karib Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Sports tracker Λειτουργει offline? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ναι, όλα αυτά τα προγράμματα sports tracker, endomondo κλπ λειτουργούν και offline. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ναι, όλα αυτά τα προγράμματα sports tracker, endomondo κλπ λειτουργούν και offline. Με το gps μονο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) Εγώ κάτι corrupted τα ανάκτησα πλήρως έτσι: σε ευχαριστω για την προσφορά αυτη.. αλλά το να θες να επιδιορθώσεις καπου 150 βιντεο με αυτον τον τροπο μου φαινεται μια αιωνιότητα.. κάτι πιο άμεσο όσον αφορά βιντεο και φώτο ...; Edited February 25, 2017 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Δωρεαν εφαρμογη για να μετραει τα βηματα ,τι προτεινετε; Samsung δεν έχεις; Ενσωματωμένο έχει το s health. Μέχρι και στην lock screen εμφανίζει τα βήματά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Samsung δεν έχεις; Ενσωματωμένο έχει το s health. Μέχρι και στην lock screen εμφανίζει τα βήματά σου. Ευχαριστώ φίλε, το θέλω για την γυναίκα, έχει xiaomi Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ευχαριστώ φίλε, το θέλω για την γυναίκα, έχει xiaomi Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εκει βαλε το Shealth..... Παιζει παντου. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Και εκει βαλε το Shealth..... Παιζει παντου. Ωραία, δεν το γνώριζα, ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ποιο προγραμματακι προτεινετε για να μου βγαζει συνολο χρονου που μιλαω με καθε επαφη μου στη διαρκεια του μηνα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Κατέβασα το DiskDigger για να γυρίσω πίσω φωτογραφίες που είχα σβησει. Βρήκα ποιες θελω αλλά δεν θυμάμαι τι κάνουμε για να τις γυρίσουμε Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ποιο προγραμματακι προτεινετε για να μου βγαζει συνολο χρονου που μιλαω με καθε επαφη μου στη διαρκεια του μηνα ; Εχω το Droidstats, για να ελέγχω κλήσεις, μηνύματα κ data από το πρόγραμμα μου. Εαν πατησεις "κλήσεις" σου γραφει πόσες κλήσεις (οχι χρόνο) εκανες το μηνα σε κάθε επαφή. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Εχω το Droidstats, για να ελέγχω κλήσεις, μηνύματα κ data από το πρόγραμμα μου. Εαν πατησεις "κλήσεις" σου γραφει πόσες κλήσεις (οχι χρόνο) εκανες το μηνα σε κάθε επαφή. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. το γνωριζω το Droidstats και το εχω δοκιμασει. ομως μου διαχωρισεις τις επαφες .... αντιμετωπιζεις σαν αλλη επαφη οταν την καλω εγω απο τον τηλεφωνικο καταλογο που την εχω στη μορφη 69xxxxxxxxxx και σαν αλλη επαφη οταν την καλω απο τις εισερχομενες κλησεις που εχει καταχωρηθει με τη μορφη +3069xxxxxxxxxxxx . (Η το αντιθετο) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Κατέβασα το DiskDigger για να γυρίσω πίσω φωτογραφίες που είχα σβησει. Βρήκα ποιες θελω αλλά δεν θυμάμαι τι κάνουμε για να τις γυρίσουμε Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Για να τις ανακαλύψεις απλά κανεις αναζήτηση εκει που τις ειχες αποθηκεύσει ενω για να τις σώσεις επιλέγεις μετά αποθηκευση σε καποιο συγκεγκριμενο σημείο (στην καρτα σδ εγω) Το πρόβλημα είναι οτι ολα τα βιντεακια μου τα επανέφερε κατεστραμμένα ... συν τις 1720 κατεστραμμένες φωτο... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Έχετε προχειρη καποια εφαρμογη, οφ λαιν, για ράδιο, να αντικαταστήσω την μαμα? Οσες βρηκα , απαιτούν σύνδεση. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ψαξε για την spirit fm Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Ψαξε για την spirit fm lk Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν βρηκα εκει κατι. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν βρηκα εκει κατι. Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ και ΕΔΩ Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Την χρησιμοποιούσα παλιοτερα. Με καλυπτε για ακροαση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Για να τις ανακαλύψεις απλά κανεις αναζήτηση εκει που τις ειχες αποθηκεύσει ενω για να τις σώσεις επιλέγεις μετά αποθηκευση σε καποιο συγκεγκριμενο σημείο (στην καρτα σδ εγω) Το πρόβλημα είναι οτι ολα τα βιντεακια μου τα επανέφερε κατεστραμμένα ... συν τις 1720 κατεστραμμένες φωτο... Ωραία... Είχε επιλογή και για google drive και με βόλεψε αυτό. Ευχαριστώ! Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Παιδιά κάποια εφαρμογή να αντικαταστήσει το ραδιόφωνο στο τηλέφωνο, γιατί δεν έχει rds, ονομασία σταθμού;; Δεν είμαι root, οπότε τα spirit 1 και 2, δεν δουλεύουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Παιδιά κάποια εφαρμογή να αντικαταστήσει το ραδιόφωνο στο τηλέφωνο, γιατί δεν έχει rds, ονομασία σταθμού;; Δεν είμαι root, οπότε τα spirit 1 και 2, δεν δουλεύουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει κάτι άλλο τουλάχιστον για να ακούς FM που θέλεις. Μονόδρομος το Spirit FM. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Τι θα γίνει με το battery drain της parallel space ? Το είχα αναφέρει πριν από κάτι ημέρες αλλά χάθηκε το μήνυμα στα τόσα..... Έχετε να προτείνεται κάποια παρόμοια που να δουλεύει σωστά χωρίς να καταπίνει την μπαταρία? Ουσιαστικά την χρησιμοποιώ μόνο για το viber αν αυτό βοηθάει σε κάτι Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με λίγο κόπο κάνεις αυτό. Ακούγεται πιο αποτελεσματικό! Δεν το έχω δοκιμάσει! Αν το βάλεις πες μας γνώμη! https://www.xda-developers.com/how-to-clone-any-application-with-emuis-app-twin-feature-no-root/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Έχετε να προτείνεται μια όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη εφαρμογή για αναγνώριση τηλεφωνικής κλήσης; Τι γνώμη έχετε γι΄αυτή....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el Πρέπει να ρυθμίσω τίποτα σε αυτή για να δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Έχετε να προτείνεται μια όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη εφαρμογή για αναγνώριση τηλεφωνικής κλήσης; Τι γνώμη έχετε γι΄αυτή....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el Πρέπει να ρυθμίσω τίποτα σε αυτή για να δουλέψει; Το καλύτερο απο όλα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Έχετε να προτείνεται μια όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη εφαρμογή για αναγνώριση τηλεφωνικής κλήσης; Τι γνώμη έχετε γι΄αυτή....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el Πρέπει να ρυθμίσω τίποτα σε αυτή για να δουλέψει; Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό. Μέχρι στιγμής είχα αυτό Όμως θα δοκιμάσω κι αυτό που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts