Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω δεν ξέρω.... Τώρα κοίταξα στο play store Μου kai βλεπω ότι η νεότερη που έχει είναι η https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160217/fe84e59f9645dd3e6d7a554b682195eb.jpg

Καλημέρα, Χαχα οι άνθρωποι είναι αστέρια. Όντως αυτή έχει τώρα. Κατέβασαν την αναβάθμιση γιατί έκαναν την πατάτα. Έσβησα και γω την τελευταία και εγκατέστησα πάλι την προηγούμενη. Όλα καλά με το widget. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλημέρα παιδιά.γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που στην λολιποπ όταν σου έρχεται εισερχόμενη κλήση να είναι σε όλη την οθόνη του κινητού η φωτο και το κυκλακι Απάντηση/απόρριψη/μήνυμα και όχι Μια ειδοποίηση μικρή πάνω πάνω χωρίς φωτο και μόνο δύο κουμπιά αποδοχής ή απόρριψης.

Ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ πολύ.

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ. Νομίζω πως ή εφαρμογή που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω είναι ότι πιο κοντινό σε αυτο που έψαχνα.

Εμένα στο μενού του Α5 έχει τη λειτουργία "Μην ενοχλείτε " Ρυθμίζω μέρες, ώρες ,επαφές και το έχω λύσει το πρόβλημά μου. Λολιποπ έχω.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160218/48c274c1c62b8dc6433a27200d631204.jpg

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Καλημέρα, Χαχα οι άνθρωποι είναι αστέρια. Όντως αυτή έχει τώρα. Κατέβασαν την αναβάθμιση γιατί έκαναν την πατάτα. Έσβησα και γω την τελευταία και εγκατέστησα πάλι την προηγούμενη. Όλα καλά με το widget. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

να ενας λογος που δε κατεβαζουμε εκδοσεις απο αλλου. Δεν ειναι ολες οι εκδοσεις για ολα τα κινητα.

να ενας λογος που δε κατεβαζουμε εκδοσεις απο αλλου. Δεν ειναι ολες οι εκδοσεις για ολα τα κινητα.

Κάπου μπερδεύτηκες. Από το playstore είναι η έκδοση. Την απέσυραν αμέσως και το widget λειτούργησε. Σήμερα έβγαλαν και άλλη αναβάθμιση και πάλι εξαφανίστηκε το widget. Πραγματικά δε μπορώ να τους ακολουθήσω... Ότι να ναι

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλησπερα ψάχνω ενα password manager για κινητό και PC δωρεάν .βρήκα το safe in cloud το έχετε χρησιμοποιήσει;Ποια είναι η γνώμη σας;έχετε να προτείνετε κάποιο αλλο;

Το πρόγραμμα για PC είναι το keepass. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά κινητών συσκευών, όπου ανοίγουν το αρχείο που δημιουργεί το keepass. Για android το καλύτερο είναι το keepass2android.

Εδώ θα δεις αναλυτικά όλες τις εφαρμογές και όλα τα λειτουργικά που υποστηρίζονται http://keepass.info/download.html

Και το Enpass μια χαρά μου δουλεύει σε linux mint

Καλησπερα ψάχνω ενα password manager για κινητό και PC δωρεάν .βρήκα το safe in cloud το έχετε χρησιμοποιήσει;Ποια είναι η γνώμη σας;έχετε να προτείνετε κάποιο αλλο;

Διάβασε από εδώ και κάτω και θα βρεις αρκετές

Καλημέρα σε όλους

Ψαχνω δυο εφαρμογές

Η μια θελω οταν εχω αθόρυβο το τηλέφωνο να χτυπάει για καποιους αριθμους. Σε μια παλια μου συσκευή ειχα το semi silent αλλα τωρα δεν βρησκω, κατι τετοιο θελω.

Επισης θελω μια εφαρμογή που να κόβει τις διαφημίσεις των αλλων εφαρμογων. Αυτα τα banner που εμφανίζονται. Εννοείται οτι είμαι rootαρισμενος.

Ευχαριστώ εκ των προτερων

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Καλημέρα σε όλους

Ψαχνω δυο εφαρμογές

Η μια θελω οταν εχω αθόρυβο το τηλέφωνο να χτυπάει για καποιους αριθμους. Σε μια παλια μου συσκευή ειχα το semi silent αλλα τωρα δεν βρησκω, κατι τετοιο θελω.

Επισης θελω μια εφαρμογή που να κόβει τις διαφημίσεις των αλλων εφαρμογων. Αυτα τα banner που εμφανίζονται. Εννοείται οτι είμαι rootαρισμενος.

Για το δεύτερο θα έχει δει τόσο καιρό που Είσαι στο φόρουμ ότι όλοι προτείνουμε το adaway.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αλήθεια, ερώτηση.

Αν τα βάλουμε και τα δύο θα έχουμε πρόβλημα;

Αλήθεια, ερώτηση.

Αν τα βάλουμε και τα δύο θα έχουμε πρόβλημα;

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βάλεις και τα δύο.

Διάλεξε ένα από τα 2 που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν adaway αλλά και το adfree Μια χαρά είναι.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημερα σε ολους..

Μια βοηθεια θελω ρε παιδια,ειχα για backup των φωτογραφιων και βιντεο το dropbox που εκανε συντονισμο αυτοματα.Τωρα ελειξε το δωρεαν και θελω να σας ρωτησω υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που να κανει συγχρονισμο και να αποθηκευει της φωτο καπου σαν το Dropbox?

Εχω βεβαια sd 64 αλλα την ειχα βγαλει προχθες που εστειλα για σερβις (ΙR) και μολις πηγα να την βαλω παλι αφου ηρθε το κινητο μου ελεγε sd κατεστραμενη,οποτε αναγκαστηκα να κανω διαμόρφωση.Οποτε θελω καπου να κανει αποθηκευση ωστε να μην χανω τιποτα σε τετοιες περιπτωσεις.

Καλημερα σε ολους..

Μια βοηθεια θελω ρε παιδια,ειχα για backup των φωτογραφιων και βιντεο το dropbox που εκανε συντονισμο αυτοματα.Τωρα ελειξε το δωρεαν και θελω να σας ρωτησω υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που να κανει συγχρονισμο και να αποθηκευει της φωτο καπου σαν το Dropbox?

Εχω βεβαια sd 64 αλλα την ειχα βγαλει προχθες που εστειλα για σερβις (ΙR) και μολις πηγα να την βαλω παλι αφου ηρθε το κινητο μου ελεγε sd κατεστραμενη,οποτε αναγκαστηκα να κανω διαμόρφωση.Οποτε θελω καπου να κανει αποθηκευση ωστε να μην χανω τιποτα σε τετοιες περιπτωσεις.

Google Photos

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos&hl=el

Follow me on XDA

σε ευχαριστω πολυ.

μια ακομα ερωτηση,μπορω απο το dropbox τωρα να κατεβεσω ολες(3.000) αυτες της φωτο στον υπολογιστη μου?:confused:

σε ευχαριστω πολυ.

μια ακομα ερωτηση,μπορω απο το dropbox τωρα να κατεβεσω ολες(3.000) αυτες της φωτο στον υπολογιστη μου?:confused:

Nαι, ανοίγεις το dropbox στο pc και έχεις αυτή τη δυνατότητα.

Follow me on XDA

σε ευχαριστω :D:D:cool:

καλημερα καποια εφαρμογη απαντηση κλησης τοποθετωντας το τηλεφωνο στο αυτι υπαρχει?γιατι το τηλεφωνο μου δεν εχει αυτη την λειτουργια εχω την εκδοση 5.0.1 της lg

Εγκατεστησα το adaway και δείχνει να κάνει δουλειά, σε μια εφαρμογή ομως δεν δουλεύει γιατι;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160219/9d73808607e0b8bb55e8db32aa4ae729.jpg

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Εγκατεστησα το adaway και δείχνει να κάνει δουλειά, σε μια εφαρμογή ομως δεν δουλεύει γιατι;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160219/9d73808607e0b8bb55e8db32aa4ae729.jpg

Δοκίμασε και το Adguard, νομίζω πως είναι πολύ καλύτερο.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

καλημερα καποια εφαρμογη απαντηση κλησης τοποθετωντας το τηλεφωνο στο αυτι υπαρχει?γιατι το τηλεφωνο μου δεν εχει αυτη την λειτουργια εχω την εκδοση 5.0.1 της lg

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vnncorp.autoaccept

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digia.easyanswer

Οι προηγούμενες δεν δούλευαν;

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους

θελω οταν εχω αθόρυβο το τηλέφωνο να χτυπάει για καποιους αριθμους. Σε μια παλια μου συσκευή ειχα το semi silent αλλα τωρα δεν βρησκω, κατι τετοιο θελω.

Νομιζω πως αυτη η εφαρμογη θα σου κανει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Στο προηγούμενο κινητό χρησιμοποιούσα το Beep'nGo για αποθήκευση των στοιχείων των καρτών καταστημάτων κλπ, με τις οποίες είτε παρέχονται εκπτώσεις είτε προστίθενται πόντοι από αγορές. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι οι barcodes δεν μπορούσαν να σκαναριστούν από τον ταμία ίσως επειδή η έκδοση που είχα ήταν 4.1

Πρόσφατα αγόρασα νέο κινητό (Jiayu S3 Plus με 5.1) και αφού εγκατέστησα πάλι την ίδια εφαρμογή και σκανάρισα τις κάρτες, διαπίστωσα με έκπληξη ότι και πάλι δεν μπόρεσε να δει την κάρτα το ταμείο του ΑΒ και αναγκάστηκε να την περάσει χειροκίνητα.

Η ερώτηση είναι αν αυτό οφείλεται α) στην εφαρμογή, β) στην έκδοση 5.1 ή γ) στο κινητό;

πχ θα μπορούσε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα άλλη εφαρμογή ή δεν έχω ελπίδα;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II