Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέρει κανένας εάν γίνεται στο mega cloud στο πισι να δείχνει μεν τα αρχεία αλλά ΝΑ ΜΗΝ τα κατεβάζει όλα παρά μόνον εάν το θέλεις; στο android στα δείχνει αλλά εάν θες ένα αρχείο το κάνεις ΜΌΝΟ αυτό download στο κινητό .

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο οσο ξερω δεν υπαρχει εφαρμογη να κανεις αυτο που θες.ακομα και καποιες που εχουν επιλογη ποια αρχεια να συγχρονισεις (εχει και η mega αν θυμαμαι) δεν θα μπορεις να τα βλεπεις στον υπολογιστη.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Αν έχεις την 1.8.χ κατεβάζεις το αρχείο που ταιριάζει στον επεξεργαστή του κινητού σου...

Εγώ έχω κατεβάσει στην έκδοση 1.7.χ (στην 1.8.χ δεν έχω δοκιμάσει) σε διάφορα κινητά το 1 , 2 , 7

Στα περισσότερα έτρεξα το 1 (neon) , σε ένα χρειάστηκε το 2 (Tegra) και σε ένα Asus με Intel επεξεργαστή χρειάστηκα το 7 (x86)

Ακολούθησα τη μέθοδο 2 αφού τα είχα ξεζιπάρει στο pc

Καλημέρα εγώ θα κατεβάσω την εφαρμογή από το store αυτή που έβαλε link πιο πάνω ο @tsiv έχω το galaxy s7 edge πιο απόλα πρέπει να βάλω

spacer.png

Eπειδή στο playstore δεν λέει την έκδοση (διαφέρει απο συσκευή σε συσκευή)... κατέβασέ το , τρέχτο και πάτα επάνω δεξιά τις τρεις τελίτσες ->Βοήθεια ->Σχετικά και θα δεις ποιά έκδοση κατέβηκε και αναλόγως κατεβάζεις το νούμερο 1

Eπειδή στο playstore δεν λέει την έκδοση (διαφέρει απο συσκευή σε συσκευή)... κατέβασέ το , τρέχτο και πάτα επάνω δεξιά τις τρεις τελίτσες ->Βοήθεια ->Σχετικά και θα δεις ποιά έκδοση κατέβηκε και αναλόγως κατεβάζεις το νούμερο 1

ωραία όπως έχετε καταλάβει είμαι άσχετος πρώτη φορα με android την συσκευή θα την έχω η σήμερα η μέχρι το σάββατο σίγουρα.

Μια απορία μπορεί και να μην ισχύ λογικά εσείς θα μου πείτε το αρχείο που θα περάσω είναι για την έκδοση 1.8.x

αν το mx player βγάλει αναβάθμιση από το play store παίζει να σταματήσει η εφαρμογή να δουλεύει και να χρειαστεί να περάσω από την αρχή καινούριο αρχείο codec αν έχει βγει για την καινούρια έκδοση???

Και τι διαφορα έχει ο mx player με τον mx player pro που κάνει 6 euro αν είναι να την αγοράσω δεν έχω πρόβλημα???

Συγγνώμη που ρωτάω πολλά και σας ζαλίζω αλλα τώρα αρχίζω να μαθαίνω το android

Γενικά δεν το περίμενα να έχει τόση διαδικασία στα windows phone απλά αγόραζα την εφαρμογή και έπαιζε τα πάντα εδώ δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή να την αγοράσω και να παίζει??

Edited by andreas443

spacer.png

Αν ο mx player βγάλει αναβάθμιση θα συνεχίσει να παίζει και ίσως (δεν το θυμάμαι καλά) χρειαστεί να ξαναβάλεις τον codec

Στα Windows και εγώ έχω αγοράσει το MoliPlayer και παίζει όντως τα πάντα.

Εδώ όμως δεν αγόρασα και είμαι με τον MX χρόνια τώρα και απόλυτα ικανοποιημένος

Το Android για να ξέρεις είναι πιό "παιχνιδιάρικο" :D

Edited by tsiv

Σε ενα elephone p8000 κάτι μου τρώει την μπαταρία.

Υπάρχει εφαρμογή που να μου δείξει που ειναι το πρόβλημα?

Στο μαμα battery stats δεν βλέπω κάτι σημαντικό.

gsam battery υπαρχει στο playstore

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να μηδενισω τους μετρητές του my cu app?

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να μηδενισω τους μετρητές του my cu app?

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χωρις να εχω την συγγεκριμενη εφαρμογη, αλλα αν κανεις Clear cache και clear data, στις ιδιοτητες της εφαρμογης, θα επανελθει στο 0 φανταζομαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Root+betterbatterystats

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

όταν επιλέγω έναν περιορισμό στο Google maps στο πισί και ΠΡΙΝ δώσω εντολή να μου δείξει την διαδρομή έχει επιλογή να στείλω τον προορισμό στο κινητό και να πλοηγηθω από εκεί.όταν στο πισι μου δείξει την διαδρομή πάλι έχει επιλογή να την στείλει στο κινητό αλλά δεν πάει!

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αλλαξε κατι στο yahoo μου φαινεται;

σημερα το typemail, μετα και απο update που πηρε, μου εβγαλε authentication errors, με τα πολλα εκανα authenticate και

επρεπε να δωσω permissions στο typemail να διαβασει τα contacts του yahoo, τα mails μου κλπ

Μπορεί κανείς να κάνει τον κόπο να δοκιμάσει λίγο την εφαρμογή της εθνικής ibank να μου πει αν μπαίνει; προσπαθώ από το πρωί χωρίς αποτέλεσμα

Nexus 5

Μπορεί κανείς να κάνει τον κόπο να δοκιμάσει λίγο την εφαρμογή της εθνικής ibank να μου πει αν μπαίνει; προσπαθώ από το πρωί χωρίς αποτέλεσμα

Nexus 5

Μόλις μπήκα. Μια χαρά παίζει. Δες μήπως φταίει κάτι άλλο.

Μόλις μπήκα. Μια χαρά παίζει. Δες μήπως φταίει κάτι άλλο.

Ευχαριστώ φίλε, θα κάνω μία εκκαθάριση

Edit δεν μπαίνει με τίποτα, έκανα εκ νέου εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα, ότι να ναι ,μου λέει ότι συνέβη ένα αναπάντεχο λάθος

Nexus 5

Edited by dimtz

Ευχαριστώ φίλε, θα κάνω μία εκκαθάριση

Edit δεν μπαίνει με τίποτα, έκανα εκ νέου εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα, ότι να ναι ,μου λέει ότι συνέβη ένα αναπάντεχο λάθος

Nexus 5

Από υπολογιστή σε βάζει κανονικά; μήπως κάτι παίζει με το account σου;

Από υπολογιστή σε βάζει κανονικά; μήπως κάτι παίζει με το account σου;

Μόλις μπήκα από browser ,είχε λήξη ο κωδικός, γι αυτό και έβγαζε σφάλμα, δεν θα έπρεπε να μας ειδοποιεί και η εφαρμογή ότι έληξε ο κωδικός; Τι αναπάντεχο λάθος και κολοκύθια μας λέει; Τεσπα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε

Nexus 5

ψαχνω εφαρμογη για να αυξησω την ενταση του ηχου κλησης γιατι δουλευω σε χωρο με πολλη φασαρια κια πολλες φορες δεν το ακουω.οσες εχω δοκιμασει δεν ειδα διαφορα.καθε προταση δεκτη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

αλλαξε κατι στο yahoo μου φαινεται;

σημερα το typemail, μετα και απο update που πηρε, μου εβγαλε authentication errors, με τα πολλα εκανα authenticate και

επρεπε να δωσω permissions στο typemail να διαβασει τα contacts του yahoo, τα mails μου κλπ

τελικα δεν βλεπω να φταιει το yahoo, αλλα το typemail μετα τα τελευταια updates... χαλι μαυρο :wacko::blink:

2η φορα authenticate και τα 2 yahoo accounts, αντε να δουμε..

Edited by patrickdrd

ψαχνω εφαρμογη για να αυξησω την ενταση του ηχου κλησης γιατι δουλευω σε χωρο με πολλη φασαρια κια πολλες φορες δεν το ακουω.οσες εχω δοκιμασει δεν ειδα διαφορα.καθε προταση δεκτη

Καλησπέρα, δεν νομίζω φίλε να υπάρχει εφαρμογή που να κάνει αυτό που θέλεις,

Δυο επιλογές έχεις, αλλαζεις κερνελ ή βρίσκεις κάποιο δυνατό ringtone

Nexus 5

Καλησπέρα, δεν νομίζω φίλε να υπάρχει εφαρμογή που να κάνει αυτό που θέλεις,

Δυο επιλογές έχεις, αλλαζεις κερνελ ή βρίσκεις κάποιο δυνατό ringtone

Nexus 5

ειναι δυσκολη η αλλαγη γιατι ειμαι και ασχετος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

http://m.gearbest.com/smart-wristband/pp_263275.html

Δόνηση για κλήσεις και οποίο app του ορίσεις εσύ.

Δεν ξέρω σε ποιο θέμα να το γράψω, οπότε το γράφω εδώ.

Σήμερα, είχα δρομολόγιο με αυτοκίνητο. Είχα ανοιχτά δεδομένα και τοποθεσία. Facebook lite, vibe και gps να τρέχουν στο background.

Αφού επέστρεψα, ξεκλειδώνω το κινητό, για να κλείσω το gps, είδα ότι είχε εγκατασταθεί μόνο του το Clean Master!! :blink:

Γίνεται να εγκαθίστανται με αυτό τον τρόπο εφαρμογές;

Lenovo P1m η συσκευή.

Huawei Nova 5T

Σε κινητό φίλου, εδώ και κάποιες ημέρες το Viber βγάζει 2πλα τα μηνύματα. Έκανε απεγκατασταση της εφαρμογής αλλά την επόμενη ημέρα κάνει τα ίδια. Έχει κανείς καμιά ιδέα για αυτό και πως ξεπερνιέται;;

Κύριοι πείτε μου κάποια δοκιμασμένη εφαρμογή για επεξεργασία βίντεο (να μπορώ να βάλω τίτλους, να έχω επιλογή "κόψε-ραψε" κλπ).

Ευχαριστώ πολύ.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II