Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω υπόψη μου αλλά θυμάμαι ότι δεν είχα βάλει xposed καθώς δεν το χρησιμοποιώ. Εκτός αν είναι περίπτωση Greenify που λειτουργεί σαν ξεχωριστό app αλλά και σαν module του xposed.

Και το adguard νομίζω κάνει αυτό που θες

[sIGPIC][/sIGPIC]

επιεικώς απαράδεκτο το Google maps να μην εμφανίζει σωστά τα ελληνικά σε μερικές οδούς.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160913/d6af6c5e9c2a07dc701f47386d64b1e0.jpg

Sent via Zopo Speed Plus 7

Έχεις βρει και άλλες περιπτώσεις λάθους ή είναι εντελώς απαράδεκτη μια εφαρμογή δωρεάν που την χρησιμοποιούμε όλη μέρα και μας λύνει τα χέρια επειδή έχει ένα γράμμα λάθος.

Σοβαρά και γώ είμαι απαιτητικός από τις μεγάλες εταιρίες απλά προσπαθώ να καταλάβω αν αντιμετωπίζεις κάποιο άλλο πρόβλημα, που ίσως είναι απαράδεκτο, ή αν απλά θεωρείς τόσο σημαντικό ένα μεμονωμένο λάθος και συγκεκριμένα ένα γράμμα

Έχεις βρει και άλλες περιπτώσεις λάθους ή είναι εντελώς απαράδεκτη μια εφαρμογή δωρεάν που την χρησιμοποιούμε όλη μέρα και μας λύνει τα χέρια επειδή έχει ένα γράμμα λάθος.

Σοβαρά και γώ είμαι απαιτητικός από τις μεγάλες εταιρίες απλά προσπαθώ να καταλάβω αν αντιμετωπίζεις κάποιο άλλο πρόβλημα, που ίσως είναι απαράδεκτο, ή αν απλά θεωρείς τόσο σημαντικό ένα μεμονωμένο λάθος και συγκεκριμένα ένα γράμμα

Eδώ κάνουν λάθη άλλοι κολοσοι π.χ στο Jason Bourne

jason-bourne-greek-subway.jpg?w=736

Και τι έκανες για το λάθος? Τίποτα δεν φάνταζομαι έστειλες κάποιο feedback οπότε τσάμπα η γκρίνια.

έστειλα feedback

Ωραίος θα το φτιάξουνε όπως και πολλά λαθάκια που υπάρχουν. Κάποιοι καταχωρούν και λάθος διορθώσεις μπορεί να μην φταίει η google μόνο.

Και το adguard νομίζω κάνει αυτό που θες

Σε εμένα δεν τις κόβει πάντως.

επιεικώς απαράδεκτο το Google maps να μην εμφανίζει σωστά τα ελληνικά σε μερικές οδούς.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160913/d6af6c5e9c2a07dc701f47386d64b1e0.jpg

Πλάκα κάνετε; εδώ όταν θες να οδηγήσεις ακούγοντας τις οδηγίες πάντα θα δώσει την εντολή για στροφή στο επόμενο στενό και μέχρι να κάνει επανυπολογισμο έχεις πάει αλλού για αλλού.

Σέβομαι ότι είναι δωρεάν αλλά δεν είναι για πολλά.

Σε εμένα δεν τις κόβει πάντως.

Πλάκα κάνετε; εδώ όταν θες να οδηγήσεις ακούγοντας τις οδηγίες πάντα θα δώσει την εντολή για στροφή στο επόμενο στενό και μέχρι να κάνει επανυπολογισμο έχεις πάει αλλού για αλλού.

Σέβομαι ότι είναι δωρεάν αλλά δεν είναι για πολλά.

Το δικό σου δεν είναι καλο.εμένα την δίνει ενα στενό Πριν :)

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Το δικό σου δεν είναι καλο.εμένα την δίνει ενα στενό Πριν :)

Ε φαίνεται ότι έχεις καλύτερο κινητό από το δικό μου τι να κάνουμε

Αλλά δεν λέει κάπου στην εφαρμογή ότι δεν δουλεύει σε κινεζιες κινητά σαν το κακό δικό μου.

Με το textra SMS πως μπορούμε να στείλουμε κενό μύνημα;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

και εγω ειχα θεμα και κατεβασα αυτο και με βολεψε https://play.google.com/store/apps/details?id=org.azpdd.sendblankemptysms

Δηλαδή με το textra δε μπορούμε να στείλουμε κενό μύνημα;

και πρέπει να βάλω άλλη εφαρμογή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,ψάχνω μια εφαρμογή που να βάλω μέσα όλα τα εισιτήρια που αγοράζω κατά καιρούς, πχ από θέατρα,σινεμά κτλ και τα έχω σε pdf μορφή. Γνωρίζεται κάποια που να εξυπηρετεί;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Με το textra SMS πως μπορούμε να στείλουμε κενό μύνημα;

Σε όλα τα app ισχύει το κενό sms αν απλά πατήσεις μια φορά το space.

Στο textra δεν πιάνει?

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Καλησπέρα,ψάχνω μια εφαρμογή που να βάλω μέσα όλα τα εισιτήρια που αγοράζω κατά καιρούς, πχ από θέατρα,σινεμά κτλ και τα έχω σε pdf μορφή. Γνωρίζεται κάποια που να εξυπηρετεί;;

CamScanner

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Σε όλα τα app ισχύει το κενό sms αν απλά πατήσεις μια φορά το space.

Στο textra δεν πιάνει?

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Όχι δε στέλνει με space.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι δε στέλνει με space.

Όταν το είχα έπιανε... Το αλλάξανε;

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή με το textra δε μπορούμε να στείλουμε κενό μύνημα;

και πρέπει να βάλω άλλη εφαρμογή;

Για δοκίμασε με Δίεση.

Μεγάλη αλλαγή στο CLOUDMAGIC.

Πλέον λέγεται Newton και θα χρεώνει 45$ τον χρόνο για κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε το πολύ αγαπημένο CloudMagic. Δυστυχώς δεν θα ακολουθήσουμε στο Newton. Πολλά λεφτά ενώ υπάρχουν καλές δωρεάν λύσεις. Επίσης μέχρι την ώρα που κατάλαβα ότι έκανε Update έχασα σημαντικά mails οπότε bye bye.

Τί προτείνετε ως την καλύτερη εναλλακτική. Για την ώρα δοκιμάζω το Email TypeApp το οποίο μου αρέσει πολύ και το dark theme που έχει αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να στήσω με τίποτα το mail της δουλειάς. Αν τα καταφέρω μάλλον μένω με αυτό αλλιώς δυστυχώς πρέπει να βρω κάτι άλλο.

Η γνώμη σας; κάποια καλή πρόταση;

κι εμενα με παιδεψε λιγο μεχρι να στησω το email της δουλειας, αλλα τα καταφερα, δεν θυμαμαι πως γιατι εχει περασει καιρος,

τσεκαρε και το aquamail που ειναι επισης καλο, απλα εχει ενα θεματακι με το push, θελει ανοικτο συχρονισμο για να δουλεψει,

εναλλακτικα (ετσι το εχω εγω) βαζεις να ελεγχει καθε x λεπτα

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός...δεν θέλω να μετατρέψω κάτι σε PDF...το αρχείο που έχω είναι ήδη pdf.Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχω όλα αυτά τα εισιτήρια συγκεντρωμένα.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός...δεν θέλω να μετατρέψω κάτι σε PDF...το αρχείο που έχω είναι ήδη pdf.Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχω όλα αυτά τα εισιτήρια συγκεντρωμένα.

Γιατί δεν φτιάχνεις έναν φάκελο και να τα περάσεις όλα μέσα; Γιατί να βάλεις εφαρμογή για κάτι τόσο απλό;

Το πρόγραμμα που ψάχνεις, είναι το pdf reader που χρησιμοποιείς. Άρα το έχεις. Εκτός κι αν θες να τα έχεις σε άλλη μορφή, που δε νομίζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II