alex222800 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ναι είμαι ροοτ κανονικά Οκ θα το δοκιμασω Πρώτη φορά το βλέπω αυτο. Δικαιώματα στο app έχεις δώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 όταν έρχεται μήνυμα στο viber και το έχω βάλει να πετάγεται το αναδυομενο παράθυρο πάνω απ την lock screen, και πάω να απαντήσω το swiftkey ΔΕΝ γράφει με συρσιμο αλλά μόνο με τον κλασικό τρόπο! Swype μια χαρά Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Πρώτη φορά το βλέπω αυτο. Δικαιώματα στο app έχεις δώσει; Ναι έχω δώσει δεν ξέρω τι παίζει! Είμαι ροοτ με kingroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 χαχα sorry αλλα ωραιο root εκανες :D κανε κανονικο root γιατι θα εχεις κι αλλα προβληματα, δεν εχεις δει που το βριζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ναι έχω δώσει δεν ξέρω τι παίζει! Είμαι ροοτ με kingroot Κάτι έχει "παιχτεί" με kingroot ..."βλεπει" το system σαν ro και όχι rw (δεν μπορεί να γράψει στο "System"). Γενικά μπορεί να έχεις πρόβλημα και με άλλα προγράμματα που απαιτούν Root . Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το kingroot με supersu (υπάρχουν πολλά video στο youtube για το πως γίνεται ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ειχα στο S5 ενα τετοιο με μπατρια με ελληνικη σημαια επανω που μειωνοταν καθως επεφτε η μπαταρια και οταν φορτιζα το κινητο "γεμιζε" με ενα καλωδιο γυρω γυρω". Τωρα που πηρα το samsung J7 δεν απενηλθε μαζι με τς αλλες εφαρμογες απο το backup του λογαριασμου . Λεγοταν καπως παραξενα hong kong.... Greece: Flag Battery Widget http://m.allfreeapk.com Το ξερει καποιος ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Το καλύτερο είναι systemless root. Τσεκάρετε το καμία ε επέμβαση στο system και με το suhide έχετε κανονικά No root σε όποιες εφαρμογές θέλετε. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Το καλύτερο είναι systemless root. Τσεκάρετε το καμία ε επέμβαση στο system και με το suhide έχετε κανονικά No root σε όποιες εφαρμογές θέλετε. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Δεν δουλευει για όλες τις συσκευές . Χρειάζεται Android 6 + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ποια θεωρείτε παίδες ως την καλύτερη εφαρμογή για το τεσταρισμα των ταχυτήτων των micro SD; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Το καλύτερο είναι systemless root. Τσεκάρετε το καμία ε επέμβαση στο system και με το suhide έχετε κανονικά No root σε όποιες εφαρμογές θέλετε. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Από αυτά που γνωρίζω, το SuperSU που έχουμε οι περισσότεροι στις συσκευές μας, είναι systemless. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις; Γνωρίζεις; Εγώ είμαι με το v2.78 SR5. To suhide μ' ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω στο κινητό μου για να έχω πρόσβαση σε μία συγκεκριμένη εφαρμογή, υπηρεσία........ Το έχεις περασμένο σε συσκευή με Nougat; Γιατί έχω μπερδευτεί από τα post στο xda. Άλλοι γράφουν ότι παίζει κανονικά, και άλλοι ότι δεν υποστηρίζεται σε Nougat. Και ο Chainfire άφαντος, άλλωστε είπε ότι δεν θα παρέχει βοήθεια ούτε θα πάρει μέρος στο thread του στο xda. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Από αυτά που γνωρίζω, το SuperSU που έχουμε οι περισσότεροι στις συσκευές μας, είναι systemless. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις; Γνωρίζεις; Εγώ είμαι με το v2.78 SR5. To suhide μ' ενδιαφέρει γιατί σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω στο κινητό μου για να έχω πρόσβαση σε μία συγκεκριμένη εφαρμογή, υπηρεσία........ Το έχεις περασμένο σε συσκευή με Nougat; Γιατί έχω μπερδευτεί από τα post στο xda. Άλλοι γράφουν ότι παίζει κανονικά, και άλλοι ότι δεν υποστηρίζεται σε Nougat. Και ο Chainfire άφαντος, άλλωστε είπε ότι δεν θα παρέχει βοήθεια ούτε θα πάρει μέρος στο thread του στο xda. Οι περισσότεροι έχουν κανονικό root που γράφει μέσα στο system. Τo systemless είναι καινούργια μέθοδος για Android 6 και μετά. Το suhide το δουλεύω σε Marshalllow Rom και δουλεύει άψογα απλά δεν μπαίνει xposed σε samsung custom Rom που είμαι. Αν πας στο ρουτ του κινητού σου και πας στο system αν είναι εκεί μέσα το su τότε δεν έχεις systemless. Αν είναι από έξω από το system το su τότε έχεις systemless. Το suhide φλασαρετε μέσω recovery. Και μετά από playstore κατεβάζεις το suhide gui και από εκεί μέσα τσεκάρεις τις εφαρμογές που θες να κρύψεις το ρουτ. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Οι περισσότεροι έχουν κανονικό root που γράφει μέσα στο system. Τo systemless είναι καινούργια μέθοδος για Android 6 και μετά. Το suhide το δουλεύω σε Marshalllow Rom και δουλεύει άψογα απλά δεν μπαίνει xposed σε samsung custom Rom που είμαι. Αν πας στο ρουτ του κινητού σου και πας στο system αν είναι εκεί μέσα το su τότε δεν έχεις systemless. Αν είναι από έξω από το system το su τότε έχεις systemless. Το suhide φλασαρετε μέσω recovery. Και μετά από playstore κατεβάζεις το suhide gui και από εκεί μέσα τσεκάρεις τις εφαρμογές που θες να κρύψεις το ρουτ. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το xposed που δεν παίζει, δεν μ' ενδιαφέρει. Το suhide το θέλω για 1 συγκεκριμένη εφαρμογή. Το πρόβλημα μου είναι οι χρήστες που άλλοι λένε ότι τρέχει σε Nougat και άλλοι πάλι πως όχι. Θα δω τι θα κάνω. Από το SuperSU αν κατάλαβα καλά έχω systemless root, σωστά; screenshot: https://www.dropbox.com/s/7ngq8nmhsbbq7ri/Screenshot_20161227-172355.png?dl=0 Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το xposed που δεν παίζει, δεν μ' ενδιαφέρει. Το suhide το θέλω για 1 συγκεκριμένη εφαρμογή. Το πρόβλημα μου είναι οι χρήστες που άλλοι λένε ότι τρέχει σε Nougat και άλλοι πάλι πως όχι. Θα δω τι θα κάνω. Από το SuperSU αν κατάλαβα καλά έχω systemless root, σωστά; screenshot: https://www.dropbox.com/s/7ngq8nmhsbbq7ri/Screenshot_20161227-172355.png?dl=0 Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Θα παίζει κανονικά και σε nougat το suhide αρκεί να έχεις systemless. Δεν φαίνεται από την εικόνα αν έχεις systemless. Δες παρακάτω μερικές εικόνες από μένα πως φαίνεται ότι είναι systemless: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161227/39d42e0f06fc75bf9a80d2b277625e22.jpg Χρειάζεται έκδοση 2.78 SR1 και πάνω. Η τελευταία είναι η 2.79 systemless έκδοση του chainfire. Και παρακάτω οι 2 φωτογραφίες από το ρουτ της συσκευής. Το system είναι καθαρό από το su binary και είναι έξω στο ρουτ της συσκευής. Αν έχεις κανονικό ρουτ το su θα είναι μέσα στο system. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161227/b0da5cf2686ab095c36e61dc0c855e5a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161227/1f5d845f3067fcb6cd9bfc95e9bf38bf.jpg Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Θα παίζει κανονικά και σε nougat το suhide αρκεί να έχεις systemless. Δεν φαίνεται από την εικόνα αν έχεις systemless. Δες παρακάτω μερικές εικόνες από μένα πως φαίνεται ότι είναι systemless: Χρειάζεται έκδοση 2.78 SR1 και πάνω. Η τελευταία είναι η 2.79 systemless έκδοση του chainfire. Και παρακάτω οι 2 φωτογραφίες από το ρουτ της συσκευής. Το system είναι καθαρό από το su binary και είναι έξω στο ρουτ της συσκευής. Αν έχεις κανονικό ρουτ το su θα είναι μέσα στο system. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Εγώ είμαι με το 2.78 SR5. Ο φάκελος su είναι στο /root και όχι στο /system, οπότε υποθέτω είμαι εντάξει. Τώρα απομένει να flashάρω το suhide-v0.55.zip από xda, και μετά το suhide GUI από το Google Play. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Οι περισσότεροι έχουν κανονικό root που γράφει μέσα στο system. Τo systemless είναι καινούργια μέθοδος για Android 6 και μετά. Το suhide το δουλεύω σε Marshalllow Rom και δουλεύει άψογα απλά δεν μπαίνει xposed σε samsung custom Rom που είμαι. Αν πας στο ρουτ του κινητού σου και πας στο system αν είναι εκεί μέσα το su τότε δεν έχεις systemless. Αν είναι από έξω από το system το su τότε έχεις systemless. Το suhide φλασαρετε μέσω recovery. Και μετά από playstore κατεβάζεις το suhide gui και από εκεί μέσα τσεκάρεις τις εφαρμογές που θες να κρύψεις το ρουτ. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Είχα μπρικαρει το τηλέφωνο μου με αυτή την ******* παλιά, είδα και έπαθα να το συνεφερω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Εγώ είμαι με το 2.78 SR5. Ο φάκελος su είναι στο /root και όχι στο /system, οπότε υποθέτω είμαι εντάξει. Τώρα απομένει να flashάρω το suhide-v0.55.zip από xda, και μετά το suhide GUI από το Google Play. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Ναι κομπλέ είσαι προχώρα άφοβα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα μπρικαρει το τηλέφωνο μου με αυτή την ******* παλιά, είδα και έπαθα να το συνεφερω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το suhide λες? Δεν είχα κανένα θέμα εκτός αν είχες λάθος xposed η root και έγινε κάποιο μπέρδεμα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ναι κομπλέ είσαι προχώρα άφοβα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το suhide λες? Δεν είχα κανένα θέμα εκτός αν είχες λάθος xposed η root και έγινε κάποιο μπέρδεμα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Για το systemless root λέω, το είχα περάσει και δεν bootαρε ο κέρνελ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Για το systemless root λέω, το είχα περάσει και δεν bootαρε ο κέρνελ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι έτσι απλά φλασαρεις το systemless πρέπει να το υποστηρίζει και η Rom και ο Kernel. Το systemless έχει πάρα πολλά συν απο την παλια μέθοδο. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μια φίλη της κόρης μου εχει μια εφαρμογή που έβλεπε το γαλαξιακό στερέωμα. Αλλά έπαιζε μόνο σε τηλ. με πυξίδα η εφαρμογή. Δεν θυμάμαι πως την έλεγαν... μπορείτε να βοηθήσετε; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μια φίλη της κόρης μου εχει μια εφαρμογή που έβλεπε το γαλαξιακό στερέωμα. Αλλά έπαιζε μόνο σε τηλ. με πυξίδα η εφαρμογή. Δεν θυμάμαι πως την έλεγαν... μπορείτε να βοηθήσετε; ευχαριστώ. Μάλλον το star walk 2. Είναι ίσως η καλύτερη του είδους. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Κάτι έχει "παιχτεί" με kingroot ..."βλεπει" το system σαν ro και όχι rw (δεν μπορεί να γράψει στο "System"). Γενικά μπορεί να έχεις πρόβλημα και με άλλα προγράμματα που απαιτούν Root . Δοκίμασε να αντικαταστήσεις το kingroot με supersu (υπάρχουν πολλά video στο youtube για το πως γίνεται ) χαχα sorry αλλα ωραιο root εκανες :D κανε κανονικο root γιατι θα εχεις κι αλλα προβληματα, δεν εχεις δει που το βριζουν; Προτείνετε να βάλω supersu? Ή κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Προτείνετε να βάλω supersu? Ή κάποιο άλλο? Super su systemless αν είσαι σε Android 6 και πάνω. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Στον solid Explorer υπάρχει δυνατότητα να ενώσουμε κάπως το Dropbox; Η εφαρμογή του Dropbox σε Android είναι χάλια υπάρχει κάτι εναλλακτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Στον solid Explorer υπάρχει δυνατότητα να ενώσουμε κάπως το Dropbox; Η εφαρμογή του Dropbox σε Android είναι χάλια υπάρχει κάτι εναλλακτικό; Ναι έχει επιλογή για σύνδεση με διάφορα cloud services. Το αναφέρει και στην περιγραφή στο play: - Διαχειριστής Cloud: Dropbox, Box, OneDrive, Google Drive, SugarSync, Copy, Mediafire, Owncloud, Yandex, Mega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Στον solid Explorer υπάρχει δυνατότητα να ενώσουμε κάπως το Dropbox; Η εφαρμογή του Dropbox σε Android είναι χάλια υπάρχει κάτι εναλλακτικό; Τι εννοείς χάλια; Μια χαρά γρήγορη είναι. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts