flandra Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Για αλλαγή ήχου ανά επαφή στα sms, θα μπεις στην λίστα με τις συνομιλίες και θα κάνεις παρατεταμένο πάτημα στην συνομιλία που έχεις με το συγκεκριμένο άτομο που θες να αλλάξεις τον ήχο.... Μετά θα πατήσεις "ειδοποίηση" - "ήχος" Στο chomp sms από εκεί αλλάζει. Ωραιος!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εγώ παιδιά ψάχνω πρόγραμμα που να μπορεί να έχει καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις. Να ακούω καθαρότερα τον συνομιλητή Κανείς ρε χακεραδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Το chomp sms υποστηρίζει dual SIM ? Ναι υποστηρίζει dual και είναι και πολύ παραμετροποίησιμο.. (Χρώματα, σχήματα, γραμματοσειρές κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Κανείς ρε χακεραδες; Αυτό δεν γίνεται με εφαρμογή. Είναι θέμα παρόχου, σήματος, κινητού, ηχείου του κινητού και πολλών άλλων παραγόντων. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παρακατάντησε αηδία το tapatalk εδώ και λίγες μέρες με τις διαφημίσεις. Ρε ****το ας υπάρχουν διαφημίσεις λογικό είναι. Εφόσον δεν αγοράζεις μια εφαρμογή απολύτως δεκτό και σωστό να βγάλει ο δημιουργός κέρδος από διαφημίσεις. Αλλά με όριο.. Κάποιοι το παρακάνουν. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παρακατάντησε αηδία το tapatalk εδώ και λίγες μέρες με τις διαφημίσεις. Ρε ****το ας υπάρχουν διαφημίσεις λογικό είναι. Εφόσον δεν αγοράζεις μια εφαρμογή απολύτως δεκτό και σωστό να βγάλει ο δημιουργός κέρδος από διαφημίσεις. Αλλά με όριο.. Κάποιοι το παρακάνουν. Sent from my SM-N910C using TapatalkΈδωσα apk του τελευταίου tapatalk χωρίς διαφημίσεις στο θέμα του tapatalk. Το κατεβάζεις Install και δεν πρόκειται να ξανά δεις διαφημίσεις. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ευχαριστώ πολύ και σενα και τη φίλη lek που με ενημέρωσε και την εγκατέστησα ήδη. Γενικά η πολιτική μου πλέον είναι να αγοράζω τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά. Επίσης δεν με πειράζει να βλέπω λίγες διαφημίσεις σε εφαρμογές. Αλλά όχι όταν είναι σπαμ, όταν πετάγονται pop up παράθυρα κτλ. Ενημερωτικά το νέο apk εγκαταστάθηκε μόνο όταν έκανα πρώτα unistall την εφαρμογή. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ευχαριστώ πολύ και σενα και τη φίλη lek που με ενημέρωσε και την εγκατέστησα ήδη. Γενικά η πολιτική μου πλέον είναι να αγοράζω τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ καθημερινά. Επίσης δεν με πειράζει να βλέπω λίγες διαφημίσεις σε εφαρμογές. Αλλά όχι όταν είναι σπαμ, όταν πετάγονται pop up παράθυρα κτλ. Ενημερωτικά το νέο apk εγκαταστάθηκε μόνο όταν έκανα πρώτα unistall την εφαρμογή. Sent from my SM-N910C using TapatalkΌλοι τις αγοράζουμε απλά μερικές εφαρμογές με τόσες διαφημίσεις το παρακάνουν όντως. Η συγκεκριμένη έκδοση θα ανανεωθεί όταν θα βάλετε το apk που θα σας δώσω όταν βγει νέα έκδοση. Δεν πέρνει updates από το playstore κατά 99%. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Άσχετο με τα προηγούμενα.. Συνεχίζω. Όποιος έχει θέμα με την εκ εκνευριστική επικάλυψη οθόνης στο Android εδώ και καιρό ας κατεβάσει την εφαρμογή "install button unlocker" να ησυχάσει. Εγώ βρήκα την υγειά μου. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Όλοι τις αγοράζουμε απλά μερικές εφαρμογές με τόσες διαφημίσεις το παρακάνουν όντως. Η συγκεκριμένη έκδοση θα ανανεωθεί όταν θα βάλετε το apk που θα σας δώσω όταν βγει νέα έκδοση. Δεν πέρνει updates από το playstore κατά 99%. Send From Note 3 With S8 Port RomΚατά 100%!!!!! Εκτός και αν προέρχεται το apk από την σελίδα του spkmirror που έχει γνήσια apk που δέχονται update κανονικά από το Google play Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 9, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εγώ παιδιά ψάχνω πρόγραμμα που να μπορεί να έχει καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις. Να ακούω καθαρότερα τον συνομιλητή Νοοτροπια απο τα λιδλ Λες να ηταν τοσο ευκολο και οι εταιριες να περιμεναν μια εφαρμογη για να βελτιωσουν την ποιοτητα κλησης; Δοκιμασε καποιο app που υποστηριζει φωνητικες κλησεις απο το internet, πχ whatsapp ή viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που οταν σε καλει καποιος να συγχρονιζει και βγαζει την εικονα που εχει ο αλλος στο viber? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Άσχετο με τα προηγούμενα.. Συνεχίζω. Όποιος έχει θέμα με την εκ εκνευριστική επικάλυψη οθόνης στο Android εδώ και καιρό ας κατεβάσει την εφαρμογή "install button unlocker" να ησυχάσει. Εγώ βρήκα την υγειά μου. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Τι ακριβώς κάνει αυτό το πρόγραμμα ρε φίλε.. Γιατί και εμένα αυτό το θέμα με την επικάλυψη οθόνης με έχει σπάσει τα νεύρα μιλάνε... Αναγούλα κανονική.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Νοοτροπια απο τα λιδλ Λες να ηταν τοσο ευκολο και οι εταιριες να περιμεναν μια εφαρμογη για να βελτιωσουν την ποιοτητα κλησης; Δοκιμασε καποιο app που υποστηριζει φωνητικες κλησεις απο το internet, πχ whatsapp ή viber Δεν χρειάζεται να γίνεσαι εριστικός. Αν γνώριζα, δεν θα ρωτούσα. Γι'αυτο υπάρχει το forum. Υπέθεσα ως απλός χρήστης ότι μπορεί να υπάρχει κάτι σαν equalizer ή audio enhancer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Γινεται να προσθεσω το Viber desktop σε υπολογιστή καποιου που δεν εχει smartphone ? Να κατεβαζω το Viber desktop στον υπολογιστή, να το εγκαταστήσω και να δωσω κινητό επιβεβαιωσης τον αριθμο του κινητου του, να ερθει εκει το sms ενεργοποιησης. Γινεται ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Γινεται να προσθεσω το Viber desktop σε υπολογιστή καποιου που δεν εχει smartphone ? Να κατεβαζω το Viber desktop στον υπολογιστή, να το εγκαταστήσω και να δωσω κινητό επιβεβαιωσης τον αριθμο του κινητου του, να ερθει εκει το sms ενεργοποιησης. Γινεται ; Κανονικά πρέπει να έχει κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό πρώτα. Αλλά ίσως μπορεί να γίνει αν βάλει τη Sim του σε ένα smartphone για να ενεργοποιήσει το νούμερο, μετά να ενεργοποιήσει και το Viber desktop μέσω smartphone. Στο τέλος βάζει πάλι την κάρτα Sim στο δικό του τηλέφωνο. Θα χρειαστεί όμως προσωρινά ένα smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Κανονικά πρέπει να έχει κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό πρώτα. Αλλά ίσως μπορεί να γίνει αν βάλει τη Sim του σε ένα smartphone για να ενεργοποιήσει το νούμερο, μετά να ενεργοποιήσει και το Viber desktop μέσω smartphone. Στο τέλος βάζει πάλι την κάρτα Sim στο δικό του τηλέφωνο. Θα χρειαστεί όμως προσωρινά ένα smartphone. Οταν το δοκιμασω (απο Τεταρτη και μετα) θα ενημερωσω .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Kαποια για να κανω unroot εχουμε παιδια,οσες δοκιμασα δεν,ειμαι σε συσκευη με 7.1.2 απο πτι λεει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Τι ακριβώς κάνει αυτό το πρόγραμμα ρε φίλε.. Γιατί και εμένα αυτό το θέμα με την επικάλυψη οθόνης με έχει σπάσει τα νεύρα μιλάνε... Αναγούλα κανονική.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάλε το και θα σταματήσει την αναγούλα σου ;) εξάλλου από playstore είναι δεν ςζςθς να φοβάσαι κάτι. Από τότε που το έβαλα λύθηκε το πρόβλημα ενώ ότι άλλο είχα δοκιμάσει μέχρι τότε δεν διόρθωνε την κατάσταση. Για αυτό το είπα μήπως βοηθήσω και κανέναν άλλο Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Βάλε το και θα σταματήσει την αναγούλα σου ;) εξάλλου από playstore είναι δεν ςζςθς να φοβάσαι κάτι. Από τότε που το έβαλα λύθηκε το πρόβλημα ενώ ότι άλλο είχα δοκιμάσει μέχρι τότε δεν διόρθωνε την κατάσταση. Για αυτό το είπα μήπως βοηθήσω και κανέναν άλλο Sent from my SM-N910C using Tapatalk Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο screen filter? Γιατί τέτοιο πρόβλημα συνηθως παρουσιάζεται αν έχεις κάποιο filter. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Σήμερα μετά από αλλαγή ρομ και πέρασμα των εφαρμογών, διαπίστωσα ότι δεν λειτουργεί το beepngo. Με Google search είδα ότι σταμάτησε η υποστήριξη του. Έχετε να προτείνετε κάτι εξίσου καλό και πρακτικό ? Sent from my SM-A710F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Καλησπέρα σας παιδιά, χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή για τις κάρτες του super market που όμως να μπορεί στο ταμείο να σκανναρει την κάρτα; Έχω κατεβάσει την mobile-pocket αλλά το scanner στο ταμείο δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα. Είναι αποκλειστικά θέμα οθόνης κινητού; Κάρτα ΑΒ και το κινητό είναι το Xiaomi Mi 5s Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι είναι θέμα hardware κινητού.(To κινητό ''εκπέμπει'' την κάρτα και δεν είναι θέμα φωτό) .Τα ακριβά Samsung το έχουν native και δεν νομίζω άλλο κινητό. Η εφαρμογή λεγόταν beepNgo και προσωπικά μου δούλευε παντού. Beep'nGo is now available on Android devices 4.4 and higher. However Mobeam's patented beaming technology is only available on the Samsung Galaxy S®7, Samsung Galaxy S®7 Edge, Samsung Galaxy S®6, Galaxy S®6 Edge, Galaxy S®6 Edge+, Galaxy S®5, Galaxy S®4, Galaxy Note®3, Galaxy Note®4, Galaxy Note®5, and Galaxy Note® Edge . We are working hard to expand the number of Mobeam-enabled devices. Devices that are Mobeam-enabled require the proper hardware (the IR sensor) installed to allow Beep'nGo to function properly. Σημ.: Από τέλος Μαίου ενσωματώθηκε στο Samsung Pay για να απαντήσω και στον DrFrap Edited June 12, 2017 by ioa_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Σημ.: Από τέλος Μαίου ενσωματώθηκε στο Samsung Pay για να απαντήσω και στον DrFrap Πηγα να εγκαταστησω το samsung pay στο νοτε4 ωστε να βαλω ολες τις καρτες του σουπερ μαρκετ και στο setup μου βγαζει αυτο, ενω η καρτα σιμ λειτουργει μια χαρα. Το εχει ξαναδει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Μα το Samsung pay λειτουργεί μόνο σε Αμερική και Κορέα προς το παρόν.... Και περιορισμένα στο ηνωμένο βασίλειο με 3 τράπεζες μόνο. (εκτός εάν είσαι σε μια από αυτές τις χώρες οπότε αγνόησε το μήνυμα) Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ευχαριστω bezbozny. Δεν ειχα ιδεα! Ελλαδα βρισκομαι, αρα ξεχναω τις σουπερμαρκετοκαρτες στο κινητο. Υπαρχει δοκιμασμενη εναλλακτικη για να γλιτωσω την εντονη κρεβατομουρμουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts