tolisfar Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου επιτρέπει να δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, από αριθμούς που έχω ορίσει; Δηλαδή να ορισω έναν αριθμό πχ που όταν με πάρει να χτυπάει το τηλέφωνο και ας είναι κλειστό; υπαρχει μια που το εχεις στο αθορυβο και οριζεις καποιους που θελεις να χτυπαει.αν σε βολευει δεν ξερω βεβαια και δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα αν ασχοληθω θα την βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Και γιατί να μην της βάλεις το Androrat? εφαρμογή είναι αυτή; Δεν την βρίσκω στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδιά κάποια καλή εφαρμογή για καθημερινή μέτρηση κίνησης δεδομένων? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδιά κάποια καλή εφαρμογή για καθημερινή μέτρηση κίνησης δεδομένων? Internet speed meter. Την έχω δύο χρόνια και δουλεύει τέλεια. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 υπαρχει μια που το εχεις στο αθορυβο και οριζεις καποιους που θελεις να χτυπαει.αν σε βολευει δεν ξερω βεβαια και δεν θυμαμαι το ονομα της αλλα αν ασχοληθω θα την βρω Θα με ενδιέφερε ναι, σε ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Θα με ενδιέφερε ναι, σε ευχαριστώ. Νομιζω πως αυτη η εφαρμογη θα σου κανει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδιά κάποια καλή εφαρμογή για καθημερινή μέτρηση κίνησης δεδομένων? Εγώ χρησιμοποιώ το 3gwatchdog http://s22.postimg.org/6y8gsb4tp/Screenshot_2016_02_14_16_08_25.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου επιτρέπει να δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, από αριθμούς που έχω ορίσει; Δηλαδή να ορισω έναν αριθμό πχ που όταν με πάρει να χτυπάει το τηλέφωνο και ας είναι κλειστό; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!! ΔΕΝ γινεται αυτο. Αφου θα ειναι κλειστο πως θα δεχθεις κληση;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Internet speed meter. Την έχω δύο χρόνια και δουλεύει τέλεια. +1!! Την προτεινω κ εγω! Μετράει και data και wifi! Edited February 14, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Internet speed meter. Την έχω δύο χρόνια και δουλεύει τέλεια. Ευχαριστώ ωραίο είναι, αλλά ο μετρητής πάνω αριστερά στη μπάρα πως φεύγει? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου επιτρέπει να δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, από αριθμούς που έχω ορίσει; Δηλαδή να ορισω έναν αριθμό πχ που όταν με πάρει να χτυπάει το τηλέφωνο και ας είναι κλειστό; Υπάρχουν προγράμματα που ορίζεις ποιοι θα μπορούν να σε καλούν, (white list), οπότε για τους υπόλοιπους θα είσαι σαν κλειστός ή σαν μόνιμα κατειλημμένος. Όπως αυτό Edited February 14, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Θα με ενδιέφερε ναι, σε ευχαριστώ. Νομιζω πως αυτη η εφαρμογη θα σου κανει. αυτη που λεει ο φιλος Karthan7 εννοουσα!με εσωσε απο το ψαξιμο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Νομιζω πως αυτη η εφαρμογη θα σου κανει. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτη που λεει ο φιλος Karthan7 εννοουσα!με εσωσε απο το ψαξιμο ;) Ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν προγράμματα που ορίζεις ποιοι θα μπορούν να σε καλούν, (white list), οπότε για τους υπόλοιπους θα είσαι σαν κλειστός ή σαν μόνιμα κατειλημμένος. Όπως αυτό Ευχαριστώ. Νομίζω πως ή εφαρμογή που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω είναι ότι πιο κοντινό σε αυτο που έψαχνα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ευχαριστώ ωραίο είναι, αλλά ο μετρητής πάνω αριστερά στη μπάρα πως φεύγει? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160214/e6666f7219d90cd1f992ad11f3a2d225.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εχει δοκιμάσει κανεις novago σε κινέζικο tablet με Intel Z3736F επεξεργαστή; Δοκίμασα σε ενα teclast x98 air ΙΙΙ, κανει login και οταν επιλέγω το κανάλι (novasport1) φορτώνει αλλα δεν εμφανίζει εικόνα και μένει στο μαύρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Νομίζω δεν παιζει και έχει τον 3735 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 SKYPE Χρησιμοποιω το skype στο κινητο, αρκετα χρονια. Τον τελευταιο καιρο ομως συμβαινει κατι 'περιεργο'. Σε καθε βιντεοκληση, καποια στιγμη, θα μου πεταξει διαφημιση που καλυπτει ολη την οθονη! Την κλεινω πατωντας στο εικονιδιο του x, αλλα δεν καταλαβαινω. Προερχεται απο το skype? Δυσκολο το βρισκω. Απο καπου αλλου; Το εχει κανει και σε αλλους; Μηπως κολησα κανεναν ιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Νομίζω δεν παιζει και έχει τον 3735 Ναι εχει;ς δικό τον Z3735F εχει, μήπως λείπει κανένα plugin; ή είναι θέμα ασυμβατότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 @karib Αν σου το εμφανίζει μόνο στο Skype και σε καμία άλλη, τότε είναι από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 @karib Αν σου το εμφανίζει μόνο στο Skype και σε καμία άλλη, τότε είναι από την εφαρμογή. Ναι, μονο στο skype το εχω δει αυτο, και μαλιστα μονο τον τελευταιο μηνα. Καλα, εχει ξεκινησει το skype να σερβιρει διαφημισεις, εν μεσω βιντεοκλησης;;;; Τραγικο να σου καλυπτει το συνομιλητη ξαφνικα, μια οθονη με διαφημιση! Αν ειναι ετσι, πρεπει να το εχουν δει κι αλλοι, οχι μονο εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Έχω ένα αρχείο .txt στην αφαιρούμενη κάρτα sd με λογαριασμούς. Ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης. Προσπαθώ να προσθέσω ένα καινούριο λογαριασμό και δεν το αποθηκεύει. Όταν το στείλω στο τηλέφωνο, εκεί δέχεται τις αλλαγές. Γιατί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 SKYPE Χρησιμοποιω το skype στο κινητο, αρκετα χρονια. Τον τελευταιο καιρο ομως συμβαινει κατι 'περιεργο'. Σε καθε βιντεοκληση, καποια στιγμη, θα μου πεταξει διαφημιση που καλυπτει ολη την οθονη! Την κλεινω πατωντας στο εικονιδιο του x, αλλα δεν καταλαβαινω. Προερχεται απο το skype? Δυσκολο το βρισκω. Απο καπου αλλου; Το εχει κανει και σε αλλους; Μηπως κολησα κανεναν ιο; Τώρα εξηγείται γιατί μου κολλούσε το σύμπαν με το skype !!! Σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής με έγραφε "H εφαρμογή skype έχει σταματήσει" και όταν προσπαθούσα να το ανοίξω, απλά κολλούσε το κινητό. Μάλλον βάλανε διαφημίσεις και το έκοβε το adaway. Επιπλέον, έτρωγε πολύ γρήγορα τη μπαταρία. Τελικά το ξήλωσα και όλα καλά. Skype στο pc πλέον. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγώ πάντως διαφημίσεις δεν έχω με το Skype. Πολύ παράξενο πάντως, δεν νομίζω να έχει το Skype διαφημίσεις, εν μέσω κλήσεις σίγουρα δεν το κάνει...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Έχω ένα αρχείο .txt στην αφαιρούμενη κάρτα sd με λογαριασμούς. Ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης. Προσπαθώ να προσθέσω ένα καινούριο λογαριασμό και δεν το αποθηκεύει. Όταν το στείλω στο τηλέφωνο, εκεί δέχεται τις αλλαγές. Γιατί; Από την κιτκατ και μετά η κάρτα sd έχει περιορισμούς αναλόγως το τηλέφωνο... Ρώτα στο νήμα της συσκευής σου για τα περαιτέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Από την κιτκατ και μετά η κάρτα sd έχει περιορισμούς αναλόγως το τηλέφωνο... Ρώτα στο νήμα της συσκευής σου για τα περαιτέρω... Ευχαριστώ, θα ρωτήσω κι εκεί. Ρώτησα εδώ λόγω επισκεψιμότητας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καποια εφαρμογή password manager που να συγχρονιζει με cloud και να είναι δωρεαν; Χρησιμοποιω το awallet password, αλλα δεν συγχρονιζει με cloud και μια που κολλησε το τηλεφωνο μια που τα εχασα ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts