patrickdrd Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 es file explorer μια χαρά είναι, η version πριν αρχίσουν τα bloatware όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 es file explorer μια χαρά είναι, η version πριν αρχίσουν τα bloatware όμως βάλε την Pro έκδοση είναι χωρίς bloatware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 και η παλιά μια χαρά είναι, καλά είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 βάλε την Pro έκδοση είναι χωρίς bloatware Οπως και το superSU ,ετσι και αυτο το πουλησαν στους κινεζους.βρηκαν τωρα τελευταια οτι υπαρχει ενα κενο και το ,malware παει συννεφο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Οπως και το superSU ,ετσι και αυτο το πουλησαν στους κινεζους.βρηκαν τωρα τελευταια οτι υπαρχει ενα κενο και το ,malware παει συννεφο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι μεγάλη κουβέντα ..Μην την ξεκινήσουμε... (Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απλά ..Nokia 3210 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Είναι μεγάλη κουβέντα ..Μην την ξεκινήσουμε... (Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απλά ..Nokia 3210 ) Επισης βρηκαν τρυπα μεσω οτα.εγω γυρισα σε superuser παντως.τα κονομησε ο chainfire και μας γυρισε την πλατη Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Επισης βρηκαν τρυπα μεσω οτα.εγω γυρισα σε superuser παντως.τα κονομησε ο chainfire και μας γυρισε την πλατη Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συνεχίζει να το υποστηρίζει. Για στείλε ένα λινκ με την τρύπα στην ΟΤΑ που λες. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) Τι εννοείς χάλια; Μια χαρά γρήγορη είναι. Sent from my m1 note using Tapatalk Δεν δείχνει ενημερωμένα τα αρχεία όπως στο pc. Δεν δείχνει νέα αρχεία, φακέλους και δείχνει και πράγματα που έχω σβήσει. Γενικά υπάρχει μεγάλη διαμαρτυρία για την εφαρμογή αλλά εδώ και 1 χρόνο δεν την έχουν φτιάξει. Στον solid δεν μπορώ να βρω που συνδέεις Dropbox. Edit. Το βρήκα το σύνδεσα στο σολιντ και δουλεύει άψογα. Ρε παιδευόμουν τόσο καιρό τσάμπα. Ευχαριστώ Edited December 29, 2016 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Δεν δείχνει ενημερωμένα τα αρχεία όπως στο pc. Δεν δείχνει νέα αρχεία, φακέλους και δείχνει και πράγματα που έχω σβήσει. Γενικά υπάρχει μεγάλη διαμαρτυρία για την εφαρμογή αλλά εδώ και 1 χρόνο δεν την έχουν φτιάξει. Στον solid δεν μπορώ να βρω που συνδέεις Dropbox. Edit. Το βρήκα το σύνδεσα στο σολιντ και δουλεύει άψογα. Ρε παιδευόμουν τόσο καιρό τσάμπα. Ευχαριστώ Κάτι δεν σου δουλεύει καλά τότε. Δεν γίνεται να δείχνει σβησμένα αρχεία. Ποτε δεν ειχα τετοιο θέμα. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ποια θεωρείτε παίδες ως την καλύτερη εφαρμογή για το τεσταρισμα των ταχυτήτων των micro SD; δοκιμασε αυτην https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 δοκιμασε αυτην https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ποια ειναι η πιο καλη εγαρμογη για θερμοκρασια εσωτερικου και εξωτερικου χωρου ? Αλλα μου λεει το google αλλα ενα το Funny Widget και αλλα το Thermo (αυτο με το βατραχακι...) Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εφαρμογή που να σου υπενθυμίζει ότι έχεις ορίσει, με την απομάκρυνση ή την άφιξη από/σε ένα μέρος υπάρχει; Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ποια ειναι η πιο καλη εγαρμογη για θερμοκρασια εσωτερικου και εξωτερικου χωρου ? Αλλα μου λεει το google αλλα ενα το Funny Widget και αλλα το Thermo (αυτο με το βατραχακι...) Ευχαριστω. Τι εννοείς εσωτερικού χωρου;;αν δεν έχεις κάποια έξυπνη συσκευή πως να σου μέτρηση χωρίς αισθητήρα το κινητό Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Τι εννοείς εσωτερικού χωρου;;αν δεν έχεις κάποια έξυπνη συσκευή πως να σου μέτρηση χωρίς αισθητήρα το κινητό Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστα...Για εξωτερικο χωρο μεσω gps μετραει ? Αν ναι πια εφαρμογη ειναι πιο αξιοπιστη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 backup για συνομιλιες απο το viber πως θα παρω; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Νομίζω στο δίνει σαν option το ίδιο το viber Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 backup για συνομιλιες απο το viber πως θα παρω; Ρυθμίσεις -> αντίγραφο ασφαλείας Viber -> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστα...Για εξωτερικο χωρο μεσω gps μετραει ? Αν ναι πια εφαρμογη ειναι πιο αξιοπιστη ? Δοκίμασε αυτή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.windyty.android Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ρυθμίσεις -> αντίγραφο ασφαλείας Viber -> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε αυτή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.windyty.android Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Super su systemless αν είσαι σε Android 6 και πάνω. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Δεν είμαι 6 είμαι 5.1.1! Να βάλω kingroot ξανά(γιατί το εσβησα) και να το.κανω μετατροπή σε Supersu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εφαρμογή για να παίζει ολόκληρο φάκελο μουσικής (folder play)? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Δεν είμαι 6 είμαι 5.1.1! Να βάλω kingroot ξανά(γιατί το εσβησα) και να το.κανω μετατροπή σε Supersu? System less σε 5 άρα δεν γίνεται πρέπει να πας υποχρεωτικά σε Marshalllow Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εφαρμογή για να παίζει ολόκληρο φάκελο μουσικής (folder play)? Έχω το power amp που είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή του είδους και νομίζω το κάνει. Έχω σταματήσει όμως να αποθηκεύω μουσική στο τηλέφωνο, από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το play music. Με πληρωμή το power amp. Επίσης, μπορείς να διαλέξεις περισσότερο από έναν φακέλους. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Έχω το power amp που είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή του είδους και νομίζω το κάνει. Έχω σταματήσει όμως να αποθηκεύω μουσική στο τηλέφωνο, από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το play music. Με πληρωμή το power amp. Επίσης, μπορείς να διαλέξεις περισσότερο από έναν φακέλους. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σε ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts