nfeel Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Λογικό να μην φαίνεται. Δεν ξέρω αν μπορέσω να στο εξηγήσω καλά αν έχω λάθος θα με διορθώσει κάποιος. Υπάρχει end-to-end security. Το μήνυμα κρυπτογραφειται από τη στιγμή που φεύγει από τη μια συσκευή ως ότου φτάσει στην άλλη, χωρίς διαμεσολαβητη, ούτε καν το viber. Τα μηνύματα δεν συγχρονιζονται όπως π.χ. στο messenger του Facebook. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Μια χαρά τα λες. Πριν το end to end συγχρόνιζαν κανονικά. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μια χαρά τα λες. Πριν το end to end συγχρόνιζαν κανονικά. Λογικό να μην φαίνεται. Δεν ξέρω αν μπορέσω να στο εξηγήσω καλά αν έχω λάθος θα με διορθώσει κάποιος. Υπάρχει end-to-end security. Το μήνυμα κρυπτογραφειται από τη στιγμή που φεύγει από τη μια συσκευή ως ότου φτάσει στην άλλη, χωρίς διαμεσολαβητη, ούτε καν το viber. Τα μηνύματα δεν συγχρονιζονται όπως π.χ. στο messenger του Facebook. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 κατάλαβα.Μεγάλη βλακεία πάντως για εμάς τους απλούς θνητούς που δεν είμαστε τρομοκράτες να κρυβόμαστε. πάντως και το whatsapp έχει end to end αλλά μια χαρά συγχρονίζει! Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Απάντηση από το FAQ τους : If messages did not sync between your primary device and your secondary device (tablet or desktop) it is because end-to-end encryption was just enabled in your area and your secondary device was offline. Once all of your devices go online this should not reoccur and your devices will sync properly. This is done to ensure that all of your devices receive the same level of encryption technology. Additionally, since Viber does not have access to or store any of your messages, we are unable to sync messages during this time frame back to your secondary device. Ούτε εμένα συγχρονίζει αλλά το χρησιμοποιώ εξαιρετικά σπάνια στο desktop πλέον κ δεν έχω ασχοληθεί. Δοκίμασε με log in, log out η κάνα φρέσκο install στην έκδοση που δε συγχρονίζει και δες αν δουλέψει. Edited July 31, 2016 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μήπως το κινητό μου δεν υποστηρίζει τα χρώματα που πάω να βαλω σε εφαρμογές και εγώ νομίζω ότι δεν δουλεύει; από τη μαμά του χρησιμοποιεί μπλε. Κόκκινο πράσινο. Μήπως τεχνικά δεν μπορεί να δείξει αλλά χρώματα; δεν ξέρω ίσως λέω βλακιες απλά με ενδιέφερε σαν εφαρμογή κ έχω εκνευριστει τώρα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω γιατί δεν σου δουλεύει το light manager, ξέρω όμως ότι το κινητό υποστηρίζει συνδυασμούς από αυτά που ανέφερες (έχει και κίτρινο)! Στο δικό μου πχ με την ίδια εφαρμογή μου ανάβει μωβ και πορτοκαλί! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 σε Nexus 5 αρουταριστο, το light manager δουλευει τελεια ,οτι χρωμα επιλεξω σε καποια εφαρμογη το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπέρα ξέρετε κάποια εφαρμογή για την καταγραφή της χρήσης δεδομένων και WiFi και αν δίνει την δυνατότητα να βάλεις κάποιο οριο; Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sigterm Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Παιδιά γιατί ο es file explorer μου έχει ονομάσει έτσι με και νούμερα/ γράμματα την κάρτα μνήμης μετά την αναβάθμιση σε marshmallow? συνήθως πριν την έγραφε ext sd ή κάπως έτσιhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/857d80c16719e3e99e39c2f5b6d25de1.jpg Επίσης δεν μπορώ με τίποτα τα downloads μέσω opera browser αλλά και τους άλλους να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης.έχω επιτρέψει να γράφει στην sd μέσω της ρύθμισης για τα δικαιώματα Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη, για να μετατρεπει video απο youtube σε mp3? Στον υπολογιστη γινεται πανευκολα, αλλα θελω να ξερω αν γινεται και στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη, για να μετατρεπει video απο youtube σε mp3? Στον υπολογιστη γινεται πανευκολα, αλλα θελω να ξερω αν γινεται και στο android. Peggo, αλλά δεν είναι στο play, googlare το Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη, για να μετατρεπει video απο youtube σε mp3? Στον υπολογιστη γινεται πανευκολα, αλλα θελω να ξερω αν γινεται και στο android. Εγώ έχω το YouTube Downloader γι αυτή την δουλειά. Δεν είναι στο playstore. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ. αν δεν καταφέρεις να το βρεις. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλημέρα!Γνωρίζει κανείς αν γίνεται όταν σβήνω το viper και το ξανα εγκαθιστω(το κάνω συχνά),να μην στέλνει μήνυμα σε όλες τις επαφές μου ότι χρεισιμοποιώ (και πάλι)viper; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη, για να μετατρεπει video απο youtube σε mp3? Στον υπολογιστη γινεται πανευκολα, αλλα θελω να ξερω αν γινεται και στο android. http://http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 σε Nexus 5 αρουταριστο, το light manager δουλευει τελεια ,οτι χρωμα επιλεξω σε καποια εφαρμογη το βγαζει Έχω βάλει το free. Μήπως θα πρέπει να αγοράσω το pro για να κάνω τη δουλειά μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Έβαλε κανείς την τελευταία έκδοση του playstore 6.9.15? Λένε ότι πρόσθεσαν τμήμα για vr εφαρμογές αλλά δεν βρήκα κάτι που είναι κρυμμένο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 http://http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 Το λινκ δεν παιζει. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω το YouTube Downloader γι αυτή την δουλειά. Δεν είναι στο playstore. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου πμ. αν δεν καταφέρεις να το βρεις. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Peggo, αλλά δεν είναι στο play, googlare το Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα προτιμουσα μεσω play, αλλα thanks παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Το λινκ δεν παιζει. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα προτιμουσα μεσω play, αλλα thanks παντως. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Υπαρχει καμια καλη εφαρμογη, για να μετατρεπει video απο youtube σε mp3? Στον υπολογιστη γινεται πανευκολα, αλλα θελω να ξερω αν γινεται και στο android. Μετατροπή μπορείς να κάνεις και από αυτή τη σελίδα : http://www.youtube-mp3.org/gr χωρίς τη χρήση εφαρμογής. Σε ποιο φάκελο βάζουμε το mp3 για να το χρησιμοποιήσουμε σαν ringtone; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Έχω βάλει το free. Μήπως θα πρέπει να αγοράσω το pro για να κάνω τη δουλειά μου; Το free έχω βάλει και εγώ φίλε Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Το free έχω βάλει και εγώ φίλε Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να πω. Πάντως κ ένα βίντεο που είδα κ ο τύπος σχολιασε το γεγονός ότι τα χρώματα ήταν λίγο ότι να ναι. Κ χρησιμοποίησε κ αυτός ρο s7 edge. Ε το πήρα απόφαση κ θα συμβιβαστω με τα 3 χρώματα του κινητού. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ψάχνω κάποια εφαρμογή που να έχει οδηγίες για το γυμναστήριο και τι πρέπει να κάνει κάποιος ανάλογα το πρόγραμμα που θέλει να ακολουθήσει(γράμμωση), υπάρχουν πολλές το γνωρίζω αλλά θέλω κάποια που έχει σωστές ασκήσεις που πρέπει να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ψάχνω κάποια εφαρμογή που να έχει οδηγίες για το γυμναστήριο και τι πρέπει να κάνει κάποιος ανάλογα το πρόγραμμα που θέλει να ακολουθήσει(γράμμωση), υπάρχουν πολλές το γνωρίζω αλλά θέλω κάποια που έχει σωστές ασκήσεις που πρέπει να κάνεις Δεν υπαρχουν σωστες ή λαθος.Αν φτιαξεις την διατροφη σου και ακολουθησεις μια διαιτα με πρωτεινες θα δεις γραμμωση πολυ γρηγορα. Απο ασκησεις συμβουλευσου τον γυμναστη σου κι οχι καποια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Δεν υπαρχουν σωστες ή λαθος.Αν φτιαξεις την διατροφη σου και ακολουθησεις μια διαιτα με πρωτεινες θα δεις γραμμωση πολυ γρηγορα. Απο ασκησεις συμβουλευσου τον γυμναστη σου κι οχι καποια εφαρμογη. Σωστός ο Πάνος!! Ψάχνω κάποια εφαρμογή που να έχει οδηγίες για το γυμναστήριο και τι πρέπει να κάνει κάποιος ανάλογα το πρόγραμμα που θέλει να ακολουθήσει(γράμμωση), υπάρχουν πολλές το γνωρίζω αλλά θέλω κάποια που έχει σωστές ασκήσεις που πρέπει να κάνεις Συμβουλέψου το γυμναστή σου για ένα σωστό πρόγραμμα ασκήσεων και από 'κει και πέρα η γράμμωση βγαίνει απ' την κουζίνα, να ξέρεις! Ειδικά η γράμμωση θέλει σωστή και αυστηρή διατροφή! Όσο πιο πολύ "αντέχεις" να φας σωστά και καθαρά, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα δεις! Μην περιμένεις ιδιαίτερες "γνώσεις" από εφαρμογές..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 μου ήρθε μήνυμα από Viber πλέον μπορούμε να πάρουμε σταθερό, κινητό Ελλάδα εντελώς τζάμπα! το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά! Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 μου ήρθε μήνυμα από Viber πλέον μπορούμε να πάρουμε σταθερό, κινητό Ελλάδα εντελώς τζάμπα! το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά! Sent via Zopo Speed Plus 7 Μέχρι 30 Σεπτέμβρη. Και εγώ το δοκιμασα Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439497&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts