ilka71 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όχι ακριβώς..απλά μπορείς να βλέπεις την οθόνη και να υποδεικνύεις αυτό που θες με ένα χεράκι. Εξολοκλήρου remote control δεν γίνεται (τουλάχιστον στις δικές μου συσκευές που δοκίμασα). Ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση.. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 απλά δεν υποστηρίζει το κινητό σου! Και το δικό μου το zopo speed plus δεν υποστηρίζει φουλ και βγάζει το χεράκι.αλλά στα άλλα κινητά, τάμπλετ της οικογένειας μπορώ και χειρίζομαι το Huawei honor 3c από το zopo μου πχ! Sent from my ZP952 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Σε προσφορά και το poweramp. Μια χαρά. Ακόμα περιμένουμε το nova launcher prime. Άντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Το πρόβλημα αυτό έχει εμφανιστεί σε αρκετό κόσμο καιρό τώρα. Προσωπικα χωρίς να έχω αλλάξει συσκευή ή να είχε γίνει κάποιο update δεν μπορούσα να κάνω συγχρονισμό με τον hotmail λογαριασμό που έχω. Και είναι .com ο δικός μου. Ο outlook δουλεύει μία χαρά. Απλά ρυθμισα το hotmail να προωθεί τα μηνύματα στο gmail. Πω, δεν το ήξερα.. Θα κάνω την προώθηση στο gmail μου φαίνεται. Thanks! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αυτη που σου λενε τα παιδια ειναι δεν υπαρχει αλλη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 Εχει και free εκδοση αλλα δεν αποθηκευει σταθμους. Αλλη λυση δεν υπαρχει για δωρεαν. Φυσικα δουλευει αν η συσκευη σου εχει ραδιο κι απλα εβαλες aosp rom.Αν εχεις συσκευη που δεν εχει ραδιο μην περιμενεις να δουλεψει. Οι περισσότερες συσκευές έχουν κεραία για ραδιόφωνο.. Πόσο μάλλον αυτές του 2011. Αλλά η cm11 που πέρασα πάνω στο κινητό συμπεριελαμβανε στο non working list το ραδιόφωνο. Αφού όμως έχω κεραία θα λειτουργεί υποθέτω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Κρασαρει σε κανένα άλλο το swiftkey κατά την αλλαγή γλώσσας; Δε συμβαίνει πάντα αλλά αρκετά συχνά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ούτε σε εμένα Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Οι περισσότερες συσκευές έχουν κεραία για ραδιόφωνο.. Πόσο μάλλον αυτές του 2011. Αλλά η cm11 που πέρασα πάνω στο κινητό συμπεριελαμβανε στο non working list το ραδιόφωνο. Αφού όμως έχω κεραία θα λειτουργεί υποθέτω. Επειδή μάλλον δεν τα κατάλαβες όπως τα έγραψε ο Πάνος... Αν η συσκευή σου έχει ραδιόφωνο από κατασκευής (βλέπε specs στο gsmarena ή όπου αλλού) τότε θα ακούσεις ράδιο χωρίς δεδομένα ή WiFi. To "οι περισσοτερες συσκευές έχουν" απλά δεν ισχύει διότι μπορεί το δικό σου να είναι σε αυτές που δεν έχουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Επειδή μάλλον δεν τα κατάλαβες όπως τα έγραψε ο Πάνος... Αν η συσκευή σου έχει ραδιόφωνο από κατασκευής (βλέπε specs στο gsmarena ή όπου αλλού) τότε θα ακούσεις ράδιο χωρίς δεδομένα ή WiFi. To "οι περισσοτερες συσκευές έχουν" απλά δεν ισχύει διότι μπορεί το δικό σου να είναι σε αυτές που δεν έχουν ;) Λες να μην θυμόμουν αν είχε από την μανίσια ρομ εφαρμογή ραδιοφώνο; Χαχ Όλα τα Xperia 2011 line και γενικά όλα τα σονυ έχουν, (ακόμα και το Ζ2) το είχαν από καταβολής χρόνου. Τα σαμσουνγκ και τα ελτζι το χαλάνε το πράγμα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Σε προσφορά και το poweramp. Μια χαρά. Ακόμα περιμένουμε το nova launcher prime. Άντε να δούμε Σε ευχαριστώ φίλος, το περίμενα ένα χρόνο Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Λες να μην θυμόμουν αν είχε από την μανίσια ρομ εφαρμογή ραδιοφώνο; Χαχ Όλα τα Xperia 2011 line και γενικά όλα τα σονυ έχουν, (ακόμα και το Ζ2) το είχαν από καταβολής χρόνου. Τα σαμσουνγκ και τα ελτζι το χαλάνε το πράγμα.Δεν αναφέρεις από την αρχή όμως για ποιά συσκευή ρωτάς...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δεν αναφέρεις από την αρχή όμως για ποιά συσκευή ρωτάς...:D Εκανα συντόμευση χαχα Πάντως αυτό το σπιριτ φμ στο σαητ των Xda απαιτεί μια εγγραφή την έκανα αλλά και πάλι δεν βγάζω άκρη, θα το κοιτάξω εκτενεστερα όταν μπορέσω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εχει εξαφανιστει η εφαρμογη της ryanair απο το playstore ξερει κανενας τιποτα? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εχει εξαφανιστει η εφαρμογη της ryanair απο το playstore ξερει κανενας τιποτα? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αυτό; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryanair.cheapflights Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εχει εξαφανιστει η εφαρμογη της ryanair απο το playstore ξερει κανενας τιποτα? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εγώ πάντως την βλέπω κανονικά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Μια απ τα ιδια! Υπαρχει κανονικά στο στορε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη εσοδων εξοδων αξιοπιστη που να συγχρονιζει με pc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Πω, δεν το ήξερα.. Θα κάνω την προώθηση στο gmail μου φαίνεται. Thanks! Εμένα δουλεύει οκ (.......hotmail.com) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Προώθηση στο Gmail και το κεφάλι σου ήσυχο. Και το εταιρικό mail εκεί το έχω. Παιδευόμουν τόσους μήνες στο wp και δεν έμπαινε με τίποτα γιατί οι ρυθμίσεις ήταν.....παλιές. Και push. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Προώθηση στο Gmail και το κεφάλι σου ήσυχο. Και το εταιρικό mail εκεί το έχω. Παιδευόμουν τόσους μήνες στο wp και δεν έμπαινε με τίποτα γιατί οι ρυθμίσεις ήταν.....παλιές. Και push. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Και γιατί δεν έκανες το ίδιο στα Windows για να ησυχασεις? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλημέρα ποια εφαρμογή πιστεύετε ότι είναι καλύτερη για RSS αλλά να έχει υποστήριξη για feedly γιατί τα έχω όλα εκεί? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη εσοδων εξοδων αξιοπιστη που να συγχρονιζει με pc ? Αν δε σε ενοχλεί που δεν έχει συγχρονισμό με PC να δοκιμάσεις τη δική μου :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Προώθηση στο Gmail και το κεφάλι σου ήσυχο. Και το εταιρικό mail εκεί το έχω. Παιδευόμουν τόσους μήνες στο wp και δεν έμπαινε με τίποτα γιατί οι ρυθμίσεις ήταν.....παλιές. Και push. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Γιατί τα κάνετε όλα αυτά πάλι; Εμένα όλα τα email μια χαρά δουλεύουν στο cloudmagic. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Γιατί τα κάνετε όλα αυτά πάλι; Εμένα όλα τα email μια χαρά δουλεύουν στο cloudmagic. Sent from my m1 note using Tapatalk Στο CloudMagic; ποια όλα; τί μια χαρά; κάποτε ναι. Τώρα αν πρέπει να δίνεις 60 ευρώ το χρόνο για τη σαβούρα το Newton τότε πρέπει να βρεις άλλες λύσεις. Όλοι ένα αστεράκι στο Newton μέχρι να πέσει η βαθμολογία του.που τα αλλάξαν όλα χωρίς να ενημερώσουν και χάσαμε κάποιοι πολύ σημαντικά Email. Και που πήγαν από τη μια μέρα από το free στην άλλη στα 60/χρόνο. Μαύρο στο Newton. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Στο CloudMagic; ποια όλα; τί μια χαρά; κάποτε ναι. Τώρα αν πρέπει να δίνεις 60 ευρώ το χρόνο για τη σαβούρα το Newton τότε πρέπει να βρεις άλλες λύσεις. Όλοι ένα αστεράκι στο Newton μέχρι να πέσει η βαθμολογία του.που τα αλλάξαν όλα χωρίς να ενημερώσουν και χάσαμε κάποιοι πολύ σημαντικά Email. Και που πήγαν από τη μια μέρα από το free στην άλλη στα 60/χρόνο. Μαύρο στο Newton. Έχεις μπερδευτεί κάπου. Καλό είναι να μην παραπληροφορουμε τον κόσμο, αν έχεις κάποιο προσωπικό ζόρι με το πρόγραμμα. Το Cloudmagic/Newton δεν απαιτεί καμία συνδρομή για να δουλέψει όπως πριν. Η ίδια χρηστικότητα υπάρχει όπως πριν και παίζει τέλεια Δωρεάν. Εταιρικό e-mail μέσω Exchange, Hotmail, Yahoo όλα κομπλέ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλημέρα ποια εφαρμογή πιστεύετε ότι είναι καλύτερη για RSS αλλά να έχει υποστήριξη για feedly γιατί τα έχω όλα εκεί? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπορείς να πάρεις τα subscriptions σου (export) και να πας όπου θέλεις, δοκίμασε inoreader, είναι κορυφή πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 μπορείς να πάρεις τα subscriptions σου (export) και να πας όπου θέλεις, δοκίμασε inoreader, είναι κορυφή πλέον Καλημέρα σε ευχαριστώ βρίσκω 3 πιο απόλα είναι μπορείς να δόσεις κάποιο link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts