανονικα , μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση στο τηλεφωνο ?? ααα το φωτακι αναβοσβηνει κανονικα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Το έχω αγορασμένο το Automateit. Είσαι σίγουρος ότι κλείνει τα DATA; Η Autoset λέει ότι το κάνει αλλά δεν. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΝαι σίγουρος είμαι δες και την φωτο. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Αν δεν το έχεις δει δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trello&hl=en Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή του τύπου to do list ή οποία να συγχρονίζεται σε 3-4 smartphones και pc (android,ios και windows 7) Αφορά εταιρεία 3 ατόμων και θα ήθελα ο καθένας να έχει μία ονομαστική λίστα υποχρεώσεων που πρέπει να ολοκληρωθούν και επίσης ο καθένας να μπορεί να τροποποιεί την λίστα του άλλου. πχ. θέλω στον συνεργάτη μου να επισημάνω η να υπενθυμίσω κάτι,το γράφω στη λίστα του ή πχ θέλω να γράψω μία σειρά εκρεμμοτήτων στον εξωτερικό μας συνεργάτη κτλ κτλ Υπάρχει κάτι τέτοιο ή το κάνει αυτό κάποια δωρεάν εφαρμογή? Θα ήθελα πρώτα να δω αν είναι εύχρηστο και μετά αν βολέψει πηγαίνω και σε εφαρμογή επί πληρωμή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ναι σίγουρος είμαι δες και την φωτο. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ φωτο δεν λέει κάτι. Στην πράξη είναι το θέμα. Και αυτό που έχω το υποστηρίζει, αλλά στην πράξη δεν.. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Η φωτο δεν λέει κάτι. Στην πράξη είναι το θέμα. Και αυτό που έχω το υποστηρίζει, αλλά στην πράξη δεν.. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Εσύ έχεις εφαρμογή που γράφει ότι το υποστηρίζει και δεν δουλεύει στο δικό σου κινητό. Μήπως φταίει η ρομ; Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή του τύπου to do list ή οποία να συγχρονίζεται σε 3-4 smartphones και pc (android,ios και windows 7) Αφορά εταιρεία 3 ατόμων και θα ήθελα ο καθένας να έχει μία ονομαστική λίστα υποχρεώσεων που πρέπει να ολοκληρωθούν και επίσης ο καθένας να μπορεί να τροποποιεί την λίστα του άλλου. πχ. θέλω στον συνεργάτη μου να επισημάνω η να υπενθυμίσω κάτι,το γράφω στη λίστα του ή πχ θέλω να γράψω μία σειρά εκρεμμοτήτων στον εξωτερικό μας συνεργάτη κτλ κτλ Υπάρχει κάτι τέτοιο ή το κάνει αυτό κάποια δωρεάν εφαρμογή? Θα ήθελα πρώτα να δω αν είναι εύχρηστο και μετά αν βολέψει πηγαίνω και σε εφαρμογή επί πληρωμή. Ευχαριστώ.Wunderlist με κλειστά μάτια και είναι και δωρεάν Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Η φωτο δεν λέει κάτι. Στην πράξη είναι το θέμα. Και αυτό που έχω το υποστηρίζει, αλλά στην πράξη δεν.. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΚάνε μια δοκιμή δε χάνεις κάτι.Εγώ πάντως έχω το task απενεργοποίησης του wifi μου όταν βγω εκτός εμβέλειας και δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Wunderlist με κλειστά μάτια και είναι και δωρεάν Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και εγω νομιζω οτι θα τον καλυψει για τρια ατομα το wunderlist. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ρώτησα και στο θέμα με τις γενικές απορίες αλλά δεν απάντησε κάποιος οπότε τα θέτω θέτω εδώ. Έκανα φορμάτ στο τάμπλετ του μικρού, γιατί είχε διάφορα θεματάκια, και ξαναεγκατέστησα τα παιχνίδια που είχε. Εχει χαθεί όμως το ιστορικό τους ( τα επίπεδο που βρισκόταν ) παρόλο που όταν πάω από τη εφαρμογή "παιχνίδια Google play" βλέπω τη 'πρόοδό' του. Μιλάω για on line παιχνίδια τύπου 'FIFA mobile football'. Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω το επίπεδο που βρισκόταν; Όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα δεόντως. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Κάνε μια δοκιμή δε χάνεις κάτι.Εγώ πάντως έχω το task απενεργοποίησης του wifi μου όταν βγω εκτός εμβέλειας και δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαμία σχέση. Άλλο επίπεδο παρέμβασης για να ανοίγοκλεισει δεδομένα και άλλο τα Wi-Fi. Να φανταστείς το Wi-Fi το ελέγχουν όλες οι εφαρμογές που δοκίμασα χωρίς θέμα. Όμως για τα δεδομένα, κάποιες μάλιστα θέλουν root και παρολαυτα πάλι δεν δουλεύουν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή για ανάγνωση pdf και μετατροπή σε word και τουμπαλιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή για ανάγνωση pdf και μετατροπή σε word και τουμπαλιν? To δωρεάν WPS Office,μετατρέπει σε PDF. Όχι το ανάποδο,όμως. • "Convert all office docs ( word, text, excel, PowerPoint,doc ) to PDFs" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή για ανάγνωση pdf και μετατροπή σε word και τουμπαλιν?Δεν ξέρω εφαρμογή αλλά για να βοηθήσω : Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ότι μπορείς να το κάνεις και μέσο του μπροουσερ σου πατώντας στο Google "pdf to word" η το αντίστροφο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 (edited) Wunderlist με κλειστά μάτια και είναι και δωρεάν Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο wunderlist ,στην δωρεάν έκδοση,πώς προσθέτω άτομα;Μήπως επιτρέπεται μόνο στην pro? Ευχαριστώ Άκυρο,το βρήκα, ευχαριστώ Edited October 19, 2017 by kabel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 To δωρεάν WPS Office,μετατρέπει σε PDF. Όχι το ανάποδο,όμως. • "Convert all office docs ( word, text, excel, PowerPoint,doc ) to PDFs"αυτήν έχω Δεν ξέρω εφαρμογή αλλά για να βοηθήσω : Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ότι μπορείς να το κάνεις και μέσο του μπροουσερ σου πατώντας στο Google "pdf to word" η το αντίστροφο;Ναι το ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλημερα στην παρεα! :cool: Ψαχνω εφαρμογη για να καταχωρω και να βλεπω τους κωδικους προσβασης που εχω για διαφορες ιστοσελιδες. Μπηκα στο play store και ειδα οτι υπαρχουν πολλες. Εχετε να προτεινετε καμια καλη που να ξεχωριζει; Με το φτωχο μου το μυαλο νομιζω πως ειναι καλυτερα να ειναι τελειως offline η εφαρμογη, να κλειδωνει η εφαρμογη με κωδικο προσβασης και να εχει και κρυπτογραφηση. Αν εχετε καμια ιδεα ή αν κανω λαθος στο σκεπτικο μου, ακουω προτασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλημερα στην παρεα! :cool: Ψαχνω εφαρμογη για να καταχωρω και να βλεπω τους κωδικους προσβασης που εχω για διαφορες ιστοσελιδες. Μπηκα στο play store και ειδα οτι υπαρχουν πολλες. Εχετε να προτεινετε καμια καλη που να ξεχωριζει; Με το φτωχο μου το μυαλο νομιζω πως ειναι καλυτερα να ειναι τελειως offline η εφαρμογη, να κλειδωνει η εφαρμογη με κωδικο προσβασης και να εχει και κρυπτογραφηση. Αν εχετε καμια ιδεα ή αν κανω λαθος στο σκεπτικο μου, ακουω προτασεις. Εγώ, εδώ και καιρό, χρησιμοποιώ αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.awallet.free Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κλειδώνει και με κωδικό και δακτυλικό αποτύπωμα, αν έχει η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλημερα στην παρεα! :cool: Ψαχνω εφαρμογη για να καταχωρω και να βλεπω τους κωδικους προσβασης που εχω για διαφορες ιστοσελιδες. Μπηκα στο play store και ειδα οτι υπαρχουν πολλες. Εχετε να προτεινετε καμια καλη που να ξεχωριζει; Με το φτωχο μου το μυαλο νομιζω πως ειναι καλυτερα να ειναι τελειως offline η εφαρμογη, να κλειδωνει η εφαρμογη με κωδικο προσβασης και να εχει και κρυπτογραφηση. Αν εχετε καμια ιδεα ή αν κανω λαθος στο σκεπτικο μου, ακουω προτασεις.Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το keepass2android offline. https://play.google.com/store/apps/details?id=keepass2android.keepass2android_nonet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Εγώ, εδώ και καιρό, χρησιμοποιώ αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.awallet.free Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κλειδώνει και με κωδικό και δακτυλικό αποτύπωμα, αν έχει η συσκευή σου. Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το keepass2android offline. https://play.google.com/store/apps/details?id=keepass2android.keepass2android_nonet Ευχαριστω μαγκες. Θα τις κατεβασω και τις δυο και οποια μου αρεσει θα την κρατησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ευχαριστω μαγκες. Θα τις κατεβασω και τις δυο και οποια μου αρεσει θα την κρατησω. Δες κι αυτό αν θες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zholdak.safeboxpro Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καμία σχέση. Άλλο επίπεδο παρέμβασης για να ανοίγοκλεισει δεδομένα και άλλο τα Wi-Fi. Να φανταστείς το Wi-Fi το ελέγχουν όλες οι εφαρμογές που δοκίμασα χωρίς θέμα. Όμως για τα δεδομένα, κάποιες μάλιστα θέλουν root και παρολαυτα πάλι δεν δουλεύουν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Macrodroid. Δουλεύει 100% (με ρουτ φυσικά). Ρυθμισμένο να κλείνει τα δεδομένα μόλις βρει το wifi του σπιτιού και να τα ανοίγει όταν η συσκευή απομακρύνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 και πως βρίσκει.. το σπίτι; πρέπει να έχεις ανοικτή τοποθεσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Αυτό γίνεται και χωρίς εφαρμογή. Όταν είσαι με ανοιχτά τα data και πλησιάσεις στο σπίτι σου, κλείνουν τα data και μπαίνει μπροστά το WiFi. Κ όχι μόνο στου σπιτιού. Οταν βρίσκει αποθηκευμένα WiFi, κλείνει τα data και συνδέεται αυτόματα στα WiFi όταν μπει εντός εμβέλειας σήματος Edited October 20, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts