diplo Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Έχει universal copy/paste? Και αν ναι, τότε δουλεύει καλά; Επίσης έχει desktop client (Windows 10) ή μέσω browser δουλεύει; έχει αλλά είναι λιγάκι μυστήριο. Εμένα με βόλεψε πάρα πολύ το Alt-C για αυτή τη δουλειά. Δουλεύει με client για windows. Βασικά όλες οι εφαρμογές του τύπου που έκανε το join είναι πολύ καλές αλλά υπέρ του δέοντος λεπτομερείς, πράγμα που τις κάνει λίγο non user friendly. Για τον πιο advance user είναι εξαιρετικές. Edited May 24, 2016 by diplo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας του WhatsApp με το Google πληκτρολόγιο; Μόλις γράφω ένα μήνυμα και το στελνω με το WhatsApp, κλείνει εντελώς η εφαρμογή του WhatsApp και αυτό συμβαίνει σε κάθε μήνυμα που στελνω! Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τυχαία ανακάλυψα την εφαρμογή Join by joaoapps που απ' ότι βλέπω στις λίγες ώρες που τη δουλεύω, μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το pushbullet χωρίς τακτική συνδρομή αλλά με εφάπαξ πληρωμή! Δεν είναι ξεκάθαρη η τιμή γιατί άλλα λέει στο πλέιστορ ($4.99) και άλλα εντός της εφαρμογής (5,44€) αλλά δίνει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για ένα μήνα! Για οδηγίες, εδώ! Θελει root η εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Στο google play υπαρχουν πολλες εφαρμογες για android που καταχωρεις ημερομηνία, αξία, τιμη για τα καυσιμα που βαζεις και σου βγαζουν καποια στατιστικά για ημερησια, μηνιαια καταλαλωση και αλλα .... Μπερδευονται ομως οταν το αυτοκινητο λειτουργει με δυο καυσιμα (Υγραεριο και βενζίνη) Γνωριζετε καποιο που να παπαρακολουθει δυο καυσιμα βγαζοντας υποφερτα στατιστικα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Στο google play υπαρχουν πολλες εφαρμογες για android που καταχωρεις ημερομηνία, αξία, τιμη για τα καυσιμα που βαζεις και σου βγαζουν καποια στατιστικά για ημερησια, μηνιαια καταλαλωση και αλλα .... Μπερδευονται ομως οταν το αυτοκινητο λειτουργει με δυο καυσιμα (Υγραεριο και βενζίνη) Γνωριζετε καποιο που να παπαρακολουθει δυο καυσιμα βγαζοντας υποφερτα στατιστικα ; Αν δημιουργήσεις προφίλ για κάθε καύσιμο δε σε βολεύει; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Αν δημιουργήσεις προφίλ για κάθε καύσιμο δε σε βολεύει; δεν εχει σημιουργια προφιλ το προγραμμα Εννοεις διαφορετικο αυτοκινητο ; Ειναι μια λυση ναι .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 δεν εχει σημιουργια προφιλ το προγραμμα Εννοεις διαφορετικο αυτοκινητο ; Ειναι μια λυση ναι .... Ναι αυτό εννοώ.. Εγώ ένα που δουλεύω έχει τέτοια επιλογή. Βέβαια εγώ έχω ενα καύσιμο αλλά αν δε θες συνολικά στατιστικά ίσως έτσι κάνεις τη δουλειά σου. ;) Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ναι αυτό εννοώ.. Εγώ ένα που δουλεύω έχει τέτοια επιλογή. Βέβαια εγώ έχω ενα καύσιμο αλλά αν δε θες συνολικά στατιστικά ίσως έτσι κάνεις τη δουλειά σου. ;) ποιο δουλευεις ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ποιο δουλευεις ? MyCars είναι από τα καλύτερα Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ποιο δουλευεις ? Εγώ δουλεύω αυτό το οποίο ελέγχει όλα τα έξοδα ενός αυτοκινήτου (καύσιμα, σέρβις κτλ.). Δωρεάν και από Έλληνα προγραμματιστή! https://play.google.com/store/apps/details?id=th.carm.com Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Στο google play υπαρχουν πολλες εφαρμογες για android που καταχωρεις ημερομηνία, αξία, τιμη για τα καυσιμα που βαζεις και σου βγαζουν καποια στατιστικά για ημερησια, μηνιαια καταλαλωση και αλλα .... Μπερδευονται ομως οταν το αυτοκινητο λειτουργει με δυο καυσιμα (Υγραεριο και βενζίνη) Γνωριζετε καποιο που να παπαρακολουθει δυο καυσιμα βγαζοντας υποφερτα στατιστικα ; Επειδη εχω κι εγω και υγραεριο και βενζινη,χρησιμοποιω το fuelio. Δεν ξερω τι ακριβως ζητας αλλα με αφηνει να καταχωρω διαφορετικα το καυσιμο. Αλλα βολευτηκα με αυτο και δεν εχω χρησιμοποιησει αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Επειδη εχω κι εγω και υγραεριο και βενζινη,χρησιμοποιω το fuelio. Δεν ξερω τι ακριβως ζητας αλλα με αφηνει να καταχωρω διαφορετικα το καυσιμο. Αλλα βολευτηκα με αυτο και δεν εχω χρησιμοποιησει αλλο. Φαίνεται καλό..Και είναι από τον προγραμματιστή του Sygic. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας του WhatsApp με το Google πληκτρολόγιο; Μόλις γράφω ένα μήνυμα και το στελνω με το WhatsApp, κλείνει εντελώς η εφαρμογή του WhatsApp και αυτό συμβαίνει σε κάθε μήνυμα που στελνω! Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ κανένα θέμα. Μήπως φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Έχω την εφαρμογή 500 firepaper https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.firepaper.fivehundredpx&hl=el αλλά έκανα hard reset το κινητό και τώρα που πάω να την ρυθμίσω πάλι δεν μπορώ, είχα το ίδιο πρόβλημα και την πρώτη φορά αλλά κάποιο παιδί μου ειχε πει μια ρύθμιση που έκανα στο samsung και το ενεργοποιούσε μπορεί να βοηθήσει κάποιος που ξέρει? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Έπειτα από αρκετό ψάξιμο και χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κανένας σας υπόψη του κάποια εφαρμογή όπου θα ορίζω τη διάρκεια καθημερινών εργασιών και θα μ' ενημερώνει πόσος χρόνος απομένει για κάθε εργασία της ημέρας. Για παράδειγμα θέλω να διαβάζω δέκα λεπτά κάθε μέρα ένα βιβλίο. Θα το πιάσω αλλά θα διαβάσω μόνο πέντε λεπτά. Να έχει κάποιον τρόπο, όταν το ξαναπιάσω μέσα στη μέρα, να ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση από εκεί που είχε σταματήσει, με διαφορετικές μετρήσεις για διαφορετικές εργασίες, καθώς και για καταχώρηση κάθε εργασίας ημερησίως, εβδομαδιαίως, κτλ. Έχετε κάτι υπόψη σας να προτείνετε; Δοκίμασα διάφορα προγράμματα αλλά δεν εντόπισα κάποιο να με καλύπτει πλήρως. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Επειδη εχω κι εγω και υγραεριο και βενζινη,χρησιμοποιω το fuelio. Δεν ξερω τι ακριβως ζητας αλλα με αφηνει να καταχωρω διαφορετικα το καυσιμο. Αλλα βολευτηκα με αυτο και δεν εχω χρησιμοποιησει αλλο. Καλό ειναι. Αυτο ειχα, αλλα μετα την τελευταια αναβαθμιση αφαιρεσαν παρα πολλα στατιστικα και γραφηματα. Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- MyCars είναι από τα καλύτερα Unleashed by my M1 NOTE Εγώ δουλεύω αυτό το οποίο ελέγχει όλα τα έξοδα ενός αυτοκινήτου (καύσιμα, σέρβις κτλ.). Δωρεάν και από Έλληνα προγραμματιστή! https://play.google.com/store/apps/details?id=th.carm.com Ευχαριστω πολυ. Θα τα δοκιμασω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Γειά σας. Ψάχνω εφαρμογή που να παίζει στο παρασκήνιο γιουτιουμπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Firetube, tubemate, εκτός playstore φυσικά. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Γειά σας. Ψάχνω εφαρμογή που να παίζει στο παρασκήνιο γιουτιουμπ Και με το YouTube Background Playback εχοντας το xposed installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Γειά σας. Ψάχνω εφαρμογή που να παίζει στο παρασκήνιο γιουτιουμπ OG YouTube και κάνει τα πάντα! Από Xda φυσικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 OG YouTube και κάνει τα πάντα! Από Xda φυσικά ;) Ναι είναι και αυτό το ξέχασα..Και φαντάσου το έχω εγκατεστημένο!! :eek: Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Βγήκε καινούργια έκδοση, που κάνει τα πάντα πιο εύκολα και απλά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Παιδιά κάποια εφαρμογή-widgets για εναλλαγή από 4G σε 3G?? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Παιδιά κάποια εφαρμογή-widgets για εναλλαγή από 4G σε 3G?? Διαλέγεις και παίρνεις.. https://play.google.com/store/search?q=2g%203g%204g%20widget Αλλάείσαι αν είσαι από lollipop και πάνω πρέπει να είσαι ρουτ για να γίνεται άμεσα ή αλλαγή αλλιώς σε βάζει στις ρυθμίσεις (στην ουσία λειτουργεί ως συντόμευση). Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Βγήκε καινούργια έκδοση, που κάνει τα πάντα πιο εύκολα και απλά... ;) Στο xda βρίσκω την OGYouTube v2.0 ενώ εγώ έχω την 4.4.11 εδώ και καιρό , μήπως δεν ψάχνω καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts