ulvergr Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Έχει να προτείνει κανένας φίλος εφαρμογή κάμερας για τραβηγμα σε συναυλία; μέχρι τώρα με ότι κινητό έχω δοκιμάσει ο ήχος απλά... Είναι θόρυβος. Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 για remote desktop pc από android τι προτεινετε; δοκιμασα teamviewer, αλλα δεν μ αρεσε η αληθεια ειναι, ουτε ο τροπος που σκρολιαριζε την οθονη του desktop, ουτε που δεν αποθηκευε το password, υπαρχει κατι καλυτερο; Chrome Remote Desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 χμμμμ, τελικα εβαλα το all-time-classic vnc που χρησιμοποιουμε και στην δουλεια, δεν μου φανηκε ασχημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ποτέ μου δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Αγόρασα και κάτι που είχε προσφορά κάποτε, αλλά το παράτησα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παλιότερα (εποχή nokia κτλ.) φαινόταν το όνομα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας που ήσουν συνδεδεμένος. Τώρα δεν φαίνεται τπτ παρά μόνο οι μπάρες σήματος σε android τηλέφωνο κάτι που μερικές φορές ξεγελάει. Υπάρχει τρόπος (ή εφαρμογή) να φαίνεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 με το xposed γινεται αυτο που θες επισης καποιες συσκευες, εχουν ηδη την επιλογη εμφανισης παροχου. απλα πρεπει να την ανακαλυψεις στις ρυθμισεις! για ποια συσκευη ενδιαφερεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) με το xposed γινεται αυτο που θες επισης καποιες συσκευες, εχουν ηδη την επιλογη εμφανισης παροχου. απλα πρεπει να την ανακαλυψεις στις ρυθμισεις! για ποια συσκευη ενδιαφερεσαι; Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά έψαξα το xposed και δεν βρίσκω που μπορεί να εμφανιστεί. Η συσκευή μου είναι SAMSUNG GALAXY S6 Edited October 11, 2016 by roxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδια μια εφαρμογή που να μπορώ να συμπληρώσω κατευθείαν την φόρμα που μου στέλνουν στον email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν χρειάζεται πμ , δεν είναι μυστικό... και εγώ κάπου εδώ μέσα το βρήκα... ;) Λοιπόν... Για... βαθύ καθάρισμα, πήγαινε στις ρυθμίσεις και σέταρε τα εξής: Στο CorpseFinder, στην ενότητα "Types", κάνε check όλες τις επιλογές (με τα χρωματιστά τετράγωνα). Στην από κάτω ("Uninstall watcher"), άσε τα όλα ατσεκάριστα Στο SystemCleaner, τσέκαρε το "Enable custom filters". Στο AppCleaner, τσέκαρε το "Include System-Apps". Τέλος, από την κεντρική οθόνη της εφαρμογής (ή από εκεί που έχει όλες τις λειτουργίες σε μια μεγάλη λίστα, ή από την καρτέλλα "QuickAccess" που έχει μόνο τις βασικές"), τρέξε τις λειτουργίες (αυτές τις ρυθμίσεις των οποίων πειράξαμε παραπάνω): - CorpseFinder - SystemCleaner - AppCleaner προαιρετικά, αν θέλεις και το - Databases Όταν σε ρωτήσει αν θέλεις να καθαρίσει όλα όσα βρήκε, πες του απλώς... ναι! Μιας και θα είναι η πρώτη του... καθαριότητα, θα κάνει αρκετή ώρα να τρέξει. Δες τον όγκο που θα report-άρει ότι καθάρισε! φιλε μου ειναι ασφαλης η διαγραφη που θα κανω με αυτες τις επιλογες? τι σβηνει απο το data base,app cleaner & system cleaner γιατι αυτα που βρηκε δεν καταλαβενω τι ειναι και τι αφορουν ειναι ευκολο με 2 λογια να εξηγησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Όχι φίλε μου δεν μπορώ να εξηγήσω διότι δεν γνωρίζω. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα , εξάλλου για να ρυθμίσεις τα περισσότερα απ' αυτά θέλεις πρόσβαση root οπότε το ρίσκο είναι αποκλειστικά δικό σου. Aν έχεις αμφιβολίες πάντως μη το δοκιμάσεις :) Edited October 11, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 φιλε μου ειναι ασφαλης η διαγραφη που θα κανω με αυτες τις επιλογες? τι σβηνει απο το data base,app cleaner & system cleaner γιατι αυτα που βρηκε δεν καταλαβενω τι ειναι και τι αφορουν ειναι ευκολο με 2 λογια να εξηγησεις? Μια χαρά ασφαλής οδηγός είναι, εγώ από τότε που το χρησιμοποιώ δεν μου έχει σβήσει κάτι που το χρειάζομαι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μια χαρά ασφαλής οδηγός είναι, εγώ από τότε που το χρησιμοποιώ δεν μου έχει σβήσει κάτι που το χρειάζομαι. ευχαριστω θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν χρειάζεται πμ , δεν είναι μυστικό... και εγώ κάπου εδώ μέσα το βρήκα... ;) Λοιπόν... Για... βαθύ καθάρισμα, πήγαινε στις ρυθμίσεις και σέταρε τα εξής: Στο CorpseFinder, στην ενότητα "Types", κάνε check όλες τις επιλογές (με τα χρωματιστά τετράγωνα). Στην από κάτω ("Uninstall watcher"), άσε τα όλα ατσεκάριστα Στο SystemCleaner, τσέκαρε το "Enable custom filters". Στο AppCleaner, τσέκαρε το "Include System-Apps". Τέλος, από την κεντρική οθόνη της εφαρμογής (ή από εκεί που έχει όλες τις λειτουργίες σε μια μεγάλη λίστα, ή από την καρτέλλα "QuickAccess" που έχει μόνο τις βασικές"), τρέξε τις λειτουργίες (αυτές τις ρυθμίσεις των οποίων πειράξαμε παραπάνω): - CorpseFinder - SystemCleaner - AppCleaner προαιρετικά, αν θέλεις και το - Databases Όταν σε ρωτήσει αν θέλεις να καθαρίσει όλα όσα βρήκε, πες του απλώς... ναι! Μιας και θα είναι η πρώτη του... καθαριότητα, θα κάνει αρκετή ώρα να τρέξει. Δες τον όγκο που θα report-άρει ότι καθάρισε! του system cleaner τα settings δεν τα βρισκω, παρολο που ειμαι root, που εχουν παει στην τελευταια εκδοση, ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καποια συμβουλη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) του system cleaner τα settings δεν τα βρισκω, παρολο που ειμαι root, που εχουν παει στην τελευταια εκδοση, ξερει κανεις; εγω με την pro εκδοση 4.3.5 εχει πανω αριστερα 3 γραμμουλες και εχει την επιλογη system cleaner Καποια συμβουλη??������������������������ τοσο πολυ καημος με το λογοτυπο? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 18, 2016 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Phono,για δοκίμασε το. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Αναζητω μια εφαρμογή για σημειώσεις στο κινητο που να συγχρονίζει με υπολογιστη, κατι σαν το Google keep , αλλα να μπορείς να βάλεις κωδικο για απόκρυψη σε μερικες απο αυτες , και να εχουν και υπενθημιση Edited October 12, 2016 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 εγω με την pro εκδοση 4.3.5 εχει πανω αριστερα 3 γραμμουλες και εχει την επιλογη system cleaner μωρε το βρισκω το system cleaner, στα settings ειπα δεν το βρισκω, ουτε την επιλογη enable custom filters, προφανως εχει αλλαξει η εφαρμογη, γιατι τα settings ειναι... απ τον καιρο του νωε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για offline maps, google maps? Ίσως το καλύτερο, και δωρεάν: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Το phono κάνει αυτή τη δουλειά https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161012/f28ed90c4425ddf68b87137002a44fb1.jpg Edited October 12, 2016 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Να ξαναρωτησω.μου στείλανε μια φόρμα της βονταφον να την συμπληρωσω και να την ξαναστείλω.υπαρχει εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να την συμπληρωσω και να την ξαναστηλω?κατέβασα τον andropen office που μου είπανε αλλα μου βγάζει αλαμπουρνεζικα.μπορει να βοιθησει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Αναζητω μια εφαρμογή για σημειώσεις στο κινητο που να συγχρονίζει με υπολογιστη, κατι σαν το Google keep , αλλα να μπορείς να βάλεις κωδικο για απόκρυψη σε μερικες απο αυτες , και να εχουν και υπενθημιση Χρησιμοποιώ το Evernote και έχει αυτά που ζητάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Χρησιμοποιώ το Evernote και έχει αυτά που ζητάς Ευχαριστω. >Το ειχα δοκιμασει παλιωτερα, ομολογω οτι ζηταω κατι πιο απλό. Δοκιμαζω το gnotes Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ευχαριστω. >Το ειχα δοκιμασει παλιωτερα, ομολογω οτι ζηταω κατι πιο απλό. Δοκιμαζω το gnotes Η αλήθεια είναι ότι και εγώ παλαιότερα το είχα δοκιμάσει και μου φάνηκε δυσνόητο. Έτυχε να κερδίσω την Paid έκδοση για έναν χρόνο και είπα να το ψάξω λίγο. Τώρα που έχει μπει στο νόημα, είναι το πρώτο και το τελευταίο που θα ανοίξω καθημερινά για να οργανώσω την δουλειά μου. Όπως βολεύεται ο καθένας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ευχαριστω. >Το ειχα δοκιμασει παλιωτερα, ομολογω οτι ζηταω κατι πιο απλό. Δοκιμαζω το gnotes το gnotes συγχρονιζει αυτοματα με το email που δινεις η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts