SO69 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Τυχαία ανακάλυψα την εφαρμογή Join by joaoapps που απ' ότι βλέπω στις λίγες ώρες που τη δουλεύω, μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το pushbullet χωρίς τακτική συνδρομή αλλά με εφάπαξ πληρωμή! Δεν είναι ξεκάθαρη η τιμή γιατί άλλα λέει στο πλέιστορ ($4.99) και άλλα εντός της εφαρμογής (5,44€) αλλά δίνει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για ένα μήνα! Για οδηγίες, εδώ! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft Αυτό κάνει αυτό που θες. Το έχω και το δοκίμασα. Φτιάχνεις ένα προφίλ, ας πούμε χ. Το βάζεις να ανοίγει τα δεδομένα και αν κατέβεις προς τα κάτω θα δεις ότι λέει να ανοίγει κάποια εφαρμογή. Βάζεις αυτή που θες. Ρυθμίζεις το scheduler που έχει αριστερά να ανοίγει το προφίλ που θες, το χ, στις δέκα το βράδυ π.χ . Και οποια ώρα θες να γυρνάει στο κανονικό προφίλ. Είναι πολύ καλή εφαρμογή και ο dev απαντάει στις ερωτήσεις και βοηθάει πολύ. Καλησπερα σας, ειστε σιγουροι οτι ανοιγει- κλεινει δεδομενα ? δεν εχει αποκλειστει αυτο για τριτες εφαρμογες ? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, 1. Υπάρχει εφαρμογή customisation που να μικρύνει τα εικονίδια στο stock android; Εννοώ χωρίς να χρειάζεται να βάλουμε launcher. Σε μεγάλη οθόνη φαίνονται τεράστια και δε θέλω να βάλω launcher μόνο για αυτό! Ευχαριστώ πολύ! Εμμεσως... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.h9kdroid.multicon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έτσι. Κι εμένα μου το έβγαλε ο chrome σε 2 συσκευές, ανοίγοντας κάποιο site και καλά ειδησεογραφικό. Απλά τα έκλεισα και όλα οκ. Kαλα τι παπατζες πεταει ο chrome? με τον οπερα δεν εχω τετοια προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Δεν ξέρω αν είναι θέμα browser , αν ο opera π.χ. κάνει κάποιου είδους φιλτράρισμα, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο το site. Όσες φορές και να το άνοιγε, πάντα πήγαινε εκεί με το συγκεκριμένο. Αν το συναντήσω πάλι θα δοκιμάσω και με άλλο browser να δω πώς συμπεριφέρεται. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Πρώτη φορά μου κολλάει στο Amazon Underground εφαρμογή στην εγκατάσταση. Το παιχνίδι αυτό μπήκε μια χαρά στο ταμπλετ, αλλά στο κινητό ξεκίνησε το downloading και δεν προχωράει. Ούτε επιλογή για cancel υπάρχει, ούτε για απεγκατάσταση, αφού δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη. Καμία ιδέα; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Πρώτη φορά μου κολλάει στο Amazon Underground εφαρμογή στην εγκατάσταση. Το παιχνίδι αυτό μπήκε μια χαρά στο ταμπλετ, αλλά στο κινητό ξεκίνησε το downloading και δεν προχωράει. Ούτε επιλογή για cancel υπάρχει, ούτε για απεγκατάσταση, αφού δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη. Καμία ιδέα; Unleashed by my M1 NOTE Δοκίμασε ρυθμίσεις - εφαρμογές και διακοπή του Amazon. Λογικά θα ξεκολλήσει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμμεσως... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.h9kdroid.multicon Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω να δω. Είναι εκνευριστική η μη δυνατότητα αλλαγής μεγέθους εικονιδίων στο android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Τυχαία ανακάλυψα την εφαρμογή Join by joaoapps που απ' ότι βλέπω στις λίγες ώρες που τη δουλεύω, μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το pushbullet χωρίς τακτική συνδρομή αλλά με εφάπαξ πληρωμή! Δεν είναι ξεκάθαρη η τιμή γιατί άλλα λέει στο πλέιστορ ($4.99) και άλλα εντός της εφαρμογής (5,44€) αλλά δίνει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για ένα μήνα! Για οδηγίες, εδώ! Έχει universal copy/paste? Και αν ναι, τότε δουλεύει καλά; Επίσης έχει desktop client (Windows 10) ή μέσω browser δουλεύει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Υπάρχει εφαρμογή παρόμοια με το εργαλείο που έχει το πενακι στα note??? Βασικά θέλω να επιλέγω ένα μέρος της οθόνης να το κάνω share χωρίς να παίρνω screenshot Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Μήπως βρήκες κάτι; Edited May 23, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Έχει universal copy/paste? Και αν ναι, τότε δουλεύει καλά; Επίσης έχει desktop client (Windows 10) ή μέσω browser δουλεύει; Ναι έχει απ' ότι λέει αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα! Πάντως από το κιν στον υπολογιστή και αντίστροφα, δουλεύει! Για desktop client δεν εγκαθιστάς κάποιο προγραμματάκι αλλά κατεβάζεις εφαρμογή από το store! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Δοκίμασε ρυθμίσεις - εφαρμογές και διακοπή του Amazon. Λογικά θα ξεκολλήσει. Το δοκίμασα, αλλά τζίφος. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Τυχαία ανακάλυψα την εφαρμογή Join by joaoapps που απ' ότι βλέπω στις λίγες ώρες που τη δουλεύω, μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το pushbullet χωρίς τακτική συνδρομή αλλά με εφάπαξ πληρωμή! Δεν είναι ξεκάθαρη η τιμή γιατί άλλα λέει στο πλέιστορ ($4.99) και άλλα εντός της εφαρμογής (5,44€) αλλά δίνει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για ένα μήνα! Για οδηγίες, εδώ! Μπορείς να ανταλλάσεις και πληροφορίες με φίλους όπως στο pushbullet; Sent from my Passport using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Έχω δηλώσει ένα λογαριασμό Yahoo στο Gmail, μου έρχονται ειδοποιήσεις όταν έχω ένα email στο Yahoo μετά από ένα τέταρτο, διορθώνεται αυτό; Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Έχω δηλώσει ένα λογαριασμό Yahoo στο Gmail, μου έρχονται ειδοποιήσεις όταν έχω ένα email στο Yahoo μετά από ένα τέταρτο, διορθώνεται αυτό; Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, στο Yahoo δεν υποστηρίζει push notifications. Έχει επιλογή να τσεκάρεις χειροκίνητα, ή να τσεκάρει αυτόματα κάθε 15/30/60 λεπτά. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Οκ φίλε σ ευχαριστώ, θα μείνω με το 15λεπτο Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Guys καλησπερα, ψαχνω δυο εφαρμογες. 1) Εφαρμογη που να αφαιρει ο,τι σκουπιδια και αρχεια που δε χρησιμοποιουνται εχουν μεινει απο εγκαταστασεις/απεγκαταστασεις εφαρμογων. Ειχε παρει το ματι μου καποια στιγμη μια τετοια εφαρμογη. 2) Εφαρμογη που να συγχρονιζει τις φωτογραφιες προφιλ των επαφων μου απο το facebook. Χρησιμοποιουσα μεχρι προτινος το Haxsync αλλα πλεον δε λειτουργει σε ΜΜ απ'ο,τι ειδα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Guys καλησπερα, ψαχνω δυο εφαρμογες. 1) Εφαρμογη που να αφαιρει ο,τι σκουπιδια και αρχεια που δε χρησιμοποιουνται εχουν μεινει απο εγκαταστασεις/απεγκαταστασεις εφαρμογων. Ειχε παρει το ματι μου καποια στιγμη μια τετοια εφαρμογη. . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el To Greenify κανει και εκκαθαριση αρχειων πλεον? Θενξ θα το δοκιμασω :) Επισης, εχει κανεις θεμα με το SambaDroid στο Marshmallow? Το εβαλα τωρα στο Note 5 μου και ενω μεχρι προτινως στο 4ρι λειτουργουσε αψογα, πλεον δεν μπορει με τιποτα να ξεκινησει... Edited May 23, 2016 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Sd maid λέγεται αυτό που ψάχνεις.το greenify ποτέ δεν το έκανε αυτό.Επίσης υπάρχει το portal Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Θενξ οντως το Greenify ειναι το παλιο κλασικο. Εβαλα το Sd Maid. Το portal τι φαση? Ειδα πως για να δουλεψει το sambadroid πρεπει να θεσω το SeLinux σε permissive που δε με πολυψηνει να σου πω την αληθεια... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Sd maid λέγεται αυτό που ψάχνεις.το greenify ποτέ δεν το έκανε αυτό.Επίσης υπάρχει το portal Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Eχεις απόλυτο δίκιο, έκανα λάθος πριν, το sd maid ήθελα να προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο mail client? Έχω δοκιμάσει aquamail k-@mail bluemail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 CloudMagic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 CloudMagic ευχαριστώ θα το κοιτάξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο mail client? Έχω δοκιμάσει aquamail k-@mail bluemail Δες και το Nine. Είναι αξιόλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts