king2009 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Όποιος έχει παλιό λειτουργικό με ένα antivirus λύνετε το πρόβλημα, όχι ότι πριν θα είχε θέμα αλλά για καλύτερη ασφάλεια, επίσης όποιος δεν έχει e-banking για μένα είναι χρονια πίσω E-Banking κανονικά πρέπει να έχουν όλοι όσοι είναι κάτω των 40. Η ευκολία που προσφέρει είναι απίστευτη. Ακούω ακόμα πράγματα ότι αν βάλω την κάρτα για αγορά θα μου την κλέψουν από 30αρηδες και τρελαίνομαι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Παιδιά σήμερα έβαλα να δοκιμάσω τον Chrome καθώς όλον αυτό τον καιρό χρησιμοποιουσα τον lighting browser plus. Συνδέθηκα κανονικά με τον λογαριασμό μου. Συγχρονίστηκαν σελιδοδείκτες κτλ αλλά όχι τα passwords από τα sites που έχω στο pc.. Γιατί? Black Leather Htc 10 Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Παιδιά σήμερα έβαλα να δοκιμάσω τον Chrome καθώς όλον αυτό τον καιρό χρησιμοποιουσα τον lighting browser plus. Συνδέθηκα κανονικά με τον λογαριασμό μου. Συγχρονίστηκαν σελιδοδείκτες κτλ αλλά όχι τα passwords από τα sites που έχω στο pc.. Γιατί? Black Leather Htc 10 Power Έχεις στον chrome στον υπολογιστή ενεργοποιημενο το sync passwords? Αν ναι πρέπει να τα τραβήξει κανονικά. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Θα το κοιτάξω μετά king και θα ενημερώσω. Σε ευχαριστώ πολύ Black Leather Htc 10 Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 E-Banking κανονικά πρέπει να έχουν όλοι όσοι είναι κάτω των 40. Η ευκολία που προσφέρει είναι απίστευτη. Ακούω ακόμα πράγματα ότι αν βάλω την κάρτα για αγορά θα μου την κλέψουν από 30αρηδες και τρελαίνομαι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Για να λέει κάποιος τέτοια πράγματα ή είναι εκτός αγοράς εργασίας ή είναι άνω των 70 ή ακόμα στο χωριό του στήνονται στην ουρά να πληρώσουν ένα λογαριασμό. Είμαι 43 και δεν μπορώ και δεν μπορώ να διανοηθώ την καθημερινότητα με τους ρυθμούς της χωρίς την ευκολία των ηλεκτρονικών πληρωμών. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Αυτό ήταν τελικά king. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Black Leather Htc 10 Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 ΟΚ Δέχομαι ότι δεν ξέρουν και φοβούνται της ηλεκτρονικές πληρωμές αλλά ας ακούσουν ας διαβάσουν ας μάθουν και όχι να τρομοκρατούν. Βέβαια αν σε κάποιον δεν του χρειάζεται οκ αλλά μην τρομάζει τους άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 (edited) καλα τα λες αλλα....... καλυτερα να μη σχολιασω Edited August 19, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Αυτό ήταν τελικά king. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Black Leather Htc 10 Power Χαίρομαι που βοήθησα. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να λέει κάποιος τέτοια πράγματα ή είναι εκτός αγοράς εργασίας ή είναι άνω των 70 ή ακόμα στο χωριό του στήνονται στην ουρά να πληρώσουν ένα λογαριασμό. Είμαι 43 και δεν μπορώ και δεν μπορώ να διανοηθώ την καθημερινότητα με τους ρυθμούς της χωρίς την ευκολία των ηλεκτρονικών πληρωμών. Τα ίδια και εδώ. Όλα από εκεί γίνονται. Εφκα φόρος μεταφορές κατάθεση σε ότι παραγγελία γίνει από ίντερνετ πληρωμές ΔΕΗ οτε νερό ασφάλειες έκδοση εργοσημων κτλ. Πάω καμία φορά στην τράπεζα και σκέφτομαι τη τραβάει όλος ο κόσμος που είναι εκεί και τα τραβούσα και εγώ πριν κάτι χρόνια. Έχω πάρει και πολύ μηχάνημα Lazer με WiFi και εκτυπώνω τα πάντα από εκεί σε 1 λεπτό. Μακάρι να το μάθουν όλοι και να μην φοβούνται για το καλός τους είναι. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΚ Δέχομαι ότι δεν ξέρουν και φοβούνται της ηλεκτρονικές πληρωμές αλλά ας ακούσουν ας διαβάσουν ας μάθουν και όχι να τρομοκρατούν. Βέβαια αν σε κάποιον δεν του χρειάζεται οκ αλλά μην τρομάζει τους άλλους. Ότι δεν ξέρουμε το φοβόμαστε. Είναι στην ανθρώπινη φύση. Υπάρχουν παππούδες που πάνε στήνονται στην ουσία να πάρουν τη σύνταξη. Δεν έχουν καν κάρτα γιατί είναι του σατανά για αυτούς. Η ταλαιπωρία που περνάνε για να πάρουν μια σύνταξη η να πληρώσουν λογαριασμούς δεν μετριέται σε χρήματα δυστυχώς. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 ΟΚ Δέχομαι ότι δεν ξέρουν και φοβούνται της ηλεκτρονικές πληρωμές αλλά ας ακούσουν ας διαβάσουν ας μάθουν και όχι να τρομοκρατούν. Βέβαια αν σε κάποιον δεν του χρειάζεται οκ αλλά μην τρομάζει τους άλλους. τέτοιοι ''τύποι'' αρνούνται να μάθουν, να ακούσουν, να διαβάσουν. Είναι στραβά μυαλά. Είναι αυτό που λέμε ''η ημιμάθεια είναι χειρότερη και από την αμάθεια'' Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 ΚΑλησπέρα, άλλαξα κινητο και με το που εβαλα τον es explorer επαθα σοκ απο το bloatware που έχουν βάλει Μέχρι τώρα δεν το έκανα update γιατί φοβόμουν οτι θα γίνει κάτι τέτοιο Καποια εναλακτική? η να βρώ κάποια παλία εκδοση? Θέλω απλα πράγματα, ευκολο copy paste, browsing και fpt support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 ΚΑλησπέρα, άλλαξα κινητο και με το που εβαλα τον es explorer επαθα σοκ απο το bloatware που έχουν βάλει Μέχρι τώρα δεν το έκανα update γιατί φοβόμουν οτι θα γίνει κάτι τέτοιο Καποια εναλακτική? η να βρώ κάποια παλία εκδοση? Θέλω απλα πράγματα, ευκολο copy paste, browsing και fpt supportΑγόρασε τον es pro... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δεν είναι μόνο οι διαφημήσεις, έχει 100 καινουργια features (notes, space analyze κτλ ) που μου είναι άχρηστα, θέλω κάτι όσο πιο light γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Κατέβασε το mixplorer από το xda. Black Leather Htc 10 Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 O ES έχει γίνει για πέταμα Προσωπικά λατρεύω τον X-Plore, αν και γεμάτος χαρακτηριστικά είναι απίστευτα ελαφρύς Πολλοί προτείνουν και Solid που δεν έχω δοκιμάσει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 solid, απλός, λιτός και κάνει ότι θες. τον είχα αγοράσει και δεν το μετάνιωσα καθόλου Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Μόνο solid παιδιά. Τοπ σε όλα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 WebDAV υποστηρίζει κάποιος πλην του ES explorer; Έχω ένα wireless στικάκι της SanDisk και συνδέεται ασύρματα μόνο με WebDAV (όχι με το κλασικό Samba protocol που έχουν οι περισσότεροι file managers, π.χ. X-Plore). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 WebDAV υποστηρίζει κάποιος πλην του ES explorer; Έχω ένα wireless στικάκι της SanDisk και συνδέεται ασύρματα μόνο με WebDAV (όχι με το κλασικό Samba protocol που έχουν οι περισσότεροι file managers, π.χ. X-Plore).Κάποια από αυτά που υποστηρίζει ο solid: Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 (edited) Κάποια από αυτά που υποστηρίζει ο solid: Πάρα πολύ ωραία. Θα τον (ξανά)δοκιμάσω (τον είχα εγκατεστημένο παλιότερα). :) UPDATE: Ούτε με τον Solid explorer συνδέεται το ρημάδι. Τελικώς τα κατάφερα με τον "παρωχημένο" Total Commander: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dandroid+total+commander&pcampaignid=APPU_1_Y7CZWdL6AuPRgAal5L7ABA Edited August 20, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Καλησπερα ...Πια εφαρμογη για σημειωσεις ημερομηνιων , υπενθυμισεις κλπ συγχρονιζει με τον google λογαριασμο ? Το Splaner δεν μου εκανε συγχρονισμο σε samsung Galacy J7 Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Καλησπερα ...Πια εφαρμογη για σημειωσεις ημερομηνιων , υπενθυμισεις κλπ συγχρονιζει με τον google λογαριασμο ? Το Splaner δεν μου εκανε συγχρονισμο σε samsung Galacy J7 Ευχαριστω.Το ημερολόγιο Google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Καλησπερα ...Πια εφαρμογη για σημειωσεις ημερομηνιων , υπενθυμισεις κλπ συγχρονιζει με τον google λογαριασμο ? Το Splaner δεν μου εκανε συγχρονισμο σε samsung Galacy J7 Ευχαριστω.BUSINESS CALENDAR Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Google keep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 εγώ στο google calendar τα βάζω ανέκαθεν, τι διαφορά έχει? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts