junglist Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 montoya_42 Mην ψάχνεις για double tap αν δεν το υποστηρίζει η συσκευή. Όπως λέει και ο cbf στο nexus με κέρνελ και πάλι έχεις θέμα με μπαταρία. Εμένα πέρασαν από τα χέρια μου εκτός από το LG που πρωτοσυνάντησα τη λειτουργία αυτή άλλα 3 κινητά που το είχαν. Οne plus2 - Cubot Note S - Ulefone Bx. Από τα settings πήγαινες και ενεργοποιούσες - απενεργοποιούσες και δούλευε άψογα (όπως στα Lumia) To s7 απ' ότι ξέρω δεν έχει double tap και όσο για τη glance Screen αν έχει κάτι παρόμοιο το Samsung πρόσεχε πως το χρησιμοποιείς διότι δεν είναι και ότι καλύτερο για τις Amoled να μένουν ανοιχτές όλη νύχτα π.χ , έχουν πτώση απόδοσης μετά από καιρό Μην λέμε έτσι γενικά για nexus και κερνελ. Κανένα θέμα στο Ν4 με Hellscore kernel. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ο semaphore δεν σου άρεσε καλύτερα; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Oύτε το 930 έχει? Μόνο το 950 έχει τότε? :lol: Αυτό το παραμύθι με τον κέρνελ το ακούω χρόνια τώρα :lol: (από τότε που είχα G2) Έχεις βρει εσύ κάποια συσκευή που να ΜΗΝ τα έχει αυτά (double tap 2 wake και double tap 2 sleep) και να υπάρχει κέρνελ που να τα προσθέτει?:confused: Οπότε είναι θέμα γενικής υλόποίησης μιάς συσκευής , ο κέρνελ μόνο δεν αρκεί... ;):cool: Sansung Note 3 & custom rom (Note7 ported) & custom kernel ...double tap 2 sleep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Dt2w είναι το πρόβλημα. Για dt2s γίνεται με Nova ή με εφαρμογή, δεν χρειάζονται όλα αυτά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Στο oukitel k600pro εχει gesture ulnlock με double tap to wake και μπορω να πω οτι με εχει ευχαριστησει απιστευτα. Προσπσθουσσ στο sony να βρω εφαρμογες σχετικες αλλα ρουφαγαν με το καλαμι. Για douple tap to sleep, nova+ screen off μεσω χειρονομιων. Απο μπαταρια δεν εχω καταλαβει διαφορα. Το power button το εχω καταργησει πληρως. Στοκ marshmallow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Μην λέμε έτσι γενικά για nexus και κερνελ. Κανένα θέμα στο Ν4 με Hellscore kernel. Εγώ δεν είπα , ο cbf-r:D είπε:rolleyes: Dt2w είναι το πρόβλημα. Για dt2s γίνεται με Nova ή με εφαρμογή, δεν χρειάζονται όλα αυτά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σωστός... double tap 2 wake είναι το θέμα και η καινοτομία της LG , δηλαδή να ξυπνάς το κινητό σου χωρίς να ψάχνεις κουμπιά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Στο oukitel k600pro εχει gesture ulnlock με double tap to wake και μπορω να πω οτι με εχει ευχαριστησει απιστευτα. Προσπσθουσσ στο sony να βρω εφαρμογες σχετικες αλλα ρουφαγαν με το καλαμι. Για douple tap to sleep, nova+ screen off μεσω χειρονομιων. Απο μπαταρια δεν εχω καταλαβει διαφορα. Το power button το εχω καταργησει πληρως. Στοκ marshmallow. Για double tap to sleep ,έχει μέσα στα gesture motion, system motion, double tap to lock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Για double tap to sleep ,έχει μέσα στα gesture motion, system motion, double tap to lock. Νομιζω εκεινο ειναι για το home key μονο. Κατι το οποιο δεν με βολευει διοτι με διπλο πατημα του home key ανοιγω τις προσφατες εφαρμογες και τις επιλεγω ή καθαριζω αναλογα, μεσω nova Edited December 16, 2016 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Για double tap to sleep χρησιμοποιώ χρόνια αυτό Εκτός από το LG το χρησιμοποιώ σε κάθε κινητό που αλλάζω και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Για double tap to sleep χρησιμοποιώ χρόνια αυτό Εκτός από το LG το χρησιμοποιώ σε κάθε κινητό που αλλάζω και δουλεύει άψογα. Κι εγω. Απροβληματιστο κι ελαφρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Και μέσα στον Nova έχει που δουλεύει άψογα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Που ειναι στο nova? Γιατι εψαχνα, δεν το έβρισκα κ εγκατέστησα το πιο πανω. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Τα ίδια ( double tap, glance screen) ψάχνω και εγώ αλλά δεν υπάρχει κάτι που να δουλεύει έστω ικανοποιητικά. Καλομάθαμε στα windows phone ( όπου δούλευαν άψογα και δεν είχαν κατανάλωση μπαταρίας). Δυστυχώς μάλλον δεν γίνεται να τα έχουμε όλα...... Στο s7 δεν ανοίγει η οθόνη με το Home button; Δεν έχει ambient display ή always on λειτουργια ; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Που ειναι στο nova? Γιατι εψαχνα, δεν το έβρισκα κ εγκατέστησα το πιο πανω. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Ρυθμισεις nova-> Χειρονομίες-> διπλο πατημα - > κλειδωμα οθονης Δεν γνωριζω ομως αν ειναι λειτουργια μονο του prime ή οχι Edited December 16, 2016 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Στο s7 δεν ανοίγει η οθόνη με το Home button; Δεν έχει ambient display ή always on λειτουργια ; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Δεν το ξέρω, δεν το αγόρασα ακόμη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ρυθμισεις nova-> Χειρονομίες-> διπλο πατημα - > κλειδωμα οθονης Δεν γνωριζω ομως αν ειναι λειτουργια μονο του prime ή οχι Μόνο του prime είναι. Κι εγω. Απροβληματιστο κι ελαφρυ Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Στο s7 δεν ανοίγει η οθόνη με το Home button; Σε όλα τα samsung ανοίγει με το κεντρικό κουμπί αλλά όλα σχεδον τα κινητά αυτού του βεληνεκούς σήμερα έχουν και δακτυλικό αποτύπωμα οπότε... σετάρεις αυτό και έχεις και μιά έξτρα ασφάλεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ το lock screen.Επίσης πολύ όμορφο και παραμετροποιησιμο Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ρυθμισεις nova-> Χειρονομίες-> διπλο πατημα - > κλειδωμα οθονης Δεν γνωριζω ομως αν ειναι λειτουργια μονο του prime ή οχι εγώ έχω την αγορασμένη έκδοση του Νοva που το έχει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) Όσα δοκίμασα ήταν χάλια. Μου ξεκλειδωναν την συσκευή μέσα στην τσέπη και γινόταν ο χαμός ή δεν λειτουργούσε κλπ. Αν έχεις να προτείνεις κάτι σε παρακαλώ έστω και σε pm. Μου έκοψε τα χέρια αυτή η απουσία. Ελπίζω το s7 να έχει όπως είχα δει παλιότερα. Ξέρω από αυτά που έχω. Το Q10 έχει το slide up, με κλειστή οθόνη, για ξεκλείδωμα. Το ίδιο και το Doogee X5. Το Note S (cubot) έχει dt2w. Το L40 (lg) έχει το dt2s και ή dt2w ή το knock code, που βάζεις ένα συγκεκριμένο αριθμό αγγιγμάτων, για κάθε ένα από τα 4 κομμάτια της οθόνης. Μέχρι στιγμής, της LG και της BlackBerry είναι τα πιο σταθερά. Όλα τα άλλα θα χάσουν κάποια στιγμή, αλλά αυτά τα 2 δουλεύουν 100% σωστά. P.S.: Το X5 έχει και dt2w και slide up to unlock. Με το dt2w όντως ανάβει η οθόνη στην τσέπη, αλλά επειδή βάζω κάποιου είδους κλείδωμα, δε γινόταν κάτι. Με το slide up, κανένα πρόβλημα. Edited December 17, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Για double tap to sleep ,έχει μέσα στα gesture motion, system motion, double tap to lock. Και στα MEIZU έχει από στοκ όλα αυτά με τα double tap. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Το καλύτερο video downloader όχι μόνο για you tube αλλά και για άλλα sites πιο είναι? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Το καλύτερο video downloader όχι μόνο για you tube αλλά και για άλλα sites πιο είναι? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm.pay + https://play.google.com/store/apps/details?id=it.fuscodev.andstream (χρησιμοποιώ και τα δύο για διαφορετικές σελίδες) Από ποιο host θέλεις να κατεβάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Μπορώ να βλέπω στο κινητό τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή όταν είμαι συνδεδεμένος σε διαφορετικό wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Το καλύτερο video downloader όχι μόνο για you tube αλλά και για άλλα sites πιο είναι? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Snaptube ότι καλύτερο Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts