dimtz Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Στους περισσότερους παίζει τέλεια. Σε σένα το πρόβλημα είχε; με android 5 δεν ειχα θεμα, με την 6 εκδοση δεν μπορουσα να μεταφερω-διαγραψω φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Γιατί ενώ ρυθμίζω την μαμά εφαρμογή που έχει η lollipop, smart lock όταν είμαι σπίτι να μην είναι κλειδωμένο το κινητό με το πιν που έχω βάλει, αυτό παραμένει κλειδωμένο; κάνω κάτι λάθος; EDIT βασικά λειτουργεί μόνο εάν ανοίγεις την οθόνη με το κουμπί.εάν την ανοίξω με swipe που έχω ρυθμίσει με τον Νόβα launcher δεν ξεκλειδώνει. Edited March 17, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) ευχαριστω φιλε, καποια αλλη εχεις να προτεινεις; προβληματα μου δημιουργησε η συγκεκριμενη Piktures, η οποία είναι δωρεάν, και νομίζω πολύς κόσμος πήγε σ' αυτήν την εφαρμογή μετά την εξαγορά της Quickpic από την Cheetah. Focus, είναι free, ενώ μέσω της εφαρμογής μπορείς να πληρώσεις για να ξεκλειδώσεις όλα τα features. Την εφαρμογή την έχει φτιάξει γνωστός για τους custom kernel dev, και επειδή είναι σχετικά καινούρια, λείπουν ακόμη κάποια βασικά features που έχουν οι Quickpic και Piktures. Δίνει συνεχώς όμως Πορτογάλος updates. Edited March 17, 2016 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 @tsiftsism ωραια εφαρμογη η piktures ,μολις την δοκιμασα ,καποια στιγμη θα δοκιμασω και την focus ,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά Καλημέρα υπάρχει κάτι καλύτερο από το messenger,γιατί τώρα τελευταία δεν μου δουλεύει σωστά.ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλημέρα παίδες, έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για διαχείρηση εξόδων; Έκανα ένα search στο Play Store αλλά είναι άπειρα και ο χρόνος ελάχιστος για να κάθομαι να τα δοκιμάζω ένα-ένα. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εφαρμογη για συλλογη φωτο τι προτεινετε; Δοκίμασε και την fstop. Η piktures είχε περιορισμούς στην sd και τώρα δοκιμάζω αυτή. Αρκετά καλή η δωρεαν έκδοση. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά Καλημέρα υπάρχει κάτι καλύτερο από το messenger,γιατί τώρα τελευταία δεν μου δουλεύει σωστά.ευχαριστώ. Textra είναι εξαιρετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά Καλημέρα υπάρχει κάτι καλύτερο από το messenger,γιατί τώρα τελευταία δεν μου δουλεύει σωστά.ευχαριστώ. Ποιο από τα δύο εννοείς? Της google? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el Η της facebook ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&hl=el Aν εννοείς το πρώτο είναι λίγο περίεργο γιατί πλέον το έχουν κάνει και για δίκαρτο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Της Google τι ρύθμιση θέλει για δικαρτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 παιδια καποιος καμια προταση για το ποστ μου #22562 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 παιδια καποιος καμια προταση για το ποστ μου #22562 ;; Αν κατάλαβα καλά τι θέλεις να κάνεις, δες αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Της Google τι ρύθμιση θέλει για δικαρτο; Δεν έκανα τίποτε, κάποια στιγμή είδα στο send τον αριθμό 1 για την πρώτη κάρτα, το πάτησα και μου έδειξε 2. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160318/045ce6369eaa4c9af4e3bc3bbf7f24b7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλημέρα παίδες, έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για διαχείρηση εξόδων; Έκανα ένα search στο Play Store αλλά είναι άπειρα και ο χρόνος ελάχιστος για να κάθομαι να τα δοκιμάζω ένα-ένα. Ευχαριστώ. :) Money lover Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Υπάρχει κάποιο widget το οποίο να μου δείχνει την χρηση των δεδομένων μου, δηλαδή ποσά mb έχω καταναλώσει στο μήνα ως αυτη τη στιγμη και ποσά μου απομένουν βαση των συνολικών mb που θα του έχω ορίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Υπάρχει κάποιο widget το οποίο να μου δείχνει την χρηση των δεδομένων μου, δηλαδή ποσά mb έχω καταναλώσει στο μήνα ως αυτη τη στιγμη και ποσά μου απομένουν βαση των συνολικών mb που θα του έχω ορίσει. Ναι, εγώ έχω αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ναι, εγώ έχω αυτό Θα το δοκιμασω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ποιο από τα δύο εννοείς? Της google? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el Η της facebook ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&hl=el Aν εννοείς το πρώτο είναι λίγο περίεργο γιατί πλέον το έχουν κάνει και για δίκαρτο τηλέφωνο. Για το Facebook θέλω οπότε δοκιμάζω αυτό που μου πρότεινες και βλέπουμε thank you φίλος... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Textra είναι εξαιρετικό Το textra κάνει για το Facebook? Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Το textra κάνει για το Facebook? SMS client είναι.... :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Υπάρχει κάποιο ημερολόγιο να το συνδέσω στης google για γιορτές σωστές; έχω ένα εορτολόγιο από το σάιτ apergia.gr αλλά Σήμερα γιορτάζει ο Θεόδωρος και δεν το δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Υπάρχει κάποιο ημερολόγιο να το συνδέσω στης google για γιορτές σωστές; έχω ένα εορτολόγιο από το σάιτ apergia.gr αλλά Σήμερα γιορτάζει ο Θεόδωρος και δεν το δείχνει Δοκίμασε αυτό το εορτολόγιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ngoumotsios.eortologio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Δεν έκανα τίποτε, κάποια στιγμή είδα στο send τον αριθμό 1 για την πρώτη κάρτα, το πάτησα και μου έδειξε 2. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160318/045ce6369eaa4c9af4e3bc3bbf7f24b7.jpg Οπότε το αφήνω ως έχει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Money lover Ευχαριστώ πολύ, και με material design από ότι βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ευχαριστώ πολύ, και με material design από ότι βλέπω. Ειναι σουπερ! Ηταν απο τα πρωτα apk που αγόρασα. Εύχρηστο, φτιάχνεις κατηγορίες κ τα κανεις κ εξπορτ στο πισι σε εξελ Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts