SERS1612 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει... Το vip με τo tapatalk pro ειναι το ιδιο πραμα? Γιατι εγω βλεπω το vip να εχει μια τρελη χρεωση για να το παρεις lifetime (15 $) ενω η εφαρμογη tapatalk pro εχει περιπου 3,50 ευρω. Να σημειωσω οτι εχω το απλο tapatalk αυτη τη στιγμη στη συσκευη μου και μου δινει την επιλογη να γινω μονιμα vip με 15ευρω οπως ειπα. Eπισης πως μπορω να δω αν οντως την ειχα πληρωσει στο παρελθον για την εφαρμογη? Νομιζω πως ειχα πληρωσει αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100%. Οποτε μη τους στειλω mail και γινω ρομπα. Το πρόβλημα με τις εκδόσεις του tapatalk ξεκινάει αρκετο καιρο πριν . Αρχικά υπήρχε μια έκδοση tapatalk επι πληρωμη .κάποια στιγμή εμφανίστηκε και το tapatalk hd ( επίσης επι πληρωμη .Υποτίθεται για μεγαλύτερες οθόνες ) . Μετα γίνανε όλα δωρεάν , η hd εγκαταλείφθηκε και οσοι είχαν αγοράσει την εφαρμογή έγιναν vip . Πρόσφατα η hd έγινε pro και ξανάγινε επι πληρωμή . Εμένα μου την βγάζει αγορασμένη γιατί είχα αγοράσει την hd. Τώρα… ποια θα συνεχίσει να αναπτύσσετε ,ποια η διαφορά της pro με την vip συνδρομή … νομίζω και στην tapatalk το ψάχνουνε ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo521 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 καλησπερα ,καλο πασχα σε ολους! ξερεις κανεις αντιστοιχη εφαρμογη σαν το parallel space ωστε να τη δουλεψω σε ενα δικαρτο τηλεφωνο γιατι η συγκεκριμενη στο viber κολαει ενω μου στελνουν καποιο μυνημα δεν χτυπαει , δεν δειχνει καν οτι εχω μυνημα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Το πρόβλημα με τις εκδόσεις του tapatalk ξεκινάει αρκετο καιρο πριν . Αρχικά υπήρχε μια έκδοση tapatalk επι πληρωμη .κάποια στιγμή εμφανίστηκε και το tapatalk hd ( επίσης επι πληρωμη .Υποτίθεται για μεγαλύτερες οθόνες ) . Μετα γίνανε όλα δωρεάν , η hd εγκαταλείφθηκε και οσοι είχαν αγοράσει την εφαρμογή έγιναν vip . Πρόσφατα η hd έγινε pro και ξανάγινε επι πληρωμή . Εμένα μου την βγάζει αγορασμένη γιατί είχα αγοράσει την hd. Τώρα… ποια θα συνεχίσει να αναπτύσσετε ,ποια η διαφορά της pro με την vip συνδρομή … νομίζω και στην tapatalk το ψάχνουνε ακόμα! Έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα του tapatalk οι διαφορές. Καλύτερα να το ψάξετε εκεί. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 λες; πάντα είχα Swype, swiftkey και το gboard προσφάτως. θα ήθελα και τα τρία να τα έχω γμτ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπα έχω απενεργοποιήσει όλα τα πληκτρολόγια και πάλι το swiftkey έμεινε ανοιχτό μετά από κλήση! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 μπα έχω απενεργοποιήσει όλα τα πληκτρολόγια και πάλι το swiftkey έμεινε ανοιχτό μετά από κλήση! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις πολλές επιλογές για τα permissions, στη συσκευή σου; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Έχεις πολλές επιλογές για τα permissions, στη συσκευή σου; το Zopo speed plus 7 ειναι με 5.1 με ψιλοκαθαρο Android. δεν έχω δει κάπου permissions για swiftkey Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 εγκατεστησα το utorrent ειδα οτι δεν μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω εγω τον φακελο που θα κανει download το αρχειο. ετσι λοιπον ο περιορισμενος χωρος της εσωτερικης καρτας ειναι προβλημα στο να κατεβασω κατι. δοκιμασα να μεταφερω την εφαρμογη στην SD μηπως και καταβαζει μονο εκει που εχει γινει η εγκατασταση, αλλα δεν με αφηνει να την μεταφερω. εχει κανεις καμια ιδεα ? μηπως να βαλω αλλο client ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 εγκατεστησα το utorrent ειδα οτι δεν μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω εγω τον φακελο που θα κανει download το αρχειο. ετσι λοιπον ο περιορισμενος χωρος της εσωτερικης καρτας ειναι προβλημα στο να κατεβασω κατι. δοκιμασα να μεταφερω την εφαρμογη στην SD μηπως και καταβαζει μονο εκει που εχει γινει η εγκατασταση, αλλα δεν με αφηνει να την μεταφερω. εχει κανεις καμια ιδεα ? μηπως να βαλω αλλο client ? Οταν ανοιγεις το αρχειο τορεντ δεν βλεπεις αυτο το μενου? Με κλικ στο ροζ κυκλο διαλεγεις εσυ που θα κατεβει το αρχειο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 το βλεπω το παραπανω, αλλα με αφηνει να το κατεβασω οπουδηποτε μεσα στην εσωτερικη καρτα και οχι στην εξωτερικη. το δοκιμασα 2-3 φορες. εσενα σε αφηνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 το βλεπω το παραπανω, αλλα με αφηνει να το κατεβασω οπουδηποτε μεσα στην εσωτερικη καρτα και οχι στην εξωτερικη. το δοκιμασα 2-3 φορες. εσενα σε αφηνει ? Αυτα τα βηματα σε αφηνει να τα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 το βλεπω το παραπανω, αλλα με αφηνει να το κατεβασω οπουδηποτε μεσα στην εσωτερικη καρτα και οχι στην εξωτερικη. το δοκιμασα 2-3 φορες. εσενα σε αφηνει ? Με ποια έκδοση Android είσαι; Νομίζω πως κάτω από την 6 δεν γίνεται να κατεβάσεις στην sd. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Εγω απο την ΚΚ μεχρι και τωρα στην ΜΜ (χωρις root εννοειται) μια χαρα με αφηνει να κατεβαζω στην sd (αλλα μονο στο συγκεκριμενο path που δειχνω στο screenshot, μετα τα μεταφερω οπου θελω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Ξανά έκανα προσπάθεια σήμερα και μου το δέχτηκε! Δεν ξέρω γιατί εχτές δεν με άφηνε. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι άδειασα με 1,4gb την εσωτερική κάρτα μεταφέροντας εφαρμογές στην SD. Τώρα σε δικό του καθορισμένο path τα αποθηκεύει στην SD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 είναι δυνατόν; έχουν αρχίσει και έρχονται διαφημίσεις στο viber!!!!!????? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 είναι δυνατόν; έχουν αρχίσει και έρχονται διαφημίσεις στο viber!!!!!????? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή η διαφήμιση κάπως τρώγεται. Σε λιγάκι θα σου έρθουν και οι πορνοδιαφημίσεις να δω τι θα λες Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 ξέρει κανείς γιατί με το gps Bridge δεν προτείνει το igo navigation που έχω αγορασμενο; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Αυτή η διαφήμιση κάπως τρώγεται. Σε λιγάκι θα σου έρθουν και οι πορνοδιαφημίσεις να δω τι θα λες Ήρθαν ήδη....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Πάντως αν και σε πολλούς έχουν έρθει διαφημίσεις στο Viber, σε εμένα δεν έχουν έρθει ακόμα. Μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω αγορασμένες μονάδες στο Viber out? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Πάντως αν και σε πολλούς έχουν έρθει διαφημίσεις στο Viber, σε εμένα δεν έχουν έρθει ακόμα. Μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω αγορασμένες μονάδες στο Viber out? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπως και να χει, στην πρωτη "ενοχλητικη" που θα ερθει, ΕΦΥΓΕ! ολα εχουν και ενα οριο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Τι ακριβώς είναι αυτές οι διαφημίσεις? Εννοώ για ποιο λόγο γίνεται αυτό?! Προσωπικά μέχρι στιγμής πάντως δεν μου έχει έρθει κάτι Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Το κακό είχε αρχίσει με τις διαφημίσεις μόλις τελείωνε μια κλήση. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Σε μια φίλη μου της πήγε και πορνοδιαφήμιση και τρόμαξε η κοπέλα..προσωπικά σπάνια χρησιμοποιώ το viber..υπάρχουν και καλύτερες εφαρμογές..δεν το έχω σε τίποτα να την σουτάρω... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Πάντως αν και σε πολλούς έχουν έρθει διαφημίσεις στο Viber, σε εμένα δεν έχουν έρθει ακόμα. Μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω αγορασμένες μονάδες στο Viber out? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω βάλει 10 ευρώ αλλά και πάλι μου ήρθαν. ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μια φίλη μου της πήγε και πορνοδιαφήμιση και τρόμαξε η κοπέλα..προσωπικά σπάνια χρησιμοποιώ το viber..υπάρχουν και καλύτερες εφαρμογές..δεν το έχω σε τίποτα να την σουτάρω... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ χρησιμοποιώ και το WhatsApp και το Lycachat αλλά πολύ έχουν viber που σημαίνει ότι είναι αναγκαίο κακό Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) Το κακό είχε αρχίσει με τις διαφημίσεις μόλις τελείωνε μια κλήση. Ισχύει αυτό. Όταν τερματίσεις μια κλήση σου πετάει ΠΑΝΤΑ στο κέντρο της οθόνης μια διαφήμιση!! Αλλά ακόμα δεν μου έτυχε να έρθει διαφήμιση σε μήνυμα όπως γίνεται σε πολλούς!! Έχει έρθει σε φίλους όμως. Δεν ξέρω αν έχει σχέση που έχω βάλει μονάδες viber η οχι..... (Ρίνα) ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβώς είναι αυτές οι διαφημίσεις? Εννοώ για ποιο λόγο γίνεται αυτό?! Προσωπικά μέχρι στιγμής πάντως δεν μου έχει έρθει κάτι Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έρχονται διαφημίσεις μέσω μηνύματος στο viber σου. Έχω ανεβάσει μια τέτοια διαφήμιση στο topic που είναι εδώ στο φόρουμ για το viber..... Αλλά ψάχνω και δεν το βρίσκω τώρα. (Ρίνα) Edited April 17, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Πιστεύω ότι οι διαφημίσεις με μηνύματα δεν έχουν να κάνουν με το Viber, αλλά είναι περισσότερο σαν spam, αφού όποιος έχει το νούμερό σου μπορεί να στείλει ό,τι θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts